60899
  • MaRee
    Jó, és én honnan tudjam, hogy te mit szeretsz csinálni meg mit nem? Egyébként kb 10-15 nyertes meccsel meg lehet venni az összes set itemet és hozzá a fegyvereket, ennyit ki lehet bírni szerintem, egy-két nap alatt megvan, és még szintet is lépsz közben. Csak próbáltam alternatívákat felhozni, hogy honnan lehet JOBB cuccokat szerezni, mint az AH. Ha nem jön be a pvp akkor lehet fp-zni és op-ba menni.
  • Tyrpak
    Most lehet, hogy csak én nézem rosszul, de nálam ki van szürkítve a név szerinti keresés, nem tudok oda beírni.
    Úgyhogy én név szerinti sorrendbe rakatom vele, és odatekerek a névhez.
    Mondjuk ez inkább alapanyagnál müködik.
    Tárgyaknál marad a szint szerinti rendezés.
  • gavor
    Ezért írtam, hogy jó ez, csak új nekem, hogy egyáltalán saját valutánkat ajánlja fel, főleg ilyen kedvező áron!
  • Laroa
    Ha marad 3990HUF akkor inkább örülj, ugyanis a jelenlegi eur/huf árfolyamon ez 12.5euros havi előfizetési díjat jelentene.
  • Sir Quno Jedi
    Namost ahhoz nem kell véletlen PvP-zni is??? Me én olyat nem tettem még és nem is nagyon szándékszom (huttballtól sugárban hánynék egy hétig).
  • Braikingboss
    Egy példát leírok: Titanium Underworld Tradingböl esik.

Legfelsö fül kiválasztod hogy Crafting Material majd köv fülön Underworld Trading és rákeresel kilistázza. Ez után név szerint be lehet írni mit keresel ekkor nem a keresésre kattintasz hanem ahova beírod mellette van egy kis ikon és úgy név szerint berakja azt amit keresel.
    De úgy is működik bármilyen cuccnál hogy nem a nevét hanem a fajtát írod be. Pl armor medium head és már pakolja is.

• Kriger
    Köszi!
  • gavor
    Lemondtam az előfizetést, mert 14 euróval drágább havonta fizetni, mint gamecardot venni. Nem voltam biztos bene, hogy 14 euró vagy 13, gondoltm ránézek.
    Most 3990 huf van berakva mint havidíj nem euró! Ez mi ez, hogyan?:)Meg mér! Nem panaszkodom, csak fura!
  • Laroa
    Vagy egy nagy search gomb ugye. E felett van egy szövedoboz amibe beírhatod mondjuk a keresett item nevét. Miután beírtad nem a search gombot kell megnyomni, hanem a szövegdoboz mellett lesz vmi törpe kis nyomi ikon amivel filterezni lehet :D
  • Jeffjohnson
    Látom megint ment a trollkodás, flamelés nem akartam de ha ma hazaérek lesz egy-két dolog ami itt meg fog változni garantáltan. Van 1 off topic amit én hoztam létre az összes baromságot lehet oda írni (vicces képek, sírt ma a gyerek, rossz napom van, az swtor szar wow a király.....stb.) itt meg majd marad az értelmes rész ami csakis szigorúan a játékhoz kapcsolódik minden egyéb törölve lesz.

Akinek van kedve összeírhat 1 listát, hogy szerinte mi az ami ide való és mi legyen a "hulladék" topicba. Szabályokat ezeknek a figyelembevételével (persze csak ha értelmes) fogom megalkotni bekerül majd a bannerba is szép nagy betűkkel.

LINK
  • MaRee
    Ikkken? Én nem láttam, mondjuk kb 2* néztem rá futólag az ah-ra. Na majd ha lesz szerver akkor rálesek.
  • MaRee
    Nem tart sokból szerintem amikor fleeten jársz behajigálni az AH-ba a lilákat, random árakon. Esetleg kérdezd meg generalon mi mennyibe kerül. Valaki úgyis megveszi. Cuccot magadra meg minek vennél AH-ban, lvl 20-40-es pvp szet úgyis jobb mint bármi amit szintezés során kapsz szinte(jó sok lvlen át), 50en meg ottvannak az fp és pvp itemek, azoknál jobbat nem tudsz venni.
  • Laroa
    Rá lehet keresni, pont erről beszéltem :)
  • Sir Quno Jedi
    De mit nézzek? Nálunk én nagyon jó szintben vagyok, így alig vanank előttem emberek. Sőt a kieső missziók/tervek is level50-esek általában, így csak az tudná őket használni, aki még nem is (vagy kis számban) létezik. :D Egy olyan szerón, ahol nagyon megy az AH, meg sok a lev50, ott nyilván ez megoldás, node nálunk... Nem is nagyon találok magamra cuccokat, mert szintben és tulajdonságokban is jobb van rajtam mindég.
  • Torzonborz
    köszi , ahogy látom most nincs náluk ilyen de azért írtam nekik.
  • MaRee
    Tudom hogy filterezni kell, de akkor is nevetséegs, hogy nem lehet névszerint rákeresni semmire. Elég amatőr ez így szerintem 2012ben.
  • Laroa
    Akkor te nem értesz hozzá. Majd írok guild fórumra egy szösszenetet hogyan kell használni a filter gombot
  • MaRee
    Még ha meg lehetne nézni, de még egy szörcs funkció sincs ebben a gagyi áhában
  • Laroa
    Azért ha kiesik egy lila recept vagy vmi epix érdemes rászánni azt a fél perc időt míg megnézed mennyiért lehetne elsózni az AH-ban :)
  • Sir Quno Jedi
    Nem is te, hanem én mondtam. Me filózok rajta, de nagyon...
  • Sir Quno Jedi
    Ja, csak én nem AH-zok, időrablásnak tartom, meg ézékem sincs abszolúte semmi a bizniszeléshez. ÉN játszani szeretek, nyomulni kint terepen. Ezé jó a biochem, az megvan menet közben.
  • Bhalage
    egy szoval nem mondtam h valtanod kene :o()
  • Braikingboss
    Azért pl a 340-es mission receptek elég jó áron vannak. Meg az epic augmentekel is lehet keresni jócskán.
  • Sir Quno Jedi
    Jah, mer amúgy a slicingból augmentek jönnek még (de minek), meg critical-nál mindeféle más crew skill-ekhez missziók (hurrá), meg spéci tervek pl. speederekhez stb., igaz baromi ritkán, de már így is teli van a hajóm vele. :D

