60899
-
MaRee #31124 Megoldódott. -
A4tech #31123 ha nem lesz több rinya + egymás sértegetése, ez lesz az utolsó post..
na nemár -
nowan #31122
Ezt a hozzászólást nem lehetne a bannerba rakni!?
-
nowan #31121 Azt mondja, hogy adj le vagy fejezz be nehany missziot! Elerted a 25-ot, nem tudsz ujat felvenni. -
Amúgy mióta pecseltek valamit hétközben, azóta sem a napi űrcsatás opertaion-ökre nem enged jelentkezni (nem megy be a terminálba), sem a kompányionjaim nem hajlandóak velem beszélni. Fejük fölött az ikon, de üres és azt mondja, hogy még missziókat kell ehhez teljesítenem. EZ van hosszú napok óta. Mindenhol, a flashpoint courier-eknél is stb. -
MaRee #31119 Na valaki help, nagyon felbasztam magam.
Kicsit spoileres úgy olvassátok.
Lvl 47-es BH class quest, Thus, Always, to Tyrants. A Tyrant nevű hajóra kellett jönni meglátogatni a sith lordot, de ugye betámadták a hajót, így nekem kell felszabadítani. Security centereket kell elfoglalni meg stb. Eljutottam az utolsó sec. centerig, ott meghaltam és nem lehetett éledni simán, csak medcenterenzi. A medcenter viszont a hajó "command deck" szintjén van, a küldetés pedig a security decken. Lifttel fel tudok jönni a security deckre, itt viszont egy folyosó vezet egyetlen ajtóva, amire ha rákattintok akkor azt írja hogy zárva, a másik oldalról kell kinyitni konzollal. A command deck területen semerre nem lehet tovább menni, csak lifttel fel az előbb említett helyre. A hajómra nem tudok menni, fast travelezni nem lehet, a küldetést se eldobni se resetelni. Mi a fenét csináljak? -
stigson #31118 Emberek, már nagyon nagyon nagyon unalmas ezt a folyamatos QQ-t, fanboi vs. hater szájtépést olvasni minden swtorral kapcsolatos fórumon, oldalon.
A játék még friss, tele van buggal, pvp-ben gyengélkedik, fps problémák is vannak. Gondolom ezzel mindenki egyetért.
Az finoman szólva naiv volt, aki hibátlan játékot és döccenésmentes indulást várt (el) a játéktól. Egyszerűen nem így indulnak az mmo-k. Ha valaki tényleg veterán mmo-snak tartja magát megtanulhatta volna már: Ha az ember kicsit kivár, néha célravezetőbb.
A hibák.
BW ezekre hivatalos fórumon reagált, jöttek/jönnek a félig-meddig működő hotfixek. A mai nap mindenféle csinnadrattát nélkülözve a semmiből előrántottak egy 1.1-es patchet és fel is lőtték PTR-re. Ergo, nem kistangában lubickolnak a dollárbankokkal feltöltött medencéjükben. Dolgoznak rajta,a játékfejlesztés pedig nem két perc.
Elhiszem, hogy sokaknak csalódás volt a játék. Mások élvezik a játékot (nem zavarják őket a hibák).
Minek vitázni ezen?! Ez egy teljesen SZUBJEKTÍV dolog, mi a fenének győzködni egymást? Aki nem PvP-zik hol nem tojja le a ability delayt? Minek azzal győzködni, hogy ettől szerinted játszhatatlan szar az egész? Ő annyit érzékel belőle, hogy szép egybefüggő animációkkal öli a karakter a mobokat.
Ha PvP-zel? Rossz lóra tettél. Eleve nem PvP-re kihegyezett játéknak készült... utána kellett volna nézni, hogy mit vesz az ember és nem 5 éves módjára követelőzni. El kell adni a játékot és várni a következőre, vagy cancel sub-ot nyomni és kivárni még változik valami. Fog változni, mert már a patch is foglalkozik a témával.
A problémák le lettek írva, tud róluk mindenki. Felnőtt módjára nem QQzni hanem alkalmazkodni, tenni kell ellene. Ott a PTR tessék tesztelni inkább. Jó ötleteid vannak? Tönkreteszi valami a játékélményt szerinted? Ott a hivatalos fórum. Igen is, figyelnek a problémákra. Nyilván nem az összesre egyszerre.
Summa-summárum: Aki élvezi játssza, aki nem az lépjen tovább.
