60899
  • Forrest Tomee
    Most vettem meg a játékot és érdeklődnék, hogy a republic-sith oldalak populációja között vannak-e látványos számbeli eltérések, mint anno a WAR-ban volt, vagy mindegy hova hozom létre a karakteremet?

• Kasadya
    :D:D
  • mgerihun
    Most menj, pihenünk és Pich altozik de Dugesz lehet jön lassan online
  • BoneDragon
    Nem tudom miről beszélsz...
  • nalgae
    Én meg az 1.1-ről beszélek, ne panaszkodj olyan miatt, hogy milyen rossz elképzelés, mert másokat félrevezethet, ezen hamarosan változtatva lesz, ne vedd el mások kedvét:P
  • Kasadya
    arról nem is beszélve,hogy egy csomó gyózelmet nem számol ami külön kinszenvedésé teszi a PVP-t
  • Tababo
    én a jelenről beszélek nem az 1.1ről
  • Kasadya
    Óóóóóó shiiiiit most jöttek be a 60-as rank-al Champion preamdesek:S:((((
    OBSCURION
  • nalgae
    Rakják, 1.1-ben benne lesz, olvass utána, mielőtt panaszkodsz:P
  • Tababo
    nekem 4 nap volt a max hogy nem tudtam leadni.
    tényleg jó húzás volt a bwtől hogy 10-50ig egyszerre mehet mindenki.

ha meg már 50es lettél akkor meg kapod magad mellé a 15ös szintű xp farmolós idiótákat.

legalább osztották volna két fele.
  • Kasadya
    uhhh:P akkor én kérek elnézést:)
  • MaRee
    Nekem két napja nem jön össze az az 1 :D
  • Kasadya
    :D tegnap 15 meccset kellett letolnom ,hogy meglegyen a 3 win:S
  • MaRee
    Lehet azért nem tudom akkor két napja leadni a wz dailyt :D

• Kasadya
    a feking NEMESIS szabit vett ki ,hogy 0/24 ben premadeben tolják BG ben?
  • Lonni
    mindig az hiányzik ami kell, ha healer leszel, tankot nem fogsz találni.
  • Makee
    Jaja, direkt powertech-et választottam, nagyon bejön. Viszont partiba alig találok healert (vagy csak balszerencsés vagyok). Közben utánaolvastam, valószínűleg egy sorcerer-t csinálok, még egy BH-t nincs kedvem felhúzni már. :)
  • Liio
    Inquisitort már semmiképp ne kezdj, ha nem akarsz tucat 'sithvagyokmegusta' karit... Vagy IA vagy BH healert tolj.

Gunslinger mellé Biochem/Bioanalysis/Diplomacy jó kombó? Vagy inkább Armstech kellene a hozzátartozó gatheringekkel?
  • Lonni
    BH tud healelni is az egyik AC ágon, valszeg Te a másikat választad.
  • Makee
    Milyen healer karit érdemes kezdeni empire oldalon? Eddig egy BH-val játszottam, de úgy látom eléggé hiány van healerekből.
  • Fenrir
    Előtte távolítsd el az swtor account-ról szvsz.
  • krisz073
    Sziasztok.

Kérdésem lenne az Androidos Autentikátorral kapcsolatba.
    Ha feltelepítem a telefonomra és beaktiválom az accountomba, és esetlegesen telefonon újra húzom a firmware-t, akkor fogom tudni ugyanúgy újra használni? Vagy buktam a dolgot?
  • Fpocok
    +1
  • Dr DeViLKiNG
    Igen, mert annak hogy hány ember van a serveren sok köze van ahhoz, hogy a kamera mozgása (meg magában csak a menüben is) akad.
    Csinálhattam volna a karakter generálásról is képet, de ott csak ~40 fpsről ugrott fel 100+ra.
  • Fenrir
    Szép és jó ez a peccs, de nem akarják véletlenül javítani a hard mode-os Revan harcot Foundry-ban, hogy ne oneshot-oljon 40k hp-val amikor éppen a villámlást gyúrja? Vagy pl Boarding Party-ban az utolsó boss-t, hogy ne legyen olyan brutál nehéz mint 5 másik hm boss együttvéve?
  • xruu
    Valóban nem kicsi, csak félek te a jobb felső sarkot nézed (ahol az fps van) és megfeledkezel a bal felsőről ahol ez áll: Hutta: 60 aztán Hutta:4

