60899
  • maniac001
    "Van dressing room/outfitting a játékban?"
    NINCS

Jonnyka hülyeséget beszél.
  • Fpocok
    K semmi.
  • Fpocok
    Hmmm. Egérérzékenységet lehet állítani?
  • Fpocok
    Ez a biochem olyan, mint a first aid wowban? Mármint kötszereket lehet csinálni magunknak, vagy azért valami komolyabb is, amit healer karaktereknek ajánlanak?
  • Tababo
    jól van
  • Fpocok
    Hát ha jól van balanszolva, akkor sehogy :D
  • Tababo
    "heal+damage ágon is lehet olyan dpst tolni?"

nem

dps ágon viszont szépen tudod majd magad healelni pvp-ben. ha főleg pve-zel akkor heal ágon haladj.
  • nowan
    Hogyan lehetne heal+dps ágon ugyanolyan sebzést kitolni, mint tiszta dpssel?
  • csokicsiga #30916
    Akinek van karija , csempésze, az, szeritetek, heal+damage, vagy sima dps, melyik éri meg jobban, ha csak damage, az jobb dpsbe, vagy a heal+damage ágon is lehet olyan dpst tolni?
    Elörre is köcce aki tud ez ügyben segiteni!
  • j0nNyKa
    valaszolok en is, tobb szem tobbet lat alapon :)

1. brutal nagy bolygok vannak, ha szeretsz mindent bejarni, felfedezni, nagyon fogod elvezni
    2. persze, mar most is boven van mit csinalni, es folyamatosan toljak be az uj kontentet (pl januarban is lesz)
    en pvp orientalt jatekos vagyok, de csomot pve-zek, mert van ertelme (flashpointok, operationok, crafting, napi kvesztek tokenekert, kompanion affli novelese, stb.)
    3. 200 orat mondanak hivatalosan, az egy jo kozelites. a topic lakok napi jatekidotol / jatekstilustol fuggoen mostansag jutottak / jutnak el 50re dec 13 ota.
    4. vannak, 50ig kizarolag group questek, illetve pvp questek, 50en pedig mindenfele
    kulon jelolesuk nincs, dehat a tobbi kuldetest ugyis megcsinalod, igy csak a napik maradnak
    5. nem tudni, egyelore biztos nem, a jovoben.... varhatoan igen. kozeljovoben masra fokuszalnak
    6. of korsz, meghozza a kozeljovoben
    7. meg nincs, de nem hinnem, hogy a jovoben kihagynak ezt.
    8. van
    9. oszinten? biochemnek, illetve cybertechnek van, tobbinek minimalis. ha iszonyatosan sok idot/energiat/penzt beleolsz, valamennyi ertelme a tobbinek is van.
    10. kotor 1-2 erosen ajanlott, hogy elvezz bizonyos lore-okat a jatekban. ezen kivul nem nagyon lell semmi, az introt ha megnezed, eleg.
  • Tababo
    nem
  • Tababo
    mit nem lehet megérteni azon hogy BUG kopibój????????
  • Jabar
    Valaki azt is írta hogy a companion jelzi a hajóján a quest-et de csak a nameplate-je látszik és nem tud beszélni vele.
    Ilyennel én is találkoztam, ez azért van mert küldetésen van a companion, ha visszajön (visszahívod) egyből működik.
    Nálam legalábbis működött.

