60898
-
Bhalage #31203 nekem ilyen nem volt, pedig mindenkit megoltem eddig aki csak lehettt :D tobbszor is :D:D
viszont olvastam egy bugrol, ami nalam nem jott elo, de nagyon kivancsi lettem volna ra; miszerint h parbeszednel a kari osszemegy ilyen 10akkorara es ugy nyomja a szoveget akivel beszelsz meg ilyen eroteljesen lefele nez, ez poeeen : ) nem talalkoztam eddig vele sajnos :s -
progress* ellenni** -
Lezerkard?
Amugy meg ne mondj le rola teljesen. Bar tudom (az elmult evek wow kommentekbol), hogy te is a maximalista taborhoz tartozol, aki mindenbol a legjobbat, leggyorsabbat es legerosebbet akarod magadenak tudni, en azt mondom, adj egy eselyt a jateknak. Mint kikapcsolodas es mint szorakozas boven megeri a penzet, ha csak az adott kaszt sztorijat vegignyomod, semmivel sem rosszabb - sot! - mint a mai single jatekokok kampanyai.
A legtobb bug (ilyen ability vagymirak f*sagok, amirol sir mindenki mint a furdoskurva) szepen lassan gyomlalva lesz, egy reszuk eleg hamar, a tobbi pedig a kovetkezo idoszakban. Ezek jatek kozben egyebkent alig eszrevehetok, kiveve ha pvpzel, de hat a pvp az alapbol egy vicc, kar belekezdeni komolyabban. Azt csak a mazochistak csinaljak, meg azok, akik lemondtak a wowos elofizut, es most progres guild nelkul muszaj valamivel elleni a gep elott ulve, amig le nem jar az elso honap, es vissza nem tudnak menni wowozni. Majd lesz pvp rancfelvarras, addig messzirol kerulni kell.
Szoval adj neki egy eselyt, es ne vedd tul komolyan a sirasokat itt a forumon, mert a fele sem igaz, vagy user/isp error. -
Bhalage #31200 wildor takarodj mar a faszba, ha mar eszed nincs. legalabb ne fossad itt a baromsagot, mert az egesz topik rajtad rohog mekkora gyoker luzer vagy.
tehat neked nincs meg a jatek, nem probaltad es itt okoskodsz mekkora szar - hagy aruljak el neked egy ici pici titkot, ez a jatek jelenlegi formajaban is kurva jo, remekul szorakoztat, nagyon sok embernek szerez rengeteg kellemes orat. van mit rajta javitani, de minden hibaja ellenere pl szamomra agyonbassza a wowot (gondolom masok is vannak igy, de igazabol tokmindegy, engem nem zavar ha masnak mas tetszik) -
Bandras DaSilva #31199 Hát ezen megy a sírás a legtöbb fórumon. Néhány skillnél elég sokat tököl. Mortar volley pl. Pve-ben nem gáz, de pvpben gáz, hogy mire ellővi a cuccot már rég elfutott mindenki a környékről. Az animokkal van gond mert az emberke csinál valamit, elkezd tölteni, ilyesmi.
Mondjuk lehet ezekkel a késésekkel élni pvpben is, csak hát jobb volna, ha rögtön történne vmi nem pedig 2-3 mp múlva.
Mondjuk én healer spec vagyok commandoból, ott van pár insta heal, azok nem késnek. -
[nemsírás]Valaki találkozott olyan buggal, hogy párbeszédben eltűnnek / nem jelennek meg a hologramok, fénykardok? Karakter előkapja a fénykardot és a puszta nyéllel döf a megölendő npc felé, közben az arcán látszik a fénykard piros fénye... Ha partyban távolról csatlakozok be párbeszédbe, akkor felvillan a karakterem hologramként, aztán amint elkezdődik a cutscene eltűnik. Nem egyszer beszélgetek egy üres számítógéppulttal, vagy egy világűrre néző ablakkal :D Most untam meg (nem adom el miatta, nem szarozok, de zavar).[/nemsírás] -
Kasadya #31197 ez mondjuk hülye példa..... -
Kasadya #31196 hiába magyarázzuk ezt, sokan képtelenek megérteni....:( -
jaaaa alatt :D ok
megnézem este az illumot, bár annyira kevés az ember, warzone-t is vagy 10-15 percig keres általában -
6xxx alatt , nem azon :P ;)
btw Ilum-ot nézte vki teszten ? a mostaninál jobb ? még nem jutottam el oda de cimbik már bóklásztak arra és eléggé kiábrándultak hogy mi megy ott . :( -
z3d #31193 Én is fps javulás miatt céloztam meg.
