60899
  • j0nNyKa
    pedig anno mikor az első infók kijöttek, nagy reményeket fűztem hozzá

na mind1, van nekünk swtorunk, nincs itt gond :)
  • Torzonborz
    egyik cimbora benne van TSW CB-ben , azt írta rosszabb a helyzet mint anno AoC-nál volt pedig azt nehéz überelni .
    szóval a helyetekben annyira nem várnám :D
  • Djuree
    qrva jó narancs cuccokat ad, amik jól is néznek ki.
  • Djuree
    én is így gondolom, rengeteg pont kell. group meg nem lesz annyi, majd talán ha összeismerkedek jobban a guildtagokkal és questelünk együtt.
  • PiszkosFred
    Huttok olyan magasrol tesznek a ket hatalom marakodasara, hogy csak na. Nekuk egyetlen szempont lebeg a szemuk elott: hasznot huzni a imp-rep konfliktusbol, moralis kerdesekbe nem mennek bele, amelyik oldal tobb penzt hoz, oda allnak.

Smuggler vs BH kapcsan en is ugy erzem, hogy a filmben latottak alapjan beidegzodott dolgokat nem akartak megbontani. Han Solo es J/B Fett miatt a jatekok nagy reszeben egyik ide, masik oda tartozik. De a jatekban ugyanugy szembe mehet mindket oldal a sithekkel, ahogy szembe mehet a republickal is, jatekos donti el (jo, nem surun, de van ra lehetoseg). Ezert kellett volna eleve fuggetlenkent indulnia, mint ahogy igertek a "harombetus konkurenciaban a bambuszt evo plussmacikkal" kapcsolatban meghozando, lvl10 koruli oldalvalaszto dontesre.
  • Tyrpak
    Ahhoz képest mikor jelenik meg, eléggé a fű alatt érkezik.
    Sajnos eddig Failcomhoz nem volt túl sok szerencsém, ott voltam Anarchy Online és Age of Conan megjelenésénél, ezeknél csak jobb lehet...

A három frakció itt is jól hangzik, csak alig van info, hogy hogyan fogja kezelni, mi lesz a jutalom, és főleg, átlagember gépén hogyan fog menni a 200+ fős nyílt háborús zóna.
  • Tababo
    3 frakciós lesz.
    templar, illuminati, dragon.

nem lesz kaszt sem szint. teljesen szakítanak a tank,dps,helaer sz.háromsággal.
  • j0nNyKa
    várjál, átfogalmazom:
    van mondjuk... tudjafranc, fél millió aktív játékos
    van egy topic ~50 emberrel, ahol arra panaszkodnak, hogy szar a launcher
    van mondjuk másik 50 ember, aki nem ír oda, csak olvassa, és hasonló problémától szenved

jön egy random ember, aki ugyanezzel a problémával küzdött, majd nála kiderült, hogy nem a launcher hibája, hanem valami másé (ott épp memória hiba)

-> nem vagyok benne biztos, hogy a launcher szar, lévén az említett launcher, ami bitre pontosan ugyanaz mindenkinél, jól működik a játékosok 99%-ánál
  • j0nNyKa
    szerintem a Secret World az ilyen 3 szembenálló franciós cucc lesz
  • Kazagor
    Hát ennek is elgurult a gyógyszere.:)
  • Tyrpak
    BH azért lett imperial, és a smuggler republic, mert a játékba betervezték őket, aztán a story team vért pisálva beleerőltette őket az SW univerzumba.
    Lásd még történelmi videó sorozat, mandalorian blockade és a smugglerek beszállása a háborúba.
  • Laroa
  • Tyrpak
    Ez nem a mostani, hanem még az előző javítás eredménye, átírtak valamit, hogy az elmaradt beszélgetések feltételét ugorja át, ezért dob fel egyszerre 4-et.

Magyarul, még mindig nem így tervezték, de a javítás után ebben a formában már legalább müködik.
  • z3d
    Vannak itemek, amik social szinthez vannak kötve, csak akkor tudod megvenni a vendortól, ha megvan hozzá a social I-V.
    Én ruhákat (sand people jelmez ) meg speedereket láttam jellenzően.
  • ShaiHulud
    hat gondolom bh azert lett imperialos mert a republic kevesbe vetemedik ilyen eszkozok bevetesere, talan tobbnyire vegig az empire-re volt jellemzo a bounty hunterek hasznalata, na meg a hutt cartel-re ugye.

smuggler meg reszben azert is lett rep, mert az o segitsegukkel szabaditottak fel az egyik bolygot az empires blokad alol. na meg ugye ott az sw filmek es han solo sztereotipia hogy empire ellen volt :D

