60898
-
tippre de, mindenesetre jó lenne biztosra tudni, hogy mi a szitu, mert már jópár meccs alakult így -
Nem lehet, hogy az időt nézi? H melyik csapat milyen gyorsan jutott el az adott pontig? -
telefon supportnak, mást nem tudsz csinálni, csak a saját idődet húzod, ha nem léped meg -
mit szeretnél, tankoljak? :d -
empie #31520 nos.
sikerült új jelszóval ismételten elérni,hogy ne locked legyen hanem ismételten a kérdést tegye fel. de egyáltalán nem emlékszem a válaszra (az eddigi 213455 try alkalmával nem ugrott be) és ezért nem lehet valahogy megcsinálni,hogy másik kérdést tegyen fel??? -
Ja ez nem is az
-
Vagy az alapján, hogy kinél van a labda, vagy hogy ki capelte az utolsót ? -
Am meg kinek szarja le a dmg-t? Alig kapsz érte valamit ha csak dmg-t tolsz.. 77 commendation az lópikula. :) -
Assassin tömegbe megy? az már rég rossz... -
valakinek valami fogalma arról, hogy ha voidstaron csontra ugyanaddig jut a két csapat, akkor mi alapján nyer vagy veszít az egyik?
mindamellett, hogy ez egy ilyen meccs volt, verem már én is a nyálam a teljesítményemre, mert úgy hallottam valahol, hogy az mostanság divat (?!)
-
pont úgy viselkedik akkor, mint az assassinok
ja, semmi!!
-
Am nagyon táp a crassus gyerek. Ma találkoztam vele bg-n. Ha egyedül volt futott mint a nyuszi, ha 5-en voltak mellette máris elöl jött mindig. -
1Darton1 #31512 Ha nem tévedek nagyot, akkor az Irae Aod már a második héten kitakarított mindent nightmare-en. -
most ezt miér nekem, ne bántsál már :D
/me elbújik egy szekrényben a friss hús elől -
MaRee #31510 :DDDDDDDDDDDDD -
Neee... Éppen tök unalmas kveszteket csinálgatok Tarisban, elveszett felvételek után kuatok egy barlangrendszerben, ami egykor egy város volt blablabla, nem ez a lényeg. Már majdnem leesett a fejem, erre megszólal a holocronos figura. ' My name is Kuki, I am the ... '
Megnézem a nevet, azt hittem rosszul hallottam, de nem:
Promised One Ku Ki beszélt épp a túlélők történetéről. Azt hiszem ez a tragikomédia... :D -
Nem problema, inkabb koss belem draga gyermek, mint kiprovokald ujra es ujra a szokasos sirast. Elobbit - muveltsegem hianyossaganak koszonhetoen - leszarom, utobbit viszont unom. Koszi. -
18-25 között oltja a 35-40 közöttet, hogy nem tanult még eleget. SG én így szeretlek.
Inkább arról meséljetek HCban végigírtották már a "raideket" a top csapatok? -
SuLtAN17 #31506 Ja mindjárt sírok... Ne haragudj fredy mester, hogy nem érek rá egész nap itt ülni és a poszt megszületése utána reagálni 10 másodperccel, mint te. Jó neked, hogy ezt megteheted "irigyellek" érte neked biztos jobb, mint nekem. Nem gyalázkodom egyszerűen kegyetlenül unom ezeket az arcokat, és a trollkodásukat egészen eddig szótlanul olvastam ezt a topicot, de most már elég. Hiába próbálsz meg intelligensen leoltani nem fog sikerülni, mert ehhez még keveset tanultál azért érsz rá egész nap. Sajnálom, hogy megborítottam az esti műszakod, de remélem majd csak túléled... -
ez.... nem is találom a megfelelő szót
szívmelengető történet! :) -
Veled kapcsolatban azt erzem, olyan vagy, mint az egyszeri szurkolo, aki egy oraval a lefujas utan esik be a meccsre. Mar mindenki hazament, a reflektorok epp csak pislakolnak, Gizi a takaritono mar felsoporte a meccsen termelt szotyit... Zarora van. De Jozsi a ferje, az aranyszivu portas megszan, es beenged meg 5 percre. Beallsz a B-kozepbe, majd felallva az egyik szekre eloveszed a saladat, vadul lengetni kezded, es egymagad vegiguvoltod teli torokkal az osszes indulot es rigmust amit ismersz a csapatod biztatasara. Majd termeszetesen azokat is, amikkel az ellenfelet gyalazod. Jozsi es Gizi megtapsol, gondolvan, akkro hamarabb vegzel. Igy is tortenik, par perc utan, mint aki jol vegezte dolgat, buszken es felajzottan elindulsz hazafele...
Holnap mar azt meseled, "En is ott voltam a meccsen..."
-
nalgae #31503 Ha megy az angol, és nem bánod rá a nemzetözi hívás díját, akkor állítólag telefonon sokkal gyorsabban elintézik neked a dolgokat. -
1 óra után elvileg megszűnik a lock, ha kérsz jelszóváltoztatást akkor viszont rögtön lemegy. -
Chris #31501 Még inkább alátámasztod a lenti sztereotípiát, plusz még mellé is lőttél és igazad sincs. Az utóbbi 1-2 hétben ma írtam elősször és nem az ability lagról. De hát ehhez a hisztidhez a tények teljesen mellékesek, igaz?
