60899
  • 1Darton1
    Oda van írva, hogy elsején már mindent kitakarítottak, úgyhogy egész jól tippeltem.
    Olyannyira sikerül rávenni az embereket, hogy a republic oldalon játszanak, hogy a guildem 2 napja rerollolt empire-re Atho City-n. Lassan már nem is 4:1-hez lesz az arány, hanem 9:1-hez. Az outdoor pvp-t itt is el lehet felejteni, úgy érzem.
  • Sir Quno Jedi
    Jah, azt hittem olyan mint a rucik, hogy csak akkor bindelődik, ha felveszem magamra. Hát akkor ez így xar, mer minden karimnak ki kell majd fejlesztenem. Legalább ha legacy-n belül át lehetne adni vaze...
  • Kazagor
    Ez nagyon LOL. Már ez sem megy simán?

Today's scheduled maintenance to implement the patch 1.0.2d will not be taking place. We will update the Community when this patch is rescheduled. Thank you for your patience.
  • Asperot
    A palota előtt van két lejárat, ott. map-en klikk a crew traininer-re és mutatja.
  • cain
    BoP= Binds on Pickup
    ahogy bekerül az invertoryba, bound lesz, ergo azt már nem adod senkinek.
  • Sir Quno Jedi
    De tudok többet gyártani belőle (már most is tudok még egyet, van hozzá cucc és engedi is), ergó azt oda tudom adni valakinek, ha nem bindelem magamra, nem?!?!?
  • cain
    nem igazán értem egyébként, miért lettek egyes kraftolt cuccok bind on pickuposak. =|
  • Djuree
    underworld trading-es emberke merre található coruscanton? nem találom sehol ahol meg lehetne tanulni.
  • Sir Quno Jedi
    toménazt, ezé cseréltem le a 400-as slicingemet brand new dimplomacy-ra (bár már ez is kéccások)

Sajnos nálunk AH-ban nincsenek magasabb grade-ű medical supply-k, így kénytelen voltam magam összepakkantani.
  • j0nNyKa
    BoP-os, úgyhogy igazából senkinek a világon nem bírod odaadni.
  • Sir Quno Jedi
    Naná. Több szinten is gyártható. Az 50-esnek meg is lehet venni jó pízé a receptyit a biochem crew skill vendortól, de a többit magadnak kell kifelesztened, reverse engineeringel-ned. Először kékre, majd lilára és az már örök (legalábbis a 40-es az). Viszont biochem kell hozzá, hogy ahsználni tud, így eladni nem nagyon lehet, vagy inkább nincs értelme. Ugyanis már ehhez is 300-as biochem kell csak a HASZNÁLATÁHOZ (jó nekem 400-as van :D). Így max. egy másik biochemes mukinak tudnám odaadni.
  • Warden
    Teljesen jó a diplomacy.ad egy úgy alakítod a történetedet ahogy tetszik nemvagy kötve a questes dark-light válaszhoz, ad 50 en gyártasz magadnak olyan flasket meg potit ami sosem fogy ki a kékeket meg qrvára viszik ah ban.Nembeszélve arról hogy a companionk giftjeivel hipp-hopp fel lehet húzni a reputációjukat.50 en egy egy jobb rewardos diplomacy quest 1+ órás lesz DE nem neked kell kimenned alsópusztaszomorodjmegre mobokat miskárolni.Amugy is egyszerre 5 companion tud valamit csinálni oszd be jól őket és akkor is gyártanak-gyüjtögetnek ha utasítod őket ha offline vagy.
  • j0nNyKa
    akad
  • Djuree
    hogy lehet beállítani, hogy melyik skillt melyik gombbal használjam el? az idióta játék egér jobb gombjára tette a medpack-et, én meg azzal támadnék alap támadással, de persze mindig elfelejtem és elment vagy 10 medpack már a semmire...meg jobb lenne a 600 gombos egerem gombjaira is bindelni ezt azt.
  • Djuree
    van örök medpack? O_o
  • Sir Quno Jedi
    Hát a diplomácia az amúgyis egy vicc. Lassan light 5-ös vagyok, de átlagban 5 DARK küldire 1-2 LIGHT jut. ÉS persze a medical supply-sok valahogy mindég DARK-osak?!?? WTF?!?!? Ezt melyik vérnősző elmebeteg találta ki a BW-nél????????

