60898
  • cain
    ha magas helyről esik/ugrik le a karakter, akkor sebződik. újat mondtam?
  • PiszkosFred
    Nincs lathatatlan uvegfal a legtobb helyen, mint a harombetuskonkurencianal, igy siman zugtam parszaz metereket en is, mert bamba voltam :)
  • t0xikus
    legjobb. ember szalad imperial fleeten, hopp itt egy korlát, átugrok és rövidítek... :D

vagy fleeten cantine legfelső szintjén a liftnél: -á ez nem olyan magas, tuti nem halok bele...

lenne meg annyit látnak az ott állók,h h vki elterül e lift előtt:D
  • Sir Quno Jedi
    sokat ugrált oszt leverték! :D
  • Bhalage
    milyen eséstől?:o
  • Sir Quno Jedi
    Nem voltam imp oldalon. Pedig eredetileg én is impet akartam indítani, de mivel haverom még nem csatlakozik, így maradtam inkább standard jedi knight. Végülis nem bántam meg, mert ahogy az impek többsége itt viselkedik én kérnék elnézést lépten nyomon...

A lázadók kontra birodalom-nál mi mindig birodaliak voltunk eleddig, de itt a régi köztársaság esetében kétesélyes a dolog. Itt a republic is a rend oldalát jelenti. Nehéz a döntés. Igazából egyesíteni kéne a két oldalt. Az én jedim is a cquestjében arra törexik elsősorban, hogy végre béke legyen a két oldal között, nem pedig arra, hogy legyőzze a birodalmat (ez amúgyis vicces cél lenne).
  • cain
    fyi, én legalább kétszer ennyiszer haltam meg eséstől =]
  • Paxton
    Sziasztok,

Level 30 Jedi Sage karakterként eddigi pályafutásom során kb. 15-20 alkalommal kellett igénybe vennem a Medical Probe szolgáltatásait. Magyarul ennyiszer vertek le az ellenfelek. Kérdés: Ez sok vagy kevés? Tehát én vagyok béna, vagy ez normál játékmenet? Ugyanis nagy kalandjáték rajongó vagyok (KotOR 1-2 forever! :) ), de még a Dragon Age-ben is max. 5-6 alkalommal agyaltak le. Történet orientáltan játszok, a PvP egyáltalán nem érdekel, Heroic vagy Group küldetést csak akkor vállalok el, ha kell az XP/szint a következő Character Class küldetéshez.
    A többi kaszt túlélő képessége jobb vagy rosszabb a Jedi Sage-hez képest?
  • Bhalage
    örülök, h volt aki érti :D
    hatalmas
  • ShaiHulud
    "amúgy meg annál jobb, több valor pontod lesz, ha minden méteren levágsz valakit...."

erre regaltam.

• PiszkosFred
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

Kapa: …Ne fütyülj
    Pepe: ..nem fütyülök…
    Kapa: De fütyülsz én meg azt mondom, hogy ne fütyülj…
    Pepe: Jó hát én nem fütyülök…
    Kapa: Fütyülsz bazdmeg és hazudsz..miért?… mert egy szar szemét szar alak vagy. Kivakarlak a geciböl, ugye? Idehozlak akkor fűt-fát igérsz, igaz? Kivakartalak a geciből, vagy nem vakartalak ki? Te meg itt füttyögsz Te ? Itt a nemzeti nagyjaink között? Ahol az ősök szelleme jár bazdmeg? Itt nem fogod felverni a csendet, bazdmeg én nem viszem el helyetted a balhét, érted? Hát itt az én hátamon csattan minden, érted?..
    Pepe: Értem abszolút csak ne fogd már a nyakam tudod milyen érzékeny egyből föláll a faszom..
    Kapa: Befe téma van innen…
    Pepe: Jóvan…
    Kapa: Mondom befe témavan..
    Pepe: Az most mi?..
    Kapa: Az hogy kuss van…
    Pepe: jaj-ja, jo…”
  • Bhalage
    most mert gonoszsag az, hogy a csucsra torekszem es mindenkit aki szinten oda torekszik-, vagy cska egyszeruen nem tetszik, mert buzie (ezek a dzsedik) kibelezem? en nagyjabol sutakkal es fergekkel talalkoztam imp npc oldalon, szal ne mtudom mirol beszelsz, egyetlen poenos a darth baras volt, de mar elkezdtem hazudozni neki =([LIE]..), mert o is at akart kurni a palankon

jo ez a jatek
  • Bhalage
    hazudnak és fütyülnek!
    ;d
  • Sir Quno Jedi
    Azé a birodalmiak között is vannak nem feltélen kaotikus gonosz karakterek, mint pl. Thrawn. DE akik ebben a játékban impek, azok nem a nemes porosz harcosokat veszik mintának, hanem gyakrabban a vérnősző berzerker óvódásokat. Ez így szánalmas. Egyetlen birodalom sem lehetett naggyá szoros kooperáció nélkül. Még a rómaik sem voltak "gonoszok". AZ hogy a sith-ek az erő sötét oldalán léteznek, az nem jelenti azt, hoyg a birodlami polgárok gonoszabbak lennének a köztársaságiaktól, mintahogy a azok sem feltétlen osztják a jedik merev nézeteit.

