60899
  • a.carkey
    A Gore miatt én ezt az utat próbálom ki. Max. más lesz, ha nem lesz elégséges.

Amúgy, az a belinkelt video, ahol egy SM végigszopatja pvpben a társaságot IS BC. Plusz páncél 15 secig, lila, és szuper gyógyító kit nagyon megdobta a srácot 50en. Ja, és ehhez még elég jó gearben is volt. (Vagy legalábbis jónak tűnt.)
  • a.carkey
    Szerintem csinálj még 7 karaktert mindenből, ami még nincs meg. Majd vidd fel őket tízig, vagy ameddig el nem jutsz az advancedig. Aztán amelyik a legjobban tetszik, azt húzd tovább. Én így fogom csinálni.
  • Liio
    Én nem így látom, de ezen nem fogunk összeveszni.
    Ha segített valakinek, már megérte betenni. ^^
  • BoneDragon
    Arra is felesleges, max 1x mész le azokba az instákba. Ha mégis elkezded farmolni és végre kiesik 2 szint múlva úgyis lecseréled. :)
  • Liio
    Kisebb szintre tökéletes. :)
  • exec79
    lehet nem ujdonsag : http://blackrabbit2999.blogspot.com/2011/12/swtor-badge-scoring-guide.html
  • BoneDragon
    Jó is lenne ha 50-es itemeket is jelölné. Így nem ér semmit.
  • Liio
    Találtam egy jó oldalt, ahol össze vannak szedve FP (talán OPS) lootok is: Ez lenne az
  • Laroa
    Azért ha tank speccen bemegyek wz-be puggal ott se vagdalkozni próbálok mert nincs értelme. Kiosztok 80k dmg-et wz végére, míg a normál dps-ek 300k+ :)
    Guardolok és cc-zek, mert nincs más választásom, és mert ezt vállaltam :)
  • MaRee
    Mondom ne igazán keresgélj magadnak pugban szerepet, menjél és üsd akit látsz :D Majd ha premadeben játszol akkor meglesz a te role-od is.
  • Rubint
    Összehasonlításképpen vesztes meccs commendationje (igaz 2 medallal kevesebb, de akkor is nagy különbség):

• Sir Quno Jedi
    Naja, de nagyon lassú a karim harcban, mint a csigusz, alig kúszik. Szal. álló labdahordozónak jó leszek. :D
  • Sir Quno Jedi
    Jah, bocs, má hülye vagyok-e. Azért szép teljesítmény ez akárhogyanis. :D
  • MaRee
    Ha csak mész és vagdalkozol igazából akkor is jön bőven a commendation, tehát nem kell ilyeneken stresszelni pugban. Max tankként ami jó még ha pl huttballon te vagy a labda hurcoló, mert téged enhéz megölni.
  • Sir Quno Jedi
    Igen azt néztem. Előre benéztem magamnak az összes skillt, még az eleje felé a trainernél.
  • Rubint
    Én vagyok a gyógyító. :)
  • Sir Quno Jedi
    Egen fp-kben és heroic-okban is mindég a healert guardolom automatice. Csakhogy a healer alapvetően igyexik távol maradni a csatától, míg a dps-eket rendesen sebzik ugye. Szal. ha a bekapott sebzés a lényeg, akkor kétesélyes a dolog.
  • Laroa
    Meg kijelölni a csapattársat nem úgy kell hogy próbálsz az emberre kattinani a UI-on, ott az operation frame amit meg lehet nagyítani, vagy alapesetben F2-F4 csapattárs választó keybind :)
  • Laroa
    50esen kapsz ilyet: Guardian Leap
    Ez sokat tud segíteni :)
  • Sir Quno Jedi
    Az durva, hogy ennyi kill és nem haltál meg. :D Rendesen belédgyógyított félmilát.
  • a.carkey
    Ez nevetséges. Két nap után végre mecsinálják a netem, erre patchelnek. :)
  • MaRee
    Nem vadásznak senkire külön az én tapasztalatom szerint, mindenki üt mindenkit. Legalábbis puggal. Érdemes kinézni a hílert ha van és azt guardolni, vagy ilyesmi.
  • Rubint
    Győztes meccsért alapban több jár, pláne még ha medálozol is. :)
  • Sir Quno Jedi
    Meg a labdavivő az gyorsan mozog, így nehéz kijelölni, nomeg bizonyos távolságra kéne lennem tőle, hogy működjön a guard. :D Ha messzebb fut, vagy nem érem utol, akkor baxhattya.
  • Rubint
    Nem csak a játék, a játékosok sem. Itt azért kaptam 1mvp-t, mert a haver akivel együtt játszottunk rám nyomta:

