60898
-
Egy interjúban azt mondták hogy nem lesz, persze a wowban is azt mondták és mégis lett, szerintem még várj pár évet, már ha addig menni fog a játék. -
annyi, hogy repairnél szar file-nak érzékeli, és ezért letölti a 11 gigát, de én nem repairelek, úgyhogy lesz*rom
amúgy meg visszacserélni egy file-t nem egy túl bonyolult feladat -
Mindenhol ez a helyzet, max kisebb arányban -
karakter transferrol van valami info?
A pvp szerver republic oldala gyakorlatilg nem letezik, nem akarnekl ujra gearelodni megentP -
Írták fórumon, hogy corrupt lehet tőle kliens úgyhogy nem ajánlott. -
How to change the SWTOR boot up loading screen image - tesztelve, működik -
sith social armors:
-
karakter guide-ok, kezdőknek mindenképp nagyon hasznos, haladóknak sem árthat mondjuk az altokhoz -
MaRee #32636 Ezzel már minuszba menne az fps néhányunknál
-
leírás, amely a "teljesen mirrored" kasztok közötti különbségeket taglalja - érdekes :)
mondjuk azt gáznak érzem, hogy az ÖSSZES leírt példa az empire oldalon erősebb :/
empire karakter létemre ezt.. szégyellem. -
Bár némi magyarázat kéne hozzá (még nekem is). -
mehetne banerbe! pls.! -
SWTOR Trick to Improve Graphic Performance
kommenteket érdemes olvasni -
-
gavor #32630 Háát, erre tört magyarsággal csak annyit tudok mondani, hogy:
Húú bazzmeg! -
Tyrpak #32629 Mako-nál a szinkronszínész egyik régi képét nézhették:
Bár szerintem [URL=http://www.starpulse.com/Actresses/Chabert,_Lacey/gallery/DGG-004321/]"más részét" [/URL] is felhasználhatták volna benne...
2. helyezettnek szerintetek: Stacy Haiduk vagy Deborah Kara Unger ? -
Persze mindig a gép szar, nem a fejlesztők a hibásak. Ők rendesen optimalizálnak egy 10 éves enginet!!!!4 -
MaRee #32627 Szerintem szar a géped...
-
:D -
Amúgy faszán optimalizáltak a játékon. Felmentem ptr-re eljutottam fleetig és max grafikán (kivétel árnyékok) 7!!!fps-em volt ráadásul egyedül voltam az egész bázison. Na már most ez live szerveren átlag 250playerrel ugyan ezzel a graf beállítással 20-25fps. Csak így tovább...
-
underworld goods-ra cuppan a lelkem, bár nekem totál darkos karival is 10k volt az affli még level 50 előtt, pedig nem kapott ajándékot -
gavor #32623 Kira hasonlít is önmagára kicsit. Vékonyabb az arca, meg fiatalabb,de a séró stimmel:P
Nekem is Mako a kedvenc. Adtam is neki egy kupac republic meg imperial memoriable-t vagy mit, de nem lelkesedik:P -
en is ot neztem ki :)
ensign is jo, meg jaesa, de a makos csajban van egy olyan.... makos cukisag :)
en ahogy latom, nem csak a hangjukat adtak a karakterekhez, hanem tulajdonkeppen a feelinget is
nehanyon kifejezetten azt lehet latni, hogy a szinkronszineszrol lett lemodellezve a karakter (gondolom igy "hitelesebb" a hangjuk)
ja es igen, az empire buxak > republic buxak :D -
gavor #32621 Na most lelőtted a hátralévőket, de megbocsájtok, mert láttam ki az aki azt a kis cuki hangot kölcsönzi Makonak:) -
Uniel #32620 Ahogy nézem Sith oldalon még a szinkron színész csajok is jobbak :P -
Bhalage #32619 FEARRR! -
windows hatterem:
-
Alap -
Bhalage #32616 apropo a belsavison a dread lordokkal talalkozott vki?
na az a s+++ kategoria!!!
-
Bhalage #32615 
egypar csaj s++! -
-
akkor jon a "fufufufufufufu"
szerintem pedig az marciusig ilyen lofasz lesz, de legjobb esetben is majd valamelyik mini-patchben megcsinaljak - 1.1ben nem latok ilyesmit -
De ha ma megint baszik megadni a wz wineket akkor... :d tegnap meg se csináltam már azt a dailyt -.- -
hm, mondasz valamit
mindenben egyetertek a taggal, de a fanboy indexem ettol meg mindig magas, mert egyszeruen elvezem a jatekot, es kurvasok idot foglalkozok vele
ur-wow, en igy szeretlek. -
Tyrpak #32610 Amire én nem találtam soha szavakat, de a pasasnak végre sikerült megfognia, hogy mi a bajom az MMOkkal, úgy általában:
"Perpetually unsatisfying and, yet, strangely addictive."
SWTOR is ezt hozza ki az emberekből: örökké elégedetlenek, de mégis függőként játszanak vele. -
Csalódtam a fanboi-indexedben. Nem gondoltam volna, hogy belinkelsz egy leírást, aminek a konklúziója az, hogy a voice actingot kivéve ez egy űr-wow. Bár egyébként a review tényleg átfogó, őszinte, egyszerűen korrekt. -
z3d #32608 Jó az interjú, remélem nem csak szöveg lesz - bár én úgy vagyok vele, hogy annyi pénzt beleöltek, hogy a nyereség érdekében egyszerűen foglalkozniuk kell a dolgokkal :)
A review is jó, kösz. -
Igen, 1 respawn-ba meg némi pénzbe kerül :D -
Le lehet szálni a taxi-ról menet közben? :o -
egy eleg jo, atfogo review a jatekrol