Mindegy, megvárom a patchet. Jobb a békesség ;) -
MaRee #31192 Az ini fájlal nekem se megy(hd 4870), driverből viszont kettesre van állítva a force AA, úgy sima és még fps javulást is produkált a gém. A jobbik géppel nem próbáltam még. -
6xxx-em van, és perfektül megy, de mind1 is, tényleg sok embernél nem indul így a kliens, fölösleges basztatni -
aham így írtam be. de akkor ahogy látom 6xxx széria alatt ezt nem szereti.
végül is mind1 , ennyit már ki lehet bírni . :) -
jóvan akkor mind1, majd a patch után :) -
z3d #31188 Sajna 2-vel sem megy, mi eleve csak azzal próbáltuk. -
t0xikus #31187 2,4,8 = halál -
z3d #31186 Nekem ATI HD5730 1GB memóriával.
Cimborámnak is valami régebbi ATIja van.
Mindkettőnknek meghal a game a play megnyomása után, ha kézzel szerkesztjük az ini filet. -
= 2-vel sem?
mert ez az = 1 dolog lehet, hogy nem is működhet sehogysem a normál klienssel
hja meg írtak olyat is, hogy a [Renderer] rész alá írjátok valahova, bár szerintem az teljesen mind1
itt van egy helyes szintaxisú client_settings.ini:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához![Renderer]
Buckets = 2
D3DFullScreen = true
Height = 1080
MeshLODQuality = 1
NativeHeight = 1080
NativeWidth = 1920
TextureAnisotropy = 16
Width = 1920
WindowX = 0
WindowY = 0
VerticalSyncState = true
GammaRamp = 1.
SpeedTreeDistanceScale = 1.
AntiAliasingLevel = 1
GraphicsDeviceId = 26393
EnableBloom = false
[Game]
MoviesFolder = ..\..\Movies
SwtorRegKey = SOFTWARE\BioWare\Star Wars - The Old Republic -
nekem sem megy AA ini-ből , akinek szintén nem annak véletlen nem régebbi ATI kártyája van ? ( nekem 4870 ) -
z3d #31183 Én is megpróbáltam kézzel módosítani az ini filet, de AntiAliasingLevel = 2 sornál egyszerűen nem hajlandó elindulni a kliens, így hát hagytam (lehet én vagyok a noob, bár a cimbim is így járt). Megvárom, míg a kliensből lehet majd állítani.
Tyrpak: majd ha warzoneban is kipróbálod az új drivert, kérlek oszd meg itt a tapasztalatod. Köszi :) (meg reménykedem a pathcben is)
-
t0xikus #31182 dettó -
ok, túltárgyaltuk, nem nyert.. :D -
1) jahogy még annál is... üh, pvpben nem lehet egyszerű vele embert találni, már death from above-ból is bőven kiszaladnak
2) lol :P na ezt pl. nem vágtam, ciki
3) hja igen, azóta már jött ki performance növelő szar, de az nem ez a 12.1
(PTRen egyébként warzone-ban nekem fixen 110 fpsem van, normál szerveren azért nem, úgyhogy lehet reménykedni) -
Tyrpak #31179 AntiAliasingLevel = 1 -et kipróbáltam rendes kliensnél, nekem ATI-n azt csinálja, hogy play gomb után felvillan a képernyő, és kihal az swtor.exe 1 másodpercen belül. :) -
Tyrpak #31178 1) igaz, majdnem 1 sec, mire felrepül. De a mortar még ennél is lassabb...
2) IA-nál most igazából az operative vs scoundrel megy, ahol ugyanazt az operative 60 sec cd-vel kapja, amit a scoundrel 90-nel, meg talent egyiknél 10/20/30, másiknál ugyanez 5/10/15. Groin kick animációba, ha belemozdul a smuggler, akkor megszakítja...
3) 11.12 november 18-ról váltottam a 12.1a-ra, és jelentős a különbség. Fleet, Taris és Balmorrán néztem, hogy végre visszaállt 30-ról 50-60-ra. Warzone-ban egyelőre még nem próbáltam. -
hja igen és az új patchben ugye hogy van (/lesz) az AA (High / Low, default rálövi nekünk High-ra)
ez nagyon szép, és jó, tényleg berakja, és fps gondok nincsenek is (eddig nekem ini hackkel, meg force AA-val is leesett csúnyán az fps, most nem)
DE! bloom bekapcsolásával iszonyat bugos lesz a grafika (mármint AA-val együtt), de kikapcsolva is marad még jópár para: villogó kép, textúra nélküli mobok, stb.