utolag meg 100%ra veszem hogy nem fogjak megbolygatni es kulon factionba tenni oket.
  • Laroa
    Tatooine-n meg lehet venni a buckalakó ruha szettet
  • sata75
    és ha elérem a social V-t az miért jó? milyen pluszt ad?
    (új vagyok nem kell lehordani...:)
  • Laroa
    Groupban kell rengeteget questelni. Minden válaszért social pontot kapsz, de ha te nyered a válasz rollt akkor extra pontokat is. De ez szerintem úgy van, hogy 1-50 között kb végig groupban kell tolni, ha el akarod érni a social V-öt.
  • z3d
    Partyzni kell más karakterekkel, nagyon jó kis random csapatokat lehet összekapni heroicocra meg flashpointokra alacsony-középszinten (magas szinten nemtom).
    Akkor a beszélgetéseknél kapsz social pontot.
  • Djuree
    social pontot hogy a fenébe lehet sokat összeszedni? csak küldi utáni beszélgetésnél ad ilyet? mert nekem ez bukó, egyedül játszok, nincs haver aki tolja. nem is tudok máshogy szerezni így? guild az van, de ott meg nagyobb karik vannak, aki meg kicsi, az meg valahogy sosem akkor játszik amikor én.
  • Laroa
    Ja, roppant független az empire frakcióban. Látom elég nehezen sikerül felfogni miről is van szó
  • Djuree
    nekem is musthave. a sima WH az nem annyira, de a 40k az tetszik nagyon. könyveket is olvastam néhányat.
  • darth devil
    Hát amit eddig olvastam a wh40k mmorol, abból az jött le, hogy leginkább a space marine-ra fog hasonlítani játékmechanikában is, nem várok tőle csodát.
  • Laroa
    Attól függ, hogy a bolygón ahol questeltél mennyi affectiont sikerült összegrindolni, meg hányas szintű vagy. Meg vannak olyan questek mikor csak beszélgettek 1-2 mondatot 5 xp-ért meg 15 affectionért, akkor szokott egyszerre többet beadni.
  • Djuree
    mercanary is független. mivel zsoldos, aki többet fizet annak dolgozik...
  • z3d
    WH40k mmo kb ugyanannyira musthave nekem, mint ez. Iszonyatosan várom, a videók alapján egészen jó, csak kevés az infó.
  • Djuree
    wh40k mmo jövőre jön. nem olyan vészes az, dow-okban is megoldották, meg a sima wh-ban....SW világa sem kisebb...
  • Bhalage
    aha es olyan lesz, hogy ha mesz es nem figyelsz oda, hogy ne ritmusban haladj (tehat autorun pl alapbol bukoag) akkor jon egy baszott nagy homokfereg egyszercsak es lenyel mint a szart a korulotted allo nubokkal egyetemben..
  • PiszkosFred
    Hat a ziccer adott volt itt is, hogy a smuggler+BH onallo fuggetlen csapat legyen, es a player donthesse el, ki fele huz a szive. Nem igy lett, sose fogom megerteni miert nem, de bizok benne, hogy majd megtortenik ez a kesobbiekben, es hozzajuk rakva egy ujabb classt, kulon "frakcio" lesz.

Mas, tegnap a Guardinnal elertem odaig a sztoriban, hogy Kiraval elmentunk a banyasztelepre az aszteroidan. Erdekesen alakultak a dolgok, nem akarok spoilerezni. Ami a lenyeg, hogy utana a hajon beadott kb 3-4 beszelgetesi lehetoseget Kiraval (holoszobaban). Ez a bugfix hozomanya volt? Marmint, ezek a beszelgetesek a sztori korabbi szakaszaiban voltak aktualisak, de a fix miatt most jottek omlesztve? Vagy, ez alapbol ilyen, es ennyit kell a leanyzoval beszelgetni az esemenyek utan (amit mondjuk meg is ertenek)?
  • Bhalage
    the noble atredeis!
    the insidious ordos!
    and the evil harkonnen!!!

vegre atombombaval is lehetne csapatni a nubokat
    }:o)
  • darth devil
    Plusz az Emperror és az alházak. :D De egy normális wh40k mmo is jó lenne, tudom lehetetlen megoldani akkora a világ, vagy egy normális fallout mmo, eve online mintájára. :D
  • Laroa
    Hmm. Érdekes lenne, ha végre valaki belevágna egy olyan mmo-ba, hogy nem csak két frakció van, hanem ott a dune 2-ből a 3 egymás ellen versengő ház.
  • Djuree
    tényleg?o_O
  • PiszkosFred
    Keszulget.
  • Djuree
    dune-ből is lehetne mmo. nem is lenne rossz. szeretem a világát...
  • gabor696
    Hy all,

Nem tudjátok, hogy van valaki esetleg Tomb of Freedon Nadd on empire oldalon? :) (mármint magyar testvéreink közül)
  • Laroa
    Azért azt mondani a hibás memóriára egy zsírúj gépben hogy júzer error....
  • Torzonborz
    no ha minden más müxik csak ez nem akkor kétlem hogy user error.
  • Laroa
    Resident Evil: In a galaxy far far away
  • Droughert
    Igen ezt olvastam én is, sokaknak megoldotta, hogy 1 vagy 2 modult kivett, vagy kicserélt, le teszteltem én is, de nekem nem segített. A másik, nekem furcsa lenne, ha több száz komment azért lenne a fórumon, mert mindenkinek hibás a memória a gépében. Erre mondjuk egy IT szaki írt nekik egy frappáns választ is a hivatalos fórumon. A másik, meg akkor miért megy fel ha taskmenegerrel zárom be a launchert? Vagy miért megy fel ha valakitől megkapom a friss maind assets filet? Mert akkor már nem tölt le semmit, csak telepít, tehát a letöltés sem sérült, csak úgy látta valami miatt. Mindegy mai válaszuk megint egy nagy 0-volt. Marad a fapados megoldás.