60898
-
Aztamindenitneki...... -
Laroa #32923 Azért nincs az elejétől fogva 50es bracket mert akkor a gyorsabban fejlődőket azzal büntette volna a rendszer, hogy egyáltalán nincs warzone. Így a lassabban fejlődők meg altozók lettek azzal büntetve, hogy pár hét után megkapták a nyakukba a hc guildek full pvp geares premadejeit :) -
elhalasztva ...
höhöhöhhö -
Sajnos elszaladt a szekér a pvp armorok kapcsán. Ráadásul, a "mostani helyzet" miatt még az sem igaz, amiért ennek különlegesnek kéne lennie, pl. tényleg csak a legjobb pvpben jó playereken. -
t0xikus #32920 agenttel volt ilyen mókám tegnap előtt. pedig abszolut szar gearben vagyok még. vmi 50es jetinek mentem neki és a 3sec stunból nem kelt fel élve. 4sec alatt 4 medál:) -

-
Laroa #32918 -
Mondjuk az is igaz, hogy a legtöbb OP videó meg egyebek jön abból is, hogy most ömlesztve megy a warzone ugyebár :/ és egy fullosan pvp cuccokba öltözött karakter (tök mindegy melyik kaszt) relatíve OP az 50 alatti karaktereknek kb esélyük sincs. Ezért nem is értem, hogy az elejétől fogva miért nincs külön az 50-es pvp.... -
Tyrpak #32916 Mara-val legalább azt nem rontották el, hogy kap jópár defenzív skillt:
Cloak of Pain alap (a vörös villanás), Saber Ward, Rage ágon specelt Force Camouflage, és végül, ami Clindánál nem látszik, de gyakran nyeri az Undying Rage-el, amikor 15% hp-n lefelezi a hp-ját a 99% damage resisthez.
Szóval életképes, a páncélját meg szerintem előbb-utóbb leváltják heavy armorra (vagy a BH merc kapjon mediumot). -
mnorbi #32915 hmm, mégsincs ma patch ? -
Newton a guild név :] kreatívak voltunk név választás szempontjából 
Karakterek: ööö
Fryja
Ryra
Beeam
Van még egy sorci meg egy mara is de nem tom a nevüket most így hirtelen LOL
-
A Mara nagyon jó. Mondjuk a sok akrobatika miatt kell hozzá egy jó healer comp, de nagyon jó kis class. Különösen az Unbreakable Rage skill után ...
Viszont értelmes kinézetű, attachmentezhető, nem "Lordos" páncélt, amolyan "Jediset" még nem találtam hozzá. Ez viszont felbasz, mert Juggerhez van pár ami nagyon jól néz ki. -
operative valóban elég buzi tud lenni 
némi balanszt elviselne a játék nyilván, de alapvetően a csapatjáték a lényeg, abban meg ugyanúgy hasznos tud lenni a marauder is, mint az operative -
Tyrpak #32911 Azért vesd össze a sebzését az OP-erative-val. :)
3 sec-es halál
Ez a beteg, nem a marauder. :)
Marauderrel vagy magadat is rootolod a force choke-hoz, vagy ki kell várni amíg a force crush leketyeg, azalatt Clinda-t is legtöbbször lestunnolták.
Operative-val meg, ellöknek, hopp, lövöm futás közben is. -
Warden #32910 Egen... a trash ugyanannyi powerbe kerül mint a voltaic slash mi a manónak használná az ember?Pve ben sem használatos, 50 en pvp ben meg abszolute szűkségtelen.Gondolom a nagy pvp huszárok kirakják a a Fadet a 31 ponthoz az sok mindent megold, és a dark embrace is talentes.Pl spike-maul-slash-slash-shock (tallentelve az igazi az is a madness ágon)erre az időre még aktív a force regen ugyhogy lehet egy elecrocute még egy maul a slash buffja még nem járt le viszont a shock újra aktív ugyhogy shock and roll és barátságból egy discharge.Izmosabb ellenfél esetén ilyenkor ha nincs power nyom az egyszeri asassin egy force cloackot majd kezdődik minden előről, vagy elnyomja a deflectiont ha szereti a face to face mókát, a power gyorsan regenerálódik.
