60899
-
Chris #31365 Nem, amikor azt olvastam a játékról, hogy pvp gyanánt lesznek benne warzoneok és open world pvp, akkor erre is számítottam és pont ennyit is vártam el tőle. Szándékosan alacsonyra tették a mércét.
-
Kazagor #31364 Kinek mi jön be. Nekem a raid nem szükséges rossz, hanem a számomra élvezhető high end tartalom. A PVP soha a büdös életben nem érdekelt, nem is fog. LVL 40 vagyok, de még nem mentem be egy BG-re sem, mert rohadtul nem érdekel.
Aki meg a PVP miatt választotta ezt a játékot, az lehet rossz lóra tett. Azoknak inkább a GW2 ajánlott. -
Kasadya #31363 Ilyesmikre már nem merek megszólalni:P:) -
Már akinek, szerintem a raid/insta csak egy szükséges rossz ebben a formában. Ha csak worldbossok lennének, amikért meg kell küzdeni a republical, esetleg a saját frakcióddal is, de az lenne a fun. :D Miss you C4/interlude L2. :D -
cain #31361 torzi, a bw még életében nem adott ki pvp játékot, borítékolni lehetett, hogy lesz pár dolog, ami azért nem működik, mert rosszul mérték fel a vásárlói igényeket.
pl. honnan is tudták volna, hogy a játékosok nem azért pvpznek, mert szeretnek pvpzni, hanem mert reward jár érte? =) -
nem a BW hibája, hanem az EA hibája. ő a kiadó, ő mondja meg mikor kell kiadni a játékot, ha kész van ha nem ki kell adni. köztudott az EA ilyen szűk határidős cég.... -
t0xikus #31359 van kihívás:D -
1Darton1 #31358 50-en pve-ben is a spell delay a húzószál, ami szintén szórakoztató nehezebb bossokon. ;) -
Jahm véletlenül sem a szent és sérthetetlen BW-el van a gond hogy úgy kiadták Ilum-ot ahogy .
Hogy a jó büdös francba nem esett le a tantusz a belső tesztereknek hogy ez így egy nagy kalap... ?
Orbitális dizájn hiba egy ilyen szintű cégtől.
Tudom-tudom , jön a javítás. :P -
Kazagor #31356 a raid -
Kasadya #31355 50-en mi a PVE húzószál? -
Chris #31354 Nem, épp ezért írtam, hogy ezek vegyesen valor rank 30-50-ig szóródtak, amiből következik, hogy kb. az r30-asoknak volt csak mákjuk, ergo a droprate a rossz, túl magas vagy vmi módosító van a rendszerben.
Én mikor lvl 42 körül jártam, jópár lvl 50-est láttam már akkor wz-kben, akiknél 2-3 champion item volt, néztem is nagyokat, majd mikor megléptem én is a lvl 50-et, másfél órán belül lett nekem is 3 championöm.
-
t0xikus #31353 ilumra hetek kérdése és jön ki első ráncfelvarrás. bár nevezhetnénk full plasztikának is:) -
eurom #31352 Velem van a baj mert pl én world pvp-t vártam ,az ilum igy lett be reklámozva
reméltem is hogy valami WARos foglalásos valamit kapunk de átbasztak
insták különösebben nem érdekelnek de azok is fleetröl elérhetök ott áldogál mindenki kivétel a 2db ilum dungi. Igy én is elég céltalannak érzem a nagy területeket. Aki szeret warzonozni annak jo de onnan is megvan 1 honap alatt a valor 60 ,max a gear lesz idö mire kiesik. patch kell még januárban!
-
Nephin #31351 Veletek van a baj. Full PvP-mennyországot kerestek egy játékban, ahol az RPG-s PvE a fő húzószál, aztán kiakadtok, mikor nem azt kapjátok, amit akartatok. Megint az almát eszek, mikor körtét szeretnék, aztán sírok, hogy almaízű esete. Nem tudom, miért nem egy PvP-MMO-val játszotok... -
Olyan rossz, hogy eddig a 4 olyan Champion bag-emböl, amiben token van, 2 ugyanaz volt, 1 meg már olyan, amiböl van jobb operationböl :( -
Én azé a másik oldalon is felhúznék egy karit 50-ig biztos, ami biztos. Nekem ez egy szingli KOTOR végülis. Aztán meglátjuk. -
Kasadya #31348 azért az kemény,hogy pár hét után már vannak emberek akinek egyszerüen nincs kedve belogolni....az a baj én is igy vagyok ezzel sokszor....mi lehet a baj???
velünk van a baj?? mi vagyunk hülyék??
elég gáz a szitu -
holnap nem jön az 1.1. Hála istennek, mert több dolog is el van kúrva benne :D
17-18án leghamarabb -
Kasadya #31346 a full lila srácoknak azért mákjuk is volt rendesen.....ahogy mondtam az előbb nekem 8 napja nem esett egyetlen item sem.....és láttam már olyan srácot aki 3 cuccot kapott pár óra alatt:P
-
Tyrpak #31345 Személy szerint, megvárom amíg az 1.1 után végre nem lesznek 50-esek a warzone-ban, és akkor megyek csak be. :) -
Chris #31344 1-től 50-ig tényleg így van és élvezetes volt. Viszont azután egyáltalán nem az.
