60898
  • LouisWu
    Sziasztok!
    Játszik valaki úgy, hogy a gépe nem közvetlenül UTP-n csatlakozik a routerhez/ADSL-hez, hanem wifin keresztül a routerhez? Befolyásolja érezhetően a pinget?
    Köszi.
  • Uniel
    a betöltés a 01.06-i patch óta nekem is nagyon lassú, sőt Fleet-en az fps is leesik 10-15-re ha sokan vannak. Tény sajna, hogy optimizálatlan nagyon a játék.
  • j0nNyKa
    Próbáltam, hidd el. Sajnos nem megoldható, mert az 50-es pve / pvp gear-ben már van base stat, így azok kiesnek. A 40-es gear pedig szimplán fizikailag lehetetlen, hogy akár csak megközelítse az 50-es cuccokat. Akármilyen legdurvább moddal is le fog maradni, pontosan azért, mert az 50-esben már van base stat (mondjuk 20-30 aim, 20-30 endurance, meg 50-60 power).
  • Liio
    Lehet két ugyanolyan lightsaber-t felvenni? Mármint, nem látok rajta semmi olyan jelölést, ami tiltaná, hogy lehetne (és bár még csak egy van, de ha esne még egy, akkor nem ninjáznál el, ha nem lehetne). Van egyáltalán megkötés, hogy mondjuk: xy brutálmetál fénykardja csak egy lehet equippelve?
  • BlackShadow
    de, rohadt lassú :)
    tegnap előtt tettünk össze apámmal új configot.. és kb nem változott a betöltési idő a sok évessel ezelőtti géphez képest
  • Droughert
    Nekem ugyan ez volt a warban is, az sc-ken sokkal alacsonyabb volt az fps-em mint open zónákban.
    Amúgy a betöltési idő nálatok nem sok? Republic fleet gyors, meg az alacsonyabb szintű bolygókon sem vettem észre problémát. Vagy valamelyik patch után kezdődött, vagy magasabb szintű zónákra jellemző, de nagyon lassan tölti be őket.
    win7 x64 4gb ram
  • Laroa
    Hozzátenném hogy wz 30-40 fps egy ilyen konfiggal is érhetetlenül kevés.
  • PiszkosFred
    Meg nincs reb :) (keretik megerteni), meg csak rep van.
  • a.carkey
    "... és max szintűek, a játék legjobb cuccaival felszerelve"

Sajnos, ezt a kezdeteknél eltolták.
  • a.carkey
    Azt kéretik megérteni, hogy ez változni fog. Tény, hogy jelenleg sok az imp, de mivel van lehetőség további hét másik karira/szerver, amiből akár mind a hét lehet reb, így lesz elég reb.
  • Omlás
    Most elég elvetemült ötletem van :
    BH beöltöztetése lvl40-es SW csukjás heavy armor cuccokaba (átmoddolva aim-re), fejesnek az a jópofa kis maszkocska stbstb...

Nem sok ilyen BH-t láttam még :D

Jóó lesz
  • Torzonborz
    "érthetetlenül nagy gép igény"

inkább itt a probléma . kinézetéhez képest a volt konfigodnak is bőven elegendőnek kellene lennie.
  • Uniel
    nem trollkodásnak szánom, de tényleg szar a géped azért vannak az általad leírt "bug"-ok, először én is egy core2 duo 2,33mhz,4gb ram,GF450 vid géppel játszottam ugyanezek a hibák voltak, most vettem egy i5-ös 8gb, gef550-es gépet és 30-40 fps wz-n a skillek meg teljesen jól működnek. Sajna az SWtor achilles sarka az érthetetlenül nagy gép igény.
  • j0nNyKa
    definetly barna.
  • z3d
  • Droughert
    Pont tegnap dobtam ki 40k-t egy blasterra mert jól néz ki...
  • Omlás
    Én special elsősorban nem a revardért pvp-zek :] vagy soloban vagy haverokkal csapatban bevágódunk aztán jól elszórakozunk.
    Persze én is elköltöm az összegyűlt komendésönönket persze csak ha jól is néz ki a cucc. Mert igen "optikára" megyek már én is. Nem érdekel, hogy az xy itemen jobbak a statok, ha nem tetszik ahogy kinéz a karakterem akkor nem építem rá a karakterre :D

