60899
-
hogyne lenne driver hozzá. inkább az nvidia szokott sűrűn elnézést kérni... -
Márpedig elhiheted nekem, hogy egy frissen megjelent VGA-hoz főleg CF-ben az elkövetkező kb 1 hónapban még igencsak sokat fognak faragni a driveren.
Ati esetében pont igaz, hogy gondok vannak a driverrel főleg az új kártyáknál az első hónapokban ;]. Nem irigykedek, főleg mert az én gépemen normálisan megy 1080P-ben (nincs fps dropp) a game ő meg szív :P.
-
Penzes. Jelenleg a vilagon semmi ertelme a tablanak, max kapsz 800 xp-t a kezdobolygon a mellette talalhato "lore object" miatt, a class kvesztet lezaro, elso modolhato fegyvered megszerzeset kovetoen.
Onnantol kukazhato az osszes, megis dugig van vele a vilag. -
Ehhh ... szép ték, de fail ...
"Az ATI meg nem fog úgy kiadni csúcskategóriás csillió forintba kerülő videókártyát, hogy nincs hozzá normális driver."
Az ATI-nak (AMD ugye :) ) EGYIK kártyájához sincs normális driver o.O -
Én úgy tudtam hogy a táblánál már most is ingyenes ... modokat akartam cserélni 2 puskában, visszarohantam az egész bolygón, hogy elmenjek a táblához, majd kiírta mennyibe fog kerülni, azt hittem a guta megüt :) -
Laroa #32000 Nem síkhülye hozzá egyébként fórumban írta hogy hol mennyi fps-e van. (Open world pve 100+ fps, wz 30-40 fps, fleet max 20 fps). Ugyanaz a problémája mint többünknek itt. Irigykedni nem szép dolog a nálad jobb géppel rendelkezőkre :)
Az ATI meg nem fog úgy kiadni csúcskategóriás csillió forintba kerülő videókártyát, hogy nincs hozzá normális driver. Ők nem az EA
-
Végre :] -
Mert a tablanal a kesobbiekben ingyen lesz a modolas, amig manualisan marad penzert. -
Amúgy meg könyörgöm, 7970-hez van normális driver könyörgöm nem ,hogy CF de még normál optimalizált driver sincs szerintem :D ...
Ez is megvette a x ezer dolláros gépet de sík hülye hozzá ... :D -
Írtsd ki az addokat. Boss mellé általában csak standard majmokat tesznek be, azokat kell leszedni először, utána a 'bosst'. -
Azért ennek a gépnek az árából 10 olyat össze lehet rakni amin szépen elfut gond nélkül (PVE) az SWTOR ... szóval gazdag apuka bothülye gyerekének nem megy a "gémezés" ... Vagy csak egy gazdag noob. (Vagy tényleg qrna nagy pech-je van a srácnak ...)
@Laroa: Mivel a Crossfire az ATI-s így már eleve nem lehet a lehető legjobb ... Ráadásul az Ati olyan mint a Logitech ... jó a perifériáiról és a használhatatlanul szar SW-eiről híres ... Nem mellékesen elég sok olyan program van a piacon aminek inkább ártanak a többkártyás rendszerek ... (Arról nem is beszélve, hogy olvastam egy olyan topikot is, ami aról szólt, hogy az Intel prociknál, ahol van ott ki kell kapcsolni a HT-t mert az is bekavar ...)
Nem mondott a Jedi olyan nagy hülyeséget ... -
a másik vicces dolog az 1.1es noteba ez
"General
An Item Modification Table has been added to the Supplies areas of the Republic and Imperial Fleets."