• Sir Quno Jedi
    Node ha már valaki guardolja, akkor én nem tudom (ebbe fp-ken futottam csúnyán bele). Szóval a labdavivőt nyilván mindenki kinézi magának. Meg az csak huttballban van, amit nem favorizálnék ugye. DE normál wz-kben kire vadásznak leginkább?
  • Laroa
    Huttballon én a labdavivőt szoktam vagy a healert, alderaan meg voidstaron pedig magas szintü mdps-t akivel lehet közösen irtani.
    Huttballon viszont készülj fel arra, hogy pillanatok alatt meghalsz ha labdavivőt guardolsz és nekiesnek 6an :D
    Halálnak nincs negatív hatása tudtommal, azon kívül hogy kiesik egy kis idő.
  • t0xikus
    akinél a labda van:)
  • Fpocok
    Szereted, amikor a haverod ráránt, ugye? :D
  • Sir Quno Jedi
    Óóóóó, iszonyat faja medpack-jaim vannak ám (saját gyártás). :DDD

No és szerintetek kit érdemes ilyenkor guardolni? Kit ütnek a leginkább, ki a kedvenc általános célpont wz-kben, akiről csak úgy ömlik át rám a sebzés?

Jah és ha kinyiffanok, az csökkenti a kapható pontokat, vagy van valami ehhez hasonló negatív hatása?
  • Laroa
    Guardolod és átveszed tőle a sebzés 50%-át, emiatt kapsz defense medálokat, nem is keveset. Volt olyan hogy 3. perc környékén már 6 medálom volt :) De emelett persze kell dpselni is, meg kell jó medpac ami gyógyít 2.5k felett mert az is extra medál :D
  • N1ggA
    Igen. Sajnos ez nagy baj, hogy az emberek nem az objectivekre mennek, mert a győztes WZ meccsért sokkal kevesebb valor és commendation jár, mintha medálokat farmolsz. Mindenki a medálokra megy, összevissza sebez, healelgeti magát, csak azért keresi az alacsony szintű játékosokat, hogy critelve meglegyen a 2.5k one hit demage, így kb. solozva játszhatatlan mindegyik. De jó csapattal élvezem.
  • Braikingboss
    Tegnapi WZ-ben 380.000 sikerült healelnem és 5 medált kaptam. Sok embert mentek meg a haláltól és én nem érzem hogy a játék rendesen jutalmazná a healereket wz-n.
  • MaRee
    Nincs.
  • Liio
    Rendben, akkor megbogarászom a vendorokat. Egyszer már néztem, de akkor csak a 40-es cuccokat találtam meg, mondjuk, elég sok mindent benézek... Tegnap például a The Great Worksben (Rep. oldal) eltévedtem, nem találtam meg egy feljárót. :D
    Köszi a helpet! :)
  • Bujden91
    Hali, van lehetőség a játék ingyenes kibróbálására?
  • Sir Quno Jedi
    Sazt hogy? Elég ha beguardolom őket és kapom a sebzés felét? Vagy azt nézi hány olyan csókát vágok le, vagy ütök folyamatában, aki őket ütötte/ütné. Vagy mennyi emberkét tauntolok le??? Hogy megy ez?
  • MaRee
    Délután 1-től elvileg. De általában már hamarabb szoktak menni.
  • Laroa
    Akkor guardolj. Nekem 10 a legtöbb medál ami ugye erősen megdobja a commendation számot. Átlagban összeszedek 6-7 medált. Egy medál asszem 5 extra commendation. 70-100+ között tudsz összeszedni egy wz-ben ha jól guardolod a csapattársakat.
  • Braikingboss
    Most 11-töl kellene szervereknek lenni újra vagy 1PM ?