persze, tudom, még csak teszt állapotban van a patch, és jelentettem is ezeket a bionak, hagy dolgozzanak csak rajta
viszont megsúgom, hogy az AA + bloom azóta ilyen szarul működnek együtt, mióta ini-ből rá lehet varázsolni, úgyhogy.. meglátjuk
mindenesetre perpill ez "játékban High" ezt írja be a megfelelő ini file-ba:
AntiAliasingLevel = 1
aki nagyon ráér kísérletezni, próbálja meg beírni a rendes kliensnél is, hogy mit művel (C:\Users\"username"\AppData\Local\SWTOR\swtor\settings\client_settings.ini) -
snipe/ambush-nál meg kell várni míg muki feláll coverből és csak akkor kezdődik cast. ez meg idő , ha nem is sok de összeadva azért mégiscsak.
ja és akkor azt nem is mondom hogy a cover is bugos. -
Tyrpak #31175 Sith Warrior class story-ját ezért ajánlom mindenkinek :)
Néha nem elég gyakni, agyasan kell gyakni. (tm Warhammer 40K Űrgárdista)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Tatooine, Jaesa Willsam mesterének ha végig azt választod, hogy nem akarod bántani, akkor meggyőzöd, küld üzenetet a csajnak, hogy rendben vagy, és ezek után a következő dark side choice az, hogy hidegvérrel hasba szúrod a mestert. Hajrá Sith! -
most tökre bele fogok kötni mindenbe amit írtál, de komolyan mondom, javíts ki ha hülye vagyok:
1) death from above nem sebez instant, hanem ugyanúgy az animáció fele körül megy be az első "tick"
többi lehet, hogy úgy van
2) IA vs smuggler: sniperek nagyon sokat panaszkodnak, hogy egy csomó animációt végig kell nézni, mire sebezni tudnak - vagy gunslingereknél ez mégrosszabb?
3) ati driverre: az egy Rage driver (a sokadik...), swtorhoz nem nyúl, biztos, hogy amiatt lett jobb a performance? -
z3d #31173 Death from Above-nál azért van a jetpack animáció, és csak utána kezd el tüzelni, sztem ott nincs instant damage (persze lehet tévedek).
Érdekes ez a light/dark kérdés szerepjáték szempontból, Néha ugye dönteni kell a személyes düh/türelmetlenség/tombolás (ezt használja ugye saját maga erősítésére a sith) és a birodalom érdeke (azért ez meg minden sith érdeke is) között. Igazad van, inkább ki kell(ene) játszani a dolgot. Néha persze elragadnak az érzelmek :) -
ShaiHulud #31172 ja meg ami erdekelt meg, hogy sorcerernel a shock es tarsai mind elemental damage mi? mert a sage spellek nagy resze kinetic damage, vagyis csokkenti az armor. -
Tyrpak #31171 Változó, sith warriornál általában az 1-es a dark side és a 3-as a light side, de van, hogy cserélgeti.
Legjobb nem rámenni egérrel, hanem csak karakter alapján választani.
(azért van egy-két elég paraszt küldetés, ahol szerintem másképp kéne adnia a pontot, pl coruscanton a szenátor levelezése, vagy drommund kaason a sith apprentice tagelés)
Sith Warriorral nem tudtam full dark lenni, van egy-két küldi, ahol a dark annyira agyatlan gyilkológép, hogy több értelme van a light side választásnak. -
Tyrpak #31170 Project és társai azért érdekes, mert a mirror-ja empire oldalon instant, ahogy nyomod a gombot ott a damage.
Lásd project/schock, groin kick/debilitate, mortar volley/death from above.
Olyan picit fura, nem összeesküvés elmélet, de azért fura. -
oh király, ezt nem tudtam, köszi. -
z3d #31168 A Preferences-ben be tudod állítani, hogy kijelezze a válaszoknál, hogy ligh v. dark side pontot ad. Így ha nem is érted a szöveget pontosan, akkor is el tudsz menni egyik vagy másik irányba. -
ShaiHulud #31167 jahat a project damage az direkt nem azonnal van, hisz kitepi a foldbol aztan kesobb bassza oda :) de pl weaken mind-ot (instant dot) azt azonnal felteszi es mehet utana a turbulence. -
komoly ez a jó-rossz pontok szerzése a küldikben. első válasz mindig jó pontot ad, második mindig rosszat:D később is ilyen lesz?
féltem hogy nem tudok elég jól angolul, ezért nem tudok majd tiszta jó karit csinálni, de így nem vészes, mindig első válasz:D -
Spheriot #31165 Én úgy láttam a sw filmkben hogy a nagyobb csaták ott is több percet tettek ki. Csak a sima mobokat vágják le egyből. Ennek eléggé megfelel most az swtor. Amugy a wow filmben nem tudom ez hogy működik, mivel abból nincs film. -
WiLDoR gondolom HC ArmA után akart magának valami MMO-t keresni ... Szerintem nem fog találni ... De lehet van ilyen ...
@Warden: Köszi. Kicsit már bánom, hogy ezt választottam :( Mindegy ...