Mondjuk special ezek a barna (narancssárgaaaa!!!) upgradelhető item rendszer jó ötlet :] így nem kell kukázni egy kis szintű de jól kinéző cuccot hanem csak feltuningolja az ember aztán kész :D.
  • BlackShadow
    én tegnap lettem 39.. tarisra érkeztem éppenhogy .. minden bolygót elvégzek mielőtt továbbállok
    valorom lvl2, azzal nem foglalkozok mert 10/10 hutt ball volt és meguntam :d
    sokáig el leszek mire minden klassz megvan.. addig meg jönnek az extra dolgok bőven
  • Droughert
    Én tegnap lettem 50-es (50-es valor rank is megvan), de csak a pvp miatt, questeléssel nem tudom mennyi idő lett volna. Biztos, hogy még 1-2hétig elhúzódott volna.
  • Tyrpak
    Olvastam, pár ezer bejegyzéssel előbb volt már róla szó, amikor azt tárgyaltuk, hogy suttyó sith assassinommal lopom a huttballon a labdát, ninja foglalom alderaanon az ágyút, voidstaron stealthből kiiktatom az embert, aztán az ajtót, és mindez összesen annyit ér, hogy ha mi nyerünk, akkor több jutalmat kapnak azok, akik végigcsinálják a rutint,

5k heal medikittel,
    1 solo kill,
    5k sebzés egy ütéssel
    75k sebzés össz,

stb stb

Ezen már csak hab a tortán, hogy ha huttballon agyalja a népet a labda körül, akkor azért objective pont, ha alderaanon középen ácsorog és megy a húsdarálóba az is objective pont...

Szóval alapból rosszul ad, de pl az utóbbit nem is nagyon lehet változtatni, hogy ne adjon érte.
  • z3d
    Ez mind, plusz amit Sir Quno Jedi is írt pvp-re. Na az lekötne sokáig :)
  • Torzonborz
    FIXED
    "ősi sith bugok nyomában... "

• t0xikus
    lassan egy hónap, még csak 49 vagyok pedig elég sokat játszom és questekből is csomó hátravan. még pár hónapig simán elleszek más classokkal, valamint a mainkarival pvp eseményekkel:)
  • Spheriot
    Én el tudnék képzelni egy hatalmas galaxist ahol szabadon repkedhetnék, ősi sith titkok nyomában...
  • ShaiHulud
    uj bolygok, class story folytatasa, uj talent tierek, uj instak, multis spacecombat.
  • Djuree
    há igen, ez kicsit gáz. de a kockák minden mmo-ban felmennek maxra hamar. kivéve eve, mert ott ugye nem xp van, hanem idő, és az ua. mindenkinél. az egy jó rendszer, 2 éves a karim, folyamatosan tanul, de hol vagyok még a maxtól, sehol.
  • Droughert
    Te olvastad, hogy miről volt szó? Gearekről senki nem beszélt, warzonos értékelésről volt szó, mivel nem azt jutalmazza a játék aki elvégzi a feladatot. Hiába foglalsz, élesítesz, a végén semmit nem kapsz ezért, mert nem öltél, nem dps-esltél, csak a feladatra koncentráltál.
  • Tyrpak
    Idővel faraghatnak, mint amit most 1.1-en csinálnak a pvp chest átalakításával: akinek már minden megvan, azt nem érinti, akinek még semmi az meg csak sírni fog, hogy és a másik aki még könnyen megkapta?
    Pedig frászt, csak az RNG kedvezett neki.

Jönnek mások is, hogy más játékot hány évig, jutalom nélkül...
    És megint eszembe jutott róla, hogy mennyi farm is volt ezekben a játékokban.
    EQ mindig jött új kieg, sose lettem max szintű. Anarchy Online újfajta plusz szinteket rakott be, hogy szintén ne legyél max.
    EVE-et ne is mondjam, hány év lenne...

