60893
-
Tyrpak #32879 Ég és föld a mara és a jugger.
Spectől függően marával vagy kismillió gombot megnyomsz, és felhőben röpködnek a számok (4 db dot), vagy beugrasz és utána elnyomsz egy akkora aoe-t, hogy mindenki csak pislog.
Elsővel jobb a túlélőképesség, másodikkal nagyobb a dps.
Agent után a 2. legjobb melee dps. -
Megoldódott a "memory leak" problémám, alaplap csere ramcsere up to 16Gb...
most le folyik a game a képernyőről :D
PvP-s témához:
Én pl Operationt felhúztam lvl10-ig majd onnét warzone lvl 20-ig mert iszonyat jó néz ki az a narancs "neo" kabát cuccos :]. Aztán ettől függetlenül minden küldit végigpörgetek Kaason ha szürke ha nem :D.
Itt is mint minden más játékban is igaz, hogy csak annyira szórakoztat a játék amennyire a játékos "kijátssza". Jó példa itt fórumon Sir Quno Jedi élmény olvasni a kommenteket amiket ír, na ő pl bele éli magát a játékba és jól szórakozik, embere válogatja. Tény, hogy nem mindenki tudja így bele élni magát, de ettől még nem feltétlenül a játék a rossz :]
-
Tyrpak #32877 A trash szar, mármint a grafikája is, meg a sebzése is.
De kb minden mással odabasz, főleg a voltaic slash-voltaic slash-shock kombóval.
Ha túléled ellene a burst-öt, akkor sima ügy, mert kifogy a force-ból. -
a mi szerverünkön biztos máshogy működnek a shadowok, mindenesetre köszönik szépen, b*szottnagyokat ütnek :D -
Droughert #32875 Az a "konzuli"! -
jah, az alapja az pap:D -
sata75 #32873 az a pap? -
hát ez a jedi shadow mekkora egy szar kari. nuku dps. -
Maranak észrevehetöen jobb a dps-e, mint a juggerner?
Könnyebb vele haladni? -
pont azon agyaltuk, hogy tuti írtak valami bullshit generatort még a fejlesztés elején, aminek odaadsz egy kontextust, és generál rá egy ilyen sablon lóf*sz szöveget, hogy "szeretjük a játékosokat, mindent megteszünk, soon" -
én még éltetem is, meg kérdezgetem, hátha löki tovább :D -
van a juggernek olyan high-end armorja, ami nem annyira cyborgos, és még jól is néz ki (még a dagadt karakteren is..)
-
DieHard #32867 El ne zavard jonnyka, ő lesz a fényünk az éjszakában! -
Tyrpak #32866 "Because we care" ... nem is olvastam tovább. -
Tyrpak #32865 Kimaradt az összehasonlítás. :)
Mara 50-en per pill egy mad maxes punkra hasonlít, jugger meg egy vasálarcos cyborg. Szvsz mindkettőnél korábbi narancssárgák jobban néznek ki, mint az end-game páncél.
Női maránál pl van olyan felső, ami páncélozott bikini, hozzá bő szoknya...
este csinálok screent.
De mara át tudja modolni az imperial agent pár cuccát is, és akkor zubbonyban sapkában fénykardozhatsz :) -
Értem köszi. -
Na, igy már kezd alakulni a kinézet . 
Más, szerintetek, melyik hasonlit inkább Dark V. -re a sith warrior tank, vagy a mara dps?? -
nincsen sajnos, és nem is tervezik, hogy kapunk magas karikat / live szerverről "klónozást", marad az, hogy PTSen altozol
a PTS legelső indításnál letölt 11 gigát (swtor_test_***.tor file-ok), utána mindig csak az aktuális patcheket ugyanúgy, ahogy a live szerver is -
PTS-en vannak előre gyártott karakterek, vagy csak egy 1-es szintűt lehet indítani?
Valamint én múltkor ráindítottam a letöltésére és újra le akar szedni 11GB-ot? -
miért ne lehetne az ő játéka? én sem értem, meg nem is érdekel annyira, hogy elkezdjem fordítgatni a tonnányi vakert, egyszerűen továbbnyomom őket, mégis élvezem a gémet. egy jó játék élvezete nem a történeten múlik, hanem a hangulaton, ami itt bőven megvan. -
Gero: a PTS egyébként simán ráfrissített a custom loading képemre, gond nélkül.
Más: valamit heggesztettek az 1.1-en, mert nem bugos már nálam az AA + bloom kombó. Ezen kívül a vsync is helyesen működik.
Kezd a játék jól kinézni:
-
gavor #32858 Az előző legalább vicces volt! -
Droughert #32857 Nem baj, így legalább ma is meg lesz az Ilumos pvp napi quest :)
Patch után kérdéses, hogy mennyi esélye lesz rá a republic oldalnak. -
-
smoother #32855 A puskás lézer jani volt csak nem akartam igy irni.
-
Droughert #32854 Van ilyen hiba. A többség azt fogja mondani, hogy te vagy a hülye a gépedhez, és nálad van a hiba... A userek 90%-nál 1.0.2-patch után jelentkezett ez a hiba. Megoldás több is van. Első, ha van ismerősöd akkor elkéred tőle a teljes telepített swtor mappát és felmásolod a gépedre. Másik megoldás, bár ez talán csak mindig az aktuális patch után működik, hogy valakitől elkéred az swtor gyökér könyvtárból a main_assets fájlt (15kb a mérete kb.) és felülírod a sajátodat. Ekkor simán telepíti a patchet. Meg lehet próbálni azt, hogy amikor repair után elkezdi letölteni a 11gb-os filet, akkor taskmanagerből kilövöd a launchert és utána újra elindítod, jó esetben ilyenkor simán telepíti a patchet. Ha nincs ismerősöd akkor innen le tudod tölteni őket: www.falconevo.co.uk. -
hogyazafenevigyelemár ... 
-
ez most költői kérdés volt? :)
írja a launcher, hogy a "szokásos" pár napos késéssel jön a karbantartás / a patch, szóval ja. -
Elmarad ma a patch? -
és melyik a puskás? miket tud? nyomtad vele? milyen? -
smoother #32849 Elnézést de nekem igy egyszerübb mert az angol neve valami konzuli vagy mi le sem birom irni kiejteni meg még ugy se igy lett pap.
-
/cleave -
dregnarr1 #32847 Custom chat channel elhagyására van lehetőség? Mi a parancs hozzá? -
^^ -
Bhalage #32845 azt a kúúúúúúúúú
kinek az álrekkre?:D -
Star Trek-ezni nem szoktál? SW-ben mi a neved? Felveszlek friend-nek!
XD -

-
A hónap vicce! Rakjuk ki bannarba, hol van ilyenkor Jeff? -
Wlanseraf #32841 

-
MaRee #32840 :DDDDDDDDDDDDDD