60898
-
t0xikus #31924 én mindig a legtöbbet hílelőre rakom a pontot. ha csak lolhílerek vannak, akkor meg kill... -
Droughert #31923 Ez sajnos így igaz.. Ez a fejlesztők hibája. Ugyen ez van a healerekkel. Aki végig healeli a wz-t kap kb 3xbónuszt. 2.5k heal, 75k heal, meg ha jól emlékszem 300k-nál a következőt.. És mondjuk lehet, hogy azon az 1szerencsétlen healeren múlott a győzelem, de sehol nem lesz értkelésnél, mert nem ölt, nem sebzett, nem volt solo killje.
-
Terrorcigano #31922 Van még felvétel? Köztársasági klánt keresek. -
Hát ebben a formában szép és jó is lenne ugyebár ha a kitartóakat jutalmazná a rendszer, csak épp nem azokat jutalmazza :] hanem azokat akik farmolják a killeket.
Példa, futok szaladok, foglalok, robbantok, passzolok.... és a meccs végi összesítőn szinte sehol nem vagyok pontozásban, mintha semmit nem csináltam volna ? Akik meg nyomatták a kill farmot azokat meg "Ők a faszacsávók" jelzővel is majdhogynem kitünteti a program :P.... -
Spheriot #31920 Én pl azt tiltanám be hogy akik groupban mennek azok a végén egymást ne jelölgethessék, ha már nagyon tiltani akarunk. Hiába van 300 k dmg-d 150 k healed , vitted be a labdát... stb ha bejön 3 ember aki egymásra szavaz a végén, pedig alig csináltak valamit. -
MaRee #31919 Tiszta élvezet így játszani. Tegnap megléptem az 50-et, de nem hiszem, hogy elő fogok fizetni. Kurvára idegesít már, hogy még full lowon 1024x768 ablakban játszva is 10-20 fps-em van wz-ben és olyan mint egy képregény. De biztos a gépem a szar
Az meg külön öröm, hogy pl elcastolok egy rohadt abilityt, és egyszerűen van amikor a karatker nem hajlandó semmit csinálni. Főleg a "channeled" dolgoknál van így, pl unload. Rányomok, lemegy az ability bar mintha castolódna, de nem csinál semmit. GCD vége, rányomok mégegyszer, és akkor kezdi el castolni. Vagy főleg aoe skilleknél rányomok, you cant do that while moving. Rányomok mégegyszer, semmi. Rányomok harmadjára, elkezd castolni, és egy másodperccel később kezd el lőni, majd utána sebezni. Ha ezekkel az okádék bugokkal nem kezdenek valamit nagyon sürgősen, akkor rengeteg ember fog lelépni.
-
Spheriot #31918 A győzelemért most is több valor stb jár kb 50%-kal, de külön jutalom hogy elcsvarsz valamit vagy beviszed a labdát nincs, pl lehetne olyan quest hogy vigyél be 3 labdát hutballon ... -
Nem kell premade csapat a csapatmunkához... egyszerűen nem kellene jutalmazni a vesztest, vagy nagyon minimálisra csökkenteni a jutalmat. Bár sajnos az, hogy death match arénának használnak szinte minden WZ-t a playerek az nem a fejlesztők hibája csak akkor legalább ne jutalmazzák ezért őket. :] -
Droughert #31916 Hülyeség. Azért mert veszít az egyik fél, még nem jelenti azt, hogy nem is tett meg semmit a győzelem érdekében. Gyakran olyan wf-be kerülsz, ahol esélytelen vagy már az első perctől kezdve. Mondjuk low lvl karakterekkel kapsz egy 50-es premade grp-ot. Én inkább tisztelem azt aki marad és próbál küzdeni, mint azokat akik ez első trauma után leavelik a wz-t. Ha már ott maradt és harcolt valaki, kapja meg érte a jutalmát. -
ShaiHulud #31915 amig nicns aoe spellje (ami amugy alapbol off lesz, szoval neked kell bekapcsolnod majd hogy castolja is, kiveve ay emp-t) addig hasznald a sima attack parancsot (alapbol ctr+1) azokon a mobokon akik teged lonek, es akkro atvalt arra es azt fogja utni, tauntolni stb igy rafordulnak azok is.
amugy az aoeje kesobb gond forrasa is lesz mert force lift cc-zest ugy kell megoldani hogy ne usse ki a cczett mobot az aoejevel, pl alapbol passivra teszed, cczel, elfutsz hogy a tobbi mob arrebb jojjon a cczett mob mellol aztan meeht kikapcsolni a passiv mod es a tamadas :) -
Spheriot #31914 Mármint az is elhal ami még van ja... -
...ami mar alapbol is doglott ugyebar :) -
sata75 #31912
-
Tyrpak #31911 Valamikor nagyon az elején megkapja, nyisd ki a companion toolbarját, és amin nem ég jobb felül zöld lámpa, azt kapcsold be.
