60898
  • smoother
    Azt megértem hogy 1-2 ellenséget meg kell ölni a jedinek hisz a filmben is ez volt de olyan nem volt hogy ölj meg mindenkit akit látsz.
  • darth devil
    Hasonlókat éltem át anno L2ben, várostromkor. 100 fős ally az egész szerver ellen stb stb.
    Csak remélni tudom, h lesz hasonló itt is előbb utóbb.
  • j0nNyKa
    en
    ertem
    de
    ne
    sirj
    erte
    mert
    1k-t
    igazan
    meger
    ha
    azt
    veszed
    hogy
    mennyit
    hasznalod
  • DummyBoy
    Teljesen mindegy, ha 1 forint lenne, sem lenne sokaknak.

1k huf egy éves támogatásért nem pénz. De ha nem lenne előnye, akkor meg senki sem fizetne. Naponta 3 forint ... Vagy havonta 84 ... pffhhh ...

Mellesleg abban igazad van, hogy manapság ez már teljesen alap. De 90-ben éves 1000 HUF sem ugyanaz volt mint most. (Nem is beszélve az internetről :) )

@smoother: 1: fénykard 2: Az ArmA lesz a te játékod.
  • Laroa
    nem
    vagyok
    hajlandó
    ezért
    a
    fosért
    ezret
    fizetni
    világos?
  • Kazagor
    Persze hogy van! Lego Clone Wars...
  • j0nNyKa
    hat vannak a force unleashed-ek, azok igazi verbeli csapkodos "olj meg mindent" akciojatekok
    azok elott... pf.. jo regen jott mar ki rendes sw jatek

a star-wars: battlegrounds-ok eleg jok, taktikai tpsek
    a kotor 1-2 nyilvan alap muvek, bar azok sem ajanlatosak ilyen hozzaallassal
    illetve ha szereted a strategiat, sw: empire at war kiegeszitostol, nekem okozott par kellemes orat
    meg ha nekem zavar a 10+ eves grafika, akkor a jedi academy pl. igenjo volt anno (fps)
  • Bhalage
    na akkor folytatom a josagokat:
    jatszik az ember egyszer csak guildmessage a guard at your keep has been killed aztanmegint, megint, megint, mire rajon az ember, hogy minden egyes varat elfoglalnak, relicraaaaaaid!!! alliance chat, stealther jelentesek, szervezkedes, mindenki aki el es mozog kivonul- epikus csatak es megalag :d
    elviszik a relicet - egyetemes letargia. megvedik a reliket - mindenki orul, valaszcsapat hadmuvelet indul, ellenseges frontierben osszes varat elfoglaljuk, DF kinyit, DF kitisztitasa

fakyeah ez a pvp nem a warzone
  • Kazagor
    Lézer kard rulez!!!
  • j0nNyKa
    minden nap eliszol 3 viptagsagot, szerintem igazan megeri, ha ettol kenyelmesebb a forumozas :)
  • smoother
    ok, akkor keresek valami másik tipust. Van valami másik StarWars játék ami mostanában jött ki?
  • DummyBoy
    Jaja, az lesz, lehet ... De legalább még 2 szint és elvileg megvan :)

Köszi azért :)
  • j0nNyKa
    ez nem a te jatekod.
  • Laroa
    "1k HUF a vip tagság és lesz :)"
    Ezt még 1990-ben megértettem volna, 2012-ben alap funkciónak érzem az edit gombot egy fórumon.
  • j0nNyKa
    wts edit for sms. :D
  • Laroa
    Empty Body-ba tegyél 2 pontot, jól fog jönni az extra 8% önheal
  • t0xikus
    már megint ez a téma?:D nemá:D
  • DummyBoy
    De, közben rájöttem :) lvl 30-on meglehet ...

A gond az, hogy én úgy adtam a pontokat, hogy tényleg arra csak, amit úgy érzek szükséges ahhoz hogy a következő szintre tudjak lépni ...

Erre pedig elég 5 pont szintenként.

Most valahogy így állok, és csak úgy lehet Innervate-em, ha valahová még 2 pontot szétosztok ...

@szerk: WTB edit: 1k HUF a vip tagság és lesz :)

http://www.torhead.com/skill-calc#201RGbRbd.1
  • smoother
    Azt sem értem ha a lézer kard elvágja a fémet miért kell 5-6 ütés egy robotba? Valami ha jedi akkor miért kell megölni mindenkit?
  • Rubint
    Én is várom már. A guildem is megy, szóval ott a helyem.
  • smoother
    Még várok valami ötletet mi legyek. Az 4 tipusból igazán egyik se tetszik igy az leszek ami a legjobb dps. De melyik az? Gondolom a light páncélos a legjobb dps ha balance van mivel annak kell a legtöbbet sebezni ha a védelme kevés. A jedit papot próbáltam de mindig bekapcsolni a gömböt nem valami jó dolog erre is figyelni egyfolytában.
    Néztem a nehéz páncálost de az meg kb ugyanolyan gyenge mint a light csak kisebb a dps e. A medium meg olyan hamar halós fajta.

