60897
-
Freeeee #32363 2 hete vettem meg a játékot és próbáltam telepíteni a teljesen újonan összerakott gépemre. Ugyanezt a main assets hibát produkálta mint nálad. Utánaolvastam és sok embernek van ez a hiba,nem tudni miért. Visszavittem a gépet az ismerősömnek aki összerakta,és kiderült,hogy memoria hibás,pedig zsir uj volt 8 gból 4 hibás,közben a régi gépemre minden probláma nélkül felment a játék. Mot visszakaptam az új gépem a kicserélt memoriával,és simán feltelepült a játék. -
Bhalage #32362 az is egy munka, vkinek meg kell csinalni :d -
ShaiHulud #32361 dehogy, Stilgar segit midnen reggel :D amugy meg nincs szuksegem ra, hisz homokfereg vagyok :D szarom egesznap a melanzst :d -
Tyrpak #32360 Ha azt mondod, hogy a stilsuitot is egyedül vetted fel, akkor elkezdek aggódni. :) -
ShaiHulud #32359 persze, rigo utcaban vizsgaztam. -
Tudsz fremenül? :p -
ShaiHulud #32357 mert az Fremen :P es hat megis csak egy "istenseg" neve :D
amugy imadom ahogy a Lynch filmben amikor lerakjak a dongetot es hivjak, hogy "mmmmmmm...Shai-Hulud" rohadt jo az a hang :d -
Tyrpak #32356 Nem ütöm le a magas labdát, nem ütöm le a magas labdát...
Mert a shai hulud egy kukac. -
Tyrpak #32355 Szerintem: nézd meg ctrl+shift+F-el az fps-ed. Ha 30 alatt van, attól megfájdulhat a fejed.
Állj meg valahol, ahol látszik a karaktered árnyéka, és nézd meg, hogy nem az vibrál-e (hol látszik, hol nem), ha igen, akkor shadows off.
Ez javítja az fps-t is.
(ts-en más is panaszkodott a vibráló árnyékokra, újabb olyan dolog, amit rendesen eltoltak) -
Aki nem framen az miért nyomja Arrakis-i névvel?
-
ShaiHulud #32353 off: aki nem tud angolul miert tolja angol nick-kel?:D -
Konkretan megoli. Ez most tenyleg az a jatek, amelyhez az angol tudas szinte elengedhetetlen. Nem nehez a nyelvezete, alap angol eleg, de sajnos nelkule unalomba fullad az egesz. Mas nyelv esetleg, azt hiszem van nemet es egyeb feliratozas is az adott nyelvu kliensben - legalabbis volt ilyesmi komment regebben. -
Pacho #32351 Mondjuk azt figyeltem, hogy ha azonnal poppol a wz, akkor 99%-ban kivág karakterválasztóra, de ha csak 8-10 múlva, akkor nem;) -
smoother #32350 A másik hogy nem tudom mit inditsak. Más mind a 4 tipust kipróbáltam 8-12 ig de egyik se kötött le igazából. Gondolom az angol nyelv hiánya nagyban csökkenti a játékélményt.
-
Olvasd el a dvd-kkel mellékelt papírfecnit! -
smoother #32348 A legnagyobb gondom a játékkal hogy 1 óra után megfájdul töle a fejem. Vibrál elöttem az egész és becsukom a szemem hogy ne szédüljek.
Nem tudom mi lehet a gond. A többi játékkal nem volt még ilyen.
-
Tegnap kipróbáltam a PVP-t az új beállításokkal, na most 20 és 30 között ugrált az FPS ... Az irány jó ...
Ma letesztelem AA nélkül, valamint kicsit lehet megpörgetem a procit és meglátjuk ...
Valamint mókolok a Flytext-el, elvileg az is bezavarhat ... Bár amilyen mákom van, egész este nem lesz netem :( -
MaRee #32346 Sokan vagyunk így, majd talán egyszer megcsinálják. -
Droughert #32345 Nem csak nálad. Engem is kivág néha, talán a múltkori patch óta. -
Pacho #32344 Erre a "poppol a warzone, rányomok, hogy igen és erre kivág karakterválasztóra" c. problémára jön majd valami fix, vagy ez csak nálam hiba? -
Tyrpak #32343 Általában azt mondanám, hogy hardware hiba / win7 miatt nem jön össze a patch pár embernek, de az, hogy konzekvens módon több embernek is sikerült így megoldania (patcher elindít - hibaüzenet - repair - 11 giga letöltést megszakít task managerrel - patcher lefut hiba nélkül) sajnos azt jelenti, hogy ez így bele van kódolva a patcherbe. :( -
Droughert #32342 Így még nem próbáltam, következő alkalommal megnézem.
Mondjuk volt egy módszer amit tök véletlenül jött össze, és ma olvastam a swtor.com-on, hogy másnak is így sikerült telepítenie:
hibaüzenet után repair, ilyenkor minden esetben tölteni kezdi a 11gb-os main assets filet. Ekkor taskmanagerből be kell zárni a launchert, majd újra elindítani, ezután simán felteszi a patchet.. Nagy baromságnak hangzik, de 2patchel ezelőtt sikerült patchelni, nem tudtam miért ment fel, de ugyan ezt csináltam én is, mivel nem akartam letölteni ismét 11gb-os filet, bezárni nem lehetett a launchert, ezért taskmanagerből lőttem ki, utána simán telepítette a patchet. -
Próbáld ki, hogy csökkentett üzemmódban (msconfig > Rendszerindítás > Biztonságos Indítás pipa > Hálózat Pipa, többi üres, alkalmaz, gép újraindít, patcheled) telepítesz. Ez nekem bejött, ahogy sok más embernek is, de nem mindenkinek! -
Tyrpak #32340 #32328: legvalószínűbb hibalehetőség: Ne használj ékezetes karaktert!
