60898
-
z3d #31764 Na majd mindjárt megkapod a magadét, hogy milyen rózsaszín szemüvegen keresztül látod a világot.
-
komolyan mondom jó olvasni ezeket a szösszeneteidet, mert látszik hogy a játék élvezetéért játszol, meg hogy elkaptad a hangulatot, nem a hibát keresed úton útfélen
-
Amúgy jedi oldalon van közös "hadművelet" a birodalommal, mikoris a hoth-on belefutunk fanatistákba és össze kell fognunk az impekkel, mert különben mindenkinek kampeca. Az embereim totál paranoiásak voltak és mindég baszgattak, hogy most kell őket elárulni, mielőtt azok árulnak el minket stb., de én folyton lebasztam őket, hogy MI nem szegjük a szavunkat és nem árulgatunk jobbra-balra és lám-lám (ezúttal) a birodalmiak is állták a szavukat. Mondtam is a tisztjüknek (akit ezért tutira lebasznak odahaza), hogy bár több ilyen birodalmi tiszt lenne, erre ő meg azzal jött, hogy ne kívánjak olyat, amiről nem tudom, hogy mit kívánok... :DDD -
Laroa #31761 az atállítani meg nehéz szó :) -
Vendégségben ilyet nem illik. -
Laroa #31759 Dehogy divat, én simán életben hagytam már az SW-vel dzsedájt, miután átálítottam a padawanját, és őt is totál megaláztam
-
Ryloth-ra is elmennék felszabadítani a Twi'lekeket! -
Jó kis level63-67-es hadjárat Kashyykon, ójeee! ÉS ragaszkodunk a wookie kompányionhoz és románc opciókhoz is! :DDDDDDDD -
Momentán ha jól viselkedsz, együttműködsz és nem ellenségesek a szándékaid, semmi bajod sem lehetne ott. Nekem is egy sith lord az egyik kompányionom. A jedik nem vágják le élből a sith-eket, ezt fordítva divat. -
Tuti eloveszik Kashyykot vagymit a kesobbiekben es vele a wookiekat. Kotorban is volt jatszhato helyszin, ha jol emlekszem. Gondolom nem akartak minden kartyalapot az elejen teriteni. -
Bhalage #31754 johat republic fleet :wanker:
max atombombakkal megpakolt furyval repulok be oda -
bár már lenne, venném is meg -
Laroa #31752 Biztos lehetsz benne, hogy lesz kiegészítő új játszható fajokkal. -
Bhalage #31751 (mert bocs de szamomra a zold/kek stb humanok annyira nemgyerebe kategoria
sith pjurblood otletes tho :o -
kiegbe is kell +faj. de egyébként tényleg hiányzik csubimorgás. :) -
Van vuki republic fleet-en, én taliztam vele. -
Bhalage #31748 apropo vukik
multkor eszembe jutott mi hianyzik a ebbol a gammabol;
vukik, trandoshan, rodian stb alap sw jatszhato karik
meg a bowcaster stukker (ha lenne ingame sorry, nem lattam ilyet :o -
t0xikus #31747 lwgjobb, amikor vki beszól ops cseten -persze magyarul (gz neki:) )-a guildre,h szar. aztuán scoreboardon meg kiderül, hogy az ember kb mintha ott sem lett volna, annyira béna volt:) (ja és szintén vmi vegyes lvl pugcsapatra:) ) -
nálunk republicnál, de ez a birodalmi szintezés szvsz. -
Laroa #31745 Van. Crassusék tegnap alázták le lelkes kis lvl 11esektől teletűzdelt birodalmi pugunkat a voidstaron full 50esekkel. De nem jegyeztem meg a guild nevét.
-
Hát, 46 Aim adott 0.92 % critet,
146 Cunning meg 2.83 %-ot,
az elvileg ha Aimre osztod le, 0.2
ha pedug Cunningra 0.19
#31732 BTW, Aim tényleg csak ranged-re ad damaget és critet, techre nem... -
Van még egyáltalán Ahto Cíty-n, republic oldalon magyar pvp klán? -
republic oldalon forditva van, Tarisba megy 16-on es kesobb 30+ Imperialkent, mig Imperial oldalon Balmorraba kuld 16-on es ide 30+ republickent jossz. -
nowan #31741 Oldalfüggő. A lényeg ugyanaz. -
tényleg szakmákat hogy lehet húzni? van olyan mint az aionban pl., hogy lehet szakmai questeket felvenni és csinálni a sok cuccot és abból fejlődni aránylag gyorsan? -
hát igen, ez elég durva cheat mondhatni, ezért is néztem furcsán mikor hallottam hogy ilyen van. kb. behozhatatlan előny minden mással szemben. tuti megtanulom én is. -

-
Kazagor #31737 Taris 16-20
Balmorra 32-36 -
Laroa #31736 Komolyra fordítva a szót: endgame szempontjából a biochem magasan ver mindent az újrahasználható stimek, medpacek és adrenalok miatt. -
Tyrpak #31735 Armstech szerintem, vagy ha nem első karakter, akkor armortech.
Gyorsabban fogsz fejlődni, mint ahogy az alapanyagok jönnek, úgyhogy ha az aktuális szintű cuccot akarod gyártani, akkor AH-ból kell megvenni a zöld alapanyagot hozzá. A kéket/lilát tudod companionnal küldizgetni. -
Laroa #31734 sheriff -
Gunslingernek milyen szakmák javasoltak? -
Tyrpak #31732 Két fül van a karakter lapon, a ranged és a tech, és csak az egyikbe számít bele az Aim (nem akarok hülyeséget mondani, de asszem a tech-be).
Tehát a másikra nem ad critet, annál csak a Cunning számít.
Ezen kívül a power-nél, tehát az alap sebzésnél, amit a crit rating-gel felszoroz, szintén csak a Cunning számít. -
Erdemes maradni az alap statoknal, nem veletlenul van igy kitalalva. Csak ha akkor hasznalj aim+end cuccot, ha nincs mas alternativa (pl elso sisakod, fulesed, implant stb), de ahogy lesz ezekbol cun+end, csereld le. -
és ezt te miből számoltad ki? :D
pontosan ugyanannyi sebzést meg critet adnak, csak a cunning még ad mellé 625 másik dolgot a gunslingernek :) -
Gunslingernek Cunning helyett ajánlatos Aim-et álvasztani, mint main stat? Ahogy számolgattam, Aim jobb crit ratinget ad pontoként, mint Cunning, Cunning viszont növel még 3 más dolgot is a crit mellett... -
Vagy upgrade-elek rá 20 forintért, oszt csoki. -
z3d #31727 Szerintem a collectoros Malgus szobor korrekt...tudom, gáz vagyok :)
-
Majd adnak hozzá 20 cm Vuki figurát . 
-
Megoldják, hogy a kiegek is 35k-ba kerüljenek.