60899
-
fasza én meg sem néztem 5-ig hogy mennek e:) -
Laroa #30384 Azok mi vagyunk, a sárkány lovagrendes zsidó bankárcsemeték xD -
közben frissítsetek a klienst -
Nem jók, mert az apuci által pénzelt vérpistike nem tud játszani. :D -
-
t0xikus #30380 szerintem a nagy átlagnak ezek a karbantartási időpontok kifejezetten jók. -
Ebben bizok en is, hogy az ovi tovabblep valami ujonnan megjelent (es lewarezolt) jatek fele, es nyugi lesz. -
-
Ha nem lenne karbantartás és össze szakadna az egész rendszer akkor meg azon menne a rinya..... Komolyan azt csodálom pár ember egyáltalán, hogy tanult meg írni ha annyi esze van mint egy vödör döglött lepkének.... -
Gyogyito #30376 Tegnap délután 5-ig lett volna karbantartás, de dél körül már mentek a szerverek. Még örültem is, hogy milyen gyorsak voltak. Kár volt ezek szerint. -
Laroa #30375 Sétálj egyet, menj el moziba, találkozz a haverokkal, stb.... -
MaRee #30374 A tegnapi karbantartás hat órával kevesebb volt, úgyhogy ma pótolják be gondolom, no comment. -
t0xikus #30373 igazából itt az AC-t úgy kéne felfogni, mint más játékokban az alap class-t -
Én csak abban bízok, hogy ha lejár az ingyen 30 nap eltűnnek (nagyrészt) ezek a playerek. -
Jah, kicsit idegesítő. Ez a bődületes hátránya az onlány dógoknak. Abszolúte ki vagy szolgáltatva a hálózatnak és a szolgáltatóknak. -
t0xikus #30370 ezzel megésrted a trollokat:) ahhoz kell vmi minimális gógyi:)
ON:
most milyen karbantartás megy? tényleg tegnapit napolták el? -
FEARnet82 #30369 már csak az a kérdés mi a fxszért nem mennek megint a szerverek? Komolyan az isten verje meg ezt a szart. Direkt ugy alakitottam ,hogy tegnap melo egesz nap, ugyis patch van, ma meg majd game... a fxsz kivan mar komolyan az egesz tetves szarral -
Jah, izgis lehet úgy tóni, hogy gőze sincs mi történik. Darwin díjas. Kb. mint vak embernek a 3D szemüveg... -
Az az AC az, amikor kiválasztod, mire specializálódsz, hogy úgy mondjam... Ha jól néztem, akkor AZON BELÜL is lehet két féle dolgot csinálni. Én nem értem, miért van sírás, wowban sem válthattál klasszt, csak pénzért később, erről ne is beszéljünk. -
Hagyd már rá csak egy sima TROLL..... 

-
t0xikus #30365 és úgy fizetnek ezért a szarért, hogy még pénzük sincs rá:) -
LoL no comment!
-
z3d #30363 Egy napot sikerült kibírni cry nélkül, ma megint kezdődik...
Drága a játék/nincs AC váltás/nincs endgame.
Komolyan nem értem azokat az embereket, akik fizetnek azért, hogy egy számukra sz*r játékkal játszanak.
Ez a lvl50 csak pvp mert még angolul sem tud szöveg szíven ütött. -
t0xikus #30362 :) inkább azt mondanám, hogy még nem pörgött fel a meló -
nem mennek a szerverek egyből megy a flame...
-
t0xikus #30360 persze. köss bele egy teljesen EGYÉRTELMŰ hibába. mindenki észreveheti, hogy rosszul visszatörölt commentről van szó, persze ennek felfogásához minimális agyra lenne szükség:) -
Pacho #30359 Hát apu-anyu nem tömi a zsebemet már jó ideje, de mindegy. Ha felhívnám őket valószínű adnának napi 160 forintot szórakozásra.
-
Laroa #30358 Az előfizetéses mmorpg bármilyen furcsa is, luxuscikknek számít. Ha úgy gondolod, hogy ilyen eur/huf árfolyamon nem tudod magadnak megengedni, akkor nem kell játszani és több pénzed marad, ilyen egyszerű. -
t0xikus #30357 *óvodát kezdtem írni, ezért maradt az ó:) -
Warden #30356 Nem kell játszanod havidíjas mmo val ha nincs napi 200 ft od.Ahogy nem kell ebben az esetben net sem. -
t0xikus #30355 *idebenn - óvira értettem. -
Azt hiszem itt kettőnk közül te vagy az idióta barátom! (keress vmi jobb állást, ha szarban ha nem ízlik a szaros palacsinta:D) Előbb tanulj meg mondatot fogalmazni mielőtt okoskodni kezdesz a pont agyacskáddal! -
MaRee #30353 *bankárcsaládok csemetéi, 16 éves mindenki a guildban ofkorz. -
t0xikus #30352 engem azért fizetnek idebenn, hogy itt irkáljak. csak ezért nem írok ide otthonról:) -
t0xikus #30351 de igazad van. első dolgom lenne az ilyen mentalitású meg gondolkodni képtelen embert kirúgni a guildből:) már ha felvenne vki -
MaRee #30350 A Sárkány Lovagrendbe csak milliárdos zsidó bankárcsaládok játszanak, én is azért ülök most a gép előtt munka helyett, mert apu tolja a zsebembe úgyis a mánit. -
Nem lesz jövőhéten még biztos, de
"az elkövetkező X évben konvergál a NULLÁVAL ?"
Na ez biztos nem. Félévig biztos nem, de azután... láttuk már párszor, mi történik a wow-verővel... -
t0xikus #30348 tehát azért mert te egy idióta reakciót írtál, ezért a lovagrend a hibás. értem:D -
Sárkány Lovagrend mit is várhatnék.....
-
OFF
Nem anyu apu tömi nekem sem még sem vág földhöz, szerintem mindenki eldönti magában, hogy mire szán pénzt a fizetéséből. Ne menjünk már ilyen téren OFF témába felesleges szájkarate lesz csak belőle...
Akinek nem telik 5K havonta előfizura annak hogy tellet elötte 3K-ra ? nem akkora a különbség, hogy az életed múljon rajta, ha meg igen miért is kezdtél el fizetős mmo-val játszani ?
ON