Nem erőszak az SW tor! ;) -
"Van valami (sokaknak itt termék, meg szolgáltatás) amiért vagy adsz 13k-t, vagy nem. Az hogy te mást akartál venni, az nem az eladó hibája. "
...atyaeg
-
Ennél az abilty delay-nél csak az a rosszabb, hogy a PvE ellenfelek jósok, mert látják a jövőt. Mondjuk ráforceleapelsz hirtelen, meglepiből az egyikre és mire ODAÉR a karaktered egy szemvillanás alatt, addigra ROBBAN is alattad a valamelyik tök távoli elenféltől megküldött gránát stb. SŐT ahogy megkezdenéd a támadást bárhonnan, már LE IS BÉNÍTOTTÁK a kompányionodat, pedig még meg sem próbált támadni a szerencsétlen (nulla idő alatt!). Ez soxor nagyon kellemetlen tud lenni. Az ellenfél MINDENT előbb csinál/tud, mint mi. -
wz fps és a delay miatt ha nem is játszhatatlan, de rengeteg embernek élvezhetetlen a játék. Én jelenleg úgy vagyok a játékkal, hogy szeretem, imádom, de gyűlölöm és utálom is. A "betaban nem jöttek ki ezek a hibák" dologra meg annyit tudok reagálni, hogy 1-50ig se igazán zavartak ezek a dolgok, mert lekötött a szintezés, DE amint eléred a lvl 50et ott bukik ki minden, mert nincs ami elvegye a figyelmedet már. Egyre jobban idegesítenek az olyan apró dolgok is, mint hogy a chat font size és a minimap zoom beállítás naponta 50* resetel a semmitől. 1-50ig ez se zavart, de most már az agyamra megy :p -
Kasadya #31114 ennyi jól megmondtad,de ógylátom a topik nagy része tökéletesen alkalmatlan bármiféle érdemi vitára.....a reakcióidős hasonlatod ütött:D én is úgy látom csak azt nem zavarja akinek olyan gyors a reakció ideje mint egy beteg lajhárnak..... -
Nekem a jobb alsó automap növelése kéne, mert 2560*1440-ben elég kicsike, de alig látszik rajta valami, így nyugodtan lehetne akár 3x akkora is felőlem, akkor lenne is értelme. Sajna ilyeneket sem lehet még kusztomizálni, de gondolom idővel majd lehet. -
Na én is felPvP-ztem magam, igaz, csak egy full 40-42-es PvP armor+fegyó szet erejéig.
Nem is rossz ez a PvP warzone. Bár a hutball az nagyon gáz, de a többi elmegy. Van értelme itt minden kasztnak, bár szingli jelentkezéseknél full random csapattal elég érdekes tud lenni.
Mondjuk legtöbb kiccsávó akciójáték gyanánt tolja, rohangál és UGRÁL összevissza, meg köröznek, mint a keselyűk és ha melee-ben akarnád megütni őket az így nem fog menni, sőt még kijelölni sem tudod (mondjuk én beállítottam az auto legközelebbi ellenfél kijelölést menüben, de az sem boldogul ezekkel). Mind1, nem DPS vagyok, így ez nem izgat fel annyira. Én Gandalf stratégiáját követem, azaz ITT úgyse jössz ÁT! :DDD
Már a quake akárhányban is ezt untam, hogy mindenki 360 fokos látószöggel ugrálva, futva és maga elé a földre rakétázva tolta. Így kb. annyi értelme volt, hogy semennyi. Ezt sem kéne agyatlan akcióhentté változtatni, de persze van akinek ez jön le egy mmo"RPG"-ből. -
várni kell picit az UI customization-re, "soon" -
most tényleg megint adminokat kell hívni, hogy elpusztulj innen? :D -
UI méretét, hogy lehet csökkenteni? -
nowan #31108
-
stigson #31107 Ha bankártyát regelsz (nézd meg a tiéd vajon elfogadják-e)levonnak kb. 200 forintot, hogy lássák jó adatokat adtál meg.
Vagy gamecardot regisztrálsz. Igen, csak így jár az "ingyen" 30 nap játék.
Utána játszhatsz.
Ha nem tetszik, vagy nincs rá pénz, utána lemondhatod az előfizetést.
TIPP: miután kitöltötted a biztonsági kérdéseket, írd fel magadnak karakterre pontosan a válaszokat. Sok kényelmetlenségtől tudod így megkímélni magad. ;) -
Bujden91 #31106 Megvan, megadtam a bankkártyás cuccokat rendeltem 30 napot de úgy is csak akkor szív le, ha letelt a 29 nap -
nowan #31105 nem lehet. töltsd ki a játékidős részt! azért van. -
Bujden91 #31104 A játékot el lehet kezdeni gamecard vagy online játékidó feltöltése nélkül, ha igen akkor hogy? Leszedet mindent a launcher és azt írja nincs még kesz az accountom, és már csak a játékidős rész és a security s rész nincs kész de az opcionális.
