60898
  • maniac001
    ez a modolási móka benne lesz az 1.1-ben? Mert a note-ban nem látom de azt mondák benne lesz. Mármint hogy az epix cuccokból az armoringot is ki lehet szedni, és át lehet rakni narancssárga cuccba így a set bónuszt is.
  • Ariakus
    Nem értem akkor a kotor-t te hogyan tudtad élvezni ha nem tudsz jól angolul hiszen az is sztoriközpontú játék volt.
  • cain
    /off
    btw, emlékszem hasonló volt a helyzet még EQ2ben az eofos (echoes of faydwer) contentnél. évekkel később úgy emlegették a healerek, mint azt az időszakot, ami különbséget tett fiú és férfi között. =]
    /on
  • cain
    http://www.swtor.com/community/showthread.php?t=272
  • cain
    elvileg a healerednek van olyan abilityje, amivel ezeket a cc effekteket leszedi rólad. használja.
  • picket
    Mit eszel a kotor-on, ami ebben nincs meg, illetve azt hogyan bírtad ki, ha swtort nem bírod úgy, hogy nem érted mit beszélnek? Úgy érzem valamiről lemaradtam a kotorban, és most szomorú vagyok :c
  • sorthair

Please
  • sata75
    a régió kódos problémára mi volt a megoldás?
    haverom most vette meg, telepíti fel és ezt írta ki neki.
    emlékszem volt róla szó csak már nem tudom mi volt a megoldás:(
  • Thoracotomia
    x-wing alliance
  • cain
    ha szerinted ezen a játékon eddig már van 100 milla nyereség kemény jenki valutában, akkor mire ez a nagy pesszimizmus?
  • sorthair
    Sziasztok!

Valaki jart mar ugy, hogy feltelepiti a 3 cd-t, es mikor inditana, az update 12 gb os cuccot akar leszedni, es hibat is ir ki miutan leszedte, megvan a jatek, es el sem tudom inditani, ha valaki tud, kerem segitsen!
    Most a netrol toltom le, hogy megnezzem az is ugyan ezt csinalja.e!

Koszonom elore is!
  • maniac001
    Ez a modolási móka benne lesz az 1.1-ben? Mert a note-ban nem látom de azt mondák benne lesz. Mármint hogy az epix cuccokból az armoringot is ki lehet szedni, és át lehet rakni narancssárga cuccba így a set bónuszt is.
  • Bhalage
    szerintem a force unleashed -ek iszonyu fostaligak, ilyen szart en meg nem lattam. egy konzolos szarfos port, de abbol az igen nullcsinger tipusbol. ilyen battleffronthoz nem is foghato se hangulatban se jatekelmenyben semmiben
  • j0nNyKa
    sajnos "mélyebb" star warsos cucc kevés van
    amit írtam már: battlefrontok jók, jedi academy jó, force unleashed-ek agyatlanok, de jók
  • Laroa
    "Sajnos az angolom nem éri el ezt a szintet igy a storyt nem értem."
    Akkor ez nem a te játékod lesz.
  • t0xikus
    hello kitty online?
  • smoother
    Ez a lego clone program gyerekeknek való mese. Azt hittem valami komolyabb. A kotor sorozatot végigvittem párszor imádom ezt a világot.
    Csak ez a progi nem akar bejönni valahogy. 8 karakterem volt ebböl egy élte megy a lvl16-ot majd ezt is meguntam és törlés. Sajnos az angolom nem éri el ezt a szintet igy a storyt nem értem. A régebbi programokban sosem volt ilyen gondom. Akkor marad ujra a kotor sorozat.
    Ha esetleg van még valami más nem meseprogram azt szivesen megnézem.
  • Tyrpak
    Nem, fordítottam + összeszedtem fórumból.
    Magamtól én ilyen szép számokat nem találok ki.
    Ebből mondjuk a szerver farm költsége az egyetlen, ami szerintem exhas, főleg, hogy a 2-t nem lehet összeadni, nem ugyanannyiba került, stb.

A többi jónak tűnik.
  • Laroa
    Meg vagyok elégedve, tankként teljesen jól operál pvp-ben, csak az a fránya guard ne ölne meg olyan hamar ha puggal megyek. Jó teammel egyébként, ha jól használod a guardot akkor meg álom.
    Volt olyan meccsem, hogy 6an kellettek ahhoz hogy nagy nehezen megöljenek, meg olyan is amikor két pillanat alatt elhullottam egy sage meg egy smuggler ellen. De ez gear kérdése.
    Bosst tankoltam, nem nagy ügy, csak kevés volt a DPS EV-ben tegnap és a 2. boss 24%on enrage :)
  • csokicsiga #32785
    Sith Juggernaut megvagy amugy elégedve Laroa?
    Bosst tankoltál már, milyen a tankolás egyébként vele?
    Pvpbe azt halottam, hogy agyhalott, ha nincs healer mögötte?
  • gavor
    Akkor ezt fejből lökted?
  • Tyrpak
    Az a póló kell nekem is :) Főleg ha magyar tőzsdei cégeket is ki tudnék olvasni a konstellációból :)

