60898
-
Jezus... fojtogatja* -
A klasszikus reszek egyikeben van, hogy Vader, kivetiton keresztul tarsalog az egyik tiszttel, aki - szokas szerint - elcseszett valamit, es igy a tavolbol (bar feltehetoen azonos hajon/allomason) folytogatja es oli meg. Ezt kellene atultetni az mmo-ba, erdekes pvp szituaciokat eredmenyezne :) -
Lvl50-ig healer kaszttal(sage) érdemes a szintezés miatt a dmg ágra talentolni?
Illetve biztos, hogy healer hiány van? Tegnap kikerültem a kezdő területről és a globál csatornát olvasva csak dps-t kerestek mindenhova. -
Warden #31561 Játszd végig a KOTOR I-II-t kapsz némi információt az old republic éráról.A filmek meg az mmo-k kicsit azért más tészta, luke itt nem egyhiteli a szellőzőnyiláson keresztűl a death start ahogy a sötétlovag nevű idióta sith warrior sem halhatatlan ha egyedül berántja az ilumos napi hc quest összes mobját. -
Jaja, sokezer lakott rendszer sokcsilliárdnyi halandója közül szedték össze azt a maroknyi erőérzékeny egyedet akiknek egy részéből később TALÁN jedi lehetett. Persze így is látszólag "sok" jedi-t képeztek (relatíve az egy szem luke égjáróhoz képest), node ez mégiscsak egy elég szűk, zártkörű lovagrend volt. Majdnemhogy személyesen ismerték egymást (a mesterek). Az a pár száz, esetleg fénykorban párezer jedi az ismert lakott univerzumhoz képest elenyésző volt. Ők afféle látnokok és erkölcsi/morális példák voltak a köztársasági polgárok számára, akikről számtalan mese és legenda keringett (kb. mint a valkűrökről stb.). Legtöbb halandó sosem láthatott jedi-t, sőt olyat sem, aki már látott jedi-t.
Az SWTOR maga pediglen Coruscant lebombázás és birodalom általi lerohanása után játszódik, mikoris lerombolták a jedi templomot és lemészárolták a jediket. A maradék túlélők a Tython-on kezdték/folytatták "újra" és itt csatlakozik be a játékos frissen toborzott kezdő tanítványpalántaként a sztoriba. A köztársaságnak meg valahogy boldogulnia kell a jedik nélkül is (addig is)...
Ugye ha a sztori a jedik tündöklésének csúcsán játszódna, akkor nem tudnánk olyan látványosan kiemelkedő eredményeket elérni a karinkkal, de így szükség idején, mikor a legnagyobb mesterek is elestek mindjárt lehetőség nyílik a gyorstalpalós hőssé válásra. Ezért jó, hogy egy ilyen relítve sötét történelmi pillanata után csatlakozunk be a történésekbe. -
(pici kotekedes)Ahhoz kepest siman "lezerkardoztal" az elozo kommentedben (/pici kotekedes) No offense :)
Ha minden jatekban a sebzes altal okozott serules valosaghuen lenne lemodellezve, akkor az realis lenne, ketsegtelen, de azt a siras ami kovetne, az eletben nem viselne el a jatekipar. Pont eleg a megfelelo jatekstilusu fpsekben az instant kill, mas jatekokban gond lenne. -
Tyrpak #31558 Anno egyetemista koromban játszottunk a Codex nevű szerepjátékkal, nekem eddig kb ez az egyetlen, ami mmo-ban is meg tudná oldani, hogy ha ütöd, akkor valami fogy, ha meg nagyon eltalálod, akkor meghal, ha páncélja van, akkor többször eltalálják, de lassabban hal, stb.
Másik megoldás a Cyberpunk rendszere, meglőtted, meghalt. Téged lőttek meg, te haltál meg. Szóval az mmo-ban annyira nem müxik. -
HC guildek mindig nyavalyogni fognak, ők azok akiknek semmi sem elég. Ilumra meg azért kell menni, h pvpzen az ember, ha nem jár érte reward akkor nem jár, marad az élmény. A mai játékosok már az egeret se tolják arrébb, ha nem jár valami jutalom érte, ez pedig nem kicsit szánalmas.