Jómagam másfél hétig be sem logoltam, majd pár napja gondoltam adok még egy esélyt a játéknak és csináltam Ahton egy jedi shadowt. Másodszorra már a PvE sem fenékig tejfel, elősször a coruscanti óriási, felesleges, üres területeken oda-vissza gyalogoltatás verte le a biztosítékot, majd minden kveszt hangalámondása vált unalmassá. Hozzátenném, hogy lehet csak azért, mert az 50-es tapasztalatok beárnyékolják az egészet és ezek alapján céltalannak érzem a dolgot, de kíváncsi leszek a holnapi nagy peccsre.
-
Elején az, meg nem kell túlzásba vinni. Ez a jó a gammában, hogy vegyes. Tolod a sima quest-eket, tolod a class quest-eket, tolod a bonus quest-eket, tolod a companion quest-eket, heroic-okat, flasheket, wz-ket, űrcsatákat, alapanyagokat gyűjtesz, craftolgatsz, affection-t javítasz, miegymás, mindig van mit csinálni. -
Hát ha még fun lenne a pvp... -
Én sem látom túl sok értelmét jelenleg a PvP-nek némi funoláson kívül. Majd ha lesz valami izgalmas plusz. Esetleg majd ha valamikor emelik a level cap-et és lesznek új küldik, pl. akár új PvE class quest chapter a karaktereknek. Na az jó lenne. De gondolom ez utóbbi még évek múlva (sem) lesz talán. -
Chris #31340 Többek között a pvp gearelődés mögötti koncepción is elgondolkodtam a minap, mikor belogoltam és a fleeten tömegével rohangáltak a teljesen vagy majdnem fullepic karakterek így 3 héttel a kiadás után, ráadásul vegyesen, valor rank 30-40-50 között szóródtak.
Tegyük fel, hogy elérik a valor rank 60-at és elkezdik gyűjtögetni a battlemaster geart. Na de onnantól a napi questek is egyel jobb táskát fognak adni, ezzel biztosítva, hogy a battlemaster gear is ilyen gyorsan meglegyen, vagy azokat továbbra is csak a hetikből lehet kinyerni, ezzel teljesen értelmetlenné téve a napi questek megcsinálását?
Első esetben így mi a hosszú távú motiváció? Gyorsan megvan/meglesz a gear, de csak azért, hogy így már abban, céltalanul lehessen tovább "élvezni" Ilumot meg a wz-ket?
Második esetben meg az a hosszú távú motiváció, hogy elég heti 2-2 kvesztet megcsinálni egy lassú, sokáig tartó további gearelődésért, közben meg esetleg ugyanúgy lehet "élvezni" a fentebb említett wz-ket meg Ilumot?
Gyorsan kellene vmit csinálniuk a valor rendszerrel vagy ranked akármiket berakni, mert most még viszi az embereket a gearelődés, de mi lesz pár hét múlva?
-
Amúgy odamész a PvP armor vendorhoz a fleet-en oszt megnézegeted milyük van raktáron. Rögtön kibukik, érdemes-e szenvedni érte, vagy máris jó vagy így is nagyjából. -
z3d #31338 Kösz mindkettőtöknek a választ. -
nem: a lilákon már eleve van valamennyi base stat, ami a craftolton nincs, illetve a lilákban olyan modok vannak, amiket megközelítőleg sem tudsz gyártani -
Kasadya #31336 well 8-9 napja nem esett SEMMI tokenen kivül a tatyókból.....reggel összejött a fegyóra a token erre a napi pvp utáni zsák dob egy fegyót? kb 1% esélyem volt rá:P hát megszivtam.... -
40-es PvP setnél nemegy cuccom már bőnyállal jobb volt, de lecserélgettem, mer csúnya ha össze-vissza a páncél, plusz a PvP armort is kicsit felhúztam ezzel-azzal (volt nálam pont mod hozzá stb.).
Szóval ha gondos PvE-s vagy és alaposan felkészültél, akkor eleinte nem gond a PvP sem. -
túltárgyaltuk :D -
z3d #31333 Craftolt cuccal (a leglilábbal, procolva augmenttel vagy barna slotolható szintén teletömve überlila cuccal és augmenttel) lehet "versenyezni" a pvp gearekkel? -
Nekem meg csak a centurion medált dobálja. Nincs szerencsém. :D -
Spheriot #31331 nekem mákom volt már csaka cipő hiányzott, erre simán ki is esett, van egy olyan érzésem míg lvl 60 valor leszek addig meglesz a healer sett is , meg a társak is PVP gearbe lesznek... -
cain #31330 szerintem komoly. viccnek kicsit durva lenne. -
(mit nem, a pénzvisszafizetést, vagy a trollkodást???!) :D -
azaz :DD
(öö, csak trollkodsz a múltkori hülyék miatt, és nem gondolod komolyan, ugye?) -
Dejszen azé vettem a játékot, mosmá van életem odaát a régi köztársaságban-e egy messzimesszigalaxisban régesrégen ottésakkor! -
cain #31326 get a life.