60898
  • Bhalage
    bocsiiika
  • j0nNyKa
    pont azt akaram irni, hogy szemre alkalmazva megoldja az fps problemat (is)...
    elozd meg az uber poenomat!
  • Bhalage
    mind2be es a sajat szemedbe is fujjal, hgoy jobban lassad utana a felgyorsult esemenyeket!
  • picket
    Procira vagy videokártyára fújjam a nagyobb fps érdekében?
  • Tyrpak
    Kezdődhetne így is: :)

Hi!
    Welcome to our least played class!

• j0nNyKa
    en boven 50 utan kaptam, jo az :D
  • j0nNyKa
    wd40, ultimate megoldas mindenre
  • Spheriot
    Érdekes játszottam egy kicsit agenttal lvl 10 ig, azt kaptam egy levelet a BW től hogy gratula, meg egy csomó leírást hogy mi merre-tovább. Előtte a sorcival és BH-val nem kaptam ilyet...
  • ShaiHulud
    van biza, combat technique neven fut.
  • ShaiHulud
    pasz szeritnem legtobben szarnak ra hogy pentek 13 van/lesz. max annyi hogy megjegyzik hogy "jee pentek 13 van juj" :D penteket annyira szeretem hogy meg meloba jonni is jo aznap :D
  • PiszkosFred
    Filleres bovlik ezek, hiaba tisztitod, fujkalod, stb. forgott mar annyit szegeny az evek alatt, hogy megadta magat es/vagy besokalt :) Vegyel egy ujat es csereld ki, az a legtutibb megoldas.
  • Djuree
    mi ez a tank stance? shadow-om van, ennél van ilyen?
  • Djuree
    szar a venti, telement porral vagy csapágyas, ki kellene cserélni, vagy egyszerűen dobd ki a gépből. gondolom az egyik csati 12V-os a lapon, a másik 5V-os, azért zúg kevésbé ha a másikba dugod. dugd nyugodtan az 5V-osba, semmi baja nem lesz a gépednek. ezek a házhűtők 90%-ban feleslegesek egy átlag gépbe, max nyáron 30 fokban van értelme, de ott is inkább ház oldala levesz és meg van oldva.
  • PiszkosFred
    Nem a pentekkel van a bajom - mar hetfon reggel azt varom:) - hanem, ha 13-ra esik.
  • MaRee
    Valami hardver szaki segítsen, úgyis karbantartás van úgy látom :P Van a gépem belső oldalán egy hűtő ami ha jól látom a VGA-ra fújja a levegőt, de már annyira zúg, hogy a fejem szétmegy tőle. Két hely van az alaplapon, amibe be lehet dugni, ha a másikba dugom, akkor kevésbé zúg, de gondolom úgy nem is hűt annyira. Ki lett már portalanítva minden, úgyhogy nem amiatt zúg. Régen nem vót ilyen, mibaja van?
  • ShaiHulud
    pentek midnig jo, akkor jon a hetvege es nem kell masnap koran kelni :D
  • PiszkosFred
    Csak nem megkezdodott a karbantartas? :)

Nem szeretem a pentek 13-at. Nem vagyok babonas, de az emberek tobbsege igen, es pont eleg ha aznap ok viselkednek hulyen... Sz'al ne legyen holnap, legyen szombat akkor mar.
  • Torzonborz
    még jó hogy holnap lesz péntek ráadásul 13 :D
  • ShaiHulud
    de jo is lenne ha pentek lenne :)
  • Omlás
    Jogos, korán van :] megyek kv-zok is inkább egyet [_]P
    Még jó hogy ma péntek van ^^
  • ShaiHulud
    absorb az mas :) azt pl sorcerer/consular force armorja tudja :) procolos shield csak csokkent X%-ot a damagebol.
  • ShaiHulud
    skill :D lojj ki midnent, ami sebezhet teged, amilyen gyorsan csak tudod. raketakkal ne sporolj. hasznald a spacet, gyorsabban lehet vele helyzetet valtoztatni. es hasznald ugyesen a shield <-> cannon cuccot, akar par masodpercre is erdemes atvaltani hogy toltse a shieldet.
  • a.carkey
    4es van fent, és csak néztem tegnap éjjel, amikor kipróbáltam az aknamezőst és a másikat. (A másiknál egész jól ment, de jött szemből pár majom, és rakétákkal (?) azonnal leamortizált. :)
  • Omlás
    Jah, imádom mikor azt látom Absorb Absorb Absorb Absorb...
  • Tyrpak
    Kimaradt, hogy kell egy tank stance is, mert anélkül csak 5% az esélye a shieldnek. Tank stance-ben kap rá még +15%-ot (companion +20%-ot), meg utána talentekből még egy keveset. SI assassin meg nyomogathatja x secenként a skillt, hogy 35% legyen a shield chance.

