60901
  • MaRee
    Igen, itt. A PVP szerver azt jelenti, hogy bármikor megölhet egy ellenséges játékos ha találkozol vele, a pve azt, hogy nem. Az utolsó szerepjátékosoknak van. Neked a PVE-t ajánlom.
  • cain
    nem az első játék az, ami ettől szenved, és nem is az utolsó. őszintén szólva még nem játszottam olyan mmoval, ahol valamilyen szinten, de ne lett volna probléma az fps.
  • Nephin
    Igen, ezek a szerverek azok, ahol a legtöbb magyar van, elszórtan lehetnek máshol is.
  • BoneDragon
    Úgy, hogy betudok-e lépni utána játékba, de akkor ezek szerint igen.
  • eNorti
    PvP: Ahto City
    PvE:Hidden Beks, Nightmare Lands
    RP-PvE: The Progenitor

Itt vannak a magyar felhasználók? Vagy miért van kiemelve ez 3. Sry nekem ez az első MMO gammám!
  • rholas
    Nálam Cancel van már egy hete de beengedne szóval nem gond hogy cancel a kifizetett napot lejátszhatod ha akarod.
  • MaRee
    Hogy érted? Én tegnap canceleztem, ugyan úgy tudok játszani.
  • Spheriot
    Azt vettem ézre hogy mikor nyersz és nem adja hozzá a pvp questekhez, akkor a valort sem számolja, nekem tegnap úgy 6-7 győzelmet elsunnyogot a rendszer...
  • BoneDragon
    Valaki probálta már, hogy ha cancelt nyomok a kártyámra akkor feljön e kliensbe subscribed kiírás? Inkább gc-vel tölteném fel...
  • LSC
    van server
  • MaRee
    Minden MMO-nál így van. Első hónapban nem von le semmit, az ingyen van. Következő hónapokban automatikusan levonja a pénzt, de ezt ki lehet kapcsolni, és akkor csak akkor fizetsz amikor te akarsz.
  • cain
    gg
  • Lonni
    Tegnap este összekaptuk magunkat és heten elindultunk legyőzni pár World Bosst. Áldozatul esett SD-0, Subject Alpha, Trapjaw és Battledroid R4-GL. A résztvevők Nalarus, Wharyoo, Talsia, Valendoe, Adamia, András és jómagam, Yeloye. A képeket megtekinthetitek a képtárban.

World bossok
    SD-0
    2012-01-04
    Subject Alpha
    2012-01-04
    Trapjaw
    2012-01-04
    Battledroid R4-GL
    2012-01-04

http://fenyhozok.guildlaunch.com/

Várunk minden kedves érdeklödőt a The Progenitor szerveren a Köztársaság oldalán.
  • eNorti
    Minden ok. Sikerült, valóban nem vont le semmit, bár nem is tudta volna :)
  • PiszkosFred
    Akar tetszik, akar nem, ez igy mukodik. Leirtak mar, hogy mi a megoldas, vagy koveted vagy nem, de a lenyegen nem valtoztat - MEG KELL ADNI VALAMI VALOS FIZETOESZKOZT/TIMECARDOT, vagy nem jatszol.
  • LSC
    nem vonja le nyugi
  • LSC
    hááát majdnem!
  • eNorti
    Ne mááá, ezt automatikus ki akar velem fizettetni egy hónapot, ne bassza már meg. mikor még van 29 nap hátra. Most mi van?
  • Laroa
    Gondolom összedől a világ ha nem kapod meg a napi lila baget :D
  • eNorti
    Mondjuk nem töltök fel paypalra pénzt és nem tud mit levonni :D
  • Fpocok
    WoWban lehetett befagyasztani accountot, illetve ha a kártya helyére kitalált adatok adsz meg, akkor nincs honnan vonni. Szóval akkor magától nem megy tovább.
  • eNorti
    ok, thy a választ! Bár ez elég f@szság, mind1 ez van :) És ha paypallal fizetek tényleg küldenek postán számlát??? Mert azt is meg kell adni...
  • LSC
    de jó nemtudom befejezni a napi 3 win questet, mert tegnap nem adta meg az egyiket, gondoltam DE megcsinálom...
  • Laroa
    Üdv az mmo-k világában. Igen, kötelező. Max később cancel sub.
  • LSC
    tegnap megint belefutotam 8 inqisitorba...

másik kép kicsit poénos:) érdemes a chatet figyelni, persze rez után a 2000 hp-t gyorsan lecsapták 4-en

• eNorti
    Hali, tényleg kötelező megadni a bankszámlát vagy paypalt vagy a game time kártya számát?? És azt írja hogy automatikusan levonja havonta az összeget, de én nem akarok ilyet!! Most vettem a játékot 29 nap van hátra még, de mi van ha nem akarok csak 3 hónap múlva játszani és nem veszel előre game kártyát. Nekem ne vonogassa a számlámról a pénzt. Még nem okéztam le a beállításokat, gondoltam előtte rákérdezek :)
  • Laroa
    4 órás szerver leállást írtak a német nyelvű announcementben. Egyszerűen vétettek egy amatőr kommunikációs hibát, és a többi nyelven ezt nem írták meg :)
    Tehát elvileg délután 1től már lesz szeró.
  • cain
  • darth devil
    Nem Mako függő. Sw-nél Malvin doki is rendszeresen zöldre fest. :D
  • MaRee
    Nem tudni, tegnap 6 órával kevesebb volt a karbantartás, lehet ma bepótolják.
  • PiszkosFred
    Foleg halalozas utani felepuleskor, Mako bebi elso healje utan szoktam en is zold maradni. Debrecenikent azonnal reloggolok ilyenkor :)
  • SuLtAN17
    Meddig nincs server? Vagy most már tanultak a hibájukból nem írnak semmi konkrét időpontot és egyszarcsakmajdlesz? Csak mert sehol nincs semmi, hogy pl 5-ig lenne vagy bármeddig..
  • Torzonborz
    itt most nem annyira az fps a lényeg hanem a textúra betöltés. szerintem simán szarul kezeli az engine a vramot.
  • MaRee
    Azért azt sem értem, hogy wz-n kívül egyes területeken miért van 50-60 fps-el kevesebb, mint a többin. Pedig a grafika szerintem kifejezetten fos, de ez az én véleményem. Na majd megjavíccsák oszt jólesz.
  • cain
    semmi, leírtad a különbséget. skyrim != mmo.
  • cain
    a wz fps problémáról tudnak, és vizsgálják.
  • Torzonborz
    szintén. egyéb kérdés ? :)
  • t0xikus
    cm?:) szép nagy asztal lehet:P
  • MaRee
    Ez már release óta így van, általában mako healing spellje csinálja, nekem sokszor zöld a karakterem D:
  • cain
    1920*1080as asztalon játszom.