60898
-
Ertem, koszonom. Akkor ha ugy adodik, kihasznalom, de feleslegesen nem valtok moralis oldalt egyelore, a ket szep szemeert. -
z3d #31643 A karakterednek biztosan kézzel (is) fogható haszna van belőle 
-
Semmi, elmondhatod hogy van barátnőd/barátod
-
Van valami kezzel foghato haszna is ezeknek a romancoknak? Csak poen/achi/sztori/erdekesseg, vagy valami uj kepesseg, lehetoseg, stb is jon utana? -
nalgae #31640 Látom megint karbantartási időszak van, és mindenki itt csüng ;)
A távoli force choke-os sztorihoz két megjegyzés,
egyrészt azért Vadert, az Emperor külön tanítványát, aki a "kiválasztott" a sztori szerint ne vegyük egy kalap alá a tömegesen rohangászó sithekkel a játékból, kicsit más képzést kapott, miért ne használhatná az erőtígy ilyen távolból?
Másrészt pedig, ha valaki még nem látta, akkor érdemes megnézni a "Robot Chicken Wars" című alkotás részeit, abban kiváló magyarázat van erre a fullasztós dologra;) -
z3d #31639 
Commentek között:
"These are not the burgers you're looking for" -
Igen, minel jobb a viszony a tarssal, annal effektivebb munkat vegez a kikuldeteseken. -
DoctorStryker #31637 Darth Vader burger :D
-
z3d #31636 Meg lehet téríteni pl. az inquisitor "románc-opcióját" (de csúnya szó, sry) is?
Odáig még nem jutottam el, és érzek némi "zavart az erőben" ezzel kapcsolatban, mivel a leírások szerint light-side a hölgy, én meg erősen darkside vagyok az assasinnal (is). -
á értem, köszi. -
Tyrpak #31634 És párezer (ha jól emlékszem 6000, még nem jutottam el odáig) pont után mehet a románc.
Bár azért előtte érdemes megnézni a neten, mert bizonyos companionok csak light side / dark side esetén engedik. Lásd pl Jedi Knight-nak dark side-osnak kell lennie, és a kiscsajt is "meg kell téríteni", hogy lehessen. -
Hard mode FPk mikor resetelődnek? -
Chris #31632 Aha, közben rákerestem.
-
ShaiHulud #31631 altalaban midnen bolygo cantinajaban, fovarosaban van egyedi ruha ami social level req-es, illetve van mount is. -
z3d #31630 Ha jobban szeret a companion, akkor a kotor-okhoz hasonlóan beszélgetéseken keresztül megismerheted a kis történetét, adhat küldiket, meg elvileg jobban teljesít crew skilleknél (ez utóbbit valahol olvastam, nem vennék rá mérget azért). -
z3d #31629 Social szintet lépegetsz vele, ugyanúgy követelmény egyes vendoroknál egyes cuccokhoz, mint a dark/light szint. (pl tatooin, sandpeople ruha kantinban csak social5) -
igen azért nem jár semmi. mire jó ez a social pont egyébként? meg mire jó a compányionos social pont. számít az hogy mennyire szeret? -
z3d #31627 Akkor kapsz social pontot, ha csapatban vagy, ha te nyersz egy választ, akkor több pont, ha nem, akkor kevesebb. A dropokhoz szerintem ennek nincs köze (persze lehet nem jól láttam). -
de ott volt. akkor az a bibi. -
ShaiHulud #31625 azert kap social pontot, ha parbeszedben reszt vesz, opcio nyomasa annyi potn ahanyan vagytok a partyban, de ha nyered is az adott parbeszedet akkor duplan kapod. itemrollert nem jar semmi szerintem, be is baszna. -
cain #31624 az idő közelsége miatt az is lehet, hogy összevonják a kettőt. -
ShaiHulud #31623 veletlenul nem az elso bar elso slotjaban van a medpack? mert jobb klikkel alapbol azt a slotot hasznalja. tegyel oda spellt. -
Kazagor #31622 Most az 1.0.2d hotfix jött volna, ami szerintem a napokban fel is kerül.
Gondolom te az 1.1-es nagy patchre gondolsz, ami valóban szerintem is jövő héten fog felkerülni. -
Chris #31621 Nem vagyok benne biztos, de nem azért kap a karakter social pontot, hogy megnyer egy rollt? Mert ha igen, akkor nos... ughmm... újabb hibás koncepció.
-
cain #31620 azért a rakata durván jobb, mint a legjobb átadható reusable medpack. -
hát igen sajna, nagyrésze ilyen az embereknek, tisztelet a kivételnek. mondtam is hogy ne adja át, ő nyerte meg a cuccot, jogosan az övé, persze magamban anyáztam, rányom, elviszi, aztán meg át akarja adni. akkor minek nyomott rá? -
Vilagos. A Smugglert es a BH-t en kulon, harmadik oldalnak tekintem, kar hogy beraktak oket ide es oda.
A jelenlegi szenatus a jediktol varja a megoldasokat, toluk kernek lepten nyomon segitseget, es szinte vakon kovetik a tanacsaikat, mert a nyers ero (trooperek), ne mindig eleg. Kiveve par korrupt szenatort, akik sajat utjaikat jarjak, de ezeket a jedik aztan vagy lebuktatjak, vagy bebortonzik. Persze a nepnek nem kell kovetnie a kodexet, de pont eleg, ha a "fonokok" hisznek valami "furcsaban". -
cain #31617 mindig van, aki csakazértis rányom a needre, hiába nem jók neki a modok, amikkel a cucc tele van nyomva. /kick / ignore -
A Rakata Medpac bopos csak. A többi lila még csak boe sem, annak adod oda, akinek akarod, akár használat után is. Persze Biochem valahányszáz mindegyik lila medpac használatához kell. -
ez egy baromság ez a rendszer. behúzta a srác a fasza kardot, át akarta adni, erre nem lehet, mert már az invetoryjába került. fákk... -
z3d #31614 Ez csak a jedi codex szerint van így, egy smuggler azért nem egy szentfazék :) -
Ahol a szerelem, a hetkoznapi dolgok elvezete es a legtobb erzelem bun, ott valami bajsag van :) -
Chris #31612 Van egy tippem:
Ugye 20-án van az első előfizetéses időszak kezdete? Akkor 18-19-én fog jönni ez a patch.
-
1Darton1 #31611 Az értelmetlen indokáradatuk szövevényes halmazából nem sikerült kibogoznom. Részben az empire inkább badass, részben ott könnyebb pugot találni és unatkoztak. -
Warden #31610 Szét lehet őket bármikor szedni és elméletileg az is proccoltathat új fel nem fedezett receptet( nem próbáltam, igy is nagyon ritkán nyerem meg a hc endbossos kristályt ami kell a gyártáshoz) -
nowan #31609 Stílszerűen a cantinában ülnek. :)
Szenátus felől jobbra lefelé és rögtön balra. -
cain #31608 értelme nincs, éppen ezért feleslges tiltani. -
Node mi volt a baj a republic oldallal??? -
Momentán azt sem értem akkor minek lehet többet gyártani belőle?!?? Hova, minek, miért??? -
1Darton1 #31605 Oda van írva, hogy elsején már mindent kitakarítottak, úgyhogy egész jól tippeltem.
Olyannyira sikerül rávenni az embereket, hogy a republic oldalon játszanak, hogy a guildem 2 napja rerollolt empire-re Atho City-n. Lassan már nem is 4:1-hez lesz az arány, hanem 9:1-hez. Az outdoor pvp-t itt is el lehet felejteni, úgy érzem.