Meg azt, hogy 20-30 perces egy advanced medpack gyártása. EGY DARABÉ, amit pikkpakk elhasználsz egy kattintással a következő mobra. :D
  • ShaiHulud
    kepzeld ha neked kellett volna farmolni hozza mobokat olve agyatlanul :D
  • z3d
    "deee sosefogyki"
    :)
  • Sir Quno Jedi
    Nagyon brutál volt, kb. ezeröccá diplomáciai misszióból jött össze az a 4db tetves miracle fluid hozzá... Kemény. Meg a sok reverse engineeringre elhasznált dárga komponens, amiket hosszú küldikből lehet nehézkesen beszerválni. Áhh... Kínszenvedés volt.
  • Sir Quno Jedi
    Mi mentünk úgy flashpointra, hogy két healer sage, meg egy dps sentinel, meg én a def guardian. NA az nagyon ütős úgy. Kb. gyereknapi zsúr.
  • cain
    gg
  • Sir Quno Jedi
    Amúgy tegnap siekrrel jártam, összepakoltam az első örökké hazsnálható medpack-emet!!! Ez még csak level 40-es ugyan, deee sosefogyki és tisztességesen gyógyít, így wz-ben nem kell többé spórolni!!!! :DDD
  • PiszkosFred
    Nem azt mondtam, hogy nem jok. Hanem, ahogy en is latom a generalon a serveren, mostanra tulsagosan is sok van beloluk es inkabb dps/tank ami kell a partykba.
  • Sir Quno Jedi
    Vagy kiderül, hogy a tiszteket regresszió hipnózisnak vetették alá a kiképzés alatt és azután ha Vader csúnyán nézett rájuk, elkezdtek fulladni maguktól (néhányan, a teátrálisabbak még lábujjhegyre is álltak, míg magukat fojtogatták, mintha megemelnék őket a nyakuknál fogva).
  • z3d
    Múltkor két healer sorcival volt szerencsém partizni, a heroic4 negyedik tagja Vette volt, hát valahogy nem voltam beijedve, hogy meghalok :)
    Folyamatos adsorb buborék, meg heal hegyek.
  • Chris
    De volt, ha jól emlékszem Lukács mikor lement a kis szűk barlangba baromira lagolt, bár még így is lecsapta a képzeletbeli Vader fejét...
  • Sir Quno Jedi
    Jók is a healerek. Ha profi healerrel kerülök egy csapatba, mindjárt totál halhatatlannak érzem magamat (meg ő is jobban túléli velem).
  • PiszkosFred
    Majd kijon Lucas legujabb viziojakent a feujitott v12.2a verzioja a filmnek, harminc dvd-n, amelyben bekerul egy jelenet, miszerint az admiralis epp halat evett a hivas elott es egy szalka akadt a torkan, nem Vader bugzott be :)
  • z3d
    Biztos nem EA/BW programozókat dolgoztattak :)
    Nem is mertek volna, mert Vader kinyírta volna őket ezért a "minőségért" :D
  • ShaiHulud
    es meg holoscreen ability delay/lag sem volt.
  • Chris
    Mert bugosra csinálta meg a filmet a Lucasarts, Vadernek végtelen range-e van és los-on kívülről is használni tudja a skilljeit. Ráadásul ezt azóta sem patchelték... :D
  • PiszkosFred
    Ezert is mondtak/tuk, hogy mindenki azzal a kaszttal jatszon es olyan speccel, amit szeret, elvez es tetszik neki. Volt egy laza het, amikor az eary acces/betaban rutint szerzok elrohantak 40-50ig, es hirtelen hiany volt a healer. Akkor volt egy kis siras es par hangado elkezdte a nepet arra osztonozni, hogy ne dpst vagy tankot valassz, hanem healert, mert kulonben megdoglesz az unalomtol. Most meg dugig van minden server healerrel, es pislog az egyszeri hiszekeny jatekos, hogy akkor most mi van.
  • picket
    Level 30 körül kezdenek el lordozni? (vagy mi 30?) Akkor nem vagy elég határozott, van néhány npc amelyik nagy hanggal kezdi a quest adó párbeszédet, annak be lehet szólni, hogy fogja vissza magát (sajnos nem mindig én nyerem a rollt rá, bh-k meg csak plusz pénzért tudnak kuncsorogni), akkor hirtelen spawnol a gombóc a torkukban. Akár lvl 10-en is simán "my lord"-oznak, szerintem csak nem figyeltél :p
  • Tyrpak
    YMMV - azaz van így meg van úgy is.
    MMO-ban először tegnap fordult elő velem, hogy embert kerestek (lf1m), jeleztem, hogy operative healer, mire kaptam az elutasítást, hogy dps-t keresnek...

Sorc-ot már próbáltam, ott ha normális cuccot raksz Khem Val-ra, akkor érdemes csak heal ágra menned, és elviselni, hogy nem te sebzel, hanem a companion. Egyébként ha nem akarsz healelni, csak mondjuk 50-en, akkor nyugodtan menj Balance ágra, és Focused Insight és a Force in Balance gyógyít eleget.
  • Forolto
    nagyon off,kövezzetek meg érte,de akkor is lecsapok rá:

Ezt valahogy én ma is megnézném a napi életben,mondjuk a politikában.:)
  • z3d
    Nem jó, Needa kaptiányt, személyesen choke-olta Vader Nagyúr, kivetítőn keresztül Ozzel admirálist "büntette meg", Hoth landolás előtt.
    Szóval az idepasszoló idézet:

"Utoljára csalódtam önben, Admirális"
    sry
  • Tyrpak
    Szerintem ezt a részét jól megírták, amikor jedi/sith-ként beszélsz valakivel, akkor még a lvl 1 karinak is megadják a tiszteletet. Aztán 30 körül elkezdenek lord-ozni.

Tegnap Tatooine-on két mandalori úgy kezdte a beszélgetést, hogy látod, igazak voltak a pletykák, tényleg itt van egy sith, jéé. Nekem bejött.
  • j0nNyKa
    btw van szerver, nem tudni, hogy mikor lesz a karbantartás
  • t0xikus
  • Jabar
    Valószínűnek tartom hogy ez a hiba ugyan úgy jön elő mint a teljesítmény.
    Tudok olyan embert akinek gyengébb a gépe mint az enyém és tökéletesen fut és olyat is akinek lényegesen erősebb és szinte játszhatatlan (friss op rendszer, driverek, stb).
    Van aki beszopja, van aki nem. :)