60901
-
btw en most vettem meg 20 ftert a digital deluxe-ot, ugyhogy annyira nincs vege annak a gyereknapnak -
faq 1. pont, grade 6 gemstone-okat küldjetek Jabarnak és akkor nyertek +10 fps-t :D -
sg hibaja, de ez mostmar a mi kis titkunk marad :DD
inkabb kerdeseket gyujtsel nekem, mert a semmibol nem fogok faqt irni, es marad ilyen hasznalhatatlan (jelen allapotaban kb ki is lehetne venni a bannerbol, de inkabb frissitenem, csak legyen mivel) -
Frissítettem egyet és eltűnt a következő hozzászólásod amire írni akartam :DD
Neked az a szó(pár) a mániád! :D -
lenne egy keresem a regebbi topic lakokhoz / tapasztaltabb jatekosokhoz: igy x hettel release utan kialakult, hogy mik a felmerulo kerdesek a jatekkal kapcsolatban
irjatok mar le legyszi, ami eszetekbe jut, osszeszedem ezeket, es ujrairom a faqt
igy hirtelen par, ami eszembe jut:
hol lehet olcson beszerezni
havidij hogy oldhato meg
kasztok kozti balance, melyik mire jo, mennyire eros
melyik kasztnak melyik crafting skill
performance hogy novelheto
...
tobbit ratok biznam
ma-holnap ami osszegyulik, abbol fogom vasarnap ujrairni a faqt -
nalgae #30840 Én meg nem tudok olvasni, azt olvastam, hogy "elég idegesítőnek tűnnek". Bocs, péntek van:D -
Nephin #30839 Én is ezt mondtam. :P :) -
nalgae #30838 Szerintem meg pont hogy bíztató, hogy nem tudnak más kontrát felhozni, és már dolgoznak is rajta, szóval még tökéletesebb lesz a játék:) -
Nephin #30837 A kontrák azért elég ideiglenesnek tűnnek, a klánrendszer és az UI is prioritásos fejlesztés, a support meg olyan, amilyen, majd kialakul, ha lemegy a roham. -
Tababo #30836 szia.
nekem a főkarim. szerintem healer van jobb. én kezdetek óta scrapper vagyok.
az elején szenvedős sajna. a vége fele viszont nagyon jó lesz.
-
mmorpg.com review , final score 8.7 . hmm -
Le nem vonhatnak penzt toled ezert, max elveszik az upgradet es visszautaljak a 20 Ft-ot. -
Jaja, egy számot lehagytam :DD -
Vegyél vele helyesírási kéziszótárat. Ha az sikerült, akkor ennek is mennie kell
-
t0xikus #30831 akkor mennie kéne:) sztem nézz át minden adatot, volt már amikor már vagy fél órája szívtam a fizetéssel vhol és kiderült,h volt egy elütés, vagy elfelejtettem kártyatípust állítani, stb. -
Otps web mastercard, evvel szoktam mindenhól vásárolni. :) -
nalgae #30829 Nekem akkor csinálta ezt, ha külföldi proxyn keresztül neteztem, ugyanis adott országbeli kártyát csak adott országból fogad el. Próbáld meg paypalon keresztül, nekem úgy ment. -
Laroa #30828 Gondolom a kártyád nem jogosít fel online fizetésre. Kérdezd meg a bankod. -
Én Beirtam a kártya adataimat, de ezt irta ki, mi lehet a baj???
We're sorry, but we can't perform transactions to this credit card. Please load a different one. -
MaRee #30826 Hát nem. De akkor reménykedjünk utólag nem vehetnek le tényleg pénzt, kiváncsi vagyok mikor fog feltünni nekik. -
Mondjuk tenyleg nem er 20 forintnal tobbet ez a par cucc :) -
MaRee #30824 Megvan!!! háháháháháhh remélem kibannolnak vagy 5 évre :D -
Laroa #30823 Vagy megint bugos a mailbox
-
Nem mutatja a jatekban, hogy mailt kaptal, setalj oda a mailboxhoz es ott lesz a level. -
MaRee #30821 Megvolt, de nem jó. Pedig ott van hogy 01.06.2012 Star Wars™: The Old Republic™ Digital Upgrade Pack -
Ha ezert bannolnak, akkor uninstall es leszarom :) -
Nephin #30819 Lépj ki teljesen, indítsd újra a klienst. -
MaRee #30818 Nekem nem jött semmi postán meg semmi, pedig az accountom is hozzá van adva. mifasz. -
Nephin #30817 Nem fognak. -
Ezért nem jár ban. Volt már ilyen többször, pl a witcher2 valami 60 forintért, euró helyett. Ők baszták el, lenyelik. -
Beltazar #30815 Kiváncsiságból beléptem énis és még nekem is 20 Hufot ír. xD
Bár nem nagyon merem megvenni, mert ha bannolnak akkor ilyen miatt nem fogok pereskedni... -
nalgae #30814 Komolyan megkockáztatjátok a bant/jogi eljárást egy holodancer meg pár in-game gagyi cucc miatt? -
Béta kliensel tuti nem megy. Vagy DVDről, vagy letöltöd. -
t0xikus #30812 ha kódot regelted, akkot swtor.comról a hivatalos klienst tudod leszedni -
starPresident #30811 Valaki tudna segíteni? mert akkor nem töltöm le ezt a 25 gigát.... -
Nephin #30810 így van, ők hibáztak, nem banolhatnak, vagy bepereled és nyersz. -
Laroa #30809 Online szolgáltatónál dolgozok. Megkérdeztem főnököt mi újság van ilyenkor jogilag. Az EA kénytelen lenyelni a békát, mert saját hibájából rontotta el az árazást. Max bepereled őket :) -
De ahogy ismerem az EA-t, mindenki bancsit kap aki megvette igy ;) -
Laroa #30807 Semmi más teendőd nincs, logolj be szépen a digital deluxe játékba és a postaládából szedd ki a téged megillető cuccokat, ha már ilyen drágán megvetted
-
Haha, -19,99 HUF Star Wars - www.swtor. Hoensbroek