60893
-
MaRee #32999 Ilyet már én is tapasztaltam többször, azt hittem csak lag van vagy valami.
-
t0xikus #32998 legszebb,h arra veszi a fáradtságot,h ide feljön és megkérdezi:D végülis csak a bannerben ott van a serverstatus, a login ablakos infókról meg már ne is beszéljünk:D -
Laroa #32997 Ha amiatt nem játszol, mert azt hiszed, hogy maintenance van rábasztál
-
Laroa #32996 lfmao -
Tyrpak #32995 Életemben egyszer láttam olyat, warhammerben.
2 csapat elment a világ vége után még eggyel (lehetőleg aao alatt), egy healert életben hagytak, 5 embert megöltek, aztán csere.
Mondjuk ott nem is rr, hanem inkább a random loot miatt volt értelme.
Legjobb, amikor véletlenül arra téved a zerg, és elüti a vonat a segítőket. -
Lehet tudni mikor lesz szerver ismét ? :) Köszi előre is a válaszokat ! -
t0xikus #32993 bazz, ilyet még nem láttam szerencsére -
Hát ja, de előbb ezzel csináljanak valamit:
-
Laroa #32991 Killtrade lol. Na remélem abból nagyüzemi banhammer lesz. -
De az van. 2 champ zsák és 1 battlemaster. Battlemaster-ből egyébként nem tudsz többet magadnál hordani (legalábbis 62-n még biztos nem lehet), szóval azonnal ki is kell nyitni őket, ha több kvesztet adsz le.
Az Ilum-os változtatásokra néhányan már killtrade-eket pedzegetnek... -
én is 3x-en kaptam healert, nem is használom -
Igen ez volt a probléma!
Köszöntem szépen!!
-
Tyrpak #32987 swtor adminként fut, és csak akkor müködik vele az egér, ha a setpointot is admin jogokkal indítod el.
De sacc / kb 5-ször volt már a fórumon. FAQ-ba?
Ha valamit nem jól írtam, akkor meg google :) -
Logitech mx1100-as egerem van de semit nem tudok swtor-ban rákonfigolni! Valakinek sikerült esetleg? Setpointba hiába állítok bármit is ha belépek a játékba mi sem változik, pedig még az swtor launcher exe-t is hozzáadom a setpoint listájához! Rohadtul nem vágom hogy lehetne összehozni, ha valaki segítene azt megköszönném! -
jol osszeszedted 
kar hogyva tag, akinek irtad, vagy tul hulye hozza, hogy felfogja, vagy nagyon be van szivva, vagy trollkodik
-
Tyrpak #32984 Teszek egy próbát, hogy tényleg troll-e vagy csak...
szóval hátha...
Visszaadná a hitem az emberiségben. :) -
űűű, na ez aztán lenne az über pvp karakter:D -
Laroa #32982 Te komolyan magadtól felülsz a trollvonatra?
-
Tyrpak #32981 Fun:
- Hamarabb leszel lvl 50, minthogy befejezd az összes bolygó összes küldetését és legalább egyszer lejátszd az összes Heroic küldit.
- jonnyka lentebb berakott egy táblázatot, hogy hány darab flashpoint van hard fokozaton
- jelenlegi 3 warzone mellé márciusra jön 4., plusz 3. operation, stb.
- ilum pvp változik, amint kirakják az 1.1 patch-et a héten, utána meglátjuk
- tatooine-i pvp zónában az 50 pisti egymást gyepálja, és te is beszállhatsz, mert free for all
- több száz halál, és kb ugyanannyi óra alatt levadászhatod az összes datacront a játékban.
- craft és hozzávalók gyűjtése, részben a fent említett flashpoint, operation, pvp zónából
-
Laroa #32980 -
lol, komolyan írok a biovérnek tegyen be neked nigger pap-ot a semleges oldalra:D -
Chris #32978 Lehet vagy 10 év körüli a srác, nem kell mindenkinek pörögni rajta és majd abbahagyja.
-
t0xikus #32977 neee:D ha nem vmi ál-acc, akkor fergeteges:D -
Tyrpak #32976 Elnézést, hogy is kell itt moderátornak jelenteni valakit? -
Kezd inogni az alca :) Neha a kevesebb tobb. -
jah tényleg, az más, nem figyeltem:) -
Laroa #32973 Te ugye a rholas nevű failtroll vagy álnéven?