• Fpocok
    Letöltött 46464 gigát, utána 200 megát, msot megint 4 gigát... sok van még?
  • DoctorStryker
    Atho City-n Aldaaranon MASS PVP party tartunk Hause Alde-nál .)
    Már elég sokan összejöttünk :) mind a Republic mind a Birodalom oldalán.
    Sárkány Lovagrend Vs Watch Inside Circle :)
    Aki akar jöjjön a szitnek kb 30-50 vannak.
  • j0nNyKa
    bug, javitjak hamarosan, ne kopizgasd a sajat postod, legyel turelmes, es olvass hivatalos forumot.
  • royaltom
    Sziasztok!
    Amikor a Companion-om (Kira C.) beszélni akar velem a hajómon, mire visszaérek a hajóra valahogy elmúlik nála ez a sürgős beszélhetnék és nem érhető el nála beszélgetési opció.
    Valaki dobjon már egy értelmes ötletet :D
  • Fpocok
    Hogy jót is mondjak... bizony végig tudtam maxon szedni. 5mbps. Végig.
  • stardate
    Na megvettem én is 20 ft-ért.
  • Fpocok
  • nalgae
    Igen, megnézték, írták, legalább 3 helyen.
  • Fpocok
    Valaki, aki 20ftért upgradelte, az megnézte, hogy annyit is vont le?
  • TDC Geronimo

During the development of Star Wars: The Old Republic, we’ve been paying a lot of attention to the game’s responsiveness. As pointed out by some people on the Forum, a very responsive experience is one of the factors that separate the best MMOs from the others. This is something we are fully aware of and take extremely seriously.

Several of the issues brought forth by the community have already been dealt with and you should see the fixes integrated in coming patches, including those coming this month. Every lead mentioned on the forum is being investigated and I cannot stress enough how useful your feedback is – especially when coupled with the level of details found in some of the posts.

So I’d really like to thank the community for this very constructive feedback.

Thanks again and best regards,

Elmondok egy imát, ha ezt tényleg javítják és már jobb lesz ebben a hónapban.
  • Fpocok
    Na meg is van minden, töröltem is az előfizetésemet... amúgy fene se érti, ez minek kellett. Megvettem a játékot... majd előfizetek, ha akarok. Wowban is ilyen.
    Remélem tényleg nem lesz gond az upgraddel, mert nem az én kártyámról vettem meg 20ftért.
  • Fpocok
    Lehet még occón ápgrédelni?
  • nalgae
    Kell egy kártya, nem fog levonni csak egy teszt 1 EUR-t, ha paypallel fizetsz akkor csak 20 ft-ot, és nyilván nem kell most fizetni.
  • Tababo
    bug
  • Tababo
    1 eurot. visszadja majd
  • Tababo
    bug
  • Fpocok
    És most akkor le is vonja majd, vagy mi fasz? Most vettem...
  • Tababo
    kezdhetsz valamit szétbaszni
  • Fpocok
    MI A FASZOM BAZMEG?
  • Fpocok

Ugye nem azt mondjátok most, hogy addig nem tudok játszani, míg be nem regeltem egy olyan kártyát, amin van pénz... mert akkor szétbaszok valamit.
  • nalgae
    Pár kérdésedre a válasz:
    1. Állítólag jelentősen nagyobb, de még nem jártam be teljesen
    2. Tudomásom szerint fejlesztés alatt áll, van akinek tetszik a mennyiség, van aki hamar megunja, igazából próbáld ki, meglátod.
    3. Aki végignyomkodva csinálta meg annak kicsivel több volt, mint egy nap. De ha a mellékszálakat végigjátszod, és napi mondjuk "csak" 4-6 órát játszol, szerintem simán kitart egy hónapig is.
    4. Vannak, Heroic küldetéseknek hívják [heroic] felirat jelzi a quest trackerben, általában több személyes küldetések, és szinthez képest általában jó cuccokat adnak.
    5. Csipcsup kozmetika véleményem szerint biztos lesz, mint névváltoztatás, paid transfer, gender/kinézet váltás
    6. Igen, tervezik, sőt, azt csicsergik talán majd modokat is engednek.
    7. Nem, csak pletykát hallottam eddig cross server warzone-ra
    8. Maximum annyi, hogy ctrl-lel megnézheted, hogy áll a cucc rajtad, bár pontosan nem tudom itt mire gondoltál.
    9. Van, minden szinten van nyilván, elég jó a kraftrendszer, és menet közben sem túl fájdalmas felhúzni.
    10. Szerintem ami az swtor.com-on van rövid történelmi krónika bőven elég a játék élvezéséhez, az sem feltétlen szükséges, bár igazából minél többet tudsz a történetről, annál jobb.