Még a legkisebb nyúlfaroknyi hotfix-nél is ha felkerül prt-re mindig van valaki aki eljátssza ezt, hogy fúúú mekkora jó optimalizáció mennyivel jobb lett a kliens, holott az év világon semmi változás, csak tök egyedül vagy kb, naná hogy úgy nem laggzik. Várd meg míg felkerül live-ra, az hogy prt-n jobban fut semmit nem jelent. (félreértés ne essék, lehet hogy tényleg javítottak rajta valamit, de ez csak live-on fog kiderülni, én is lövök 50+ fps-t fleet-en, ilyenkor hajnal fél5 táján amikor már madár se jár itt.)
  • Sir Quno Jedi
    Lesz az jobb is! :D
  • Evoluti0N
    Nos, emberek. Nem játszottam eddig sokat, még csak 14-es vagyok, de engem eddig megvettek kilóra. Őszintén bevallom, h Bioware fanboy vagyok és már alapból nyáladzó szájjal ültem a játék elé, de néhány óra, vagyis néhány nap (3 napja kezdtem) játék után azt tudom mondani, h eddig eleget tesz a játék az elvárásaimnak. Öhm, csak ennyit akartam mondani :D
  • PiszkosFred
    Majd fognak. De a WZ opcionalis csak, kevesebb embert erint, amig a levelup teruletek/zonak/FP-k viszont nem. Ertheto, hogy ezen zonak elveznek prioritast, es a pvp csak masodlagos. Foleg, hogy beigertek egy teljes pvp rancfelvarrast, igy gondolom amikor annak nekiesnek, konnyebb lesz a tech. hibakat javitani. De majd kiderul, van meg ido boven, nincs harom hetes a jatek egyelore (hivatalosan).
  • TDC Geronimo
    Hát itt nekem liveon is ennyi az fps highon. Max annyit oldottak meg hogy belső tereknél néhány gépen indokolatlanul szarul ment, mint nálad is, de a wz fps problémákkal nem csináltak semmit.
  • Tababo
    mi is a probléma?
    én is így tolom.
  • Fpocok
    Hmm... pedig ez fordítva szokott lenni :D
  • Dr DeViLKiNG
    Első liveon, második ptr:
    (minden lowon, shadow off mind2 képen)
    Azért nem kicsi a különbség... :p

• Fpocok
    steam alá nem lehet berakni sehogy, mi? Mert a hülye launcherből indít. BF3at lehetett.
  • TDC Geronimo
    Scoundrels/Operatives are fine, l2p!

• Ramox
    Őszintén szólva várható volt... nem túl erős a gép, de nagyon akartam, így egy próbát megért. Már csak abban bízok, hogy nem bukom az egész árát. :\
  • Fpocok
    Szomorúan hallom. Remélem hamar elpasszolod.
  • Ramox
    Sziasztok!

Megvettem a játékot, azonban sajnos kevésnek bizonyult a laptopom hozzá, így nem tudok mit tenni, szeretnék túladni rajta. 29 játék nap van még az ingyenes hónapból, teljesen új email címre regisztráltam a játékot, így az email címet is viheti, kikerülve ezzel a további problémákat. Pestieknek még a dobozt is tudom adni, érdeklődni privátban. Árról megegyezünk.
  • FEARnet82
    megleplepo modon : Bug

nekunk is volt parszor,irtam ticketet, nem valaszoltak kb egy hete
  • TDC Geronimo
    na ahogy olvasom nem elég hogy az ability delayt nem javították de még a queuet is elbaszták PTSen :D Remélem livera nem így jön majd ki