60893
  • t0xikus
    aszentségit:D
  • sorthair
    Vkinek volt már olyan gondja hogy, main assets 1 után szinte azonnal vmi errort kap, maj repair és kezdi előröl?
    Mert kicsit idegesítő hogy 7. alkalommal töltöm le azt a 11gb-ot... Re-install, admin mod ugyan ezt dobja...

• maniac001
    ez a modolási móka benne lesz az 1.1-ben? mert a note-ban nem látom de azt mondák benne lesz. Mármint hogy az epix cuccokból az armoringot is ki lehet szedni, és át lehet rakni narancssárga cuccba így a set bónuszt is.
  • sorthair
    Hey!

Vkinek volt már olyan gondja hogy, main assets 1 után szinte azonnal vmi errort kap, maj repair és kezdi előröl?
    Mert kicsit idegesítő hogy 7. alkalommal töltöm le azt a 11gb-ot... Re-install, admin mod ugyan ezt dobja...
  • j0nNyKa
    ezt a hszt bannerbe kene rakni
    oszinten: neked honnan volt penzed a jatekra?
  • smoother
    Swtor, Négy fajta van a kardos a pap a pisztolyos meg a puskás.
    Van valami nevük is de mindegy ezeket tudják.
  • j0nNyKa
    te tudod melyik topicban vagy?
  • smoother
    Kezdek egy papnőt, Agnetha Fältskog lesz a neve.
  • TDC Geronimo
    Én se, sőt már egyből szinkronizálják is le
  • Sir Quno Jedi
    mi értjük
  • smoother
    Nem is lesz hozzá magyar felirat? Nem is értem miért nem raktak bele egy magyar feliratot.
  • Nephin
    Utána is angolul van... :P :D
  • TDC Geronimo
    50ig mindenképp :p
  • Nephin
    Nem, néhány ember írja, hogy rossz a játék. Ez egy remek játék, a bugok ellenére teljesen játszható, érdekes, élvezetes. Viszont tényleg angolul van. :D
  • smoother
    Szóval 50 után indul a játék? De hát mindenki irja hogy rossz a játék ezért sincs nagy kedvem hozzá mert tele van hibákkal és játszhatatlan.
    Kotor magyarul volt.
  • N1ggA
    Hát én elvagyok a sztori után is. Warzone, operation, hc flashpoint vagy sima flashpoint. Ilyen egy MMO. Egyszerűen képtelenség annyi sztorit belerakni, hogy örökké tartson. Nem lehet gyorsabban fejleszteni, mint ahogy a játékosok haladnak.
  • Sir Quno Jedi
    Elég a klassz, a mellék összes, a bónusz szériák a bolygókon, meg az űrhajósak 1x.
  • Sir Quno Jedi
    sajnos most sem
  • DummyBoy
    Sokaknak ez van.
  • Fpocok
    Most mát tudod.
  • Sir Quno Jedi
    nem
  • Fpocok
    Ugye tudod, hogy ez egy mmo és itt max szinten kezdődik a játék?
  • Sir Quno Jedi
    és három hónpot mindég fizetsz addig a semmiért és be sem lépsz???
  • j0nNyKa
    kell.
  • hawkie22
    Csak simán Class-küldikkel is el lehet érni az 50-et? Vagy még hozzá kell "tenni" valamicskét mellékküldikből meg pvpből? :)
  • Tafaya
    A republic az SW Albionja? :P
  • Sunbender
    nálam ha kikapcsolom a bloomot a holo képek sem látszanak párbeszédeknél (bár lehet ez csak nekem van)
  • N1ggA
    Szerintem ez a terv. Márciusban új bolygó, stb. Havonta-kéthavonta új tartalom. És nem csak az operationökre gondolok itt.
  • Nephin
    Szerinted nem lesznek új sztoriszálak? :D Kb. minden szintemelésnél ez lesz az alap.
  • sata75
    Na szóval az történt, hogy sikerült megoldani a régió kódos dolgot.
    Első belogoláskor videó végigfut, majd kidobja a rendszer, ntdll.dll hibával. Némi guglizás után arra jutottunk, hogy a hiba az ön készülékében van, mármint a win7-ben. S mivel winfos régi is volt meg szemetes is gyors format és win újrahúzás következett.
    Eredmény: játék elindul, tölt egy kicsit majd mindenféle hibaüzenet nélkül kidob és kész.
    Várom az ötleteket és ha lehet ne azt, hogy menjünk hello kitty onlineozni mert kissé ideges vagyok:)
    Driverek mind a legfrissebb, azt hiszem a win az még nem sp1, de folyamatban van.
  • Svenhassel
    Attól még felmerül a kérdés, hogy ha tudja, hogy gyenge angolból, akkor mégis mire gondolt amikor megvette a játékot?
  • cain
    btw, aki a republikánus oldalon játszik, és már beleszagolt valamelyest az endgamebe... trooper tankként mennyire jó area tankolásban?
  • Witcher
    A kotor-okhoz volt magyarítás!
  • cain
    eztet
  • Bigblind
    A grafikánál a bloom mit állít? Én semmi különbséget nem veszek észre!
  • maniac001
    ez a modolási móka benne lesz az 1.1-ben? Mert a note-ban nem látom de azt mondák benne lesz. Mármint hogy az epix cuccokból az armoringot is ki lehet szedni, és át lehet rakni narancssárga cuccba így a set bónuszt is.
  • Ariakus
    Nem értem akkor a kotor-t te hogyan tudtad élvezni ha nem tudsz jól angolul hiszen az is sztoriközpontú játék volt.
  • cain
    /off
    btw, emlékszem hasonló volt a helyzet még EQ2ben az eofos (echoes of faydwer) contentnél. évekkel később úgy emlegették a healerek, mint azt az időszakot, ami különbséget tett fiú és férfi között. =]
    /on
  • cain
    http://www.swtor.com/community/showthread.php?t=272
  • cain
    elvileg a healerednek van olyan abilityje, amivel ezeket a cc effekteket leszedi rólad. használja.