60899
  • krisz073
    Na megvettem én is 20 forintért :)
  • krisz073
    Most nézem és még mindig :
    STAR WARS: The Old Republic Digital Upgrade Pack HUF 19.99 :)
  • csokicsiga #30881
    Szerintem kb annyit is ér, 20 forintot :)))

Az accountodnál, upold a simád deluxra, és ha, még mindig 19forintot ir, akkor 20 ft :)
  • Yoru Wa Akeru
    Most akkor hogy tudom megvenni 20 FT-ért?
  • csokicsiga #30879
    Training droid , ez a kis repülö droidocska mire jó ?
  • Bhalage
    collectors arusnal amugy mi van vagy mik vannak egyaltalan?:o
  • Bhalage
    en azt sajnalom, hogy annal a merchantnal ennyire semmi nincs.
    igazan rakhattak volna meg be hozza cuccot (nem sokat, nem varom en el, hogy nagy vizvalaszto legyen, de azert ha mar megvettem ne csak egy speeder legyen.. mindenesetre, 1-2vanity cucc jar a jatekhoz (flare gun, dancer, speeder, training droid) de azt postan kuldik
  • j0nNyKa
    nem mertem irni, hogy nincs ertelme, mert lefejeznek az rp playerek :D
  • N1ggA
    szerintem semmi értelme sincs, csak megjegyeztem :D
  • j0nNyKa
    haaaat, ha nagyon azokat akarom hallgatni, berakom az ost-t winampba, es lehuzom a jatekban a zenet - de mondjuk ok, ez valakinek lehet oromet okoz, pici ertelmet latom
  • N1ggA
    Ha jól vettem észre, csak ott van jukebox, szóval a fleeten a zenét csak onnan lehet állítani.
  • j0nNyKa
    jaja, koszi, osszeallt a dolog :)
    mindenesetre vicc, esetleg ha volna bent ah, leveleslada, meg bank, akkor latnam ertelmet, hogy ott logjak - kisebb lag, nagyobb fps, mint kint
    de igy? minek.
  • N1ggA
    így van :)
  • N1ggA
    tévedsz, fel lehet vele menni, csak a 2 vendor közül csak az egyiket éred el, aki jelenleg 1 darab speedert árul 1,5 milkáért. De fel lehet menni, direkt kipróbáltam :)
  • j0nNyKa
    igen ez a konkret kerdes, es akkor ezek szerint en mondom rosszul - tehat akkor a nem ce, digital deluxe feljuttat a vip reszlegbe, de kevesebb a lehetoseged, mint a ce ownereknek?

ergo: a millas belepoert vehetsz magadnak egy speedert 25os szintre ? mert ez igy leirva nagyon szar vicc :D
  • Bhalage
    ez pontosan igy van 2 arus van, 1ce akinek nem mutatja mi van nala meg egy masik akinel 1 db ZOMG speeder van. egy nagy lofasz az egesz :o() 1szer voltam ott.
    -.-
  • Bhalage
    nekem digital deluxe van es nem tudom mit ertesz VIP reszleg alatt de ha az imperial fleeten hogy fel lehessen liftezni kozepen, akkro éppen arra tokeletes es termszetesen fel lehet menni.

ami nem mukodik a h van egy collector editions arus akinek az aruja nem elerheto. (amugy este megnezhetem, ha van konkret kerdes.
  • j0nNyKa
    ez az a nap, amikor mindent tul kell magyaraznom :)

tehat: a digital deluxe onmagaban (szerintem) nem ad belepesi engedelyt a vip reszlegbe, igy nekunk ugyanugy meg kell vennunk 1 millaert a jegyet, mint amikor standard edition-unk volt.
    a kollega azt fejtegette, hogy lehet, a kemeny 20 ftos digital deluxe-unk egyben vip belepo is, igy megsporolta az 1 millat
    erre irtam, hogy szerintem nem, mert az automatikus, ingyenes vip belepo az a ce tulajok kivaltsaga