Elvileg azért nem aktív, mert azzal simán töri a force lift / whirlwindet. -
Spheriot #31910 Ezt azért te sem gondolod komolyan, mert akkor csak premade csapattal érdemes PVPzni, soloban meg nem fog senki sem menni, vagyis előbb utóbb elhal a PVP . . -
DoctorStryker #31909 Azért írtam ide mert valószínű h itt gyorsabban találok közületek egy officert.
Nekem is ez volt az első mondatom, hogy akkor minek jött pvp szerverre.
5 után érek haza és csak azután kérem el a shotokat ha készítettek.
A többit privátban.
Klánunk sok minden hülyeségben benne van. -
mert nem warrioroskodni kell a szédzsel, hanem taktikázni. nincs azzal gond... -
Igen, le kell csekkolni a kepessegeket, mert bar megtanulja, a jatekosnak kell eldonteni, mit hasznal es mit nem. Legtobb spellt automatikusra teszi a rendszer, de nalam pl Kira nem hasznalta alapbol az aoe-jet, csak miutan beallitottam. -
Engem csak a mindenki együtt WZ zavar picit, de ez meg korrigálva lesz hamarosan remélhetőleg :].
Továbbá én simán átdolgoztatnám a revard rendszert WZ-n, vesztes ne kapjon semmit a meccs végén. Vesztett ennyi kész vége haccáz törje magát azért, hogy ha akar valamit. :] -
t0xikus #31905 +1 -
Laroa #31904 Erről mesélhetnél bővebben privátban nevekkel és ha van screenshottal. A guildünk pvp orientáltságú, és az sg.hu-s trollkodástól eltekintve játék közben elvárjuk a normális viselkedést. -
t0xikus #31903 árulkodás dedós szokás, de kik is voltak tőlünk azok? (csak mert kérdőre vonnám őket,h pvp szerveren ilyen miatt mi a faszér hisztiznek?) -
Laroa #31902 Companion magától kapja a skilleket nem kell neki tanítani semmit. Annyi a dolog nyitja hogy a companion ablakában van egy + jel. Ha azt megnyomod akkor megjelenik vmelyik action barodon a companion összes skillje, ahol szépen be tudod konfigolni hogy milyen stanceben legyen és milyen képességeket használjon automatice. Aztán szépen megnyomod a - jelet és újra használhatod az action barod. -
DoctorStryker #31901 Ahto City-n tegnap a sárkánylovagrendtől és a sötét lovagrendből is kaptak a klántársaim fenyegetést... csak azért mert Hoth-n, le merték az ellenséges imp-t vágni, illetve Voss városát csatatérré változtatták.
-
Tanul majd új skilleket automatikusan ahogy léped a szinteket. -
Spheriot #31899 Egy bug van ami engem idegesít, a heti és a napi PVP quest ha egyszerre aktív akkor bugos és nem számolja a győzelmeket. De úgy látszik hogy ha külön csinálja az ember vagyis előbb a napit aztán a hetit akkor jó... -
Companionoknak lehet új skilleket tanítani? Sage-el vagyok és a zöld gyíkember van velem, jó tank csak nincs semmi aoe sebzése jelenleg és a többi meg rámfordul állandóan. -
Pontosan, én is nézegettem a "rinya" topickokat és tény, hogy a panaszkodók túlnyomó többsége szimplán nem ért a gépéhez... Persze akad olyan akinél tényleg valami X-Akták-ba illő rejtély van ők csak simán pechesek :/ és igen sajnos ilyen előfordul a pc-s játékoknál.