-
empie #31500 Remek....
nem tudtam egy titkos kérdésre a megfelelő választ és blockolta az accountomat. írtam a supportnak de kurva lassan válaszolnak. várjak türelemmel vagy kezdjek repjegyet nézni és lékeljem élőben a burájukat a lassúságuk miatt?? -
cain #31499 persze, hogy van. lásd speeder előhívása. zavar? nem. megszoktam, innentől kihasználom. -
SuLtAN17 #31498 Tudjátok mit te és Crassus barátod csinálhatnátok egy új bannert. Ilyen nagy villogó betűkkel ki lenne írvan, hogy ABILITY DELAY alatta pedig a 555* linkelt kamu videó. Mit szólsz hozzá? -
SuLtAN17 #31497 Először a kölök az amit a kutyád kiellik magából, másodszor pedig mivel parasztosan (mert úgy vicces vagy és nem sértő úgy gondolod?) elővetted, amit írtam még jó, és nem tartom a véleményem. Nem kell játszani vele nem kell ideírni, ha csak lehúzni tudjátok a játékot, elveszitek más ember játékkedvét, kvázi szórakozását azzal, hogy 0-24 te és barátod szpemmelitek ugyanazokat a nyomorult hibákat... -
Chris #31496 Na látom a kölök nem csak alátámasztotta, de magára is vette. :D
-
Kasadya #31495 #31458
kicsit sasolj bele a linkelt oldalba a hivatalos fórumon.... -
Többször figyelmesen megnéztem ezt a videót, HD-ben, ahogy kell, megnéztem pár hsz-t, és elgondolkodtam találkoztam-e ilyesmivel ...
- Az első vicces dolog, hogy az FPS 10 és alatta ugrál ... Hmmm biztos hogy az ominózus Ability lagol?
- Alatta többen megjegyzik, hogy valszeg csak a Flytext késik neki ...
Mivel elég sokan játszanak is itt néha a játékkal, kérdezzük ki a kedves hallgatóságot:
Nektek is előfordul? És ha igen milyen gyakori, hogy a gombnyomás után 2 sec-el indul el a skill? (Természetsen csak PVE!) -
Kasadya #31493 azért ezt nem kéne.... -
A4tech #31492 a 'Crassus' már foglalt volt -
SuLtAN17 #31491 Te most engem IS flamelsz kicsi csávó, úgy tudom te vagy itt a másik nagy hiba spammer, ha nem tévedek azt meg te fejezd be. Egyébként így van, ha nem tetszik nem kell játszani vele és az esetek 99%-ban , aki itt sír wowos ezt te is tudod. Az ability delayról és a textúra hibáról nyilván tudnak (mivel vagy x ezer posztos a két fórum topic együttvéve), és nyilván dolgoznak is rajta, ha nem akkor vessenek magukra, attól még remeg játék megéri a pénzét SZERINTEM, indulhat a megkövezésem, vállalom -
Kár volt felvennem ezt a gagyi artifice-t... Komolyan, semmire nem jó. Color crystalból is csak kéket meg zöldet tudok gyártani, mert Archaeologyból csak zöld/kék color stone-ok esnek. Elég röhejes. Nem azt mondom, hogy egyből, egyes skillen potyogjon ki nyolc különböző színű kristály, de így 100 felett... C'mon!
Treasure hunting még úgy ahogy so-so, legalább companion gifteket lehet szerválni belőle.
A másik, hogy ma voltam először WZ, de öh... Maradjunk annyiban, hogy támogatnám a bracketeket, de nem csak az 50 és 50 alatti kategóriákat, hanem legalább 10-15 szintes bontásban. Addig is maradok FP-knél.
Ja, és lehet farmolni a speederre is. :D Azt már várom. Lehet belőle több fajtát venni, vagy csak egy féle van? Illetve hol lehet megnézni ezeket? Nem találtam meg a trainert, pedig kerestem. ;( -
Kasadya #31489 jut eszembe "KOLOMPÁR ORBÁN" vagy hasonló néven miért engeditek a játékot a SL-ben?:( -
Ja ha már "sírásnál" tartunk, a high res textúrák se működnek a játékba de ez a legkevesebb.
Erről is jön update szóban, soon
"Hey all, wanted to let you know we're aware of this issue.
We're tracking down the details with the development team and will give you an update soon - hopefully later today." -
Chris #31487 Megjegyezném teljesen objektíven mindentől függetlenül, hogy ahogy látom azért van folyamatosan napirenden ez a tényleg unalmas néhány téma, mert állandóan spawnol egy-egy trashmob, akik az alábbi nettó baromságok vmelyikét rántják elő a kalapból:
- "mennyé' vissza akkó' wowozni ha bármi bajod van!!44négynégy"
- "há' a wow is ilyen vót' 7 éve, ez is jó lesz majd 7 év múva', figyeljétek meg!"
- "nem, az nem hiba, azt a BW úgy akarta, mer' az úgy jó, de amúgy is tudnak róla, bár az nem hiba, de azér' már dolgoznak a hiba javításán"
- "há' nem igaz, hogy a játék fele hiányzik, mer' én tökre élvezem a játékot lvl 25-ön"
-
Kasadya #31486 arról lehet beszélni,hogy a napi PVP questet nem fogadja el? nagynehezen nyertem 3-at rohannék a rewardért és 0/3-on áll....úgyhogy mára be is fejeztem:S:( -
nalgae #31485 Vágom, de ez őszintén, kit érdekel ezen a fórumon, hogy te mennyire vagy casual gamer, vagy profi? Magadon kívül senkit. Lesz megoldás rá, folyamatban van, olvashatod. Ha nem készül el hamar otthagyhatod a játékot, szíved joga. De az, hogy erről írj hosszú sorokat ide, senkit nem érdekel. Tényleg. Nyiss róla egy doodle szavazást, érdekel-e valakit.
Komolyra fordítva a szót: a Flashpointos kérdésemre nem érkezett válasz, ezek szerint igazán jól összeszedett, használható leírások nem igazán léteznek, vagy inkább csak megtartjátok magatoknak az infot?;)