60898
  • Kazagor
    A ma vehetők közül az egyik legjobb.
  • Kazagor
    Az már beteges:)
    Volt olyan ismerősöm, akit leültettem a gép elé, benyomtam a HAWX vadászgép-szimulátort, lenyomtam a géppel pár orsót, és majdnem behányt, úgy elszédűlt.:)))
    Szóval aki epilepsziára hajlamos, vagy szédülős, annak nem ajánlott.:)
  • Sir Quno Jedi
    Én anno 135k-ért vettem a HD5870-esemet és nem volt AHHOZ sem normális driver, még egy év múlva SEM. Csak jobban ismerem az ATI-AMD-t vazzze...
  • Laroa
    Corsair vengeance jófajta?
  • Kazagor
    Az aláirásomban látod a gépemet.:) Ha már ilyen rendszert épit valaki, az legyen igényesen megcsinálva.:)
  • j0nNyKa
    mondjuk ez a 3 különböző márkájú monitor + 3 különböző színbeállítás iszonyat igénytelen képet ad, de gondolom te nem így tolod :)

szemed könnyen hozzászokik a 3 monitorhoz? nem fárad el könnyebben?
  • Omlás
    Jogos jogos :] tudom én is mit is takar a 3 monitoros téma ;].

Mondjuk ha itt tartunk, lecsekkolnám akkor 3 102cm-es Led TV-n :D tuti lehetne kamillázni :]]]]]
  • j0nNyKa
    van, akinél több is van, ott szoktak vicces szituk kialakulni :)
    pl. agentnél 2 románcolható female
  • PiszkosFred
    A robot az ultimate valasztas: alig ereszt olajat. nemi upgrade utan mos, foz, takarit, van HD holokivetitoje, fogja a galaktikus sport one csatornat, igaz ha elengeded otthonrol, akkor parszaz visz par szaz kreditet, es felo hogy ures kezzel jon vissza, de barmikor egy gombnyomassal eltuntetheto, ha unod :)
  • Kazagor
    Nem, nem kell a törzsemet forgatnom, a fejemet is csak akkor, ha valamit az oldalsó monitorokon akarok megnézni ahelyett, hogy beforgatnám a középső monitorra.
    Egyébként pont azért szuper a hatás, mivel te a középső monitort nézed folyamatosan, igy a 2 oldalsó monitoron csak azt látod, ami a középső monitorról kiúszott. Nehéz ezt elmagyarázni, inkább meg kell nézni róla egy videót.

Eyefinity SWTOR
  • Laroa
    Ó dehogynem
    Patch Notes 1.2
    Homosexual Khem Val romanceable for male characters
  • Henty
    Értem, csak mert eddig van egy robotom, egy boxos lázadóm meg az ogre :D
  • PiszkosFred
    Lesz meg rajta kivul par tars :) Minden osztalynak van 1-1 ferfi/no tars, akivel lehet "romantikazni".
  • DoctorStryker
    Kira folyamatosan beszél, szinte mindenről.
  • Henty
    az jó, bár nem hiszem hogy a male karimba belezúgna az ogre Khem Val :D
  • DoctorStryker
    3 monitornál már nem csak a fejedet kell forgatnod, hogy belásd az összeset hanem már a törzsedet is, ha elég közel ülsz.
    bár ha pók az ember akkor nem kell még a nyakát se tekergetni :)

24"-t is csak akkor látsz be kb ~50 cmről nézed
  • PiszkosFred
    Pontosan. Valamint beledzug, mint vak lo a godorbe, ha lehetseges :)
  • Henty
    Sziasztok!

Kérdésem lenne, hogy változik-e a companionon valami ha növelem a kedv mutatóját? Gondolok arra, hogy pl növelem a pontokat akkor ha elküldöm valami alapanyagért akkor egyre többet anyagot hoz és gyakrabban crit-el?
  • Paxton
    Köszi a tippet. Mindig tanul újat az ember (jedi :) )
  • Kazagor
    Az sem rossz.:)
    Bár más fajta élményt nyújt a 3 monitor. 1 monitorral, vagy egy nagy TV-vel, kivetitővel mindent többszörösére nagyitva látsz. 3 monitorral pedig vizszintesen 1.8 métert látsz, vagyis szinte az oldalirányú látószöveget teljesen lefedi a kép, igy olyan, mintha teljesen benne lennél a játékban. Az már hab a tortán, hogy a 2 szélső monitor olyan képi információkat tartalmaz, amit 1 monitorral csak forgással tudsz elérni.
  • DummyBoy
    Nem akarok Ati vs nVidia vitát generálni. Egy átlag júzernek semmi baja az AMD karikkal. BéeF meg Cod (Bááár a BF3 nem ...) simán megy oszt jó ...

A probléma abból adódik, hogy az AMD driverei zártak, míg az nVidiások nyíltak, sokkal több lehetőséggel.

Először akkor cseréltem az akkor népkártya-besztof 4870-ről GTX-re, mikor a kedvenc szimulátorom ATI kártyán okádék módon nézett ki, nVidián meg tökéletesen. Mindezt köszöhetően egy bot egyszerű opciónak, ami azóta sincs AMD-n ...

Persze ezt később az AMD is megoldotta, azzal a különbséggel, hogy egy kb 8x erőforrásigényesebb metódust használ, ergo hiába van f@sza kártyám, baszh@tom.

Szóval hiába jobb ár/teljesítmény arányban az AMD, a szar zárt driverei miatt egy csomó esetben vagy veszel egy dupla akkora kártyát, vagy egyszerűen lenyeled a békát.

