60898
  • Laroa
    Előbb zsákot nyitunk utána vásárolgatunk :)
  • Sir Quno Jedi
    Huácsá, akkor keddenként nincs játék vaze eztán. Kérek vissza havi négy napnyi előfizut három hónapra ugyebár! :D
  • Kasadya
    megvettem 72 commendationért a centurion fegyót...erre a napi Illum pvp zsákban pvp fegyó token....'NYÁD!!!!!!!!!!!!!:(((( pedig 75 commendation az 2 set item lett volna....,de "jó" hogy random ez a szar:S:S
  • Laroa
    In before rage:
    Hello everyone, we wanted to let you know that we will be performing scheduled maintenance for six hours on January 10th, 2012 from 2AM CST (12AM PST/3AM EST/8AM GMT/9AM CET) until 8AM CST (6AM PST/9AM EST/2PM GMT/3PM CET). All game servers and SWTOR.com will be offline during this period. This maintenance is expected to take no more than six hours, but could be extended.

Generally speaking we are aiming to limit our scheduled maintenance period to once a week, on Tuesdays. We are aiming for this weekly maintenance period to take place in an off-peak time for both North American and European players. We are also aiming to inform players of the precise duration of any weekly maintenance period at least 24 hours before the maintenance begins.
  • Laroa
    Ez inkább szerverlagg.
  • Kasadya
    megint én leszek a kecseg,de ez arra enged következtetni,hogy súlyos programozási hiba van a játékmechanizmusba hiszen az általad leirtak igazak a skilleknél is....
  • Tyrpak
    Legújabb amit csinál a játék, és baromira nem csípem, hogy kapom a cc-t, mikor a resolve már tele van, először úgy tesz mintha stunnolna, tehát szakad a skill, és megakad egy pillanatra, mire rányomnék a cc breakre már nem ég, mert a resolve bekapcsolt.
    Másik véglet, amikor már megvan a full resolve bar, és pl rámugrik az SW, és ég a cc break, viszont nem történt semmi, mászkálok ugyanúgy tovább.

Nem az a bajom vele, hogy bugos, hanem hogy kiszámíthatatlan.
  • Sir Quno Jedi
    Az a baj, hogy tegnap napközben és este sem tudtam játszani és ma sem biztos, hogy menni fog... áááá...
  • Laroa
    Persze, ha bemegyek a 10es altommal és szétüt egy 50es.
  • Tyrpak
    Marauderrel sorci ellen a kedvenc skillem az interrupt.
    Nem biztos, hogy ki tudom nyírni, de az biztos hogy olyankor rendesen anyázhat az illető.
  • darth devil
    Ez így nemigaz.
  • Kasadya
    mire a resolve fullon lesz már rég halott mindenki legaLÁBB 2X.....:p
  • Sir Quno Jedi
    Tudod, a mai világgazdasági helyzetben... :D EZ is a SITH-ek miatt van, én TUDOMÁM!
  • Sir Quno Jedi
    Persze, egy jól összeszokott, gyakorlott csapattal (elvileg) nem gond, de nem is erről beszéltem.

Lehet én is belépek klánba majd és akkor begyakorlunk egy jó csoportos taktikát. Így is a szoló wz-kben ha kapunk pár nagyklános szakit véletlenül, azok szépen osztogatják a parancsokat és máris megy a szekér ripsz-ropsz. Ámde mikor mindenki a saját feje után szétszéled, na az a halál.
  • Laroa
    Vagy egy olyan céget ahol nincsen letiltva kismillió jófajta netes oldal :)
  • Sir Quno Jedi
    Ahá, akkor keresnem kén egy olyat, ami bejön cégtől is... hmmm...
  • Laroa
    az olyankor van ha fullon van a resolve bar, és immunis a cc-re.
    Voidon meg, fókuszolni kell, jól guardolni a dpst aki levágja pillanatok alatt míg te cc-zed.
  • Pacho
    Mintha azóta a novemberi build óta már változott volna a helyzet, nem véletlenül volt linkelve a torhead....
  • Laroa
    Ez vmi ősrégi talentfa amit mutatsz. Egyébként nem keverek semmit semmivel. A sith warrior a jedi knight tükörkasztja, ugyanazokkal a képességekkel és ugyanazokkal a talentolható képességekkel.
  • Sir Quno Jedi
    Nemtudom. Nem hat rá a force push. Kb. 10-ből 9x semmi hatása rajtuk. Látom tényleg matt hülyének nézel! :DDD Alap taktikákat én is jól ismerem. Mellesleg voidon hova lököd őket a hidas rövid részt leszámítva ?????? Ugye, hogy ugye... :D
  • Sir Quno Jedi
    Ha mondom, hogy nem, akkor elhiszed?! :D Amúgy a linked nem jön be a cégemtől, de alább linkelek egy olyat ami bejön. ÉS hát ebből nem fog összejönni. Szvsz. lehet, hogy kevered a sitheket a jedikkel, nem?!

