60899
  • MaRee
    Ööö na most ezt fejből meg nem mondom neked, nem nagyon szoktam nézni. De egy wz 60 és 80 között ad talán. Nem tudom hogy a sebzés meg stb mennyti számít a commendationhöz, de szerintem nem sokat.
  • Braikingboss
    Jó hát sorci a barátunk:D
  • Braikingboss
    Igen Nar Shaddaan-on van közös AH meg esetleg még1 helyen de azt nem tom hol. Póstán nem lehet küldeni itemeket 2 külön frakció közt.
  • t0xikus
    megnéztem, swtor.com-on nekem is 3990HUF-t ír, kártyásan
  • TDC Geronimo
    Én napok óta szinte csak nyerek. Mondjuk haver csíter sorcijaval toljuk párba és huttballon elég jól jön a rántása :)
  • Sir Quno Jedi
    Egy átlag wz-ben mennyi commendation jön össze nektek? (vesztes és nyert odalon is érdekelne) Én ugye guardian vagyok, így túl sok sebzést nem tudok eszközölni, de gyógyítani senem.
  • nalgae
    Valaki megerősítené, hogy bankkártyásoknak is HUF van-e már, vagy csak a PayPal-re írja?
  • Kriger
    Láma kérdés, de lehet egyik oldalról a másikra tárgyakat küldeni, ill. közös az aukciósház?
  • Braikingboss
    LvL 20 Imperial Fleet sima PvP vendornál találsz warzone commendationért oylan átlag 180-200 commendationba kerül a 20-es gear db-je.
  • MaRee
    20-as és 40es szinten lehet commendationért venni. A ruhák kb 130-ba kerülnek, a fegyverek 300 körül. Nem vészes. Nemtudok linkelni, fleeten van a pvp vendor nézegesd meg őket.
  • Sir Quno Jedi
    Tudom, az ilyeneket várom, de a januári peccs, az azt jelenti, hoyg február elején tölthetik be, már ha LESZ egyátlalán. Na addig felhúzok még egy karit valameddig. :D Végülis március 20-ig ki van fizetve az accom.
  • Liio
    Melyik az a legalacsonyabb szint, amire már lehet PVP geart venni? Vagy esetleg valaki tudna adni egy oldalt, amin ezek össze vannak szedve? TORheaden nem jártam túl nagy sikerrel ezt illetően. :s
  • N1ggA
    Hmm. Nekem is ezt írja:
    Next billing date:
    2012 jan. 19 for HUF 3990.00
  • Braikingboss
    1-2wz a napi Pvp q? Nyerj 3 WZ-t a napi. Na az nekem olyan 15-20 wz-böl ha össze jön. Persze ha guild partyval megyek ez a szám jelentősen lecsökken:D
  • Bandras DaSilva #30709
    Köszi.
  • MaRee
    Igen, el kell költeni, hogy újra kezdje számolni.
  • Bandras DaSilva #30707
    Amúgy a warzone commendationből 1000 a max? Nem nagyon akar feljebb menni, a fegyókat, seteket stb meg már mind megvettem. Mondjuk egyelőre nem vagyok az a nagy valor király..lvl21 valor.
  • Sir Quno Jedi
    Magától a PvP-től még annyira nem is idegenkedek, végülis más MMO-kban muszáj volt mindig tolni (és bárhol rádugorhattak nyilván). Node ami ebben a játékban van, az gáz még. Majd ha tényleg lesznek durva széles skálájú nagy összecsapások, hadműveletek, na az okés, benne vagyok. Vezérelhető (akár beülős) turret-ekkel, vezethető járművekkel (mint az SW battlefrontban), erődökkel, lövészárkokkal, lövegekkel, felderítéssel, bázisokkal stb. Na igen... Meg lehetene hajókon elfoglalni a hidat, dokkokat, gépházat stb. Mmmmm...

