60898
  • Djuree
    akkor jó, ezekszerint még én vagyok vele csak szar, nem ugy és akkor használom a skilleket amikor kéne. igaz még csak 22-es vagyok.
  • Droughert
    Igen kb 3-at, de ha azt nézed nem lesz random faktor, mert a champ setnél valaki nyit 6ládát és benne van neki 6különböző setitem, van aki meg nyitogatja sorban őket és ha éppen nem üres, akkor húz egy olyan itemet ami már amúgy is megvan neki mondjuk 3példányban.
    Minden attól függ, hogy mennyi commendation lesz abban a zsákban, meg mennyibe fognak kerülni a set darabok, de ezt majd patch után fogjuk biztosan látni.
  • Tyrpak
    Igen, jól látod, akik hc módon kifarmoltak mindent, azok miatt változik a rendszer. Innentől normális idő és nem napok kérdése lesz megszerezni a pvp geart, tehát akinek nincs, addig azokat csontra szopatják azok, akiknek mákuk van, vagy nincs életük.
  • Chris
    De ez vhogy csak nem áll össze. Amit a patch notes sugall, az az, hogy könnyítenek a battlemaster megszerzésén, ami azt fogja eredményezni, amit írtál, baromi gyors lesz.
    A másik véglet meg, hogy csak commendation lesz és 30-60 kell egy itemhez, de akkor meg az lesz, amit Laroa ír, hogy baromi hosszú lesz kiszedni, mert mennyit dob egy táska egy daily/weekly után, 2-3-at?
  • j0nNyKa
    én eddig is jogosnak éreztem az álláspontjaidat, de lassan egy karbantartás is közeleg (igen tudom, nem ma), lesz elég baj itt, nem kell belekötni a pvp rendszerbe most :D
  • Droughert
    Igen, ezért ment is a sírás a fórumon.
  • Droughert
    Én úgy értelmeztem, hogy több token kell majd a set darabokhoz. Ellenkező esetben 1hét és mindenki full batllemaster setben rohangál majd.
  • Laroa
    Tehát ha jól értem akkor ezzel csak és kizárólag az ilum farmoló hc brék járnak jól akik már valszeg full battlemasterben rohangálnak. Mindenki más meg farmolja a commendationt ezer meg egy évig?
  • Chris
    PvP
    Battlemaster Gear Tokens have been converted into Battlemaster Commendations, which can be used to purchase any Battlemaster gear. This allows players to purchase any piece of gear instead of requiring them to purchase the piece indicated by the token.

Battlemaster Bags now contain Battlemaster Commendations instead of Battlemaster Gear Tokens. They still also contain Champion Commendations.

Ez alapján a gear tokeneket kiveszik, helyettük commendationok lesznek, amikből bármit lehet venni, nincsenek itemhez kötve. Gondolom a champion bag rendszer marad javítva, ergo a battlemaster táskában lesz 2-3 champion comm, meg lehet benne 1 battlemaster comm, amiből 1 tetszőleges battlemaster gear vehető.
    Vagy durr egy pofon, ez megváltozik és 30-60 ilyen comm kell egy itemhez, amiket csak dailykkel és weeklykkel lehet kifarmolni?
  • PiszkosFred
    Pedig ez az a terulet, amiben mindenki egyetert: a pvp jelenlegi allapotaban egy fostalicska minden aspektusaban, amely max par wz erejeig fun, de mihelyst "profi" alapokra helyezi az ember, akkor annak szanatorium a vege :)
  • nowan
    De igen: volt arról szó, hogy nem lesz battlemaster token, csak commendation.
  • Laroa
    Mázlifaktor kérdése, de úgy néz ki hogy az sem túl nehéz.
  • Chris
    Hűha, erről az expertise értelmetlenségéről, meg a korábban tárgyalt nem-tankos-tank és túl hibrid kastokról már le sem merem írni a véleményem, mert olyan hiszti folyamot generálna, hogy a fal adná a másikat. :D
  • Droughert
    Azért annyira nem könnyű össze szedni azt a full champ setet. Nagyon random a ládák zsákok tartalma, én lassan valor57 leszek, és hiányzik fegyver, füles, shield, gatya, fejes, csizma. Viszont van már 3 relicem, van 2 chestem, és nyitottam zsinórban 7üres zsákot egymás után... Ha nincs szerencséd előbb leszel rr60 mint, hogy full seted legyen.
    Amúgy nem 1.1-től lesz az, hogy a battlemaster zsákban már csak token lesz, nem fognak itemet dobni?
  • Chris
    Hmm, vhogy úgy emélkeztem, hogy csak a hetiknél lehet választani. Tehát akkor a battlemaster is ugyanolyan gyorsan beszerezhető, mint a champion.
  • t0xikus
    kapjátok be:D
  • Torzonborz
    soon™ ©