Csak az L2őt tudom felhozni példának, nincs kifejezett jutalom a pvpért, mégis évek óta csépelik egymást az ellenséges klánok, a bossokért, a jobb xp spotért. Lehet utálni a koreai farmer mmokat, de ezerszer jobban ösztönöznek a pvpre, mint akármilyen reward rendszerrel rendelkező eu/usa mmo. Tudom, ez pve játék, és mehetek mással játszani a pvpzni akarok. -
régi köztársaság. ekkoriban még a csapból is jedi folyt...megint bizonyítottad hogy közöd nincs az SW univerzumhoz... -
ShaiHulud #31555 menjinnenpls.
filmekkel ne gyere, ez a filmek elott jatszodik 2-3ezer evvel.
jatekszempontbol meg aztan marha jo lenne 1hitelnenek pvpben/pveben mindent nem? wowban is ez volt az egyik siras, hogy tul nagy a burst es 1gcd alatt meghal a nep:P itt vegre hosszu/hosszabb harcok vannak. -
nemcsak ez, általánosságban írtam, mivel fanyalognak a HC guildek minden oldalon... -
NikeCortez #31553 xD -
WiLDoR #31552 "Igazad van a wowban sokkal hitelesebb hogy ugyanígy percekig üötöttek egy embert 80 kilós acélkarddal, meg belelőttek 30 nyílvesszőt mire kifeküdt..."
Nem hitelesebb semmivel sem, s nem is mondtam ilyet, hogy az.
Viszont én a Star Wars filmeken nőttem fel, nálam azok mai napig az etalon sci-fi filmek és én a filmekhez viszonyítok.
A Jedi visszatér mind a mai napig nálam benne van a top3 legjobb filmben.
S bizony ezekben a filmekben az volt, hogy akit megsuhintottak a fénykarddal, az esett szét darabokra.
WoW-nál ilyen viszonyítási alap nem volt.
Mondjuk nekem az is furcsa, hogy swtor-ban minden bokorban 3 jedi lapul...de lehet bennem van a hiba :) -
ShaiHulud #31551 most olvasd el megint, mire is reagaltal. -
leszarom a HC guildeket, ha nem tetszik nekik menjenek wow-ozni, semmit nem vesztünk ha elmennek... -
Jah, ezek előrehozták 2 órával?! Nemsemmi. -
Az embereket nem lehet ösztönöni hogy oldalt váltsanak. -
Laroa #31547 Hello everyone, we wanted to let you know that we will be performing scheduled maintenance for six hours on January 10th, 2012 from 2AM CST (12AM PST/3AM EST/8AM GMT/9AM CET) until 8AM CST (6AM PST/9AM EST/2PM GMT/3PM CET).
Tehát délután 3ig. Ha jól csinálják a dolgukat már déltől lesz szerver, ha nem akkor lehet hogy csak este 7kor. -
Általában délután 5-ig hivatalosan, legalábbis eddig így volt. DE volt hogy sokkal tovább tartott, volt hogy pikkpakk befejzték, úgyhogy érdemes nézegetni időnként a server-status oldalt (fent van banerben a link). -
Amúgy ezeket a bonus series kveszteket nem tom hogy gondolták. Pl. az alderaani-ra tuti nem jöttem volna rá, hogy kell elindítani, ha nem olvasok utána. Nem elmennek a pics@ba?!!? Az még hagyján ha a reptéren kapod az indítót, node ha nem?!?! Most mehettem vissza lev 44-ről alderaanra killikeket gyakni vaze... -
NikeCortez #31544 Sziasztok!
Egy ilyen Szerverkarbantartás meddig tart? (még sosem voltam idehaza keddenként, amikor karbantartás volt) -
Tyrpak #31543 Rákerestem az Irae AoD-ra, és mondjuk Pylont 12.21.-én nightmare módban megcsinálták... aztán január 5.-én reroll empire oldalon, mert nem tudtak elég embert toborozni empire oldalon a raidekhez.
Ilummal nagy problémák lesznek itt, hacsak nem kap valami ösztönzőt az a pár HC guild, ohgy átmenjen republic-ra. -
Boncmester #31542 Miért ne engednénk? Rasszista-e vagy?
Neki amúgy ez az igazi neve, de mi nem rekesztünk ki senkit a kissebbségi hovatartozása miatt. -
So true.
Mi a Battle of Ilum-ot végigvertük hardmode-ban, de Revan-t mi is beszoptuk, ezzel igazán kezdhetnének valamit :\
Meg konkrétan az olyan bugokkal is amikor én vagy a célpont egy rámpán áll és hirtelen úgy érzékeli a játék, hogy nincs los, holott 5 méterre sincs tőlem, sajnos volt már wipe emiatt :\
Amúgy kár, hogy a Colicoid War Game nincs hm-ben, kifejezetten felüdítő volt a változatosság az ágyúzással és utána a puzzle-lel az ajtókkal. -
Amúgy jól számoltak, kb. hónap közepére lesz meg nekem is az 50 kényelmesen, még ha kicsit teszek veszek, esetleg altozok, máris ott a február. ÉS én a szerveremen jóval előrébb vagyok a nagy többségénél, mondhatni majdnem az élbolyban.
Itt azt számolták el, hogy aki betázott, meg early access-ezett azok már a hivatalos indulásnál némelyek 50 körül ficeregtek és hát ők nehezen várnak ki még egy hónapot így. Szvsz. így az szívott rá baromira, aki korábban bejutott (tömött szerverek, végjáték hiánya).
