60893
-
De a kedvencem az, amikor a célpont stealthbe megy a project elől. :D Napi 10-15x előfordul. Nem annoying, kicsit se. :) -
szerintem amíg a magyarításra vársz, kezdjed el olvasni legalább a class questeket, mert hogy magyarítás a büdös életben nem lesz, az biztos :)
annyira nem fárasztó azt a néhány beszélgetést végigolvasni, főleg mert izgalmasak -
abyssban persze nem volt szintkorlát. akkor nem tudom ez a 10 szintenként pvp melyikben volt, kb. 40 mmo-val játszottam már:DD -
az a baj nem értem a történetet, nyomkodom el mindig space-el:D jó lenne ha majd jönne magyarítás, akkor elolvasnám. ha nagyon akarnám akkor elolvasnám, nagyját érteném, középfokú angolom van kb., de lusta vagyok ennyit olvasni, azt lefekvés előtt szoktam az ágyban kényelmesen, és MAGYARUL XD meg annyira nem is érdekel, ha játszok akkor játszok, nem olvasgatok:) -
most te tényleg elmagyarázod, hogy mindenki hülye, aki pvpzik, mert semmi értelme?
megengeded, hogy élvezzük a pvpt, SŐT!, level 50 előtt is műveljük?
vagy inkább ne? :( -
igaz, ott van egy fájdalmasan hosszú ugró animáció
szerintem jópár ilyen jellegű spell van még sajnos -
Warden #32673 Implantokat vehetsz ah ba ha nemvagy biochemes, vagy azt választod quest rewardként.Az itemek modolásával annyira mindegy hogy mi van rajtad és szintén jók a questrewardok, pláne hogy választhtsz zömében magadnak vagy az aktuáls companionodnak.50 en meg a narancs cuccos felmódolható 124 ig a heroic flashpointok tionese-columi itemeket dobnak.A normál operationok ami 8 fősben simán pugolható ha ép nem bugos valami, meg szintén columi seteket dob.A rakata implantokat meg fülest pedíg ki kell seggelni napi quest formájában.Az kb 2 hét.
Amit sürgősen meg kell oldania a biowarenek az a target of target hiánya.A hc-nightmare raidelést anélkül csak pár bigott ember fogja csinálni aki imád oráliálódni. -
ez így tökéletes, kiugróan csak az 50-esen erősek warzoneban, a többiek simán el tudnak bohóckodni egymással -
És ebben még nincs benne a Consular aoe knockback animációja. Elnyomom az egyébként instant spellt, és röhögve interruptolnak egy viszontknockback-kel, amint meglátják az animációmat. -
Warden #32670 Mit értesz az alatt hogy megunod lvl 20-30 on?Az kb a chapter 1 vége a karaktertörténetben sőt ha jól emlékszem az is 32.Filmet is úgy nézel hogy megnézed az első 20-30 percet és utána belekezdesz egy másik filmbe?Jó sok hibája van a játéknak, egy viszont biztos a történet kiba.. jó.A magam részéről azt sem bánnám ha lenne offline módja a kotor 1-2 ős változat mintájára és 2 companionnal lehetne haladni. -
Tyrpak #32669 Aionban a nagy zónákban volt elvileg limit, hogy milyen szintű jöhet át a... riftnek hívták asszem a lyukakat.
Viszont Abyssban nem volt semmilyen limit, és a magas szintűek elég gyakran nem a magas szintűek ellen mentek, hanem inkább a túloldali kiskarikra.
Szóval mindkét fél a másik lvl 20-asait farmolta... -
Tyrpak #32668 lvl up közben: 330 commendation a fegyver, lvl 20-on és lvl 40-en implantok és páncél set.
Ezekhez valahonnan kell a commendation. :) -
Droughert #32667 Szerintem nem volt, és amit írtál, hogy be volt osztva lvl1-10, lvl11-20stb az sem igaz, mert emlékszem ment a sírás meg az anyázás, hogy a magasabb szintű karakterek folyamatosan gankelik a kicsiket. -
Tyrpak #32666 Fleeten a bolt soron a két pvp árusos beugró között van egy terminál, mellette áll a pvp weapon vendor.