Itt pedig nem vagyunk az első hó végén, és max szintűek, a játék legjobb cuccaival felszerelve.
    Ezt hová tudják továbbvinni? Mint wow, ahol az előző kieg cuccai teljesen értéktelenek?
    Vagy amit Rift és Age of Conan csinál, a régi jó alternative levelling?

Titeket mi tudna még évekig az swtor mellett tartani? Mi kötne ide?
  • Spheriot
    kb 10 éves korig még működik :-)
  • Omlás
    A jelenlegi killért járó jutalmat le kéne osztani mondjuk 1000/el úgy kb pont jó is lenne talán :D :D :D
  • Omlás
    Akkor jól van, illetve nincs jól de ez van :D
    Tuti faragnak majd ezen még idővel.
  • DummyBoy
    Sehol sem működik ... pszichológia :)

Anno céges csapatépítésen voltunk egy ilyen játékban ... Első nap minden hibáért vagy nem teljesítésért levonás járt ... senkit nem érdekelt ... Másnap minden apróságért pluszpontot adtak ... Ekkor persze mindenki nyomta ezerrel ...
    (Meg sem merem említeni, hogy fősulis vetékedőkön mire nem voltak képesek az emberek plsuzpontért :) )

Jutalmazni kell a healt, a killt, de mondjuk hutballon passzokért, gólpasszért, és gólért SOKKAL nagyobb jutalmat kell adni mint a killért ... ekkor fog mindenki elindulni "objectives" irányba szvsz ...
  • TDC Geronimo
    random bugos fos. voidon is mindkét csapat végén kiszedte a datat, nálunk marad még 1 perc, ellenfélnél 10 sec és mégis ők nyertek.
  • DoctorStryker
    Persze!
    Klánunkról olvashatsz: ITT
  • Omlás
    Most azt nem tudom amúgy hogy ez bug vagy ilyen a rendszer :].

Példa,
    hutball : 3 "hazafutás" meccs végén Objectives = 0..
    void : 2 "robbantás" meccs végén Objectives = 0..
    lőjük le a republikánus zűrhajót wz: 4+ ágyú beizzítás + némi def meccs végén Objectives = 0..

Aszem jogosan kérdezi meg ilyenkor azért magától az ember, hogy wtf ?

Bár mindezek ellenére is mivel szórakoztat a wz nem nagyon zavar, hogy van e jutalom vagy nyerünk e. Ezekre is csak úgy sokadik meccs lejátszása után véletlenül lettem figyelmes :]
  • Rubint
    Igen 300k. A 2.5k viszont single heal, abból van 5k-s is. A röhej az, hogy a single heal medal-okat is simán megszerezheti akárki, akinek jó medpac-je van. Pl. Assault speces vanguard guard stance-el rakata medpac-el = medalfarm. Egy alderaan-on maximum 16 medalt tud összeszedni, én fullheal spec Sage-ként 11-et, de eddig csak 10-ig jutottam max.
  • Spheriot
    MMO ban nem működik az hogy büntetünk, csak az működik hogy adunk...
  • Spheriot
    Amit te mondasz: lefordítva huttbalra beviszed a labdát 2 plusz pont/bonusz, gólpaszz meg 1, és rögtön jutalmazva lenne a siker orientált játékos.
  • Omlás
    Szóval kicsit félreérthető volt amit írtam, melóban mindig kapkodni kell :S :D

Szóval azoknak a jutalmazását kellene a 0-ra vagy 0-a közeli értékre redukálni akik agyatlanul csak farmolják a killeket mást nem csinálnak, és azokat jutalmazni akik ténylegesen nyomatják az adott wz-n a feladatokat.
  • Tyrpak
    Próbáld ki high-on. Komolyan, nekem több az fps-em high beállításon mint low-n.

Most a legújabb, amivel kísérletezek, az következő:
    shadow full-on (tudom, ki kéne kapcsolni, de nem az igazi a játék), és az anisotropic nem high, hanem csak medium, és akkor furcsa módon nem produkálja a cikk-cakkos árnyék széleket...