60899
-
Megoldják, hogy a kiegek is 35k-ba kerüljenek. -
ShaiHulud #31724 szerintem meg nem volt rola szo, de tuti nem 3 hettel a start utan:D kov nagy patchben uj flashpoint meg operation lesz.
tenyleg itt is fizetos kiegek lesznek, vagy mint eve onlinenal gyakrabban kissebb expansionok? bar itt van EA szoval tuti fizetos es nagyobb kiegek varhatok. -
Bhalage #31723 uj lvl50 bolygok/kieg mikor jonnek ? -
ShaiHulud #31722 hat mondjuk az sem segit ahto cityn, hogy republic oldalrol is atmennek guildek empirere :( -
Tyrpak #31721 Értem :)
Tehát főidőben a zerg gyűjtöget középen, és mindenki anyázik a másikra, mert gyorsabban kattint mint ő. Köv lépésben ez is ffa lesz, mint tatooine, és akkor lesz sith vs sith pvp a huttballon kívül is.
Csúcsidőn kivül, meg néhány bátortalan republic, meg az ausztrálok (ilyen is volt war-ban amcsi szerveren anyázták őket nagyon). -
Chris #31720 Hát, mondjuk úgy, hogy én nagyon nehezen tudom csak fordított arányosságnak érteni a leírtakat, viszont egyértelmű a "törvényalkotó" szándéka, elő akarja segíteni, hogy azért legyen némi pvp az open pvp területen, egy biztos, hogy semmi köze ennek a balanszhoz.
Más kérdés, hogy ez csak tüneti kezelés, továbbra is a valor szintek értelmetlenségével kellene kezdeniük vmit.
-
Chris #31719 Azt írták, hogy ezután játékos kill kell és/vagy a középső kontrol ponton vmiknek a gyűjtögetése a földről.
Tehát imperial oldal zergel, republic oldal nem csúcsidőben gyűjtöget középen.
-
ShaiHulud #31718 hat mondjuk nem irjak konkretan hogy ha tobb a controleld objectives akkor kapsz tobbet, csak hogy a controlled objectivestol fog fuggeni, ami akar azt is jelentheit hogy minnel kevesebb ilyen van az adott oldalon, annal tobb bonusz jar :D
de nekem is az jon le hogy nem forditott aranyossag lesz. mindenesetre ritka hulyen fogalmazta ezt meg bw. -
ShaiHulud #31717 mondjuk a masik ponttal egyutt, miszerint vedekezesnel is bonusz van, akkor kurva nagy bonusz valor jarna ha minden pont egy felnel van es vedekezik is :D -
Chris #31716 Te most csak trollkodsz a tipparádéval vagy tényleg abszolút nem érted az angol szöveget, amit be is copyztál?
- Adott oldal a birtokolt control pontok arányában több valor pontot kap egy játékos megöléséért.
- Control pontok védése közben megölt ellenfélért bónusz valor pont jár.
-
ShaiHulud #31715 ja erre, es valoban nem irjak konkretan hogy ki is kap tobbet, de valahogy nekem az jott le hogy akinek tobb objectiveje van az fog :\
mert hogy "based on objectives controlled -> increased valor". fura lenne ha forditva gondoltak volna es igy fogalmaznak :D -
nowan #31714 3 napja mindennap megtámadnak mikor odamegyek. Pedig pve szerveren vagyok. -
Tyrpak #31713 1.1 nagy kérdése: tehát nem a foglalás fog Ilumon számítani, hanem killek kellenek a daily-hez. Be fog menni egyáltalán republic oda?