-
Laroa #31896 Lol. Eddig csak pvp-ben haltam a sorcival (sage tükörkaszt gy.k.) a pve a világ vicce madness ágon (balance) a kétfajta heallel meg a bubival. -
ShaiHulud #31895 de ezt hogy hozzatok ossze? ott az elso companion, geareled kurvajo tank, aggrot siman tartja tankmodban, meg aoeben is. de meg ha te tankolsz akkor is ott a force armor, heal, medpack, force speed, mi kell meg? -
cain #31894 a személyes kedvencem: kibannoltak, mert túl sok cuccot vettem ah-n! cs válasz: a két accountod közül egyik sem volt bannolva. -
smoother #31893 Engem is mindig megöltek Sage el. Papirwarrior vagy az se.
Most a Vanguard jobban védett dpsben meg messze kényelmesebb az aoe sebzés miatt. Nem kell 3-4es csoportot egyenként megölni megy be a mortar és lehet menni tovább. -
cain #31892 ez a szám majd kicsit feljebbmegy, ha elkezded összeszedni a datacronokat. =] -
Egy Heroicot csináltunk az egy holland sráccal, mire az "Ne nemj körbe, itt lehet rövidíteni!" felkiáltással leugrott a korlátról és placcs ... 0HP ... "Mármint kicsit arébb :)" -
Bhalage #31890 ja en egy helyen haltam meg esestol a Cademirun van egy lift, ahol ha van a karin kopeny azt is faszaul felfujja a szel, ha megy le eleg gyors es sokat megy sztem, na mindenesetre mar megintult lefele en meg gondoltam utanaugrom, placcs volt aztan lol -
Ehhh ... induláskor volt kb: 1 millió előfizető ... Ha ebből 1000-nek szar a játék, akkor már iszonyatos flémhullámot el tudnak indítani bármilyen fórumon ...
Vannak gondok a játékkal, ez tény, vannak performance gondok is, főleg WZ-kben ...
Ettől függetlenül nem biztos, hogy ezek nagy része nem júzer error ... (Főleg ahol még PVE-ben is szar ...)
Olvasgattam a Horrid FPS topikot, és egy csomó embernek megoldotta a problémáját, hogy a átállították switchable graphics-ot High Performance-ra ... Khmm ... Nekem ilyen csak a laptopomon van ... pár oldallal később kiderült, hogy igen, az Ati-s laptopos emberkéknek oldotta meg ez a gondjait ...
Aztán az ember írja, hogy mindent kipucolt, új drájver, stb, és még mindig játszhatatlan a game ... (majd odaírja a post végén zárójelben, hogy ja persze a laptopom is öreg szar, de akkor is mennie kellene, mert a tegnapi peccs óta ilyen szar csak ... Erre a válasz: tegnap nem is volt peccs ...)
Vagy a következő aki hisztizik, hogy 6850-es VGA-ja van és akad a game ... A milyen procid van kérdésre: 1,8-as C2D ...
És még sorolhatnám. Tény, hogy vannak gondok, de nem biztos, hogy az egy topikban hőborgó pártíz-párszáz ember reális képet tud ani arról, hogy egy többszázezres játékosállománynak mik a legnagyobb gondjai ... -
fleet, rövidítek korlát hop.. óbazz.. wtf ...die befigyelt párszor már nálam is 
-
ShaiHulud #31887 szerintem sok, sage-dzsel olyan level 25-ig siman lehet solozni halal nelkul a heroic 4 questeket is. normal questeken meg aki meghal...:D
igy level 43-on 2en toljuk a heroic 4 questeket egy 41es sage-dzsel, en viszem healer companiont, o meg a tankot. van 2 force lift, midnketten tudunk healelni es jo a dps is, szoval eleg easy. bar igazabol a companionok egesz jol helyettesitik a playereket ilyen questekben. hatrany hogy magatol nem fut ki aoekbol stb, passivra teve meg marha lassan cammog vissza. -
De a kedvenc, az Essels instance (ally elsoje - az imparial BT kontraja), a driod boss utan az egesz party lezugott a boss platformjarol a melybe, mert azt hittuk, van ott ut.
Nem volt. -
Paxton #31885 Az eséseket nem számoltam bele. :) Az egyébként 2-3 alkalommal volt.. a fránya lift mindig rossz ütemben jött.. :)
Eddigi mérlegem: Űrcsata 1 db (Fondor), Flashpoint 2 db (Esseles, Hammer Station). És bolygónként 2-3 Heroic küldetés az szükséges szintért.