Djuree a jedi shadow echte ugyanaz mint az asassin, per pillanat a legjobb melee dps és szintezni is nagyon jó vele.Nincs még egy olyan class ami a napi 4 heroic questből 3 at le tud szólózni és ebből 2 db négy fős.(hozzáteszem a a stealt meg a vanish azért nagy előny ezekben, gondolok itt az empire oldali 4 fős reaktor robbantgatós napiquestre vagy a másik kettőben hogy nem kell thraselni simán be lehet menni a bosshoz) -
mojolni (lol) a polcon porosodó legó tengeralattjárómmal is lehet, szóval ezzel nem győztél meg :DD -
Lehet azzal is mojolni persze nem olyan ütökvágokamputálokmegyektovábbmegnemállok mint a mara
-
Droughert #32907 Én ez miatt a vanguarddal váltottam dps-ágra, így legalább van némi dps-em is, guard-ra így is kapok pontokat, ha használom az aggro skilleket. Gyakran több prot. pontot szedek össze mint egy shieldes vanguard a guard skillel. -
túl sokan, hamarosan leépítés 
veled hol/hogyan/mikor lehet in-game találkozni? -
jugger tank kaszt, azzal guardolod a dpst / healt, van "shielded", és alapvetően 4x annyi armorod, mint a maraudernek
a dps juggert hagyjuk, szerintem az teljesen fölösleges dolog
és igen, nyilván dpsben meg sem közelíti a marát -
Juggernek is van DPS specc ága ;] -
Mara nem szar, csak alacsony szinten sok játékosnak nem jön be, hogy skill is kell a játékhoz és nem olyan OP mint a BH, vagy az SI... -
vibrosword, 1.1-be most bekerült pár beteg stattal rendelkező, elképzelhető, hogy fogunk látni párat :)
nekem mai napig ez volt a legszebb fegyver, amit a játékban láttam:
-
BrandonLee #32901 Uhhh jó nagy dps-t tol a mara LoL!
Gondolom a juggerből fele ennyit se lehet kisajtolni! Gondolom a juggernak nincs annyival nagyobb defense mint amennyivel kissebb dps-e!?
-
No problem
neked még elnézem :P.
Amúgy hányan vagytok Sárkány Lovagrend-ben ? Elég sok karakterrel szoktam találkozni :] -
én mindig mondtam hogy beteg a marauder, csak divat lett rámondani, hogy szar, úgyhogy szar. ennyi. :D -
Guardiannal egy bibi van, hogy a minden védelme SEM ér semmit a sorcik ellen. A force póvereikkel leolvasztják rólad a hápédet, hiába minden. Ez gáz. A vicces az, hogy kizárólag endurance-ra mentem végig és brutális is lett, de nincs több hápém (legalábbis látványosan), mint a sok nyominak. Így ha a páncél és a pajzs nem véd valami ellen, akkor pont olyan gyorsan halok bele, mint bármék papírkaszt bármibe...
EZT rühellem. Akkor mi értelme van a tanknak?! -
Boncmester #32897 Mi a fene van a kezében? Hentesbárd? :D
Amúgy postoltál már olyan screenshotot, ahol nem meztelen a karaktered? :D -
Boncmester #32896 Tök fölösleges, guilden belül is naponta 10x hangzik el rosszul a TS-en, egy ideje már oda se figyelek rá, mert unom javítgatni az embereket :) -
Boncmester #32895 Nem sebez rosszakat :) -
jól esik úgy indítani a napot, hogy lenácitrollkodtalak, na. 
és amúgy hja, memória az most tényleg a béka segge alatt van, egész jóféle beruházás :) -
Ha van jó csapatod, akkor guardiant, meg ha defenzív vagy akkor is. Nekem bevállt úgy is, hogy nincs jó csapatom és szingliben regelek wz-re.
Ha gyakni akarsz és magadban is gyilkolós szeretnél lenni, akkor nyilván a másik. -
Jól van korán van hagyjál már :]]
szerk : Operative...
Szóóóri !!

Torzi:
Nem csak SWTOR miatt upgradeltem azért azt megjegyezném :] alkalmi vétel volt vétek lett volna kihagynom :P -
Boncmester #32891 Az utlimate válasz: attól függ, melyik tetszik jobban :) -
tankolni akarsz, vagy ezt művelni?
-
Boncmester #32889 +1 -
BrandonLee #32888 Sziasztok! Elérkeztem a jedi knightal az ac választáshoz! PvP orientált játékos réven kérdezném a véleményeteket, hogy a tapasztalatok alapján, pvp-re a guardiant vagy inkább a sentinelt érdemes választani? -
én azt kérem, amit te szívsz, masszív mennyiségben. -
akkor mégegyszer rákérdezek:
az Operation az melyik kaszt?
és hova fogsz menni 50-es szinten? Operative-be?
-
1 .: húúúdejóóó vegyünk még ramot egy ilyen fostalicska játék miatt :D
mondjuk legalább most olcsó.
2.: beleélés szerintem függ attól is hogy mennyire élvezed az adott class-t amivel nyomulsz. snipert az elején még kedveltem de most már egyre többször b@ssza ki nálam a biztosítékot. nem is értem hogy ez mitől lenne sniper. semmi köze hozzá .