Ahogy én látom: republic-nak ezután bemenni elég nagy hülyeség, amikor remegve várja a 200 fős zerg, hogy meglegyen a killje. Lopakodhat, meg minden, de én WARban se találtam izgalmasnak az AAO farmolást 2-3 full wb ellen. Szóval lesz egy pár jól képzett, jól gearelt gank squad, akik levadásszák az egyedül mászkálókat. Többiek meg futnak körbe a zerggel, hátha elkapnak 1 szem jedit. -
nalgae #31712 Nézd meg a weboldalakat, galaxisban pl. azt írják van. -
az rövid szakasz volt, azóta mehet a menet bárhonnan
gameshop.hu-ék például bepréselték 10k alá az árát, fogalmam sincs, hogy megbízhatóak-e -
t0xikus #31710 ma meg lesz az 50. megyek illumra és még ha nem is jár érte semmi, vagy kinyírnak, akkor is nekikesek:D -
Nem erre céloztam,hanem karácsonykor volt egy időszak amig originről se lehetett rendelni -
Laroa #31708 Addig úgyse lesz semmi változás amíg azt látod hogy 2 köztársasági lövi a gépeket a jobb oldalon, 3 birodalmi meg a bal oldalon, és oda-vissza tekerik a legnagyobb békében a pontot a napi questért. -
cain #31707 nem tudom, honnan szedted az infóidat, de a bw/ea becsületére legyen mondva ennél az mmonál nem kezeltek minket balkánként. ugyanúgy előrendelhetted/megvehetted eddig is, mint bármelyik német. -
nalgae #31706 Hali,
"- Players now gain increased bonus Valor for kills based on the number of objectives controlled by their faction.
- Increased bonus Valor is now granted for player kills when defending an objective your faction owns."
Az elsőről beszéltem, de itt szó sincs arról, hogy melyik oldal kapja a bónuszt, úgyhogy nem tudom, nekem logikusabbnak tűnne az egyensúly elősegítése, de elképzelhető az is, hogy ezzel akarják rávenni az embereket arra hogy minél többet küzdjenek ezekért az objective-ekért, több legyen a PvP.
A második viszont egyértelműen a védekezőbb beállítottságú oldalt segíti, ahol vélhetően épp kevesebben vannak. -
Megtudnátok mondani,hogy lehet már Mo. boltból rendelni a játékot vagy csak originről lehet(vagy ott se engedélyezték még ) ? -
Warden #31704 Valakinek ez a játék valakinek meg az hogy kergeti a másikat.A 2-3 flashpoint letudása ugy 2 óra vagy még annyi sem (ebben a malgusos nincs bent mert az kiba.. hosszú) -
Laroa #31703 kicsit laggol, kicsit akad, ability delay ésatöbbi, de jó az :D
Hallanád guildtársat mikor azon anyázik TS-en hogy 8 mp-ig tartott míg bement a coverbe a sniper és az alatt 3x megölték
-
nowan #31702 Tehát aki napi 2-3 hc flashpointot nyom, az nem nagyon kocka? oké...
-
Warden #31701 Van ebben a játékban pvp??:) -
Tababo #31700 holnap lesz végül is a karbantartás?
bocs nincs időm vissza olvasni -
Laroa #31699 champion pvp geart kérdeztem, nem tud meghatni a pve :) -
Warden #31698 Nagyon nem kell kockának lenned csak tudj le naponta 2-3 hc falshpointot és simán full epox lesz egy hónapon belül az összes companionod.Főleg úgy hogy csak nekik esik szinte loot igaz nem 3 inquisitor+1 warrior felállásba kellene nekünk sem flashpointolnunk. -
ShaiHulud #31697 ja de abbol nem pont az jott le, hogy akinek tobb elfoglalt pontja van, az kap tobb valort is a killek utan? igy gyak meg inkabb az zergimpeknek kedvezve? vagy felreolvastam valamit? -
nalgae #31696 Szia,
a 3. kérdésedre tudok választ adni: igen, várható, patch notesben is írják, hogy elvileg lesz egy kis balanszolás attól függően, hogy melyik oldal birtokol több pontot a térképen. Ez nyilván nem a játékosok számától függ, ellenben jó arányosítás. -
ShaiHulud #31695 hat vegul nekunk se votl es 3an atmentunk republicozni ahto cityre 2 hete... tatyla oromere, igy nem kell privatba irkalnom neki hogy megint queue van tombson. -
Warden #31694 44-es karakterrel már kelett is volna vele találkoznod akár rebel scum vagy akár empire oldali.Úgy tudom hogy 4 instance különbség van a birodalom és a köztársaság közt vagyis 4 instance csak köztársasági és 4 instance csak birodalmi.A revanos instance is iylen különbség de mindkét fél találkozik vele személyesen.A birodalmi részben a sima 39-42??? es flashpointban ha 10% hp alatt ha dot volt rajta mikor visszatér az erőterébe bebugosodott.Most hc verzióban meg bugos a lightingja és 38k-t chanelezik.Gyanítom majd még visszatér ide is oda is valamelyik operationba. -
Laroa #31693 Mai napi költői kérdés. Mekkora kockának kell ahhoz lenni, hogy a companion is full champion gearben legyen?