Amúgy felőlem űrcsatát is bővíthetnék valami emberibbre, mer ez nem rossz szórakozás, de nagyon kezdetleges (jelzésszerű) még. Meg ebben aztán semmi PvP nincs is?!??
  • starPresident
    Sziasztok! Ma kezdem a játékot. Érdekelne hogy hol vannak nagyobb magyar közösségek? Imperial vagy Republic? (Ahto City-n) De ahogy olvasgattam Republicból van hiány ,szóval szerintem azt az oldalt preferálom! A válaszokat előre is köszönöm!
  • Laroa
    Szerintem mindegyik wz jó egyébként, ha jó a csapatod. Ellenkező esetben nagyon senki nem élvez egy vesztes wz-t, főleg ha több időt tölt a respawn ponton mint harcban.
  • t0xikus
    ha jól emlékszem egy csomó pvp turbózás be fog kerülni vmi januári peccsbe
  • BoneDragon
    Eleinte gyűlöltem huttballt, de most már ott tartok, hogy az a kedvenc. Az is igaz, hogy nem pugal szoktam menni. Remekül össze lehet játszani. Gyorsan betolunk 5 golt és utána farmoljuk a népet. :)
  • Torzonborz
    no igen ez hiányosság de ahogy írták majd bekerül. addig meg napi 1-2 wz-t le lehet tolni legalább a daily pvp quest miatt.
  • MaRee
    Lesz ilyen opció :)
  • Sir Quno Jedi
    De érted, ha még be lehetne csekkolni, hogy melyikekben akarsz résztvenni. Node így???????
  • Torzonborz
    Alderaan pedig nem rossz ott élvezet játszani , voidstaron van még javítani , huttball meg...nos úúútálooommmm :D
  • MaRee
    Tényleg elég unalmas sajnos egy idő után, bár én csak huttballt nem szeretem, de cuccokért lenyomom azt a 2 órát az adott szinten, belefér. Mostanában az fps-em is elkezdett nagyjából normális értéken ugrálni, úgyhogy így jobb. Lesznek még új wz-k meg átdolgozzák kicsit az endgame pvp-t, az majd jó lesz:)
  • Laroa
    Ha ennyire idegenkedsz a pvp-től akkor ne most kezdj bele, mert nagyot fogsz csalódni a lecsökkent fps+ability lag kombó miatt.
  • Sir Quno Jedi
    Áhhh, néztem én sok videót, meg olvastam is róla bőnyállal, engem kiver a verejték ezektől. Nagyon-nagyon szar (az én véleményem szerint) ez a három PvP zóna. Nekik kéne fizteniük érte, hogy én ezekkel toljam. Na mind1, majd igyexem ráerőszakolni valamikor magamat (ha mást nem 50-en)... :D
  • Laroa
    Ez a jövő zenéje. Figyelni kell majd az árfolyamot, bár nem számítok arra, hogy mostanában 300 alá menjen az euro :)
  • MaRee
    Előfizetéses vitához:

http://www.livekodok.com/ 6500 forint a két hónapos gc. Megbízható, jó oldal.
  • MaRee
    10 meccs kicsit több mint 2 óra. 40-es szinten ha veszitesz mindig akkor minimum 130-140ezer xp, és még ha mindet elveszíted, akkor is meg tudnád venni 1-2 cucc kivételével az összes ruhát. Nem olyan vészes az, de persze én nem akarlak semmire rávenni, de azért ne essünk kétségbe, :)
  • N1ggA
    Ha nem mondom le, akkor is fixen 3990 forintot fognak levonni? Mert én is úgy terveztem, hogy majd lemondom, és veszek gamecardot, mert a mostani árfolyammal az az olcsóbb (én ilyet életemben nem láttam, hogy a gamecard olcsóbb egyébként).
  • t0xikus
    "Hidd el én is megcsináltam a 8 általánost,akkor is ha 10 év alatt és 3-at a börtönben." :D
  • Sir Quno Jedi
    Oké, nem gond, csak mint mondtam én nem PvP-zem és a 10-15 (pláne nyertes?!?!?) meccs is soknak tűnik. Azalatt szépen szintezek és gyűjtöm a jó kis PvE cuccokat. Ha napokat tudnék PvP-zni, akkor nem is PvE szerverre mentem volna. :D
  • gavor
    Na ez az utolsó hsz-m a témában, mert te megint trollkodsz.

Én is tudok számolni basszus. Azt jegyeztem meg, hogy 2 hete, mikor aktiváltam az előfizetést eurót kért, most meg forintot, és még olcsóbb is.Nekem ez azért érdekes, mert mikor a kifizetett forintom ők visszaváltják arra, ami kell kiflit venni Austinban, kevesebb jön be neki. Mert én kevesebb eurót fizetek be ezáltal.

Hidd el én is megcsináltam a 8 általánost,akkor is ha 10 év alatt és 3-at a börtönben.
  • Braikingboss
    Hát más mmo-khoz képest tényleg fos az AH, ki kell tapasztalni hogy rendesen használni tudd ez igaz.
  • gavor
    Tudja a többség, hogy így kell, csak nem érti miért kell először szűkíteni 2x, miért nem lehet azonnal névre keresni. Ha meg nem tudod mi a neve, akkor meg úgyis szűkítened kell
  • Laroa
    14 euroval meg nem drágább mint a gamecard ezt nem tudom honnan vetted, gyanúsan matek elégtelen :)
    Szóval:
    Havi előfizetés 3990HUF Gamecard (60 nap) 7990HUF
    3990*2=7980HUF
    Tehát 10 forinttal olcsóbb mint a hivatalos gamecard.
  • Braikingboss
    Akkor lehet név szerint rákeresni ha előtte kilistáztatod az egészet.