Arról nem is beszélve, hogy van itt egy kis árukapcsolás, ugyanis az újabb driverek és feature-ök nem mindig mennek a régebbi kártyákon ... Amkor a 4870-est lecseréltem, akkor az 5770 volt vele egy árban (picit drágább). Az 5770-es már tudta azt a feature-t amivel kiküszöbölte volna a hibát, de cserébe eleve gyengébb kártya volt ... az 5850 meg dupla annyiba került ...

Aztán gép update jött, elkövettem ugyanazt a szarvashibát mint előtte ... És most megint Ati-m van ... kiváncsi vagyok mikor jön elő valami Ati related bug :(

Az meg hogy melyik cég kér elnézést? Persze, az nVidia "elégette" a kártyákat világszerte (lol) ... Az a baj, hogy az Ati még egyszer sem kért elnézést ...

Tudod mi a legújabb világmegváltó feature a 2012-es januári privjú Ati driverben? Alkalmazásokhoz rendelhető profilok. Wááá! Szupeer! (Bár, az egerem már régóta tudja ... lol)

A jelenlegi kártyámmal eddig semmi gond sincs (lekopogom ...), ráadásul a moddolhatósága miatt és a CF-es lapom miatt is jó, de már előre félek, hogy jönni fog egy 2 kattintásos megoldás, ami csak nVidián műxik :(
  • ShaiHulud
    azt nehez volt ja, en ugy oltem, hogy dotolsz midnent aztan rohangalsz az oszlopok kozt+force wave+force speed, szoval kihasznalod a tereptargyak line of sight megszakito "kepesseget" :D kozben tickel a dot ill regeneled a forcet, es porognek a cooldownok is le, pl force armorrol/debuffrol, nem minden csatat kell 1 az 1ben tolni, taktikazni kell terptargyakkal stb.
  • TDC Geronimo
    jéé még itt is megemlítik a ***** Milyen meglepő :D
  • Omlás
    Én ezt megoldottam egy 102cm-es Led TV-vel, macerás a 3 moncsi...
  • Djuree
    jah jó, de nekem csak 1 moncsim van:)
  • Laroa
    Ne abból indulj ki, hogy te vagy a szüleid mennyi pénzt keresnek itt a balkánon. Tőlünk nyugatabbra megtehetik ezt.
  • Kazagor
    Azért megnézném az FPS értékeket 3 monitorral Eyefinityben az 5850-el. Nem viccből vettem erős kártyát. 3 monitorral meg 6970-el is simán lemegy az FPS 40-50-re.
  • PiszkosFred
    Igen, regen ugy volt. De akkor hirtelen jott Justin Timberlake Fanklub, es hoppacska, nem kellett tovabb hozza tabla :) De most, hogy a rinyagepek elhuznak huszadikaval, ismet visszarakjak.
  • Paxton
    Ok, így fogok tenni :). Általában megpróbálom feltartani a boss-t egy Force Lift-el, amíg leverem a kísérőket. De pl. a Mysterious Sith a Coruscanti templomban olyan gyorsan rajtam volt a 2 kísérőjével, hogy esélyem nem volt rá. Ha már rajtam vannak, akkor nem-instant elsütési idejű képességeket általában megszakítják a támadásukkal.. :( A nyerő taktikának általában az bizonyult, hogy a Republic Medic Droid-tól visszatérve már én határozom meg a csata kezdetét és távolságát, így tudom használni a feltartó/eltartó távolsági taktikát. De ez keserű szájízt hagy bennem mivel történet orientáltam RP-zek, és ez hogy néz ki.. Képzeld, mikor majd ősz hajú mesterként mesélem a kis padawanoknak, hogy vertem végig a galaxist. Minden mesém úgy fog kezdődni, hogy "miután összerakott a Republic Medical Droid, utána visszamentem és most már én győztem le a gonosz sith-et.." Szégyen. :( :)
  • Omlás
    Inkább tekintem trollkodásnak az illető rinyálását mint érdemleges negatív kritikának. Elhiheted ;]
  • Laroa
    Meg az emlékeidről is ennyit :D
  • Djuree
    ja bocs, és a gyerek már ment is megvenni, egyből 2-őt, mert 1 kevés még a marióhoz is, hát hogyne....
  • Djuree
    kellett neked olyan vga, nekem az 5850-el minden rendben, minden játék megy mint a kisangyal hiba nélkül. nem szabad megvenni semmit megjelenéskor, nincs még kitapasztalva, persze hogy szar a driver.
  • t0xikus
    http://www.pixmania.hu/hu/hu/12127953/art/sapphire-technology/radeon-hd-7970-3-gb-gddr5-pci-express-3-0-21197-00-40g.html?srcid=633&mctag=gu_goog_785&gclid=CLWz0I6SyK0CFQIm3godXykaRA
  • Laroa
    tegnapelőtt óta lehet kapni a kártyát te kis failtroll.
  • Djuree
    el ne hidd már azt a gépet. még nem is kapható az a vga sztem, de proci sincs olyan emlékeim szerint...
  • Kazagor
    Nem a francokat nem. Az ATI-nak mindig szarok a driverei. Nekem csúcskategóriás MSI 6970 Lightning kártyám van, mégis a játékban hemzsegnek a grafikai bugok, a legújabb driverrel is (fekete textúrák, zőld fényű szemetelés a lámpatestek fényforrásánál stb.)

Az ATI kártyák drivere mindig is nagy rakás szar volt, én is csak az Eyefinity miatt fanyalodtam ATI kártyára.
  • z3d
    Sztem vmi régi bátafázisban nem lehetett modolni tábla nélkül, ezért van pár helyen ilyen.
  • Omlás
    Nem az a kérdés, hogy van e :D csupán azok a kártyák CF-ben is és magukban is fognak gyorsulni javított driverekkel... majd...
  • Djuree
    hogyne lenne driver hozzá. inkább az nvidia szokott sűrűn elnézést kérni...