Alacsony szinten kegyetlenül sok xp-t ad a daily küldi. -
Warden #32665 Kényelmes tempóban is 3 hét kb felszintezni egy karaktert, de valóban ez nem lóverseny.Tobábbra sem értem azokat a játékosokat akik pvp -nek lvl up közben.A történet bőven kitart 50-ig és tényleg olyan mint egy interaktív film.A karácsonyi szabadság alatt volt jópárszor hogy hajnali kettőig fentmaradtam "csak még 3-4 quest" erejéig.50 en kijönnek a játék hibái, van 21 napi quest meg a zömében bugos hc flashpointok és az a másfél operation ami elérhető jelenleg.Remélhetően a holnapi patch kicsit feldobja az endgame-t mert így sajna bármennyire szeretek az asassinommal játszani élménydúsabb jóval egy másik karakter-történet indítása. -
warzone küldik ezek mik? hol kapom őket? space küldiket csinálom. -
asszem lvl 11-től már volt. de én is régen nyomtam, lehet rosszul emlékszem. -
Tyrpak #32662 Gyakorlati tapasztalat: Vicious Slash lvl 48 karit ütve 940, lvl 50-eset ütve 640... (amúgy roppant aránytalan a boost, lvl 10-en másik lvl 10 ellen még 1500 volt)
Majd arra leszek kiváncsi, mit szólnak az 50-esek, ha szintén gearelt 50-esek ellen lesznek csak. :)
Nagyobb kihívás lesz? -
Kipróbálhatod, de sok értelme nincs, a talentek fele nincs kirakva. Én azt mondom 40+. A hpd és a sebzésed közel annyi lesz mint a többieké, csak fele annyi skillel, mert ami talentből jön az nincs meg. Állítólag azért lett így csinálva hogy ne kelljen órákat várni egy warzonera. -
Droughert #32660 Lehet rosszul emlékszem,már régen volt, de nekem úgy rémlett, hogy lvl20ig nem volt pvp aionban. -
MaRee #32659 Kipróbálhatod, kapsz blostert ami felnyomja a statjaidat, és nagyjából életképes leszel valamennyire pvp-ben is, csak ne engedj közel senkit :P
Amúgy a szintezés nem lassú, én a mainemmel 3 hét alatt lettem 50-es kb, napi 4-5 óra játékkal, ha minden nap megcsinálod a warzone és a space küldiket, akkor simán megvan. Két altom is van, bár ők még kicsik (lvl 10+). -
Igen, tudom, azért írtam a remélemet, mert ha 50 helyett 49-es karikkal lesznek tele a WZ-k, az egy low lvl karin nem segít olyan sokat :)
Viszont az biztos, hogy nem lesz annyi full gear-elt emberke :)
Kiváncsian várom az estét, aztán majd kiderül ... Főleg mivel sikerült elég emberes WZ FPS-t kicsikarnom a gépből, még hazamegyek, kicsit buherálgatok, aztán majd meglátjuk :)
@Djuree: Azért nem használhatatlon a kis karik sem, ráadásul a pvp gear-ek miatt ártam neki én is, + a daily PVP kveszt miatt. Így most még jobb lesz, bár én elég noob pvp arc vagyok még :) Szóval érdemes kipróbálni. -
sata75 #32657 hát szerintem olyan nem lesz, mindenki a tuti kőarcokkal tolja. csak a lúzerek mint te meg én , választják a "jó" oldalt.