Szóval a birodalmiakkal úgy általánosságban semmi gond sincs, köztük is vannak rossz és kevésbé rossz "emberek" (vagy bármely más fajúak). Jó lenne korrekt és nemes impekkel találkozni játékosok által megszemélyesítve is, mintahogy magában a játékban class-quest vonalon találkozunk is ilyenekkel NPC-ként.
  • t0xikus
    dettó. simán kvesztelés közben is nekiesek másik oldalnak, vagy akkor is ha látom,h funol a két oldal egymással (táncikálnak stb, leszarom, odamegyek és fight:D )
  • PiszkosFred
    "Hazudtak" Hmm.. erdekes es eros kifejezes ez. Az en esetemben igazat mondtak, nincs semmi gondom a jatekkal performance teren, es ahogy olvastam korabban itt valakitol, masnal sincs performance gond. Pedig nincs nagy gepem, gyengebb mint a kommentben felsorolt, de nem is bovli tobb eves technika. A stabil 60 fpst hozza, ennyit tud a monitor es boven eleg, nem swappol, csak ott ahol a NASA-t leszamitva minden gepnek kell (tomegben a flottan), de az is csak par sec. Szal csak ovatosan a kijelentesekkel.
  • Tababo
    leszarom a valort. szeretek pvpzni, a birodalmiakat visszadobni oda ahova valók.
  • ShaiHulud
    kar semmi valor nem jon ebbol :D
  • Djuree
    legyenek többen, kit érdekel, levágok én egyszerre 3 sith mocskot is:P amúgy meg annál jobb, több valor pontod lesz, ha minden méteren levágsz valakit....
  • j0nNyKa
    mutatsz nekem statisztikát, ami bizonyítja, hogy tudod a frankót?
    vagy embert pl. Hidden Beksről, Nightmare Landsről, vagy The Progenitorról?
  • cain
    raid.
  • xruu
    Az hogy a bioware mit hoz ki a számokból nem releváns, most írták(hazudták) pl eurogamer cikkben, hogy szerintük nincs performance gond és csak nagyon keveseknek van gondjuk és ott is a user a hibás mert szar a gépe. Szal kb a no comment, sima marketing dumát nyomatnak, akkor is 55/45% lenne a legnagyobb különbség amit bevállalnak ha senki nem játszanak republic oldalon.
    update: nem, nem csak az AthoCity-n van ez, mert látom valaki közben bedobta ezt a joker kifogást.
  • Mester
    Ahogy írtam nem az a gond, hogy többen vannak az egyik oldalon mert az teljesen normális. De itt tényleg olyan arányok vannak amit nem nagyon indokol semmi.(4* annyi player az egyik oldalon úgy hogy mirror classok vannak)
  • j0nNyKa
    Az, hogy az Atho City látszólag k*rvára kiugró példa, más szerver lakóival beszélve hülyének néznek. Náluk teljesen jó a helyzet, kb 50-50.
    Bár igaz, hogy olyanról nem hallottam még, ahol kifejezetten a köztársaságiak vannak többen. Talán az amcsiknál?!
  • Tyrpak
    Amit mi nem értünk belőle: egyértelmű létszám különbség van, legjobb példa Ahto City, ahol érzésre, pvp-ben és a bolygókon, látszólag 4x annyi empire van.
    RP szervereken még a legjobb a helyzet, de még ott is többen vannak az impek.

Erre kihozza BioWare, hogy semmi gond szerintük, 55% empire, 45% republic.
    Tanultam Statisztikát, tudom, hogy azzal azt hozok ki a számokból, amit akarok. De mi okozhatja a statisztika, meg a mi empírikus tapasztalatunk (huttball forever) között a különbséget?
  • Djuree
    minden mmo-ban ez van. aion-ban is ez volt. wow-ban nem tudom mi most a helyzet, de ott is a horda volt nagy többségben mikor még nyomtam. gonoszok mindig többen vannak:) akár a való életben. könnyebb boldogulni...
  • kraven81
    Tombon van magyar guild Empire oldalon?
  • Mester
    Sziasztok

