60893
-
t0xikus #32839 aszentségit:D -
sorthair #32838 Vkinek volt már olyan gondja hogy, main assets 1 után szinte azonnal vmi errort kap, maj repair és kezdi előröl?
Mert kicsit idegesítő hogy 7. alkalommal töltöm le azt a 11gb-ot... Re-install, admin mod ugyan ezt dobja...
-
maniac001 #32837 ez a modolási móka benne lesz az 1.1-ben? mert a note-ban nem látom de azt mondák benne lesz. Mármint hogy az epix cuccokból az armoringot is ki lehet szedni, és át lehet rakni narancssárga cuccba így a set bónuszt is. -
sorthair #32836 Hey!
Vkinek volt már olyan gondja hogy, main assets 1 után szinte azonnal vmi errort kap, maj repair és kezdi előröl?
Mert kicsit idegesítő hogy 7. alkalommal töltöm le azt a 11gb-ot... Re-install, admin mod ugyan ezt dobja...
-
ezt a hszt bannerbe kene rakni
oszinten: neked honnan volt penzed a jatekra? -
smoother #32834 Swtor, Négy fajta van a kardos a pap a pisztolyos meg a puskás.
Van valami nevük is de mindegy ezeket tudják.
-
te tudod melyik topicban vagy? -
smoother #32832 Kezdek egy papnőt, Agnetha Fältskog lesz a neve.
-
Én se, sőt már egyből szinkronizálják is le -
mi értjük -
smoother #32829 Nem is lesz hozzá magyar felirat? Nem is értem miért nem raktak bele egy magyar feliratot.
-
Nephin #32828 Utána is angolul van... :P :D -
50ig mindenképp :p -
Nephin #32826 Nem, néhány ember írja, hogy rossz a játék. Ez egy remek játék, a bugok ellenére teljesen játszható, érdekes, élvezetes. Viszont tényleg angolul van. :D -
smoother #32825 Szóval 50 után indul a játék? De hát mindenki irja hogy rossz a játék ezért sincs nagy kedvem hozzá mert tele van hibákkal és játszhatatlan.
Kotor magyarul volt.
-
Hát én elvagyok a sztori után is. Warzone, operation, hc flashpoint vagy sima flashpoint. Ilyen egy MMO. Egyszerűen képtelenség annyi sztorit belerakni, hogy örökké tartson. Nem lehet gyorsabban fejleszteni, mint ahogy a játékosok haladnak. -
Elég a klassz, a mellék összes, a bónusz szériák a bolygókon, meg az űrhajósak 1x. -
sajnos most sem -
Sokaknak ez van. -
Most mát tudod. -
nem -
Ugye tudod, hogy ez egy mmo és itt max szinten kezdődik a játék? -
és három hónpot mindég fizetsz addig a semmiért és be sem lépsz???
-
kell. -
hawkie22 #32815 Csak simán Class-küldikkel is el lehet érni az 50-et? Vagy még hozzá kell "tenni" valamicskét mellékküldikből meg pvpből? :) -
A republic az SW Albionja? :P -
Sunbender #32813 nálam ha kikapcsolom a bloomot a holo képek sem látszanak párbeszédeknél (bár lehet ez csak nekem van) -
Szerintem ez a terv. Márciusban új bolygó, stb. Havonta-kéthavonta új tartalom. És nem csak az operationökre gondolok itt. -
Nephin #32811 Szerinted nem lesznek új sztoriszálak? :D Kb. minden szintemelésnél ez lesz az alap. -
sata75 #32810 Na szóval az történt, hogy sikerült megoldani a régió kódos dolgot.
Első belogoláskor videó végigfut, majd kidobja a rendszer, ntdll.dll hibával. Némi guglizás után arra jutottunk, hogy a hiba az ön készülékében van, mármint a win7-ben. S mivel winfos régi is volt meg szemetes is gyors format és win újrahúzás következett.
Eredmény: játék elindul, tölt egy kicsit majd mindenféle hibaüzenet nélkül kidob és kész.
Várom az ötleteket és ha lehet ne azt, hogy menjünk hello kitty onlineozni mert kissé ideges vagyok:)
Driverek mind a legfrissebb, azt hiszem a win az még nem sp1, de folyamatban van. -
Attól még felmerül a kérdés, hogy ha tudja, hogy gyenge angolból, akkor mégis mire gondolt amikor megvette a játékot?
-
cain #32808 btw, aki a republikánus oldalon játszik, és már beleszagolt valamelyest az endgamebe... trooper tankként mennyire jó area tankolásban? -
A kotor-okhoz volt magyarítás! -
cain #32806 eztet -
A grafikánál a bloom mit állít? Én semmi különbséget nem veszek észre! -
maniac001 #32804 ez a modolási móka benne lesz az 1.1-ben? Mert a note-ban nem látom de azt mondák benne lesz. Mármint hogy az epix cuccokból az armoringot is ki lehet szedni, és át lehet rakni narancssárga cuccba így a set bónuszt is.
-
Ariakus #32803 Nem értem akkor a kotor-t te hogyan tudtad élvezni ha nem tudsz jól angolul hiszen az is sztoriközpontú játék volt. -
cain #32802 /off
btw, emlékszem hasonló volt a helyzet még EQ2ben az eofos (echoes of faydwer) contentnél. évekkel később úgy emlegették a healerek, mint azt az időszakot, ami különbséget tett fiú és férfi között. =]
/on -
cain #32801 http://www.swtor.com/community/showthread.php?t=272 -
cain #32800 elvileg a healerednek van olyan abilityje, amivel ezeket a cc effekteket leszedi rólad. használja.