60898
  • PiszkosFred
    Hat... amennyit sir a kozosseg a forumokon, faszbukon es egyeb mediumokban, oszinten, mar annak is elmegy a kedve a jatektol, akinek alapjaban tetszik az egesz...
  • z3d
    Na igen. Ez a játék leginkább asztali RPG-re hajaz. Akinek az volt a lényeg, hogy lvl50 és hent, a lvl50et pedig elérte egy hét alatt, azt meg tudom érteni, hogy nem akar belépni.
    Nekem spec az RPG feelinget nem pótolja semmilyen PvP tartalom. És ha PvPzek is, azt nem a rewardért teszem, hanem azért, mert halál a lázadó kutyákra :)
  • cain
    hm, emlékszem, amikor phh-t öltük eq2ben. akkor észleltük, hogy 50% az xp debt.
  • 1Darton1
    Rettentő együgyű, egyszerű és unalmas bossok vannak. A nehézségi fokozatok csak annyiban különböznek, hogy néhány százalékkal több a hp-ja és a sebzése a bossoknak. A spell delay pedig gondoskodik arról, hogy ne lehessen mindent zöld gearben végigtolni nightmare fokozatban, és legyen mi miatt idegeskedni.
  • Kasadya
    ez igaz
  • darth devil
    Hutballon nem kihívás nyerni ha egy rendes 4fős parti megy be. A másik kettőn 4 ember nem nyerheti meg a játékot.
  • t0xikus
    vannak nálunk összeszokott emberek, meg mivel sokan vagyunk ezért ugyebár elég sok olyan, aki azt se tudja mi a pvp (meg pl fosballon saját térfelünkre indul el labdával, nem tud passzolni, stb.. ), de ez kb minden nagyobb guildre érvényes.
  • Kasadya
    a pug nem számit.....amig az emberek nem tanulják meg,hogy nem egymásra kell aggrózni hanem az Objective-t kell nyomatni addig könnyü a másik oldal dolga....
    minket is vertek már meg úgy 4-5 perc alatt 6-0ra és mi is tettük ugyanezt ha az ellenfélnél sok a srác aki csak néz pvp-ben,de nem lát:P
  • t0xikus
    kivéve ha nem pug party megy be
  • N1ggA
    Ja, ez nekem is feltűnt . Am túl sokan vannak és nem annyira szervezettek, gondolom. Az én guildemben eddig 6 50-es van, és kb. mindig ugyanazzal a 3 emberrel megyek warzoneba, és már lehet érezni az összeszokást.
  • Kasadya
    Ha SL van warzoneban akkor kb már nyertünk is....nem túl PVP gondolkodásuak a srácok....
  • picket
    Milyen rebelek tessékmondani? Holvanazmég? (swtor: 3643-3641 BBY, A köztársaság bukása 19 BBY) Köztársaság van, meg szittya birodalom.
  • PiszkosFred
    Nem innen, a jatekbol. A mai gazdasagi helyzetben - latva a sok "nincs penzem bruhuhu"-t - csak a felkegyelmuek es a mazochistak fizetnek valamiert onkent havi 3000-4000 forintot valamiert, amit szidnak es utalnak. Ha a pve "unalmas sokat beszelo fos" es a pvp pedig "egy rakas szar", akkor azt hiszem huszadikaval bucsuzik par jatekos. Vegleg vagy ideiglenesen, kiderul.

En csak azt kerem a BWtol, hogy legyen idom vegigvinni a class questeket mind a nyolc karakterrel, aztan mehet az egesz a levesbe :)
  • TDC Geronimo
    Következő hónapban meg mennek azok, akiknek elege lett a "nemmondomkimiből" meg a fos fpsből és akkor már le is lépett a fele az induló embereknek, de lehet még több. Nem szeretném, ha ezt is 2 év múlva skeleton crew "fejlesztené" mint szerencsétlen wart :(
  • Torzonborz
    mondjuk még kész szerencse hogy nincs testütközés ( bár kétségkívül érdekesebb lenen úgy a harc ) mert akkor fleeten nem is lehetne mozogni :D
  • Sir Quno Jedi
    Valamék nap Voss-on is összefutottam egy imppel, de csak megszaglásztuk egymást. Ez már a második impem a játékban amit láttam PvE-ben. :D
  • Chris
    Ezt fejtsd már ki bővebben légyszi.
