60898
  • t0xikus
    perszepersze. tankként vidd el medium (ia armort) :D
  • Laroa
    screenshot or didn't happen
  • j0nNyKa
    ?
  • t0xikus
    már csak arra vagyok kíváncsi, hogy az agent ruha skin-t mivel próbálod megmagyarázni:D
  • ShaiHulud
    jaj tegnap volt meg egy "jopofa" bug, unokatesommal szinteztunk + world pvp es egyik pvp halal utani, medical probe resnel stunolva volt es nem lett jobb azutan se hogz megoltek megint a respawnolo mobok:D relog segitett.
  • Laroa
    Ha nem ittad volna el az agyad visszaemlékezhetnél hogy egy kék medium armor volt sith warriornak, mondjuk azon belül maraudernek. volt rajta strength endurance meg crit rating. de még így is jobb volt mint az akkori kb lvl 15ös zöld heavy armorom, tehát needeltem. neked egyáltalán nem volt jó mert cunning sehol sem volt rajta, persze így utólag bemesélheted
  • PiszkosFred
    Vagyis barki, aki nem osztja a velemenyedet: hazudik. Ertem. Korrekt hozzaallas. Nem vagy te politkus foallasban?

Nem akarok vitatkozni, csak kerni titeket, hogy jo lenne, ha nem kellene naponta olvasni a hozzad hasonlo negativ kampanyait es kinyilatkoztatasait arrol, hogy a game fos, szar, troger, mindenki hazudik, minden idiota aki ezzel jatszik, es tarsai. En elfogadom a negativ velemnyedet, sajnalom az altalad ablakon kidobott penzt, es bizok benne, hogy talalsz magadnak megfelelo jatekot hamarosan, de kerlek, hogy naponta ne kezdjetek el szajkozzni ugyanazt es ugyanazt es ugyanazt, mint egy rossz beakadt bakelit lemez.
  • Strahd_
    mark okat valahogy ki lehet rakni actionbarba vagy gyorsbillentyure?
  • t0xikus
    tehát neked volt rajta 1-2stat ami jó lett volna, nekem 3, de azért ne needeljem:) meg persze lvl24en crit ratinggal van tele a játék:D
  • Laroa
    Persze lvl 24-en def ratinggel van tele a játék
  • j0nNyKa
    :DD
  • t0xikus
    árnyékra vetődtél de azért folytathatod. de ez új,h tanknak a crit rating az ennyire fontos:D te a main karaktered hívod companionnak?:) szerepzavar?:D
  • Laroa
    Az akkori gearemen sem volt def rating. cunning meg strength nincs rajta egyszerre Inkább mondd szépen hogy a companionnak nindzsáztad el
  • 1Darton1
    Amíg nem hazudnak össze-vissza engem ugyan nem zavar, hogy nekik jó.
    Ha elkezdik hirdetni a hülyeséget, akkor engedtessék már meg, hogy kijavítsam. Nagy kérés?
  • t0xikus
    asszem akkor te nézted be. crit rating volt+cunning. ja tényleg volt rajta str is, de asszem tanknak def rating kéne, nem?:)
  • Laroa
    strength-es cucc volt, hiába próbálod letagadni, hogy nindzsáztál
  • cain
    szvsz idő nem jutott már rá.
  • t0xikus
    tanknak tényleg szüksége van critre met cunningra... :P
  • Laroa
    /roll nélkül megvagyok. Amilyen ritkán instázok tuti nem puggal megyek hanem guilddel, és akkor odafigyelünk arra, hogy ki mire needel, kivéve mikor tox az operative-al elviszi előlem a strengthes cuccot, mondván több armort meg critet ad mint a jelenlegi cucca
    Többi jöhetne. Mondjuk nem is értem miért nincs alapból combat log.
  • z3d
    Hát, a GTN szűréseket máig nem értem, miért nem sikerült normálisan megcsinálni :) Sztem nem az a programozás magasiskolája :P
  • cain
    ó, rengeteg wtb dolog van még... combat log, /roll, gtn fejlesztések, csak így hasraütve. nem komoly dolgok (legalábbis amennyire én így uservégről el tudom képzelni), viszont amíg a devek a performance problémákra vannak ráállítva, addig szívás marad.
  • Henty
    Pl én vagyok az egyik :) nálam is simán megy különösebb akadás nélül, pedig VGA kártya sincs a gépbe (i5-2400/8GbRAM) 30 fps megvan, max a fleeten akad néha egy kicsit ha 1000-en vannak AH közelében
  • z3d
  • Laroa
    Egyébként a pve része tényleg majdnem teljesen rendben van, nekem eddig a wz-s szenvedés a bajom, meg az, hogy Ilumban nincs semmi. Ja meg wtb target of target :)
  • z3d
    Na igen. Vannak itt emberek, akik alapvetően nem beszélnek hülyeséget, csak valahogy ez jön át, hogy ő úgy is jobban tudja, és márpedig ez a game f*s.
    Nem, nem az, csak van benne több-kevesebb bug és feature, ami nem szerencsés. Ennek ellenére az utóbbi idők egyik leghangulatosabb játéka, ilyen pedig a mai világban igen ritkán van :)
    Szal részemről támogatom (a pénzemmel), és élvezem is minden egyes percét :) (pedig tegnap is lagolt, mint állat, csak épp röhögtem rajta a cimbimmel )
  • z3d
    Pont ezért nem merik benyögni :)
  • PiszkosFred
    Aldas, egyertelmu. "Amirol nem tudsz, az nem faj" Lehet otvar fos a game motorja, ahogy mondjatok, lehetseges. De melyik a jobb? Ha ennek ellenere jol fut es szorakozva jatszik az illeto, vagy ha lagzik, szar az egesz es idegosszeroppanas kerulget jatek elott, kozben, es utan? Az elso, szerintem.