• Laroa
    wtb edit :D
  • Laroa
    Viszont 40 alatt sose lesz meg az innervate, képtelenség :)
  • Laroa
    Miért ne lenne lehetséges? Max más skillre teszel pontot nem arra. például így
  • DummyBoy
    Nem az a kérdés, hogy hogyan talentoljak ... hanem hogy hogyan NE! :)

Egyszerű: Egy csomó helyen láttam olyan buildeket, ahol kihagyták a Dark Resilience-et és a Fadeout-ot. Na az érdekelne engem, hogy ez lehetséges-e tényleg, vagy csak bugos kalkulátorral csinálták a mutatványt.

Az ok roppant egyszerű: Ha ezeket valahogy ki lehet hagyni, akkor már most lehetne Innervate-em ... ha nem akkor még 4 szint.
  • Laroa
    tess
  • s0n1c
    nyihihi, nézz be daoc topicba, ott is sírnak :D
  • Chris
    Na pofa be, előbb Sonic linkelt képe, most meg ez... nem akarok ma este daoc-ot installálni... ;D
  • DummyBoy
    Van köztetek magasabb szintű (35+) Sorcerer healer? Lenne egy kis talentes kérdésem ... (Az sem gond ha 50 :) )
  • Bhalage
    semmi nem adja meg a mirmidon zergek nagyuzemu henteleset, vagy amikor meglett a varazslatos milla folotti last week rp a csapatnak, vagy amikor 3an (zerk 2 healer) agyonvertunk egy full groupot, vagy amikor a 4 oras group session vegen a 200kill 0 halal megvolt,
    es hogy volt hely. HELY. nem egy picsanyi zsebkendonyi instanceolt palyan volt 20 ember aki egymasnak esik, hanem ha az esett jhol akkor varfoglalas 100v100 (v 8v100:D megahent vagy futiinnendegyorsan _D) de ha roamingolni akartal akkor 8v8(mgnel stealth adddal, plusz rp :d)
  • s0n1c
    Hinni én sem hiszek el semmit a fejlesztőknek, túl sok elbaszott mmo-t láttam már :) Csak bízok :)
  • Bhalage
    mar a wart is eros visszalepesnek tartottam! probaltuk ugy jatszani mint a daoct, de helyszukeben es a lootkurvulas miatt az elmeny elmaradt. szal nem hiszek en mar semmiben : ) itt is pl mindenki a warzonakon agonizal, en meg alapbol onnan indulok hogy egy ekkora fosba nem is veszek reszt. a pve /tortenet nice mondjuk es szorakoztat
  • cain
    a jó ötletek és a pénz együtt kevés.
  • Chris
    Amit egyelőre lehet tudni a GW2-ről, az alapján nagyon reményteli. 3 oldali több foglalható pontos, váras, tornyos, utánpótlás-elvágós open pvp-vel, harc közben fegyver alapon váltható melee/ranged és skill/spell szettel, rating rendszerrel, stb. elhúzták rendesen a mézesmadzagot. Egyvmit kell még emésztgetnem, mégpedig hogy instanced battlegroundokon kezdetektől mindenkinek azonos szintű gearje lesz, ott nem számít a kari fejlettsége. Viszont open pvp-ben, rvr-ben rendesen működik.
  • Torzonborz
    Pommel Strike-hoz hasonló ranged ability van snipernek is. elég lutri mert vagy müxik vagy nem. pvp-ben eddig talán ha 1szer tudtam használni.
  • t0xikus
    agentnél sem mennek az ezek megfelelői
  • Laroa
    Nem a sebzésen van a hangsúly ennél a skillnél. Nekem az aoe snare 0-t sebez pl. És a legnagyobb poén az, hogy az SW-nek a két legnagyobbat sebző reakciós képessége nem működik pvp-ben, míg azt hiszem, hogy a dzsedájnak mindkettő jó
    Savage Kick
    Pommel Strike
  • s0n1c
    Spec én nagyon bízom benne, hogy végre valakinek sikerül megalkotni egy jó pvp rendszert, a wvwvw rendkívül jónak tűnik, de nagyon sok dolog kell e mellett.
  • Chris
    Ezt korábban már nézegettem, vki ajánlhatta.
    Tipikus esete annak, hogy ennek a készítői nincsenek ötletek és elképzelések híján, baromi jó hosszútávon is lekötő koncepciók vannak, 3 frakció, GW2-szerű tényleg újító harcrendszer, aréna, bounty-rendszer, stb. csak lehet, hogy pénzük nem lesz gyorsabb kivitelezésre, marketingre. Az swtor mögötti pénz meg az e mögötti ötletek lennének képesek maradandót alkotni.
  • s0n1c
    mér??? mythices fejlesztők, 3 server frontiers mapon, mi kell még :D