Valaki segítsen pls előre is köszönöm -
Detto. Szerintem mindenki látja, hogy van böven mit javitani a PvP részen.
Viszont a PvE olyan mennyiségü tartalommal bir mint általam ismert játékok közül egy se ezért az átlag user még türelemmel vár mert van mivel elfoglalni magát.
Persze ez a türelem véges ha márc-ápr nem rakják helyre a PvP-t én is félreteszem és nézek mást. -
Nephin #31102 Én buta vagyok, te pedig imba szupermen pvp-isten, rendben. -
Nyugi kölyök, semmi gond nem lesz ... Szimplán nem érted amit mondok ... Nem a technológiákat kell hasonlítani ... (Te nem Crasuss reinkarnáció vagy véletlenül megint? )
Mellesleg a monitoros példád szimplán bukta, mai napig egy fullHD-s LCD nem tudja hozni a katódsugárcső képminőségét ... Szerintem feleslegesen csinálsz hülyét magadból :)
Egy újonnan megjelenő terméket nem lehet egy 6 éve fejlesztés alatt álló termékkel összehasonlítani. Ez a lényeg. Mert ha valamit folyamatosan fejlesztenek sok éven keresztül, akkor egyértelműen kevesebb rejtett hibája jöhet elő, mint egy vadonatúj dolognak. Ezt kéne felfogni, nem fröcsögni ész nélkül ...
Ahogy már említve lett, ezek a komolyabb hibák a teszterek lelkén száradnak ... viszont az is igaz, hogy átlagjúzerként egyszerűen nem érzem akkora bődületes gondnak ezeket.
Értem, hogy qrva gáz, és sokakat mennyire zavar, PVP-ben engem is zavart ... Ezért remélem mihamarabn kijavítják őket. Viszont megint hisztibe csap a topik ... -
gavor #31100 Nem kell érvelni!!! Ez tényleg gáz, igazad van! Mondd le, és menj mással játszani, ami jobb! -
gavor #31099 Az a baj, hogy sokan el vagytok tévedve.
Ez nem így működik, hogy van 13k forintom, ezt kérek, meg azt.
Van valami (sokaknak itt termék, meg szolgáltatás) amiért vagy adsz 13k-t, vagy nem. Az hogy te mást akartál venni, az nem az eladó hibája.
Ami meg még érdekesebb, és szerintem sok pszichiáterre költendő pénz megmarad vele:
Nem tetszik, ne vedd meg. Megvetted, mert azt hitted tetszeni fog, ad el. A lényeg, hogy nem te határozod meg a szolgáltatási szintet. Nem kötelező játszani, megvenni, előfizetni. Ha te mégis így teszel, te döntöd el mire adod a pénzed. De ez amit eldönthetsz. Hogy fizetsz, vagy nem. Nem pedig azt, hogy egy adott dolog amiért fizetsz, milyen legyen. Majd ők tesznek érte, ha több pénzt akarnak. Pont a tiéd, amit nem kapnak meg, ha nem tetszik neked a játék. A lényeg, hogy ez pont fordított ütemben megy. -
1Darton1 #31098 A többség, szerintem jogosan, azért problémázik, mert az ability delay nagyon sok szempontból rettentő idegesítő. Egyszerűen nem azt csinálja a karakter, amire utasítást adtál neki, és néha 2-3 másodperces késés vagy semmittevés van helyette. Én csak azt tudom elképzelni, hogy egyedül az nem veszi észre, akinek hasonló mértékű brainlagja van.
Ez az anomália eddig 20 mmo-ból, amit kipróbáltam, 2-ben fordult elő. És ezek között van pár közel 10 éves, illetve jóval kisebb költségvetésű, amelyeknél a megjelenéskor sem volt hasonló.
Persze lehet azt mondani, hogy ez a többségnek alacsony prioritású gond. De amikor a vándor mmo-játékosok mellett a jobb reakcióidejűek is lelépnek, az mindenkinek kellemetlen lesz.
Ezt leszámítva egyébként nagyon élvezem a játékot, és a többi hibával kapcsolatban nagyon türelmes vagyok. -
Kasadya #31097 te nagyon csőlátásu vagy.......és sajnos buta is
HA EZZEL szted semmi baj nincs akkor azthiszem fölösleges tovább érvelnem...