Persze magyarok vagyunk, a vilag nr1 pesszimista nepe, akiknel nemzeti vallas a "dogoljon meg a szomszed tehene is". Vagyis, "nem baj, hogy nalad jo, de tudjal rola, hogy ennek ellenere fos szar troger az egesz, es ne fizess elo, mert 3 honap es f2p..." :)

Legalabb azt engedjetek, hogy a szerencsesebbje, akinek gondja semmi a jatekkal, az elvezze picit. Nagy keres?
  • cain
    engineváltás?! a milestonejait is években mérik.
  • Laroa
    Ezért élvezem most borzasztóan pl a sith sorcival. a 30 méteres force lightningnál nem számít ha 1-2 lépéssel odébb van hálistennek :)
  • z3d
    Biztosan van olyan, aki túl sokat akar a mostani konfigurációjától.
    De a game engine ... izé ...ritka egy sza...izé....béna technikailag. És ha ilyen mélyen van a gáz, akkor kevés energiával csak szögelgetni tudják, a problémát megoldani nem. A magyarázkodással meg csak dühítik a zembereket, az meg nem szerencsés, mivel ők (mi) fizetünk. Azt meg nem merik benyögni, hogy bocs, elqrtuk a motort, újraírjuk. Húzzák az időt, a háttérben meg agyalnak/programoznak gőzerővel. Szerencsés esetben. Szerencsétlen esetben csak az időt húzzák.

• cain
    miért lenne szánalom? az ürge community manager, fingja sincs a technikai kérdésekről. ő arra van, hogy a publikussá tett technohalandzsát kipostolja, érthető emberi nyelven, helyesírási hibák nélkül, a lehető legegyértelműbb formában. viszont nem ígérhet olyat sem, amit később nem tudnak teljesíteni. annyira nincs ám egyszerű dolga.
  • TDC Geronimo
    Nekem állandóan out of ranget ír vagy azt, hogy nem felé fordulok mikor előttem áll. Utána 2 secre meg elteleportálódik máshová. Annyira random a pvp, hogy hihetetlen.
  • Tyrpak
    Valami úgy általában nem stimmel a szerverfarm kapcsolatukkal.
    Amikor egész európa több részén egyszerre jelentkezik, hogy a pozició adatok nem stimmelnek, és a melee nem tud rajta maradni a célponton, portolnak az emberek, beakadnak a képességek, stb, akkor az nem a te oldaladon van, hanem egyértelműen valahol a farmon, vagy a kiszolgálójuknál.
  • t0xikus
    én wzben kezdem megtanulni,h ha vkit stunnolok, akkor kb túl futok stunban lévő karakteren 1-2 métert és ott kezdem el használni a melee abilityket. tegyük hozzá, ez elég gáz... csépelem e levegőt miközben a teljesen máshol látszó ember sebződik...
  • Tyrpak
    Kicsit száni kategória, hogy ehhez több departmenttel kellett egyeztetnie Stephen Reidnek, hogy ezt a választ is kidobja magából a corporate gépezet.

De én még reménykedem. Béta alatt is mindenki mondta, hogy á ez csak marketing bullshit. Aztán beraktak egy-két olyan dolgot, hogy néztem.
    Nála még megvan a hitelük, csak ne járassák már le ilyen gyenge kifogásokkal.
  • ShaiHulud
    en pl azt lattam tegnap world pvp kozben hothon hogy lovom a sithnoobot es egyszercsak eltunik es megjelenik tok mashol, es nem assassin volt, tobbszor is elofordult.
  • Laroa
    akinek 40-50 fps van wz-n bekaphatja, nekem 10-30, néha olyan laggokkal, hogy a force jump a csávó mögött 10 méterrel ér földet :D
  • Djuree
    picsába, nem megy 170 fps-el az órámon a játék, bassza meg a BW, megyek is írok ticketet!!!4!
  • 1Darton1
    Mivel ez nem kliens oldali probléma, kötve hiszem, hogy lenne bárki, akinek jó lenne. Legfeljebb nem veszi észre.
    Hogy ez áldás vagy átok számára, ezt mindenki döntse el maga.
  • TDC Geronimo
    Az a baj, hogy csak szóban látjuk az ígéreteket. Meg mellébeszélni azt nagyon tudnak :D Ez a high quaility textúrás magyarázkodás is elég vicces.