60899
-
Most vettem meg a játékot és érdeklődnék, hogy a republic-sith oldalak populációja között vannak-e látványos számbeli eltérések, mint anno a WAR-ban volt, vagy mindegy hova hozom létre a karakteremet?
-
Kasadya #31003 :D:D -
mgerihun #31002 Most menj, pihenünk és Pich altozik de Dugesz lehet jön lassan online
-
Nem tudom miről beszélsz... 
-
nalgae #31000 Én meg az 1.1-ről beszélek, ne panaszkodj olyan miatt, hogy milyen rossz elképzelés, mert másokat félrevezethet, ezen hamarosan változtatva lesz, ne vedd el mások kedvét:P -
Kasadya #30999 arról nem is beszélve,hogy egy csomó gyózelmet nem számol ami külön kinszenvedésé teszi a PVP-t -
Tababo #30998 én a jelenről beszélek nem az 1.1ről -
Kasadya #30997 Óóóóóó shiiiiit most jöttek be a 60-as rank-al Champion preamdesek:S:((((
OBSCURION -
nalgae #30996 Rakják, 1.1-ben benne lesz, olvass utána, mielőtt panaszkodsz:P -
Tababo #30995 nekem 4 nap volt a max hogy nem tudtam leadni.
tényleg jó húzás volt a bwtől hogy 10-50ig egyszerre mehet mindenki.
ha meg már 50es lettél akkor meg kapod magad mellé a 15ös szintű xp farmolós idiótákat.
legalább osztották volna két fele. -
Kasadya #30994 uhhh:P akkor én kérek elnézést:) -
MaRee #30993 Nekem két napja nem jön össze az az 1 :D -
Kasadya #30992 :D tegnap 15 meccset kellett letolnom ,hogy meglegyen a 3 win:S -
MaRee #30991 Lehet azért nem tudom akkor két napja leadni a wz dailyt :D
-
Kasadya #30990 a feking NEMESIS szabit vett ki ,hogy 0/24 ben premadeben tolják BG ben? -
Lonni #30989 mindig az hiányzik ami kell, ha healer leszel, tankot nem fogsz találni. -
Jaja, direkt powertech-et választottam, nagyon bejön. Viszont partiba alig találok healert (vagy csak balszerencsés vagyok). Közben utánaolvastam, valószínűleg egy sorcerer-t csinálok, még egy BH-t nincs kedvem felhúzni már. :) -
Inquisitort már semmiképp ne kezdj, ha nem akarsz tucat 'sithvagyokmegusta' karit... Vagy IA vagy BH healert tolj.
Gunslinger mellé Biochem/Bioanalysis/Diplomacy jó kombó? Vagy inkább Armstech kellene a hozzátartozó gatheringekkel? -
Lonni #30986 BH tud healelni is az egyik AC ágon, valszeg Te a másikat választad. -
Milyen healer karit érdemes kezdeni empire oldalon? Eddig egy BH-val játszottam, de úgy látom eléggé hiány van healerekből. -
Előtte távolítsd el az swtor account-ról szvsz. -
krisz073 #30983 Sziasztok.
Kérdésem lenne az Androidos Autentikátorral kapcsolatba.
Ha feltelepítem a telefonomra és beaktiválom az accountomba, és esetlegesen telefonon újra húzom a firmware-t, akkor fogom tudni ugyanúgy újra használni? Vagy buktam a dolgot? -
+1 -
Dr DeViLKiNG #30981 Igen, mert annak hogy hány ember van a serveren sok köze van ahhoz, hogy a kamera mozgása (meg magában csak a menüben is) akad.
Csinálhattam volna a karakter generálásról is képet, de ott csak ~40 fpsről ugrott fel 100+ra. -
Szép és jó ez a peccs, de nem akarják véletlenül javítani a hard mode-os Revan harcot Foundry-ban, hogy ne oneshot-oljon 40k hp-val amikor éppen a villámlást gyúrja? Vagy pl Boarding Party-ban az utolsó boss-t, hogy ne legyen olyan brutál nehéz mint 5 másik hm boss együttvéve? -
xruu #30979 Valóban nem kicsi, csak félek te a jobb felső sarkot nézed (ahol az fps van) és megfeledkezel a bal felsőről ahol ez áll: Hutta: 60 aztán Hutta:4
Még a legkisebb nyúlfaroknyi hotfix-nél is ha felkerül prt-re mindig van valaki aki eljátssza ezt, hogy fúúú mekkora jó optimalizáció mennyivel jobb lett a kliens, holott az év világon semmi változás, csak tök egyedül vagy kb, naná hogy úgy nem laggzik. Várd meg míg felkerül live-ra, az hogy prt-n jobban fut semmit nem jelent. (félreértés ne essék, lehet hogy tényleg javítottak rajta valamit, de ez csak live-on fog kiderülni, én is lövök 50+ fps-t fleet-en, ilyenkor hajnal fél5 táján amikor már madár se jár itt.) -
Lesz az jobb is! :D -
Evoluti0N #30977 Nos, emberek. Nem játszottam eddig sokat, még csak 14-es vagyok, de engem eddig megvettek kilóra. Őszintén bevallom, h Bioware fanboy vagyok és már alapból nyáladzó szájjal ültem a játék elé, de néhány óra, vagyis néhány nap (3 napja kezdtem) játék után azt tudom mondani, h eddig eleget tesz a játék az elvárásaimnak. Öhm, csak ennyit akartam mondani :D -
Majd fognak. De a WZ opcionalis csak, kevesebb embert erint, amig a levelup teruletek/zonak/FP-k viszont nem. Ertheto, hogy ezen zonak elveznek prioritast, es a pvp csak masodlagos. Foleg, hogy beigertek egy teljes pvp rancfelvarrast, igy gondolom amikor annak nekiesnek, konnyebb lesz a tech. hibakat javitani. De majd kiderul, van meg ido boven, nincs harom hetes a jatek egyelore (hivatalosan). -
Hát itt nekem liveon is ennyi az fps highon. Max annyit oldottak meg hogy belső tereknél néhány gépen indokolatlanul szarul ment, mint nálad is, de a wz fps problémákkal nem csináltak semmit. -
Tababo #30974 mi is a probléma?
én is így tolom.
-
Hmm... pedig ez fordítva szokott lenni :D -
Dr DeViLKiNG #30972 Első liveon, második ptr:
(minden lowon, shadow off mind2 képen)
Azért nem kicsi a különbség... :p
-
steam alá nem lehet berakni sehogy, mi? Mert a hülye launcherből indít. BF3at lehetett. -
Scoundrels/Operatives are fine, l2p!
-
Őszintén szólva várható volt... nem túl erős a gép, de nagyon akartam, így egy próbát megért. Már csak abban bízok, hogy nem bukom az egész árát. :\ -
Szomorúan hallom. Remélem hamar elpasszolod. -
Sziasztok!
Megvettem a játékot, azonban sajnos kevésnek bizonyult a laptopom hozzá, így nem tudok mit tenni, szeretnék túladni rajta. 29 játék nap van még az ingyenes hónapból, teljesen új email címre regisztráltam a játékot, így az email címet is viheti, kikerülve ezzel a további problémákat. Pestieknek még a dobozt is tudom adni, érdeklődni privátban. Árról megegyezünk. -
FEARnet82 #30966 megleplepo modon : Bug
nekunk is volt parszor,irtam ticketet, nem valaszoltak kb egy hete -
na ahogy olvasom nem elég hogy az ability delayt nem javították de még a queuet is elbaszták PTSen :D Remélem livera nem így jön majd ki