Szóval kb. semmire sem jó, mióta a ládák majdnem annyiba kerülnek, mint amennyi van bennük, SŐT.
  • Braikingboss
    Az biztos hogy a cybertech majd akkor ér valamit ha kiesnek HC FP-böl vagy Operationból az 50-es epic receptek. Addig nem lehet vele nagyon keresni:( Bevételeim 95%-a az Underworld Trading-böl ered:D
  • Braikingboss
    LvL 50-en el tudsz küldeni 5 commpaniont slicingolni + te is tudsz a terepen. Nem tartana sokból újra felhúzni:D
  • Sir Quno Jedi
    Jah, csak 400-as slicing-ot nem szívesen áldozom fel, hogy egyes diploval kezdjek. Aztán ha egy pecsben mégis hasznos lesz megint a slicing, akkor rábaxtam... :DDD DE rezeg a léc.
  • Bhalage
    a regio jatekban bumblebee sisak van, vaderes nincs :o)
    annak nem orulne ?
  • Torzonborz
    Igen az öcsémnek mert szülinapjára ezt kérte...

Ha nekem kéne akkor nem ezt írtam volna :P
  • Bhalage
    en biochem bioanalizis diplomacyban utazom, igy legyartom magamnak ami kell, implantok, buffok es healpotik. alapvetoen nem rossz, de pénz és idonyelo. viszont a diplmacynak hala tolom a companion gifteket 1000L
  • MaRee
    Én szivesen segitek bárkinek bármikor, guildchaten és itt is, én is voltam "kezdő". Viszont ez a rholas csóka már béta óta itt fossa magából az ordenáré baromságokat, szinte biztos vagyok benne, hogy direkt. Az ilyenekkel én sem vagyok kedves.
  • stigson
    Náluk érdemes kérdezősködni.
  • Bhalage
    hát persze, h az öcsédnek :DD:D:D
  • DummyBoy
    Addig nincs baj amíg kérdez ... Nem mindenki nőtt fel MMO-kon, főleg mivel ez egy SW-s MMO, lehet olyan ember is megveszi, aki még játszani sem szokott a gépen, nemhogy MMO-zni ...

Nem mindenki néz utána a dolgoknak, csak tolja mint a meszes, aztán csodálkozik, hogy valami nem kerek ... (ez mondjuk probléma, de sajnos ez van, és ez csak rosszabb lesz ...)

Kérdezni sokan nem mernek, mert az a tapasztalat, hogy a "nagyonűberprofik" azonnal nekiállnak noobozni, meg fikázni ...

Sajnos nem az az alapvető viselkedés, hogy segítőkészek az emberek ... Ettől függetlenül van ilyen, én is kérdezek guildcseten néha vicceseket :) De hála az égnek, mindenki segítőkész.

Az ilyen rholas féle nímandok viszont a legrosszabbak ... bénáznak, bénáznak, aztán meg mikor már a fél világ rajtuk röhög, előjönnek a menekülő szöveggel, hogy ez persze direkt volt, csak "kísérletezett" ... Na még a dimenzióból is kibannoltatnám őket ha lehetne ...
  • Sir Quno Jedi
    Én is biochem+bioanalysis+slicing-ban utazom, de a slicing annyira le lett butítva most, hogy mint pénzforrás már-már szánalamasan gyenge. Szóval gondolkozok a diplomacy-n helyette, mert az AH az nagyon szűkölködik a medical grade cuccokban.
  • Laroa
    A kék stat növelőt csináld meg lilára és az is újrahasználható lesz :)
    Pl.
  • FEARnet82
    ide ment az előző
  • FEARnet82
    En tudok egy elado accot. Ha erdekel irj a kplay kukac greemail pont hura
  • Torzonborz
    féloff kérdés :
    Darth Vader voice changer helmet-et ( ilyesmire gondolok ) lehet itthon kapni valahol ? Szétgúgliztam magam de nem nagyon találtam semmit , ebay-en meg amazonon van de szállítási díjjal már kicsit húzós.
    Nem röhögni , öcsémnek lenne :P
  • Laroa
    Ühüm, persze