-
t0xikus #32972 ez kész:D -
hawkie22 #32971 Smoother, jönnek a tartalmak hozzá, ne izgulj. Viszont azt se felejtsd el, hogy a játékosok többsége még nem 50-es. Csak valahol a közelében kullog. Én a Bacca's Blade-n vagyok, a guildünkben több mint 100-an vannak, és csak 1!!! 50-es van köztünk eddig. Pedig mindenki játszik minden nap. Csak sokan csinálják azt, hogy mellette altoznak is. -
Jo a trooper/BH kezdeti(lowlvl) aoe-ja, es aranylag koran megkapod a healer tarsat (Trooper 15-16/BH 9), ezert aztan mint kes a vajon, ugy haladsz az elso par bolygon. Viszont pont emiatt, ha elkap a hev, akkor neha bele lehet szaladni egy-egy nagy pofonba, amelynek egy-egy erosebb elite vagy ket champion a gazdaja (esszel persze azok sem ellenfelek, csak ha chainpull kozben belekerulnek a "szorasba") -
hawkie22 #32969 Azt vedd figyelembe, amit az előttem szóló is említett, hogy 3 nap játékidőt a megjelenés óta hoztam össze úgy, hogy minden nap játszottam vele, hol többet, hol kevesebbet. :D -
smoother #32968 Még mindig nem látom értelmét mit is lehet tenni ha 50 es lesz valaki.
Van az a három szoba pvp és ezt kell napok hetek alatt nyomni éjjel nappal? Meg van valami insta is és kb ennyi a vége?
Hol van az a pvp terület amit a videon volt hogy sokan sok ellen ?
Ahogy olvasom itt az vár rám hogy 50 vérpisit ráesik a papra kb.
Mind valami ördögüző a démonok ellen. Ez nem vidám dolog hol van itt a fun?
-
t0xikus #32967 3 nap játékidő != 3 nap -
3 nap alatt 31-es? nekem 1 hét alatt 22-es:D -
hawkie22 #32965 Csak én találom gyorsabbnak a Trooper fejlődését a Jedi Consularénál? Van egy 31es Sage-m, több mint 3 nap játékidő van benne és még csak 31es. :D Igaz, PVP nélkül. A Trooper meg 2,5 óra után már 8as. A SAgeel nem haladtam ilyen jól. :D -
akkor jó, ezekszerint még én vagyok vele csak szar, nem ugy és akkor használom a skilleket amikor kéne. igaz még csak 22-es vagyok. -
Droughert #32963 Igen kb 3-at, de ha azt nézed nem lesz random faktor, mert a champ setnél valaki nyit 6ládát és benne van neki 6különböző setitem, van aki meg nyitogatja sorban őket és ha éppen nem üres, akkor húz egy olyan itemet ami már amúgy is megvan neki mondjuk 3példányban.
Minden attól függ, hogy mennyi commendation lesz abban a zsákban, meg mennyibe fognak kerülni a set darabok, de ezt majd patch után fogjuk biztosan látni. -
Tyrpak #32962 Igen, jól látod, akik hc módon kifarmoltak mindent, azok miatt változik a rendszer. Innentől normális idő és nem napok kérdése lesz megszerezni a pvp geart, tehát akinek nincs, addig azokat csontra szopatják azok, akiknek mákuk van, vagy nincs életük. -
Chris #32961 De ez vhogy csak nem áll össze. Amit a patch notes sugall, az az, hogy könnyítenek a battlemaster megszerzésén, ami azt fogja eredményezni, amit írtál, baromi gyors lesz.
A másik véglet meg, hogy csak commendation lesz és 30-60 kell egy itemhez, de akkor meg az lesz, amit Laroa ír, hogy baromi hosszú lesz kiszedni, mert mennyit dob egy táska egy daily/weekly után, 2-3-at?
-
én eddig is jogosnak éreztem az álláspontjaidat, de lassan egy karbantartás is közeleg (igen tudom, nem ma), lesz elég baj itt, nem kell belekötni a pvp rendszerbe most :D