-
FEARnet82 #31096 Oké, sorry nekem, mint átlag játékosnak, aki nem 900 apm-mel jatszom nem tunt fel sosem, hogy vmelyik faj tulsagosan imba lenne.
Bf3 nem tokeletesen bugmentes, vannak bajok ott is, de kozelsem annyi es olyan idegesito mint itt.
Mind1 lanyok, en befejeztem nekem mar ugyis mind1 mit kuszkodtok.
gg -
Nephin #31095 A játék nagyon jó, semmi olyan hiba nincs benne, ami miatt játszhatatlan lenne, csak egyesek képtelenek felfogni, hogy tökéletes program nem létezik és nem elég nekik az eddig kiadott 5 km patchnotesban leírt javítás cirka 3 hét alatt, hanem minden kellene és most azonnal. Valószínűleg a leghangosabban sírók voltak azok, akik a bétát trialnak használták, nem bugreportolásra. -
OFF:
"Hát nekem ezekből a Bf3 és Starcraft, amikhez volt és van szerencsém mai napig.
Starcraftal megjelenés óta játszom multiba, én egy db buggal nem találkoztam és nem igaz sztem hogy inbalanced lenne bármelyik a 3 fajból."
Sajnálom, nem jöttem rá hogy az eddigi összes SC2 balance patch nem a játékot javította a kompetitív szinten... vagy az a 5 rax reaper és 1 suppy roach teljesen oké volt. -
Nephin #31093 Mert a BF3 teljesen tökéletesen bugmentesen jelent meg... oké... *elmegy röhögni* -
Lol, itt nagyon sokan bétáztak, amikor ugye lehetett, akkor mindenki hüüüüdenagylesz ez a game huuu, most meg, ez xar, az xar, amaz xar, akkoriban ezek a hibák nem voltak, vagy nemvettétek észre, vagy elkábitott az a tudat, hogy , huu én már bétázom?
Ez csak egy sima kérdés. -
FEARnet82 #31091 Termeszetesen igazad van. Magamnak koszonhetem, nagy volt a hype, szamomra egy nagy lufi volt az egesz, ami 1 het utan pukkant.Levontam a konzekvenciakat, szerencsere el tudtam adni masnak lehet hogy bejon.
Ennyi:)
-
FEARnet82 #31090 ne magat a jatekot, csak elmeletben, hogy ki lehet adni ugy is jatekot, hogy nincs benne tomenytelen bug -
"Ha en most fizettem a jatekert 13e Ftot, akkor most legyen jo, nem 1 honap mulva meg 2 honap mulva."
Gondolom senki nem kötelezett, hogy megvedd a játékot. Akarom mondani, csak magadnak köszönheted, hogy megvetted és hogy nem tetszik, hidd el hogy más jól szórakozik. -
tehát ne a 7 éves wowhoz hasonlítsuk az swtort, hanem a bf3hoz, meg a starcrafthoz? oké.
csak.. én nem látom, hogy miért? -
FEARnet82 #31087 Hát nekem ezekből a Bf3 és Starcraft, amikhez volt és van szerencsém mai napig.
Starcraftal megjelenés óta játszom multiba, én egy db buggal nem találkoztam és nem igaz sztem hogy inbalanced lenne bármelyik a 3 fajból.
Bf3-nak annyi hibája volt, origines inditás után minden első játék indítás crashelt. Utána semmi gond nem volt vele. Játék közben én bugot pl nem láttam, csak multi, mert singlet nem toltam.
ezekhez képest az SWTOR ...
Valaki itten nagyon jól leirta amugy, es maximalisan igy van, hogy nem a 7 evvel ezelotti mmo-hoz kene hasonlitani a jatekot, mert te se Iphone 3g-t veszel, hanem 4gs-t már, illetve lehet ervelni, hogy de majd jon a patch, de majd fixaljak. Ha en most fizettem a jatekert 13e Ftot, akkor most legyen jo, nem 1 honap mulva meg 2 honap mulva.
-
Ez fájt
-
Sziasztok!
Elnézést kérek, hogy itt hirdetek, ne haragudjatok. Megvettem a játékot, azonban sajnos kevésnek bizonyult a laptopom hozzá, így nem tudok mit tenni, szeretnék túladni rajta. 29 játék nap van még az ingyenes hónapból, teljesen új email címre regisztráltam a játékot, így az email címet is viheti, kikerülve ezzel a további problémákat. Pestieknek még a dobozt is tudom adni, érdeklődni privátban. Árról megegyezünk.