Ezek ismerik egyáltalán a saját játékukat? -
Laroa #31993 LOL. Tehát a lehető legjobb cuccal nekiállni játszani az fail. Hát gratulálok :DDDDDD -
Na na! ;]]
4870 CF-el játszok és semmi gondom nincs sehol.... Nem bántani a CF-et :P! -
Nevetségesek. Okádék engine, amit nem tudnak javítani vagy csak rengeteg idővel/erőforrással. Majd rábasznak erre és megtanulják, hogy MMOnál ha nem fut rendesen, akkor kuka. Másik problémát már meg se említem itt... :D -
Paxton #31990 Hogy hoztam össze? A taktika a követketző: Harc kezdete előtt Force Valor, és Force Armor rám és a trandoshanra. Utána nyitom a csatát egy Mind Crush-al. Qyzzen üti az ellenfeleket közelről én pedig gyógyítok és ha lejön a Force Armor, akkor megújítom. Amikor nem kell gyógytani akkor Project, Telekinetic Throw képességekkel távolról bombázom őket. Ha közel jönnek Force Wave, és igény szerint Mind Snap, Will of Force stb. A közönséges mob-okkal általában nem is szokott gond lenni, de ha bejön egy boss felkészülés nélkül akkor levernek. Egyszerűen túl sok HP-ja és sebzése van minden ellenfélnek. Hamar leverik a Force Armor-t és nem lehet azonnal megújítani. A Heal-ek ellövési ideje pedig túl hosszú, kb. 2.5 mp. Ennyi idő alatt leverik a gyógyított mennyiséget megint.. :( Ráadásul gyakran meg is szakítják a gyógyítást, ha engem ütnek.. Nem vagyok valami strapabíró... -
crossfire-rel nekiesni az SWTOR-nak máris alapvető fail. -
Laroa #31988 Swtor performance
Cikk után ez a srác kicsit kiakadt swtor fórumon
i7 3960X@ 4.7GHZ
16GB of RAM
2x 7970's OC @ 1.2GHZ core
256GB SSD -
Naja, de a rohatt jedi csuklyákat pölö nem lehet kikapcsolni/lehajtani, csak max. a fejpántom/kíberszemcsim lesz láthatatlan alatta. Karimnak extravagáns frizurája van, de ezekben a szarokban nem látszik belőle semmi... -
Ebbe én is belenéztem ... 5 karakterem van és nem tudok dönteni nagyrészt, hogy mivel játsszak.... :D -
Uniel #31985 az elsütöm a skillt és semmi hatást én is sokáig bugnak hittem, azt egyszer kiszúrtam azt a pici sárga apró betűs "resist" szócskát a flying text-ben:S
Az én kedvenc buggom huttball-ban mikor átt chargolok az ugróplatformon és a karakterem utána töbett nem tud mozogni csak áll mint bálám szamara :S a /stuff beütése után meg egyből meghal... -
Érdekes. -
A winyód rendben van ? Nekem ilyesmi jelenség után hasalt el a winyóm megjelenéskor :D.... -
Droughert #31982 Nem a letöltés szakad meg, hanem hibásnak véli a letöltött fileokat. Nem tudja installálni, hibával kilép az instal során és csak a repair fül marad aktív.. -
A sisakot levettem, mármint kikapcsoltam, pedig nem rossz a sisak, csak már unalmas. -
Össze kell hozni a két szeretőt a feleséggel, és mehet négyesben. :D -
Mint írtam is nem igazán zavar, hogy kicsit gyengébb a gear, ha nem tetszik ahogy kinéz nem aggatom a karakterre 
-
Szerintem azután lépj be, ha elindultak a szerverek. Akkor nem szakad mega letöltés. -
Én inkább úgy fogalmaznék, hogy 2 szerető, 1 farok + egy család feleséggel, kölökkel, mindennel :)
@a.carkey: Első körben én is így voltam ... Aztán az egyik hotfixnél volt egy olyan bug, hogy karakterválasztás után a load képernyő kidobott mindig ...
Erre volt megoldás, ha csinálsz gy új karit, majd kilépsz, utána beengedett a másikkal ... Nosza, csináltam is egy újat, beléptem, letoltam az alapbolygót, megtetszett ... Persze másnapra megoldották a login problémát (Szóval dolgoznak azért gőzerővel!) de nem volt szivem törölni egy 10-es karit ... Már megbántam ezt azóta sokszor :) -
t0xikus #31976 csernobilban születtem.... -
Először én is azt terveztem, hogy level 40, aztán a többi kari. De inkább L50ig SM, és majd utána kiélvezem a többi classt is, de kell egy 50es, hogy legalább hozzá tudjak tenni a guildmunkához. :) -
Tipikus esete annak, ha két nőd van 1xrre, de csak egy farkad... -
A Tarison esett meg velem, hogy eltűnt a térképről a quest. Eddig ennyi. De leszarom. 12 nap esett ki december 15. óta, hogy alig volt netem. Most végre van, erre tele lettem melóval. :) -
Én eredetileg úgy terveztem, hogy elkezdek 1-1 karit mind a két oldalon, és majd meglátom melyik szimpatikusabb ... De aztán meglepően gyorsan találtam egy jó guildet, így a második kari is Birodalmi lett ...