-
ANDAXINx #31692 Hali,
az új patch-el kapcsolatban lenne pár kérdésem, hátha valaki tudja a választ.
1. Szóval a battlemaster tokens helyett commendations lesz a táskákban. Nyilván eddig némi mákkal aki már 60as valor rankon van, az könnyen felöltözhetett full battlemaster cuccba (nálunk pl a sithek nyernek többet, de van pár elég gyenge pre-made ami pugolható szerencsére). Aki meg a patch után érkezik valor60-ra, az meg gyűjtögetheti százasával a commendation-t? Vagy vajon hogy lesz ez.
2. a Sima 50es pvp táskákból származó centurion commendationt át lehet váltani valami másra? Mert ha már full championban van a karakter meg a companionja is, akkor nyilván nem vennék centurion cuccot. Főleg, hogy Ilumról kitiltják a companiont, így nincs is értelme tovább öltöztetni. Pedig azért tudott okozni kellemetlen meglepetéseket, mikor le sem bírták verni
3. Örülök, hogy Ilum izgalmasabb lesz, bár így tényleg a Sithek tudnak "zergelni", nekünk majd szervezkedni kell. Várható-e valami olyasmi, mint warban volt, hogy a kevesebb aktív játékost tartalmazó frakció kap valor/XP bónuszt?
Köszi
-
Terrorcigano #31691 Sziasztok.
Köztársasági oldalon keresek valami haveri társaságot/guildet (ahto city, nem hc) vagy olyan emberkét akivel 1ütt tudom tolni. -
ma MÁR nekem is 44-es a karim ugye... :D -
reális
van ugye 17 bolygó
1.Tython: 1-10
2.Ord Mantell: 1-10
3.Korriban: 1-10
4.Hutta: 1-10
5.Coruscant: 10-16
6.Dromund Kass: 10-16
7.Balmora: 16-20
8.Nar Shaddaa: 20-24
9.Tatooine: 24-28
10.Alderaan: 28-32
11.Taris: 32-36
12.Quesh: 36-37
13.Hoth: 37-41
14.Belsavis: 41-44
15.Voss: 44-47
16.Corellia: 47-50
17.Ilum: 50
plusz ott a fleet, meg pár űrfortress, meg az űrcsaták és mindenkinek a saját hajója, meg a WZ-k, a flash-ek, az operationok stb.
mindez eloszlik két oldalra!!!
így ha mondjuk a standard 1500 embert jelent éppen, az is 30-40 emberke egy-egy zónában
mivel rohadtul egyenetlen az eloszlás, sok a kis level pl., így reális, hogy sok helyen 2-8 játékos van csupán, néhol meg akár már MAJDNEM 100
namost mivel sokkal több sith van általában így republic oldalon ennél azért jóval rosszabb az arány és bezony nem ritka az 1-5 játékos per high level bolygó
kb. ennyi, a számítás egész pontos és a tapasztalatok igazolják... -
Jogos. Ezert is kell nyomni egy screent, amikor ugy nagyjabol mar stimmel a karakter, mert akkor legalabb reprodukalhatod, ha kivag a rendszer :) Nepesebb serverre meg majd atmegy az ember, ha elmult a kezdeti roham, ha tisztazodik vegre, ki marad, ki megy diablozni, ki megy vissza wowozni, stb, es valodi kepet fognak mutatni a serverek populacio szempontjabol. Addigra valoszinu lesz fizetos transfer is, igy mehet tovabb az ember ott is akar. Latva a pugolhato pve normal (nem a hc-t) tartalmat, nem kell ehhez eros server meg most, boven eleg barmelyik. Kesobb, ha ez kiforrja magat, lehet valtani, aki akar. Nem lett volna turelmem napi 3-4 orat sorban allni, mint tette itt par kollega a Freedom Naddon, vagyhol... -
nalgae #31687 Speciel én is sith oldalon kezdtem, meg belekóstoltam az agentbe is, de úgy érzem amúgy, hogy ez egy olyan játék lesz, amiben részletesebben kipróbálok majd mindent amit lehet, és egyelőre élvezem, nem hiszem, hogy egyhamar megunnám a dolgot. Mindenképp érdekelne egy trooper és egy consular/knight játékmenet is:) -
Ma már a lands teljesen normális,régóta nincs sor, a sok digó elkopott.:)