Mi full üres szerón kezdtük, kényelmesen, semmi performancia probléma, semmi sorok, noproblemo, lehet kvesztelgetni mintha offline lenne és mindenki szintben van. -
Laroa #31539 Problem? Vmi mimóza bölcsészlélek vagy-e? Amúgy Kolompár Vajda néven játszok, előtte Warhammer Onlineban meg Kolompár Dzseniffer néven volt WL-em. Ha annyira zavar a nevem ott a report gomb a játékon belül, bár egy szabályt sem sért meg. -
Warden #31538 A flashpointok és a jelenlegi 2 operation bevezető jellegű.A kihívás részt egy olyan guildnek aki 6+ éve raidel nem a bossok képességei hanem a bugok okozák.Állítólagosan 16 fősben azért már morcosabb az összes boss ezt majd meglátjuk.Eternity Vault endbossa meg kimondottan ötletes azzal nem tudom mi a gondod.Valóban kiba.. idegesítő hogy pl a kockázós szinkirakós pilonoknál ha nincs meg 8 tekkerésből akkor bebugzik és lehet resetelni meg újrathreselni, vagy az elötte lévő lávás szigetesen is ha neadjúristen wipoltok.
A hc flashpointok bugjait meg remélem javítják, nagyon mókás a 38k -t lightingoló revan és ugye az első ticket nem lehet szakítani.A battle of illumos lövöldözős arcra elméletileg a jövő héten érkezik fix hogy ne csak casteres setup tudja megölni.Úgygondolom hogy azt tervezték hogy február elejéig el lvl upolnak a playerek és addig lesz idejük ezeket rendbehozni, de nagyon sok guild már simában mindent ölt és szeretne továbbmenni hc és nightmare fokozaton is. -
ja értem, köszi. így pont jó, wow-ban ezt szoptam be hogy pvp szerón indultam, magas szinten lehetetlen volt questelni, mindig levágtak. abba is hagytam úgy felidegesített. -
nowan #31536 Warzone és open world pvp(Ilum, Outlow's Den) ugyanolyan.
Viszont sima questelés közben megválaszthatod, hogy támadható vagy-e a másik frakció számára. -
Juggernautal játszok énis jelenleg 48-as vagyok, skill késés, animáció késés, latency, lagg , még nekem nemvolt, egyedül picit fleeten laggzok, mikor 390-en vannak, egyébként sehol nemvoltak ilyesmi problémáim. -
pve szerveren is van pvp? ha igen miben más mint a direkt pvp szerver? -
vkinek van esetleg eladó játéka? havernak is kéne a gém, de drága neki a 10k, hátha vkinek van olcsóbban vagy tud olcsóbban. -
Azt a bolygót, ahol már csak zöld kvesztek vannak, és befejeztem a class line-om érdemes befejezni? Csak mert úgy veszem észre, hogy már nem igen akaródznak XP-t adni, max. a HC q-k, meg ezek a Stage 1-2, Final Stage, Dobd be a dobozba q-k... Át kéne mennem máshova?
( Megjegyzem nem bánnám, mert Taris valami idegölő a sok RAKGHOUL-lal... :D ) -
Nem tudom miért értelmezi félre mindenki a Bioware által újonnan kifejlesztett spamblocker-t :d -
Azt elfelejtettem írni hogy a latency-m 50-70ms között van. -
Juggernautal játszok, 40-75 fps-em van, pve-ben is előjön de nem csak simán késik, hanem elnyomom a skill-t, gcd végig fut, animáció is, csak épp a dmg nem ill cd-t sem rak a spell-re, néha egymás után 2-3x is. Ez ugye olyankor gáz ha csépelni kéne bele az agrót hogy ne a társamra legyen mérges. :))
Bízom benne hogy javítják mert tényleg nagyon zavaró. -
Az számít, hogy ki ér oda hamarabb. -
Nekem soha, minden ugrik flottul. Aki nem szennykonfigokon tolja, gondolom annak is folyik mint nekem. -
Jaja, mi is össze-vissza kaptunk ki azonos pontszámmal stb. Csak néztem. -
Engem nem a hivatalos oldali dolgok érdekelnek, hanem hogy az itt fórumozó és játszó emberkéknek, akiknek folyamatosan próbáltad a buta fejecskébe verni, hogy milyen low is (és ahogy sejtem a következő reinkarnációk is erre gyúrnak majd ...) hogy EZ nem tűnik fel neki ... Nekik van-e ilyen gondjuk?
Mellesleg a lenti videó Dromund Kaas-on készült, Lord Grathan's Estate-ben ...
Pont onnan jövök ... de én nagyon low vagyok, az én agyam nem vette észre, hogy másfél 2 másodpercet késne valamelyik skill ... Pedig még a helyszínt is megkerestem ... (Mondjuk nagyjából 6-8x ekkora FPS-em volt, bár az tuti nem számít ...)