igy ok?
  • Carbonka
    A teljes játék 20 Ft, vagy ez csak valami upgrade?
  • Rubint
    Van ott elvileg két vendor, az egyikhez bárki hozzáférhet (karkötővel), árul 1 db speeder-t, 1.5 milláért, slusszpassz.
  • j0nNyKa
    szerintem az ce only, de javits ki ha tevedek
  • Beltazar
    Igazad volt, reloggoltam játékban és tényleg ott voltak a cuccok a postaládában. :D
  • TDC Geronimo
    Remélem a havidíjat is forintba vonja le :D
  • Me0w
    Nem jon email, belepsz a jatekba, keresel egy postaladat es ott lesz.
  • TDC Geronimo
    Na elvileg megrendeltem, kiváncsi leszek :)
  • Beltazar
    Na végül énis megrendeltem a deluxot 20 forintért, bár nálam szerintem már közbeléptek vagy nemtudom, mert még nem vonta le a pénzt és még az accountomban is normál verziót ir és ottvan alatta a deluxe upgrade bár az alól eltünt az order gomb.
    Ja és email se jött.
  • N1ggA
    Ja meg ha jól tudom a VIP Loungba is be lehet vele menni, megspóroltam jövőbeli 1millió kreditet :D
  • Asperot
    nagyon köszi :)
  • N1ggA
    ingame levél
  • Fpocok
    Bocs, hogy abból indultam ki, amit az egyik swtor valakifőmufti írt le.
  • Asperot
    Még most is megy a jutalom. Megnéztem a bankban is 19,99 Ft a terhelés. :))
    Egyébként kód? email? valami? Mit kell figyelnem?
  • N1ggA
    Én is most vettem meg 20 forintért, amúgy 20 euróért felháborítóan semmit nem ad, itt ilyenekre gondolok, hogy a Holocamera simán csinál egy UI nélküli screenshotot úgy, mintha teljesen bezoomolnál magadba, ami simán meg lehet csinálni, a STAP vehicle az csak 90%-os, szóval 15 szintre elég, de amúgy 20 forintért fun a flare gun pl. :)
  • j0nNyKa
    jo akkor neked kulon elmagyarazom: disorder azt irta, hogy mar nem 20 ft, de mivel en altalaban magasrol le, hogy disorder mit ir, ezert megneztem, hatha meg mindig 20 ft
    es igen, meg mindig annyi, igy siman lehet, hogy gero hazaerve is ezt fogja tapasztalni

gero: csak siman be kell lepni swtor.comon, es az account - games menuben rabokni a vasarlasra a digital deluxe alatt
    ekkor latod jobb oldalt az osszeget, ha 19.99huf-ot ir, akkor csak egy megerosites gomb, es kesz is
    ez melobol nem megy? nem kell flash player, bankkartya, semmi, en siman vonatrol telorol megoldottam
  • Liio
    Ez a 19.99 FT ez honnan jött? :D Ennyi lenne az upgrade ára, csak euróban? :o
  • nalgae
    Ez megint az igazából nem korrekt, de mégis kiírom kategória, úgy látom Disnek ez nagyon megy :D
  • Fpocok
    tartott a mesedélután
    2012. 01. 06. 14:10
    Írta: Disorder
    Kategória: Hírek | Címkék: politikailag inkorrekt

Javították a hibát, így akinek eddig összejött, örülhet, a többieknek pedig már mindegy :-)
  • TDC Geronimo
    Remélem mire hazaérek lesz még "akció" :y
  • MaRee
    Üdv a klubban
  • j0nNyKa
    btw en most vettem meg 20 ftert a digital deluxe-ot, ugyhogy annyira nincs vege annak a gyereknapnak
  • Jabar
    faq 1. pont, grade 6 gemstone-okat küldjetek Jabarnak és akkor nyertek +10 fps-t :D