Ez a jelentős 3-4* létszám különbség miért alakult ki empire és republic között?(mert azt még értem, hogy az egyik oldal annyival szimpatikusabb az embereknek hogy 1,5-2* annyi ember játszik, de azt nem nagyon értem, hogy mirror klasszoknál miért alakul ki ilyen különbség)
  • Sir Quno Jedi
    kettő sokkal bővebb, nomeg a sok spéci új pálya is lényeges ezekben
  • Djuree
    felémsz TS-re és pofázol gémelés közben, így tudsz egyszerre mindent:) én direkt nem megyek guildes TS-re, nem bírom mikor fent van 15 ember és mindenki pofázik egyszerre mindenről csak a játékról nem, meg röhigcsél...
  • PiszkosFred
    Ismerosokkel IRL/"harombetus konkurencia" kozosen valasztottunk servert, es oldalt, ezert egyutt jatszunk az esetek nagy reszeben. A hc2/hc4 kuldetesekkel bevarjuk egymast, 1-2 szint csak a kulonbseg koztunk, ebbol nincs gond, FP-re is csak egyutt megyunk. Persze, van hogy valaki nem er ra (csalad, melo, stb), akkor megy a random lfg is, de direkt azert mentunk kozosen azonos szerverre, hogy egyutt jatsszunk. Ritka, a szolozas, de az sem unalmas, a sok companion es egyeb npc/sztorielem miatt, legalabbis nem erzem magam egyedul. De ketsegtelen, hogy nem annyira "massziv" a dolog, mint a tobbi mmoban, de ott nincs is ennyire szemelyre szabott, interaktiv tortenet.
  • Sir Quno Jedi
    Engem már nem nagyon izgatnak az MMO-k, szal. ezt is KIZÁRÓLAG azért tolom, mert scifi, mert BioWare, mert STAR WARS és elsősorban mert KOTOR "folytatás/klón/kitudjami".

Még a Mass Effect MMO-ra tán ránézek, sőt nagyon esetleg a WH40K-ra is, de kb. ennyi.
  • Djuree
    jaja, az 1-et toltam én is, tetszett is. nem volt az rossz kis játék...
  • gavor
    Túl könnyen jön az xp. Csinálgatom az űrharcot, néha pvp-t, tegnap nyomtam 2-3 órát tatooine-n és már majdnem 31 vagyok. Athiss óta nem voltam flashpointban, de ha bemegyek, lépek vagy fél szintet.

A flashpoint meg leköt, nincs időm chatelni, pedig szeretek:)
  • Djuree
    akkor mehet a levesbe. addigra jön még 6 másik mmo. jön a wh40k online, addig kitart ez remélem. amúgyis ezek még közel sem mmo-k, azok majd 10 év múlva jönnek, na majd azok lesznek olyanok amiket 10 évig is játszhatsz és mindig lesz tartalom.
  • DummyBoy
    Hála az égnek én nem ezt tapasztalom ...

Bár tény, hogy a General néha csendes, patryban, guildcseten (+TS) megy a trécs ...

A legnagyobb gond az elkényelmesedés ... nem tudom, hogy az Open World PVP is lagzik-e mint a Hutból, de ha nem előbb utóbb a kommunikációra képesebb klánok nekiállnak majd maguknak eventeket szervezni ... nagyobb harcokat, esetleg funcsatákat ... Az nem nagyon lehet kifogás, hogy "Dehátkevésawárzónmegnincsilyenfelssójint ..." ... Csinálni kell ...

Csak kedvezményezni kell ... ha a másik oldalon van rá befogadóképes emberke, akkor lesznek itt még nagy csaták ...

Ez működött eddig máshol is, nem kell hozzá semmilyen kveszt, semmilyen reward, semmi ... Viszont ehhez sok top lvl karakter kell, mert akik fejlődnek, azok nem biztos hogy szivesen hagyják abba a kvesztelést emiatt (ez is tapasztalat ...)

Attól viszont sokan messze vannak, ez nem a gigakjúbok játéka ...
  • Pacho
    Tegnap a Tomb-on egy sima "gankelés" következtében tegnap egy kétórás pvp alakult ki Alderranon;)
  • z3d
    Nagyjából és egészében pont így vagyok. Lassan de biztosan tologatom azokat a karaktereket, amelyek engem jobban érdekelnek. Ez pár hónapig kitart, aztán meglátjuk. Addig is része vagyok egy interaktív star wars mozinak, ami már eleve királyság, ha ezt a cimbikkel tudom tenni (és szerencsére megvan az állandó társaság), akkor már elégedett vagyok.
    Remélem időközben kijavítják a bosszantó hibákat, és lehet folytatni tovább a mókázást. :)
  • Torzonborz
    gonosz on :
    azért lett f2p ?
    no meg a soe ugye...
    :D
  • Sir Quno Jedi
    Mi úgy szoktuk, ha már összejövünk valakikkel heroicra, akkor nálam szokott lenni tartalékban még 3-4, azt megosztom a többiekkel, ők meg velem ami nekik van és akkor egybenletolunk 3-4 küldit így.

De valóban a groupok szinte azonnal feloszlanak utána és kizárólag eseti jellegűek.