60901
  • Djuree
    a mehet gomb csak nálam tűnik el véletlenszerűen?:S
  • Djuree
    amúgymeg egyedül is jó, csak napi 1-2 óra alatt megunom, de kövi nap ugyanolyan nagy kedvvel ülök le megint, csak így lassú a fejlődés:)
  • Djuree
    igen, az megvan, csak mire én elkezdek mmo-zni, mindenki lvl 50 a guildben, én meg a lvl 1-el sokat nem tudok velük kezdeni. meg ha van is alt karijuk, akkor sem az igazi, mert ők már mindent tudnak, fullos az alt karijuk stb, nem tudok velük együtt haladni, ha meg rám várnak az nekik szar, sok mmo-val játszok, kivétel nélkül mindben ez van. igaz nem játszok sokat, wow-ban 2 év alatt lett egy 57-es druidom:DD
  • Djuree
    ilyen volt a rift, 5 napig bírtam annyira szar volt, alig tudtam eladni féláron:D nemcsoda hogy akcióban 5 euró volt steamen:DD
  • Liio
    Szégyellem érte magam. Viszont, szerintem ez mást csinál a 'tojásokkal', nem rakja őket. :P
  • Laroa
    Guildbe lépés? Guildtagokkal questelés, pvpzés, instázás, teamspeak stb? Aki magányos farkaskodni akar miért akar egyáltalán mmozni? :)
  • Djuree
    engem pölö a szintezés érdekel, ha maxolok egy karit, kezdem a következőt, ha már nincs tovább engem nem köt le, igaz én mindig egyedül nyomom, nincs haverom aki játszik komolyabban sajnos, úgyhogy random csapattal megyek, de így nem az igazi:) általában mire egyet maxolok mindig megunom az adott mmo-t és a kövi karit csak 10-20 lvl-ig viszem el:)
  • Liio
    Anno tanárunk mesélte, még a régi rendszerben (nem volt már fiatal ő se) le akarták csekkolni, mennyire sunyik a határon. Küldtek egy levelet Erdélybe a jegyesének, és beírták a végére, hogy 'szerelmem jeleként küldöm neked ezt a hajszálat' - persze nem raktak bele semmit. Mire a levél odaért, már ott volt benne egy fekete hajszál. :D
  • PiszkosFred
    A Magyar Pista ilyen :)
  • Fpocok
    Lehet, hogy a magyar postával küldte el a levelet :D
  • nalgae
    Vám :D
  • Liio
    Kimentettem egy táncos csajt, akit a barátja nagyon rövid pórázon tartott, ma kaptam tőle egy mailt, amiben azt írja, h. küldött nekem cuccokat, de a levél üres. Ezmiez? :D
  • Tatyla
    sima questeléssel napi 3-4 óra és 15-20nap max
  • Torzonborz
    ahol van spit ott használják is , nincs ebben semmi különleges s nem kifejezetten 1 játékra jellemző.
  • Laroa
    Welcome to Ahto City
  • Bhalage
    képzelem melyik jatékból jöhetett ez a SPITfire :dddddd

szaros kis féreg ;d
  • Tyrpak
    Tehát, ha csak a történetet akarja végigtolni 50ig, akkor a kockákhoz hasonlóan akár 2 hét alatt megteheti. Ha kevésbé elvetemült, és "csak" napi 5-6 órát játszik, akkor a hónap végére eléri az 50-et.

Ha egynél több class-szal akarja végigjátszani a játékot, akkor x hónap, ahol x ahány class érdekli.

Én inkább úgy mondanám, hogy sokan vesznek úgy mmo-t, hogy még az ingyen hónapot se játsszák végig, aztán el is felejtik gyorsan.
  • Fpocok
    Megérdemelted így látatlanban is :D
  • Laroa
    Jó tudni, hogy ennyi story-based mmo forog a piacon :) Én biztos nem vennék így mmo-t nem tudom megérteni, hogy nem játszol tovább miután elérted a max szintet, és lehet pvpzni vagy instázni a haverokkal.
  • Djuree
    ha csak a történetet akarja végigtolni, ami az 1 ingyen hónapból megvan, és utána eladja, akkor minek fizetne többet is? sokan vesznek így mmo-t...
  • PiszkosFred
    Bele se kezdj...
  • Különc
    236 üzenet tegnap este óta, előre félek
  • MaRee
    Nekem is cancelezve van mindig minden mmo, mert nem szoktam általában egyhuzamban több hónapot is játszani, mindig kihagyok pár hetet vagy hónapot közte.
  • picket
    "Change subscription plan"
  • eNorti
    Teljesen jól mondod. Mivel lehet, hogy nem arra fordítom azt a pénzt egy adott hónapban, de a következőben már igen. Mivel nem kötelező minden hónapban kifizetni ezért lehet nem is fogom.
  • t0xikus
    ez most ugye csak troll kérdés?
  • cain
    felteszem nem tud/akar vele minden hónapban játszani.
  • Laroa
    Tehát egy havi előfizetéses játékot nem akarsz minden hónapban fizetni? Wtf? :D
  • TDC Geronimo
    voltak gamek régebben is, ahol a GPUt kevésbé használta a játék és AA hozzáadása után jobban leterhelte GPUt, ezért jobban is futott. Én is AAval tolom swtort, jobban is néz ki jóval meg szerintem is hangyapöcsnyit jobban fut
  • Tyrpak
    Ezt most nem értem: "our developers are going over logs and are working on a more detailed blog post" - A fejlesztők miért nem a bugokon dolgoznak, miért töltik blog írással a drága idejük?
  • eNorti
    Itt most nem arról van szó, hogy féltem a kártyámat vagy pénzemet a csalóktól, rablóbantitáktól...stb, hanem amennyiben nem akarom minden hónapban előfizetni nekem ne vonogassa má le automatikusan. Gametime kártyát pedig nem vettem mert van 30 nap a játékhoz. Ennyi volt az egész.
    De már kaptam megoldást a dologra...
  • PiszkosFred
    En sem ertettem, elsore, foleg hogy ritkan kapcsolok be AA-t 1080ban. De egyszer levettem alacsonyabb felbontasra egy performance teszt erejeig, akkor adtam neki manualisan AA-t, majd veletlenul ugy maradt, es azt vettem eszre, hogy visszarakva fullhdre, jobban fut AA-val, mint nelkule. Oka? Tudja a fene, de azota ki se kapcsoltam ertelemszeruen. :)
  • Omlás
    Ha nálad is jobb lesz akkor tényleg X-Files a téma :]
  • Laroa
    Hmm, ezt kipróbálom majd este.
  • Omlás
    Na akkor mégsem "én voltam a hülye" mert nekem is az tűnt fel, hogy kényszerített AA-val mintha jobban futna mint anélkül ^^ wtf ?
  • TDC Geronimo
    látom azért becsúszott megint a "jájj meg kell adni bankkártyát hát hogy képzelik" meg a "free lesz 2 hónapon belül" faszság is.
  • TDC Geronimo
    fps issueról

Thank you, that is a very good assessment. Everything is sorted by priority and complexity. Because this FPS issue is so varied, and any number of factors could affect it, it's taking a bit more time to investigate. At the moment, our developers are going over logs and are working on a more detailed blog post that we should be posting soon. Thanks again for your patience!
  • Omlás
    Craftoltatni pedig jól lehet mást nálam se bírna a céges konfig :]
  • Laroa
    150 QQ a maradék 50 meg ugye a zsidó bankárcsemeték ;)
  • MaRee
    Mit vártál, maintenance volt :P