putypurutty :D
  • t0xikus
    ˆ
  • Laroa
    már valor 60 előtt választhatsz, hogy a napiból champ vagy battlemaster zsákot kérsz-e.
    A heti questet nem tudom, remélem ott nem az lesz, hogy kapsz 2 tök értéktelen champ zsákot meg választhatsz majd 1 battlemastert.
  • a.carkey
    Mondjuk simán tönkre lehet tenni a 15 perc hírnéves emberkéket, ha monjuk bekerül plusz 10 szint és még jobb cuccok, bár, azok ebben fognak pvpzni, tehát csak kismértékben lehet majd megfogni őket, szóval kell rá megoldás, mert ez így nem kóser.

Az SWGben simán resetelték az egész jedi rendszert 2x is, meg ugye az NGE, tehát meg lehet tenni.
  • Laroa
    kikúrt mód nem veszi be az ascii kódot ez a fostaliga
  • Laroa
    ˆ
  • Chris
    Már korábban is feltettem a kérdést innen a pálya széléről, hogy tudja-e vki hogy gondolták a pvp gearelődést valor rank 60 felett?
    Ugye egyértelműen kb. mindenki full champhion geares lesz r60-ra, de akár már r50-re is. No de azután hogy megy tovább a dolog?

- minden champion bag helyett automatikusan battlemaster bag jár majd a dailykért, aminek következtében a battlemaster geart is hasonlóan gyorsan be lehet szerezni, mint a championt, vagy

- marad ahogy van és csak weekly questekért lehet battlemastert szerezni, ergo nem lesz értelme dailyket csinálni?
  • j0nNyKa
    gg informatika ©
    és az amúgyis soon™
  • Laroa
    Bármilyen kaszttal AC-vel és speccel nevetségesen egyszerű fejlődni. Aki egy companionnal képtelen megölni egyszerre 6-8 sima mobot, az menjen super mariozni.
  • Laroa
    ehh ez a köcsög fórum nem ismeri a copyright szimbólumot..
  • Forrest Tomee
    Valakinek vannak sentinel tapasztalatai? Külföldi fórumokon eléggé szidják, hogy szar a védelme, hamar összecsuklik és 100 gombot kell egyszerre nyomogatni vele. Klassz küldik mennyire nehezek neki. Úgy tudom healer társat csak lvl30 felé kap.
  • Laroa
    Soon
    ˆBioWare
  • a.carkey
    Azért ha egy szériából megvan mindegyik darab, akkor elég jó kis plusz statokat adnak a páncélok. :(
  • mnorbi
    de meddig ?
  • Laroa
    Resilience
  • Laroa
    Legtöbb mmoban van ilyen pvp stat, nyilvánvaló volt hogy a tor sem lesz különbség.
  • j0nNyKa
    nagyjából szart se ér az expertise, legalábbis az az 5-6%, amit ad, nem számít olyan sokat
    a problem tényleg inkább az illum farmer noobokból van, akik 1-2 napos karakterrel full championban rohangálnak - na őket nehéz elkapálni 50es szint alatt, az biztos
  • j0nNyKa
    a képen látható AA-t a játék állította be magától, majd megkapod te is ezt a funkciót a héten, addig ne babráld :)
  • Omlás
    Ati control center tudod "kényszeríteni" az AA-t.
  • Laroa
    Várni kell szépen az 1.1es peccsig és a játékon belül lehet majd állítani. Addig meg felesleges hekkelni.
  • Sáska
    Az AA-t hol lehet allitani?
    Meg valaki irta egyszer, hogy az egyik file-t kell hekkelni, de miutan ott atirtam az erteket, nem indult el a jatek, igy akkor hagytam is..
    ATI kartyam van.

thx
  • Tyrpak
    Azért nincs az elejétől bracket, mert a Bioware eddig azt szajkózta, hogy soha nem fognak bracketeket csinálni. Végülis, egy hónapig nem is csináltak. :)

Szvsz még így is korai, nincs annyi 50es, hogy életképes legyen.
  • Omlás
    Én azt nem értem, hogy nem fogják fel semmi értelme a "különleges" pvp-statnak itt ugye expertise. Nem értem miért kell külön pvp stat, ami meg borítja az amúgy is kényes pvp egyensúlyt... Mert aki fel van öltözve az halhatatlan aki nincs az meg meg a darálóba :]

Simán ki venném a játékból ezt az elbaszott statot, sokkal élvezhetőbb lenne a pvp..
  • Torzonborz
    tegyük hozzá hogy ehhez kellett az elcseszett Ilumos rendszer is. :(