#32652 A jó egyensúly az a 3:1? mért HB kb olyan nem?:) bár tapasztalatom szerint inkább 15:1:)) -
t0xikus #32656 én tegnapi warzone élmények után lehet azt mondom, hogy szüneteltetem, amíg nem csinálnak vmit. -
ez nem segít, ha a lvl 1-lvl 49 esek meg együtt lesznek:DD -
pvp-t ki akarom próbálni, de akkor lvl 20-on ne is próbáljam? aionban jó volt, ott 10 lvl-enként voltak beosztva a pvp-kre az emberek. lvl1-10, lvl11-20 stb. -
höhö azért ezt majd holnap este próbáljuk ki hogy müxik e :D
btw többi klánnál mi a helyzet , mennyien maradtok következő hónapra ? -
mind2 magyar pve szerveren jo az egyensuly -
le lett mar irva parszor, hogy holnaptol az 50esek kulon warzoneoznak a nem 50esektol -
Tyrpak #32650 Kérlek mondjatok egy olyan szervert, ahol várhatóan egál lesz a republic és az empire.
Ahton csináltam egy sage-et, de egyszerűen olyan mértékben béna a republic oldal ott, és annyira nem befolyásolja az empire túlsúlyt, hogy nem is érdemes húznom. (plusz a Project egy fos, jó az AC meg minden, de akkor már inkább sorcerer, insta sebzés, villám) -
Ezzel csak az a gond, hogy olyan 35 után kezdik a karik azt hozni amit kellene nekik.(talentek, skillek ...)
Nekem is két karakterem van, 19 és 29, mikor melyikhez van épp kedvem, azt tolom, de élvezem nagyon. Az egyetlen ok ami miatt haladni kellene, hogy amíg kicsik, addig nem tudok a nagyobb guild tagokkal együtt menni FP-kre és ilyenekre ... (Ráadásul mindkét karit szeretem, mindkét sztori tetszik, stb ... szóval nehéz dönteni ...)
PVP meg vicces, lvl 16-os Sniper-el bementem kipróbálni, a második legkissebb karakter 49-es volt ... Remélem a peccs után valamit változik majd a dolog :) -
t0xikus #32648 én elég laza játékkal lettem a hétvégén 50es. kb 1 hónap alatt. -
nem tudom, én el nem tudom képzelni hogy lehet valaki már 50-es. tegnap játszottam pár órát, megléptem a 19-ről a 20. szintet:D jó persze nem sietek nézelődök, mászkálok, tv-zek is közben, de akkor is. napi 16 órát tolják ezek vagy mi? én pár óra után már unom nagyon, legyen akármilyen jó játék is. egyik mmo-ban sem volt maxos karim, lvl30-40 körül megakadtam, olyan sokáig tartott egy szintlépés, hogy nem volt hozzá türelmem, inkább új karit indítottam. így mindig volt 6-7 kiskarimXD most vagyok 20-as, de már érzem hogy ebben sem leszek sosem 50-es, sztem 30-nál megunom teljesen a mostani karit és kezdek újat:D -
Tyrpak #32646 Látok embereket, akiknek lassan már az altja is 50-es (41 volt tegnap).
Bioware statisztika pedig azt mondja, hogy a legtöbb ember 20-30 között van (bár ebben az én altjaim is benne vannak).
Egyszerűen nem tudom, hogy melyik szerveren, melyik ACt húzzam fel, mert azt nem érzem, hogy azzal még utána is hónapokig fogok tudni 50-en játszani.
Szép és jó a story, meg a szintezgetés, nagyon élvezem, csak egyszerűen nem akarok eljutni 50-re, amilyen állapotban jelenleg az van. -
Chris #32645 Csinálj akkor a republic oldalon karit Ahton, ott a fél daoc AoD guild. :D
-
Egy interjúban azt mondták hogy nem lesz, persze a wowban is azt mondták és mégis lett, szerintem még várj pár évet, már ha addig menni fog a játék. -
annyi, hogy repairnél szar file-nak érzékeli, és ezért letölti a 11 gigát, de én nem repairelek, úgyhogy lesz*rom
amúgy meg visszacserélni egy file-t nem egy túl bonyolult feladat -
Mindenhol ez a helyzet, max kisebb arányban -
karakter transferrol van valami info?
A pvp szerver republic oldala gyakorlatilg nem letezik, nem akarnekl ujra gearelodni megentP -
Írták fórumon, hogy corrupt lehet tőle kliens úgyhogy nem ajánlott.