Legtöbb gondot az okozza, mert valamiért nem kezeli.
Másik kérdésem: hol nem fogadja el? A weboldalon, vagy a launcherben?
Weboldalon nem lehet, hogy egy régit mentettél el, és azzal próbálkozol?
Harmadik lehetőség, hogy a minden géprestartból én cookie-ra asszociálok, nem lehet, hogy bent ragad egy régi cookie? (böngésző, cookie-k törlése)
#32329: ctrl+shift+F megjeleníti bal alul, nagyon pici zöld számmal az fps-t (wtb integrált fps mutató a lag méterbe) -
Droughert #32339 Új win, új HDD, semmi baja a gépnek, mondom, hogy nem csak nálam van ilyen gond, több száz hozzászólás van ez ügyben a fórumokon. Van olyan user aki tizenx napja nem tudja elindítani a játékot ez miatt a hiba miatt.
Megjegyzem a letöltött file nem hibás, csak valamit a launcher kavar be, mert ha valaki elküldi az SWTOR gyökér könyvtárban lévő main_assets.version filet (kb 14kb), felül írom a sajátomat akkor simán települ a patch. Ez az egy, pár kilobájtos file okozza az egész hibát. -
nálam teljesen jó --> nem a launcher a rossz, vagy én másik telepítőlemezt kaptam amin pont jó a launcher:) lökjél fel friss wint, állítgasd be rendesen, told fel a TOR-t --> nem lesz gond a launcherrel. tipikusan akkor van ilyen gond, mikor 2 éves, szarrá moddolt meg szarrá telepített win van fent 78 programmal, azzal persze hogy szar. meg töredezettségmentesítsd a winyót, tipikus probléma szokott lenni. -
Droughert #32337 Okos gyerek vagy ám. Először talán olvass utána, mielőtt okoskodsz..
BW is elismeri a problémát, csak éppen képtelen javítani.. -
Semmi gond nem volt a telepítéssel, az embereket meg nem tudják javítani. -
Droughert #32335 Tegnap patch volt, megint nem tudta installálni a launcher, és hibával kilépett minden telepítésnél. Pár megás patchet nem lehet felrakni valami hiba miatt, amit még mindig nem tudtak javítani. Csak ez miatt sok előfizetőt fognak veszíteni, nem hiszem el, hogy nem veszik észre, hogy valami kurva nagy gáz van a launcherrel, mert nem egyedi problémáról van szó.
Pl itt az egyik topic a sok közül a hivatalos fórumról: main assets error
-
Lehet, csak +7 szinttel később nyomd, mint a quest szintje. :D -
Volt már egy ehhez hasonló quest. Túl sok Red Dead Redemption DLCt néztek? -
Itt a konfigom alul, semmi problémám nincs. WZ-ban érzek egy kicsi csúszást, de nem nagyon zavaró pedig healerrel tolom. Elhiszem, hogy sok embernek van problémája, remélem hamarosan megoldódik nekik is.
Nekem egyetlen furcsaság, hogy a Lotro 'ezer' éves grafikája max grafikán még mindig partiban van ezzel, ami egy kicsit gáz. Legjobban egy normális élsimítást várok és hogy az ui-t lehessen csökkenteni mert a bar-októl nem látni semmit. Mondjuk ez gáz, hogy erre nem volt idejük belerakni x év alatt. Wow kivételével minden mmo-ban alap volt az UI konfigurálhatósága. -
ezek az űrcsaták qrva jók! és ez még semmi! mikor majd lehetek csillagromboló kapitány, flottaadmirális, grand moff stb. az lesz majd király. mikor nem ncp hajók lesznek hanem playerek! ez lehetne a legjobb mmo ha rendesen csinálnák. wow elbújhatna gyorsan... -
Terrorcigano #32330 Nincsenek fleeten 250en nálam.
pvp-ben van fps zuhanásom, de játszható kategória. -
hawkie22 #32329 Mivel tudom kiírattatni játék közben az fps-em? -
freeman49 #32328 Hi! Vki nem tudja miért van az, h minden géprestart után új pw-t kell csinálnom, mert a régi jót nem fogadja el. Swtor meg az Origin is ezt csinálni. ty -
áh, rajzoltak bele pár high-res textúrát, aztán hello
érdemes elindítani egy HeroEngine-t, meg a játékot 2 monitoron egymás mellett - gáz, de tökugyanúgy néznek ki, nem látszik, hogy olyan húdenagyon kipofozták volna :)
ha így nézzük, jogos a folyamatos fps hiszti - mondjuk érdekesnek tartom, hogy jön egy random tag, akinek az összes ismerőse normális fpssel, probléma nélkül elvan
ezek után kíváncsi lennék, hogy mondjuk 100 emberből mennyinek van fps gondja (megjegyzem pl. nekem sincs) -
Wlanseraf #32326 Gondoltam tákolták:) -
9. ezer éves engine. -
Wlanseraf #32324 Lehet hogy idíótaság de milyen DX a TOR? csak mert vannak olyan gamék ahol ez a cumi neki DX9 monjuk akinek jó gépe van az meg DX11, gondolom nincsbe benne csak eszembe jutott:)