Pvp-ben észre lehet venni, amikor kevesebbet sérülsz. :)
  • Fenrir
    recept (latin = 'végy!' Orvosi vény, rendelvény. Ezen közli az orvos a gyógyszerésszel a gyógyszer elkészítési módját, a követendő eljárás, a mennyiségeket, az előírást (orvosi)
  • nowan
    A hajó mozgatható az egértől függetlenül wasd-al, neha jol jon a space gomb.
    AH-ben a grade4, grade6 cuccokat érdemes megvenni hozzá.
  • a.carkey
    Mi a recept?
  • Djuree
    nem a BW rakta így, így mondta nekik az EA. a kiadók dirigálnak. gondolom nem tudod mi hogy van a játékiparban, én eléggé benne vagyok, hidd el az EA még azt is megszabja milyen színű legyen a világítás a legeldugottabb teremben coruscanton:) a BW csak megcsinálja. ha engedi az EA akkor javítják a hibákat, ha nem akkor nem, nem kell őket szidni.
  • ShaiHulud
    az procolgat magatol, minden attackra annyi szazalek eselye van hogy procoljon amennyit ir a shield chancenel a karilapon, ilyen kekes gomb villan fel a karid korul, amikor aktivalodik, akkro abbol a tamadasbol csokkentett damot. de sajnos semmi mas vizualis vonzata nincs, szoval nem jelenik meg valami targy a karakter bal kezeben :(
  • ShaiHulud
    nekem ment a grade3 hajommal azakna mezos mission is elsore, igaz a vegere csak ilyen 2mm hpm maradt:D nicns meg emp meg semmi, egyeduli extra az a shield-cannon kozti energia atmozgatos cucc, amit hasznalok is aktivan. de valoban nem egyszeru, bar grade 4-5tel biztos jobb lenne.
  • Djuree
    ha beteszek off handbe pajzsot, azt valahol akítiválni kell? mert nem veszem észre hogy lenne pajzsom ha csak simán beteszem a kézbe az itemet.
  • A4tech
    meg lehet halni space combatban?
  • Rubint
    A nem gyártható extrákat amint lehet vegyétek ki (shield/weapon erősítés, 10 sec sebezhetetlenség és EMP), nagyon hasznosak. Proton torpedót ne (de az úgyis csak 50-es), mert bugos.
  • csokicsiga #32090
    Nehéz vazze, nekem sem megy/ment csak kinszenvedés árán.
  • a.carkey
    Most jutottam el negyvenesként az akkor megkapott space küldikhez. Nos, szánalom. Nem fullos a hajóm, de azért a szintjének megfelelő. Viszont esélyem sincs. Nem tudom hogy kell megcsinálni ezeket, de szerintem ezeknél nem voltak normálisak a készítők.
  • TDC Geronimo
    Írtam már korábban. 1-50ig ezek a hibák, amiket itt ezerszer leírtunk annyira nem zavaróak, de 50en kijön minden és sokkal jobban észreveszi az ember, mint szintezés alatt. Ennyi az egész.
  • Tababo
    ahhoz képest hogy az egekbe magasztaltad a játékot mostanában csak szidod.
    mi történt? másik mmora remegtél rá?
  • TDC Geronimo
    ázsiai csicsammo milyen lenne mégis :D
  • Fpocok