Nem, az egyik olyan fórumból vettem, ami úgy kezdődik, hogy "az előző fórumot 1000 hozzászólás után lezártuk" :)
    (általában csak a 3. reinkarnációját veszem észre a jobb flame-eknek)
  • picket
    Én teljesen elhittem, hogy ezeket a számokat egy pöcsétes pólón fennmaradó csipsz és ételmaradék konstelláció adta ki egy egészséges hasracsapás után, de akkor ezek szerint tévedtem :D
  • Laroa
    Ja, de a juggerel is kénytelen vagy hibrid ágra menni mert tényleg úgy nyitnak a mobok hogy rájukugrasz, tolnál egy smasht az aggróért és abban a pillanatban ellöknek.
    Ezért kénytelen vagy 12 pontot beleölni a dps ágba, hogy a force charge után 4 secig kapj cc immunityt, de ez azt jelenti, hogy csak 29 pontod marad a tank ágra. Miközben az ideális egy 33/8 lenne pve tankolásra.
  • Tyrpak
    Az, hogy 10 secen belül 3 db stun, azt nem tudom hogy védi ki egy tank. Szóval nem gyakorlati síkon, hanem az elvvel van problémám. Már a mobok is kezdik?

Gyakorlatban, a 2. alkalom után, amikor a healer és még valaki meghalt, a 2 papír dps (én meg az IA) meg combat stealth és kifut insta, összejött a rota, mint írtam, és onnantól 1.5 percenként lement egy csapat. A legpapírabb kaszttal :büszke:
  • gavor
    Akkor legyél kedves, legközelebb linket is mellérakni, én is szívesen elolvasnám. Így én egyszerű olvasó, csak azt látom, hogy dobálózol a 20-40 millió dollárokkal.
  • Tyrpak
    Hát a szép kerek összegeket olyan emberek hasalták, akik szeretik a szép kerek összegeket. :) Meg szeretik a számokat. Meg szeretik őket összehasonlítani. Pl. ahonnan én vettem, ott egy hollywoodi film költségvetésével és nyereségével vetették össze, és hozták ki, hogy ezzel az erővel szénné kereshette volna magát a Bio, ha nem mmo-t csinál belőle, hanem swtor filmet, ezzel a sztorival, ezekkel a hangokkal (és a trailerek cgi-jével).

De ha tudsz pontosabbat, pl a Bioware könyveléséből, szívesen látom. :D
  • gavor
    Nem a Juggernaut a tank sith warrioréknál?
  • j0nNyKa
    mármint hogy a kb. legpapírabb dps kaszttal nem tudsz 4 playeres contentet tankolni? ja, komolyan tűnik :)
  • picket
    Jól talentelt sorcerer a barátod.
  • gavor
    Ezeket a szép kerek összegeket hol olvastad?
  • Tyrpak
    Ennél már csak pve-ben a jövőbelátó ellenfelek a jobbak.
    Tegnap aszittem agybajt kapok.

Marauderrel bevállaltam egy Heroic 4 tankolását.
    Ment is volna a dolog, ha a húzás nem úgy néz ki, hogy:
    Force Charge, a levegőben (!) kapom a stunt, leesek méterekre az ellenféltől. (rage megvan, sebzés bement, távolság 10 méter). cc break elmegy, közben a mobok még engem lőnek.

Befut közéjük... 2. stun, most egy trooper fagyasztós gránát képében.
    Kivárom. Mobok már kezdik a healert lőni.

Odaérek végre, smash.
    Mobok megint engem lőnek. Kapok egy blind-ot. Mobok megölik a healert, mire a 8 sec blind lejár.

Végül rájöttem, hogy csak úgy megy, ha ugrás ELŐTT felrakom a cloak of paint, ugrok, kivárom az 1. cc-t, meg a gránátot is, és a smash után a blindot szedem le a cc breakkel...

Ez most komoly? Mert viccnek durva.
  • Chris
    Köszi, hála az égnek lehet normálisan is vitatkozni, mert vannak arra képes értelmes emberek is, mint pl. jómagad. Úgy gondolom ez viszi előre a világot.

Nem veszem magamra, hiszen kb. háromnaponta írok ide, akkor is másból indul a dolog, ill. direktben meg vagyok szólítva. De azt viszont valljuk be, hogy senkit nem zavarna akárminek az élvezetében egy negatív hangvételű vélemény, ha annak nem lenne alapja, ill. egyáltalán meg sem születne ennyi ilyen.
  • picket
    Megfeledkeztél a soon™-ről
  • DummyBoy
    Szerintem nem én nem értem ... de hagyjuk inkább ...
  • Spheriot
    van, ott kb annyian hagyták abba 1 év alatt amiből bármelyik mmo megélne 10 évig...
  • Sáska
    s ezek kozul -ha jol remlik - csak a Lord Calypho angol nyelvu, a tobbi francia illetve nemet.
  • Laroa
    Best ability delay evör: SW-vel tolnám a tömeg közepén a smasht, megnyomom a gombot felugrik a warrior, kapok egy knockbacket, elszállok a brébe. Feltápászkodik a karakter, és eltolja a képességet úgy, hogy nincs a közelében senki
  • Tyrpak
    Már csak az kérdés, hogy amennyire homofób a bioware: a pureblood warriorodnak lehet-e a férje a chiss agent?
  • j0nNyKa
    azt ők nem ismerik. van a "soon", meg a "never". ennyi.