  • Tyrpak
    Tényleg, Crassust még mindig farmolja a Sárkány Lovagrend, vagy már kikopott?
  • TDC Geronimo
    volt hogy már imp feeten is 2 instancet csinál ami egy iszonyat hülye megoldás. Elején még oké volt ez az instanceolás, de most már egyre gázabb, főleg hogy sima bolygóknál 80-90 fő után már újat csinál... Ezért is olyan üres az egész. Fleeten nagyobb ez a szám, de egy központi hubot ne szeleteljenek már szét.
  • Sir Quno Jedi
    Amúgy nekem az is elég lenne, ha mind a 6 kompányionomat használhatnám PvP-ben EGYSZERRE! Úgy már elég ütősek lenné(n)k... :DDD
  • Torzonborz
    Én nagyon nem szeretném ha innét bárki is kikopna ( najó 1-2 trollt kivéve :D ).
  • cain
    \o/
  • Kasadya
    az "cheat" volt már erröl is vitadélután....:P
  • 1Darton1
    Aki ebben a játékban heti 4 alkalommal raidel, azzal nagy gond van. Már a kettő is sok.
  • Sir Quno Jedi
    vagy mi repek kapunk egy jó kis expertise szorzót a túlerő arányában. Beszarnának az impek, ha 5x-ösre felturbózott ostromtitánokként ugranánk rájuk!!! :DDD
  • t0xikus
    én talán 4fp-n voltam eddig összesen:)
  • darth devil
    sok noob :D Nem egy ostromban, pvpben vettem részt, ahol 3-4xes túlerőt vertünk szét. :D Jó leader és csapatmunka kérdése. Egy két assist macrot itt is elbírnék viselni. :D
  • PiszkosFred
    Hat a pvp orientalt emberek ki fognak kopni 10 nap mulva, az elso honap vegen. Nekik ennyi volt a swtor.
  • eurom
    Most inkább kivárnám hogy más menjen rebelnek egyszer elég volt más játékban
  • Pacho
    Jajj ugyanmár tox ne próbáld már bemesélni, hogy nálatok nincs heti 4 raid ugyanarra a barlangra hátha kiesik a kettővel többet sebző epic fegyó;)
  • Strahd_
    sok lud ....
  • Chris
    Ahto Cityn tegnap csúcsidőben republic fleeten volt 100 ember, imperial fleeten 220 ember. Ha ez így marad továbbra is lesz szívás patch után is Ilumon, csak másfajta. :D
  • darth devil
    Minőség>mennyiség.
  • cain
    rerollolni kell rebel oldalon.
  • darth devil
    Majd lesz masszív reroll. Meg szerintem ha belendülnek a republic pvp klánok, akkor az empire bandák nagyrészével feltörlik a padlót. Legalábbis az eddigiek alapján sokkal szervezettebbek.
  • Sir Quno Jedi
    Én rebel vagyok és nekünk így mindég jut imp ellenfél ugye! Csak az impnek szívás! :DDDDD
  • darth devil
    Hagyjuk a GW2őt, az számomra egy rossz vicc kategória.
    Itt is lesz pvp, csak nem most sajnos. De ez van, addig is ki lehet bírni, akár több játék párhuzamos előfizetésével is.
  • Sir Quno Jedi
    én egyelőre elégedett vagyok a tartalommal, node még nem vagyok 2*50
  • eurom
    Ilumtól félek a javitás után is mert a republic populáció elég gyér 3x v 5x
    annyi imp van állitólag de én magam is keveset láttam rebelből ritkák mint a world boss kutatni kell őket.

• Chris
    Nem, amikor azt olvastam a játékról, hogy pvp gyanánt lesznek benne warzoneok és open world pvp, akkor erre is számítottam és pont ennyit is vártam el tőle. Szándékosan alacsonyra tették a mércét.