http://torguild.net/calculator/jedi-knight/guardian/?p=320203021302221112200323020020000000000000000000000000000000
  • Laroa
    Sorcikkal meg nem kell baszakodni, ha rossz helyre áll bármikor bele tudod lökni a tűzbe vagy a savba :)
  • Laroa
    Már lvl32töl lehet egyszerre a kettő, ha hibrid buildet akarsz...checkthisout
  • Sir Quno Jedi
    Egyrészt ezeket használom, nem vagyok HÜLYE! :D De ez nem megoldás a sorcik ellen, akik 7/24-ben tolják a szarjukat beléd.

Rendes guardian buildem van és minden skillt ki is használok ám, azé ennyire nem vagyok noob (bár ki tudja).
  • MaRee
    Én általában össze-vissza játszom mert mindig máskor kell mennem dolgozni, úgyhogy nem igazán kisérem figyelemmel mikor van premade, de mostmár ugyis 50 vagyok holnap úgyhogy csatlakozom.
  • darth devil
    Nem kell puggal menni. :D Minden délután/este volt eddig guild csapat.
  • Sir Quno Jedi
    Báz, beszopattál. Nem is lehet 1xrre warding call-od, meg unremitting-ed. Megnéztem skill calculatorban, sehogy sem jön ki. Vagy rossz a kalkulátor.

http://torguild.net/calculator/jedi-knight/guardian/
  • Laroa
    3 perc cd-je van tehát egy teljes wz-ben 4x tuti elhasználhatod. másrészt a 10mp-ig csak 40% dmg-et kapsz be, jelentheti a különbséget a között hogy a guardolt labdás be tudja-e vinni a labdát a gólvonal mögé vagy mindkettőtöket levágnak.
    Enure szintén 3 perc cd, és igen ez is rövid ideig tart, de szintén életmentő low hp-n.
  • cain
    kitaláltam, hogy neked mi kell!

• Tyrpak
    Látod, megvan a megoldás: csapatolj Kolompárral :)
  • j0nNyKa
    szerintem összeszedem magam lelkileg, megnyitom a hivatalos fórumot (brrrrrr), aztán megírom javaslatként, hogy toljanak tele mondjuk 40-es karikkal mindenkit (párszor már csinálták, elvileg a rendszerük megvan rá)
  • MaRee
    Hát nem :D 3 nap alatt csak huttball szinte, és végig vesztes, már angyon unom. 50 után dögöljek meg, ha leteszem a lábam ezekbe a szarokba puggal. Mostani wzben is kb 10 sorci van, izgi.
  • t0xikus
    nektek kreinnel vmi nagyon nem megy:D nekem simán van egy este alatt egy rakat wz nyerés:D
  • Laroa
    Akkor, ha azt mondom, hogy a 3 win a dailyhez 4 wz-böl összejött nekem, gondolom nem boldogít :D
  • cain
    nem hülyék, csak még gondolom egyáltalán nincs kész nekik a char transfer rendszerük.
  • MaRee
    Kezdem elvesziteni az emberiségbe vetett hitem, HÁROM!!! napja nem tudok leadni egyetlen warzone dailyt, mert nem nyertünk egyet sem. Szerintem taktikát váltok, num lockkal befutok a sarokba és ott fogok állni 15 percig. Nem hiszem el már komolyan mondom.
  • Sir Quno Jedi
    Eizéke. Rendes vagy, de a warding call ritkán használható mocskosul, rövid ideig tart és nem vagyok vele kisegítve, mert mikor pár másodperc alatt tűnik el a HP fullról, akkor ez sem ment meg, főleg ha éppen le vagyok bénítva, így nyomkodhatom én nyugodtan. :DD

Az unremitting tényleg jó ötlet, de az egyrészt már hibrid build és nem vagyok még elég magas szintű hozzá, hogy normálsian összejöjjön pontokból. De figyelemre méltó.

Inner peace alap, de az enure szintúgy baromi ritkán használható (gyakorlatilag szinte soha, lemegy közben a wz).

• Laroa
    Lila fölött nincs semmi. Amúgy ezt az oldalt nézd meg: http://www.torhead.com/
  • Laroa
    Jaja, adjanak 50es template karikat, a franc se akar pts-en felhúzni egy karit 50re...
  • Henty
    Sziasztok!

Tudtok valami olyan oldalt ahol meg tudom nézni azt, hogy egy adott recit meddig lehet uppolni? pl most van és gyártok mod 16-ot zöldet abból lehet kék és lila, de van onnan tovább is vagy ne erőlködjek vele?
    Jó lenne tudni, hogy feleslegesen ne törjek be 10x lila cuccot :)