60898
  • Marfy
    Egy interjúban azt mondták hogy nem lesz, persze a wowban is azt mondták és mégis lett, szerintem még várj pár évet, már ha addig menni fog a játék.
  • j0nNyKa
    annyi, hogy repairnél szar file-nak érzékeli, és ezért letölti a 11 gigát, de én nem repairelek, úgyhogy lesz*rom

amúgy meg visszacserélni egy file-t nem egy túl bonyolult feladat
  • TDC Geronimo
    Mindenhol ez a helyzet, max kisebb arányban
  • Jockey
    karakter transferrol van valami info?
    A pvp szerver republic oldala gyakorlatilg nem letezik, nem akarnekl ujra gearelodni megentP
  • TDC Geronimo
    Írták fórumon, hogy corrupt lehet tőle kliens úgyhogy nem ajánlott.
  • j0nNyKa
    How to change the SWTOR boot up loading screen image - tesztelve, működik
  • j0nNyKa
    sith social armors:
  • j0nNyKa
    karakter guide-ok, kezdőknek mindenképp nagyon hasznos, haladóknak sem árthat mondjuk az altokhoz
  • MaRee
    Ezzel már minuszba menne az fps néhányunknál
  • j0nNyKa
    leírás, amely a "teljesen mirrored" kasztok közötti különbségeket taglalja - érdekes :)
    mondjuk azt gáznak érzem, hogy az ÖSSZES leírt példa az empire oldalon erősebb :/
    empire karakter létemre ezt.. szégyellem.
  • Sir Quno Jedi
    Bár némi magyarázat kéne hozzá (még nekem is).
  • Sir Quno Jedi
    mehetne banerbe! pls.!
  • j0nNyKa
    SWTOR Trick to Improve Graphic Performance
    kommenteket érdemes olvasni
  • j0nNyKa
  • gavor
    Háát, erre tört magyarsággal csak annyit tudok mondani, hogy:
    Húú bazzmeg!
  • Tyrpak
    Mako-nál a szinkronszínész egyik régi képét nézhették:

Bár szerintem [URL=http://www.starpulse.com/Actresses/Chabert,_Lacey/gallery/DGG-004321/]"más részét" [/URL] is felhasználhatták volna benne...

2. helyezettnek szerintetek: Stacy Haiduk vagy Deborah Kara Unger ?
  • BoneDragon
    Persze mindig a gép szar, nem a fejlesztők a hibásak. Ők rendesen optimalizálnak egy 10 éves enginet!!!!4
  • MaRee
    Szerintem szar a géped...
  • TDC Geronimo
    :D
  • BoneDragon
    Amúgy faszán optimalizáltak a játékon. Felmentem ptr-re eljutottam fleetig és max grafikán (kivétel árnyékok) 7!!!fps-em volt ráadásul egyedül voltam az egész bázison. Na már most ez live szerveren átlag 250playerrel ugyan ezzel a graf beállítással 20-25fps. Csak így tovább...
  • j0nNyKa
    underworld goods-ra cuppan a lelkem, bár nekem totál darkos karival is 10k volt az affli még level 50 előtt, pedig nem kapott ajándékot
  • gavor
    Kira hasonlít is önmagára kicsit. Vékonyabb az arca, meg fiatalabb,de a séró stimmel:P
    Nekem is Mako a kedvenc. Adtam is neki egy kupac republic meg imperial memoriable-t vagy mit, de nem lelkesedik:P
  • j0nNyKa
    en is ot neztem ki :)
    ensign is jo, meg jaesa, de a makos csajban van egy olyan.... makos cukisag :)
    en ahogy latom, nem csak a hangjukat adtak a karakterekhez, hanem tulajdonkeppen a feelinget is
    nehanyon kifejezetten azt lehet latni, hogy a szinkronszineszrol lett lemodellezve a karakter (gondolom igy "hitelesebb" a hangjuk)

ja es igen, az empire buxak > republic buxak :D
  • gavor
    Na most lelőtted a hátralévőket, de megbocsájtok, mert láttam ki az aki azt a kis cuki hangot kölcsönzi Makonak:)
  • Uniel
    Ahogy nézem Sith oldalon még a szinkron színész csajok is jobbak :P
  • Bhalage
    FEARRR!
  • j0nNyKa
    windows hatterem:
  • TDC Geronimo
    Alap
  • Bhalage
    apropo a belsavison a dread lordokkal talalkozott vki?
    na az a s+++ kategoria!!!
  • Bhalage

egypar csaj s++!
  • j0nNyKa
  • j0nNyKa
    akkor jon a "fufufufufufufu"
    szerintem pedig az marciusig ilyen lofasz lesz, de legjobb esetben is majd valamelyik mini-patchben megcsinaljak - 1.1ben nem latok ilyesmit
  • TDC Geronimo
    De ha ma megint baszik megadni a wz wineket akkor... :d tegnap meg se csináltam már azt a dailyt -.-
  • j0nNyKa
    hm, mondasz valamit
    mindenben egyetertek a taggal, de a fanboy indexem ettol meg mindig magas, mert egyszeruen elvezem a jatekot, es kurvasok idot foglalkozok vele
    ur-wow, en igy szeretlek.
  • Tyrpak
    Amire én nem találtam soha szavakat, de a pasasnak végre sikerült megfognia, hogy mi a bajom az MMOkkal, úgy általában:
    "Perpetually unsatisfying and, yet, strangely addictive."

SWTOR is ezt hozza ki az emberekből: örökké elégedetlenek, de mégis függőként játszanak vele.
  • picket
    Csalódtam a fanboi-indexedben. Nem gondoltam volna, hogy belinkelsz egy leírást, aminek a konklúziója az, hogy a voice actingot kivéve ez egy űr-wow. Bár egyébként a review tényleg átfogó, őszinte, egyszerűen korrekt.
  • z3d
    Jó az interjú, remélem nem csak szöveg lesz - bár én úgy vagyok vele, hogy annyi pénzt beleöltek, hogy a nyereség érdekében egyszerűen foglalkozniuk kell a dolgokkal :)

A review is jó, kösz.
  • Fenrir
    Igen, 1 respawn-ba meg némi pénzbe kerül :D
  • Jabar
    Le lehet szálni a taxi-ról menet közben? :o
  • j0nNyKa
    egy eleg jo, atfogo review a jatekrol