Szívesen, remélem tudtam bármit is segíteni:)
  • TDC Geronimo
    Mai programom. Első 5 percben kliens crash, wz végén kliens crash, első wz behívásnál karakterképernyő, most wz behívásnál karakterképernyő. BW...MI A PICSÁT CSINÁLSZ.
  • dregnarr1 #30888
    Hello!

Pár kérdésem lenne, előre is köszönöm a válaszokat!

1. Egy nevesebb MMO-hoz viszonyítva a jelenlegi, bejárható területek összevetve mekkorák?
    2. Létezik endgame pve content instance/raid-en kívül (rp, crafting, exploring, etc)?
    3. Olvastam, hogy rendkívül gyorsan el lehet sietni az 50-es szintre. Ha minden szöveget elolvasok, körülbelül hány óra játékidőt kapunk? Jutott már el így valaki a végére?
    4. Ismétlődő küldetések léteznek? Van külön jelölésük a normál küldetésekhez képest (valamilyen más ikon, megkülönböztetésre)?
    5. Lehet tudni, a készítők/kiadó tervezi-e item shop/mikrobolt nyitását csip-csup kozmetikai, vagy nagyobb dolgokra?
    6. Van ígéret az UI szabadkezű átformálhatóságának jövőbeni lehetőségére?
    7. Van ígéret Cross-server Group Finder feature beépítésére?
    8. Van dressing room/outfitting a játékban?
    9. Van értelme craftnak max. szinten?
    10. A játék elkezdése előtt ajánlatos utánaolvasni a kor történetének esetleges in medias res miatt (vagy prologue gyanánt), vagy minden háttérinformáció meg lesz osztva a játékossal a játék során?

Mégegyszer köszönöm, ha válaszol valaki, elnézést, ha gyakori kérdéseket tettem fel! Várom az új FAQ-ot, köszönettel:)
  • Tyrpak
    Erre van valami megoldás? Állok AH-nál, companion jelzi, hogy beszélni akar, de mire beérek a bankhoz, ahol tudna beszélni, elmúlik... Visszamegyek AH-hoz, és megint jelez.
  • Tyrpak
    A kettő teljes mértékben eltérő:
    Shadow melee dps, bár elég sok 10 méteres támadása van, és a közös fán fel tudja venni a 30 méteres range-ű aoe-t. Tanknak tank, csak nagyon, nagyon oda kell figyelni az energiára. Tank fán nagyon hasznos dolgokat kap, legutóbb pl jól hött, hogy a force speed-del le tudtam szedni a boss snare-jét és kifutottam az aoe-ből.
    Hátbaszúrása nekem nem jött be annyira. Az a része, hogy nem csak ütöd az ellent, hanem mindenféle képességekkel az Erőt használod, az nekem tetszett.

Sage keresett, ha healert csinálsz belőle. Dps-nek közepes, de ez csak azt jelenti, hogy a többi ennyire erős. Sokat fogsz követ dobálni vele, szóval csak akkor válaszd, ha meg tudsz barátkozni azzal az animációval.
  • royaltom
    Sziasztok!
    Amikor a Companion-om (Kira C.) beszélni akar velem a hajómon, mire visszaérek a hajóra valahogy elmúlik nála ez a sürgős beszélhetnék és nem érhető el nála beszélgetési opció.
    Ezmiez? :D
  • watto
    Hali!
    Tapasztalt embereket kérdezném hogy milyen ágra érdemes consularrall menni?
    Inkább a dmg része érdekel de láttam hogy sageben is van dmg és döntésképtelen vagyok, ha jól tudom meg resetelni nem lehet szóval át szeretném gondolni. Tippeket tapasztalatokat írjatok pls hogy emlyikkel lehet jobb dps-t nyújtani, shadow tank életképes e, és hogy a sage mennyire keresett. Előre is köszönöm :)