Mivel tükörkasztok vannak, így úgy tervezem (Bár ez roppant messze van még ...) hogy a tükörkasztok közül majd a másik AC-kat választom ...
De most így két karaktekterrel is érzem már mekkora öngólt rugtam, 1-re sincs elég időm, mindkettővel szeretnék tovább játszani, ráadásul én is az a tipus vagyok, aki minden kvesztet megcsinál, mindent kipróbál ...
Most minden este mikor leülök a gép elé játszani, beindul az agyalás ... vajon melyikkel játsszak ma? :) -
Droughert #31971 A sok bug felett egy ideig szemet lehet hunyi, de nálam pl a patcher bug veri ki a biztosítékot. Minden egyes patch után imádkoznom kell, hogy siekrüljön installálni az aktuális patchet, mert random százalékoknál hibát jelez. Legutább az utols20mb-os file-t nem volt képes installálni, mindig hibát írt, mehetett a repair aminek minden eesetben az a vége, hogy egy 11gb-os main asstes filet akar letölteni. Aztán ha letöltötte akkor intall, és ismét hiba lesz... Kezdetek óta ez van, először fórumon, url linket, onnan szedtem le a patch fileokat, azután bemásoltam a megfelelő könyvtárba és ment is az install. Legutóbb a 20mb file kapcsán a francia nyelvű fórmon találtam megoldást, egy 14kb-os assets filet kelle felülírni, és máris felment az új patch. A gond az, hogy indulás óta tudnak a problémáról, de ez idáig nem voltak képesek megoldani... 2012-ben legalább egy patcher/launcher működjön már rendesen könyörgöm. -
Erre nem is válaszolok. Megyek vissza lézerkardozni. :D -
LaCz #31969 Kedvenc Eternity Vault bugjaim listája:
Átesek a padlón le a semmibe
Első boss fogja és 5 perccel hamarabb beenrage-el mint kéne
Második bossnál a platoformokat amire át kell menni össze vissza rakja le, tehát át kell futni 100 méternyi láván
A speeder ami elvisz olyan fasza, hogy legtöbbször út közben random meghalnak rajta az emberek, vagy ha leszállnak. De volt már olyan is hogy leszállás után fél perccel -16k hp randomba, good times
Utolsó boss fogja és amikor phase váltás van (lebomlik a padló és lentebb kell ugrálni az ott maradó platformokon) ledob egy random embert a semmibe aztán eltűnik a hullája
Egy élmény ez a raid. \o/ -
Ugye mondtam hogy nagynehezen összeszenvedtem 72 cent commendationt a main hand fegyóra. Megvettem és lám első táskába mi volt? HÁT PERSZE HOGY MAIN HAND. Telibelökött szar rendszert :D Igaz jobb, mint centurion de akkor is ilyen a világon nincs... -
Tyrpak #31967 Lvl 48-as ha jól emlékszem a legmagasabb armoring, amit belerakhatsz, meg ugye a pvp-ből a mod és az enchant. Viszont így kimarad a set bonus, meg ha jól emlékszem az expertise is.
Dev post szerint jön maaaajd a lehetőség, hogy kivedd a pvp setből is az armoringot, most már ugye, hogy bop.
Mert az emberek egy része (including me) nem fog pl assassin-nel csúcsos sorci sapkában, kiálló bizbaszokkal ellátott ruhában rohangászni.
(tollas maszk ftw) -
GT REVIEW volt már? Mindegy, leszarom.
Ability delay volt már?
Van az a dolog, amikor megtámadsz egy látszólag egyedül álló ellenfelet, akihez ugranak be többiek. És akkor előtte egy pillanatra látod őket, ezzel jelezve, hogy csatlakozni fognak. Ez feature vagy bug? Szerintem előbbi.