60899
  • Tyrpak
    Lehet, hogy nem patch függő, de eddig nem volt gondom a zöld gyógyító scannel. Tegnapi patch után egyik ilyen után karakterem világító zöld maradt, egészen a program újraindításáig. A következő heal után megint bezöldült, na akkor már meguntam, és a következő 3 órában így játszottam...
  • Braikingboss
    Felrakom a 290.53 drivert hátha az majd segít.
  • Torzonborz
    tényleg ? hmm. érdekes. 4870 szintén 512 mb vrammal. skyrim high texturákkal simán megy. nem mmo való igaz viszont a textúrázása köröket ver sw tor-ra. vagy ott van az AoC az is köröket ver rá. szóval nem vagyok benn biztos hogy ez a vas ne bírna többet itt is.
  • Tyrpak
    Méééér, van olyan mozi, ahol 150 Ft-tal olcsóbb a jegy, ha nem kérsz 3d szemüveget a 3d filmhez. :DDDDDDD
    Évszázad biznisze
    (igen, tudom, nekem is van olyan ismerősöm, aki szemüveggel se látja a 3d-t, de ő nem is megy be ilyen filmre)
  • z3d
    Nekem a múlt heti patch óta fleeten nagyon lassan tölti be a texturákat, egy ideig fekete az egész, meg nem látom az embereket sem. Előtte nem volt ilyen gond. A vkártyám egy HD5730 1 giga rammal.
  • cain
    kicsit részletezem, mégis mire gondoltam:
    nekem egy szarszutyokszar 4850es vga-m van fél giga rammal. a nagyfelbontású textúrák elférnek benne, viszont újak tömeges betöltésénél (pl. helyszínváltás) egy ideig nézegetem a low textúrákat. ezzel nem tud mit kezdeni a bw, meg az ms, ez a vas ennyit tud.
  • cain
    nem zárható ki. mint ahogy az sem, hogy ebben nem a bioware a hibás.
  • Laroa
    customer service szerint igen :D Frissítsé drájvert meg rosszul van beállítva a kártya :D
  • Omlás
    Nem :]
  • Braikingboss
    Gondolom a hiba nem az én készülékemben van ? :D
  • cain
    valamiért nem töltödőtt be a megfelelő textúra.
  • Fpocok
    Ahha. Hát ezek felejtősek, mert így is majdnem másfélszere, mintha itthon venném meg.
  • z3d
    ATI is összeszedhetné magát már. Következő laptopomban nvidia lesz, pedig nem szeretem őket.
  • BoneDragon
    Az tényleg szánalmas, hogy miket javítanak... Minek javítani az fp meg op bugokat? Teljesen felesleges... Rakjunk be új emotekat!!!!4
  • MaRee
    bág ezis, nekem a legtöbb textúrám low, pedig full highon nyomom
  • Fpocok
    Ja ok, ty.
  • Torzonborz
    nincs normálisan optimalizálva az engine . vagy ennyire szar. remélem inkább az első.
  • cain
    az szerintem pont hogy works as designed. egy emelettel feljebb kúrták el.
  • Braikingboss
    Amúgy az miért van hogy ugyan azon grafikai beállítások mellett egyszer atom részletes a játék. Pl: Szellőzőkből gáz jön ki, csövekből csöpög a víz tócsa alatta pl voidstar pókháló. Köv alkalommal ezekből semmit se látok nem mutatja:D
  • Laroa
    Dehogynem lehet fixelni, az pl. tuti kódhiba, hogy bármelyik objective-t el lehet foglalni, nincs semmi előfeltétel. Tehát összes objective imperial kézen van attól én nyugodtan odamehetek az imperial bázishoz elfoglalni ami azért rossz vicc. Az fps drasztikus visszaesése a pvp zónában is kódhiba.
  • MaRee
    g2play, cjs-cdkeys, intkeys
  • Fpocok
    Digitális formában csak a zoridzsinen lehet megvenni? Mármint valahol csak kulcsot adnak pl és azt beregelni nincs?
  • Braikingboss
    Így van :D
  • cain
    ilumot nem lehet fixelni, mert nem kódhiba.
    a warzoneos performance viszont már lehet az, viszont ott valahol az api közeli rétegben lehetnek bibik, esetleg driverszinten, ami időigényes.
  • Laroa
    Semmi szükséged rá alapesetben, csak pénzkidobás. Ha nem fizeted tovább nem fogsz éhen- vagy szomjanhalni, megfagyni sem a lakásodban. Nevezzük szórakoztatóipari terméknek, ha az úgy jobban a szádra áll ;)
  • t0xikus
    amikor kijött a notes, hogy az elvileg tegnapi 8órás karbantartás alatt miket javítanak, nem mondom, hogy nem fogtam a fejem, hogy ez vmi vicc?:D
  • t0xikus
    ezt 50 hozzászólásonként copy paste meg link?:)
  • PiszkosFred
    Nyugi, most jon majd a pvp rancfelvarras, akkor erre is sor kerul, minek kinlodni addig ezzel? En sem nyulnek hozza, ha tudom, hogy 2-3 heten belul ujra at kell dolgoznom az egeszet, akkor inkabb egyszerre a kettot.
  • Braikingboss
    Azzal több a meló :D
  • Laroa
    PVP Update
  • Braikingboss
    Most is vissza olvasva a havidíjas mmo luxus cikk?:D Hát esetleg itt de nyugatabra apró pénz. Mi az a 13 Euro havonta? vicc Átlagban 50 Euro zsebpénzt kapnak a gyerekek. A felnőtteknek meg se kottyan:D Nem a magyar piachoz fogják igazítani a havi díjat:D
  • LSC
    kezd nekem is az agyamra menni ez a banda, fixelik hogy lehessen emotolni a mounton mert az fontos, de azt hogy az emberek felének elfogadhatatlanul futnak a warzone-ok, a PvP zónának csúfolt ilum meg egy nagy 0, az teljesen rendben van.
  • Laroa
    Korral :)
  • MaRee
    Ésénnegyvennégyes?!
  • Sir Quno Jedi
    hogyleszekígynegyvenes?!?!?!? :D
  • t0xikus
    ezt olvastam, csak nem volt egyértelmű, hogy ez a working on it ez azt jelenti, hogy ma lesz folytatás
  • Laroa
    öö..ühüm..jól van.
  • cain
    http://www.swtor.com/blog/patch-notes-update-upcoming-patch

Earlier today, we deployed patch 1.0.2. You can read the full list of updates that the patch brought here.

We are working on getting a patch deployed to address the issues that some players are still experiencing after 1.0.2 including:

Fixing an issue that causes in-game chat channels to stop functioning for some players.
    Preventing social emotes (like /getdown) from interfering with combat.

We’re currently testing this patch, and we hope to have it deploy sometime in the early hours of the morning tomorrow (CST), but if we experience any issues with this patch, we may hold off its deployment until tomorrow night.

There will be notifications that the servers will be going down before the patch is put in place, so please keep an eye out for these.

In addition, earlier today we deployed a patch (1.0.2a) that resolved a client crash upon character selection that some users were experiencing. The full patch note reads:

Fixed an issue that could cause players to crash to desktop after selecting a character.

Thank you for your patience, and we apologize for any inconvenience.

For full patch notes, please click here.
  • gavor
    Most hogy ezt tudjuk, már mindenki könnyebb szívvel fizetheti be a havidíjat. Mintha bármi változna attól, hogy kinek mennyi zsugája van, azt meg pláne, hogy honnan.
  • darth devil
    Óhh bocs, akkor mi a fenéért nem mennek a szerverek!!!4444
    xd