60896
-
Laroa #32482 Gz a tükörtükör ovis szintű poénhoz
-
cain #32481 nem. -
Bhalage #32480 nem, a tied
:oD
ownage
:o) -
Laroa #32479 Áh, sorry. Most nézem, hogy a Chilling Scream juggernaut only. -
Tyrpak #32478 Hát én egyelőre Annihilation-ön vagyok, force charge - deadly saber - battering assault - rupture után ha még nem löktek el a francba, akkor talán belefér a snare is.
Menjek Rage és 0 pontos snare felé? hmmhmm -
Laroa #32477 A bal kezed? -
Bhalage #32476 nezd mar megjott a feltekeny baratno :d
-
Laroa #32475 Hát nekem ki van speccelve, hogy az aoe snare 0 rage-be kerüljön, force charge után az az első hogy tolom is a tömeg közepén
-
én mindenhol ugyanazt használom:) -
Tyrpak #32473 Elolvastam, mert nagyon tetszik a marauder... pve-ben.
Mondjuk annál a pontnál majdnem abbahagytam, hogy:
"some Guardians and Juggernauts have to work harder than other classes to stay within effective combat range"
Some? Guardian and Jugger? És a Sentinel és Mara, akiknek még annyi cc-je és távolsági támadása sincs mint a Juggernek?
Egyébként, nekem csak egyetlen dolog kellen a Marára, hogy játszható lehessen. Saber Throw visszaállítása Sentinel/Maraudernél, esetleg speccelhető snare-el. Vagy a 4 méteres range-ű snare-ből valami használhatót csinálni, pl 10 méter? (annyira fölös, hogy nincs is kint a gombja) -
aion eddig a legjobb mmo sztem, pedig sztem mindet próbáltam, az eve-t is nagyon szeretem, az űr miatt, de az messze van azért a legjobbtól. de most a tor is nagyon tetszik, lehet csak sw univerzum miatt. -
koszi a linket, nem ismertem
kepek alapjan meg ra is neztem volna, de mikor regisztralasnal meglattam hogy milyen otvar az oldal php resze, lemondtam a dologrol
nem mondom, hogy a z kategorias weblappap egyutt jar a z kategorias jatek is, de annyira vagyok finnyas, hogy ezt most inkabb tovabb passzoljam
gw2 egyebkent erdekli (majd) a topic lakokat? -
Laroa #32470 Kötelező olvasmány - SW/JK -
t0xikus #32469 :D -
Laroa #32468 Owned mert fogalmad sincs mit jelent az a szó, hogy szarkazmus?
-
Master accountot le lehet kérdezni, jelszó az problémás, azt én is bemákoltam kb. 20x-ra :) -
Bhalage #32466 nekem az a bajom, h fingom nincs az account es jatek jalszavaimrol.
:D megneznem karijaim megvannak-e meg oO -
Win7-el asszem kell valamit tweakelni. -
Spheriot #32464 "harombetus konkurenciaban a bambuszt evo plussmacikkal"
ez nagyon lol -
Bhalage #32463 nem, de a nalad intelligensebbek megertettek
OWNED
:o) -
bakker nem ismertem meg :( múltkor feltettem a gépemre de vmiért nagyon nem szereti , állandóan kiakadt :((( -
Bhalage #32461 a vilag legjobb pvp mmoja :o) -
Tyrpak #32460 A grafika sem minden.
Az Aion ugye Crysis, és mégis...
(több millió koreai és kínai játszik vele) -
daoc :D -
ez mi ? runescape ? :D -
Sokak szerint a wow is fosul néz ki, pedig szerintem az egyik legszebben designolt game még mindig. Sőt, én perpill egy 10 éves mmoval játszom, ami nem egy crysis :D -
z3d #32456 Ha kicsit odafigyel az ember, akkor vannak alacsonyabb szinten inkább +endurance tárgyak, mint +str. Persze viszonylag egyszerűbb akkor, ha az egyik karid synthweavinget tol, GTNben mindig akad egy egy jópofa recept, vagy páncél, meg a critelt cuccokba tank augmentation szintén jó tud lenni low lvlen is.
-
Tyrpak #32455 Az eddig felsoroltak közül, TSW, WH40K, Titan, egy közös dolgot találtam bennük: szinte üres hivatalos oldal, minimális info, még a google se nagyon ad használhatót rájuk. -
Engedelmeddel engem azért érdekel :) Már csak azért is, mert, van benne pár (régi) mythic-es arc, akik a dark age of camelot projektben is részt vettek. -
t0xikus #32453 titan néven leszel kíváncsi? -
Majd az unokád mesél róla neked. -
Orulok, hogy sikerult ezt tisztazni.
Sajnos igaz, hogy lowlvlen a tank kasztok hpja elmarad a hasonlo szintu dpsektol. De ez olyan 25-30 korul megfordul, kb akkor kezdenek el esni a "tank" cuccok, amikor a str helyett inkabb az endurance a magasabb egy targyon, valamint erkeznek a +def statok is. -
Bhalage #32450 en a blizz mmora leszek kivancsi titan neven -
z3d #32449 wh40k mmo meg world of darkness mmo, ami engem érdekel, bár ez utóbbitól félek, hogy csalódás lesz. A WoD mmo a trailerek alapján korrekt lesz.
De ahogy jhonnyka is mondta: leginkább abban reménykedem, hogy sokáig SwTOR :) -
z3d #32448
-
az a vicc, hogy így lvl 19-en, több életem van shadow-al mint a guardiannak vagy akármelyik tank kasztnak, pedig nem is endurance a fő attribom:DD én szoktam tankolni általában. más mmo-ban azért a tank viszi a prímet hp-ban is. -
én meg sok sört tudok inni.
-
Laroa #32445 Az alkohol nem játék! -
ó hát hogyne, biztos, én kérek bocsánatot. most hogy fogok tudni aludni, picsába... -
t0xikus #32443 nekem van az egész világon a legnagyobb játéktapasztalatom!