60901
  • j0nNyKa
    btw en most vettem meg 20 ftert a digital deluxe-ot, ugyhogy annyira nincs vege annak a gyereknapnak
  • Jabar
    faq 1. pont, grade 6 gemstone-okat küldjetek Jabarnak és akkor nyertek +10 fps-t :D
  • j0nNyKa
    sg hibaja, de ez mostmar a mi kis titkunk marad :DD

inkabb kerdeseket gyujtsel nekem, mert a semmibol nem fogok faqt irni, es marad ilyen hasznalhatatlan (jelen allapotaban kb ki is lehetne venni a bannerbol, de inkabb frissitenem, csak legyen mivel)
  • Jabar
    Frissítettem egyet és eltűnt a következő hozzászólásod amire írni akartam :DD
    Neked az a szó(pár) a mániád! :D
  • j0nNyKa
    lenne egy keresem a regebbi topic lakokhoz / tapasztaltabb jatekosokhoz: igy x hettel release utan kialakult, hogy mik a felmerulo kerdesek a jatekkal kapcsolatban
    irjatok mar le legyszi, ami eszetekbe jut, osszeszedem ezeket, es ujrairom a faqt

igy hirtelen par, ami eszembe jut:
    hol lehet olcson beszerezni
    havidij hogy oldhato meg
    kasztok kozti balance, melyik mire jo, mennyire eros
    melyik kasztnak melyik crafting skill
    performance hogy novelheto
    ...

tobbit ratok biznam

ma-holnap ami osszegyulik, abbol fogom vasarnap ujrairni a faqt
  • nalgae
    Én meg nem tudok olvasni, azt olvastam, hogy "elég idegesítőnek tűnnek". Bocs, péntek van:D
  • Nephin
    Én is ezt mondtam. :P :)
  • nalgae
    Szerintem meg pont hogy bíztató, hogy nem tudnak más kontrát felhozni, és már dolgoznak is rajta, szóval még tökéletesebb lesz a játék:)
  • Nephin
    A kontrák azért elég ideiglenesnek tűnnek, a klánrendszer és az UI is prioritásos fejlesztés, a support meg olyan, amilyen, majd kialakul, ha lemegy a roham.
  • Tababo
    szia.
    nekem a főkarim. szerintem healer van jobb. én kezdetek óta scrapper vagyok.
    az elején szenvedős sajna. a vége fele viszont nagyon jó lesz.
  • Torzonborz
    mmorpg.com review , final score 8.7 . hmm
  • Me0w
    Le nem vonhatnak penzt toled ezert, max elveszik az upgradet es visszautaljak a 20 Ft-ot.
  • csokicsiga #30833
    Jaja, egy számot lehagytam :DD
  • picket
    Vegyél vele helyesírási kéziszótárat. Ha az sikerült, akkor ennek is mennie kell
  • t0xikus
    akkor mennie kéne:) sztem nézz át minden adatot, volt már amikor már vagy fél órája szívtam a fizetéssel vhol és kiderült,h volt egy elütés, vagy elfelejtettem kártyatípust állítani, stb.
  • csokicsiga #30830
    Otps web mastercard, evvel szoktam mindenhól vásárolni. :)
  • nalgae
    Nekem akkor csinálta ezt, ha külföldi proxyn keresztül neteztem, ugyanis adott országbeli kártyát csak adott országból fogad el. Próbáld meg paypalon keresztül, nekem úgy ment.
  • Laroa
    Gondolom a kártyád nem jogosít fel online fizetésre. Kérdezd meg a bankod.
  • csokicsiga #30827
    Én Beirtam a kártya adataimat, de ezt irta ki, mi lehet a baj???

We're sorry, but we can't perform transactions to this credit card. Please load a different one.
  • MaRee
    Hát nem. De akkor reménykedjünk utólag nem vehetnek le tényleg pénzt, kiváncsi vagyok mikor fog feltünni nekik.
  • Me0w
    Mondjuk tenyleg nem er 20 forintnal tobbet ez a par cucc :)
  • MaRee
    Megvan!!! háháháháháhh remélem kibannolnak vagy 5 évre :D
  • Laroa
    Vagy megint bugos a mailbox
  • Me0w
    Nem mutatja a jatekban, hogy mailt kaptal, setalj oda a mailboxhoz es ott lesz a level.
  • MaRee
    Megvolt, de nem jó. Pedig ott van hogy 01.06.2012 Star Wars™: The Old Republic™ Digital Upgrade Pack
  • Me0w
    Ha ezert bannolnak, akkor uninstall es leszarom :)
  • Nephin
    Lépj ki teljesen, indítsd újra a klienst.
  • MaRee
    Nekem nem jött semmi postán meg semmi, pedig az accountom is hozzá van adva. mifasz.
  • Nephin
    Nem fognak.
  • Fpocok
    Ezért nem jár ban. Volt már ilyen többször, pl a witcher2 valami 60 forintért, euró helyett. Ők baszták el, lenyelik.
  • Beltazar
    Kiváncsiságból beléptem énis és még nekem is 20 Hufot ír. xD
    Bár nem nagyon merem megvenni, mert ha bannolnak akkor ilyen miatt nem fogok pereskedni...
  • nalgae
    Komolyan megkockáztatjátok a bant/jogi eljárást egy holodancer meg pár in-game gagyi cucc miatt?
  • Fpocok
    Béta kliensel tuti nem megy. Vagy DVDről, vagy letöltöd.
  • t0xikus
    ha kódot regelted, akkot swtor.comról a hivatalos klienst tudod leszedni
  • starPresident
    Valaki tudna segíteni? mert akkor nem töltöm le ezt a 25 gigát....
  • Nephin
    így van, ők hibáztak, nem banolhatnak, vagy bepereled és nyersz.
  • Laroa
    Online szolgáltatónál dolgozok. Megkérdeztem főnököt mi újság van ilyenkor jogilag. Az EA kénytelen lenyelni a békát, mert saját hibájából rontotta el az árazást. Max bepereled őket :)
  • Me0w
    De ahogy ismerem az EA-t, mindenki bancsit kap aki megvette igy ;)
  • Laroa
    Semmi más teendőd nincs, logolj be szépen a digital deluxe játékba és a postaládából szedd ki a téged megillető cuccokat, ha már ilyen drágán megvetted
  • Me0w
    Haha, -19,99 HUF Star Wars - www.swtor. Hoensbroek