60892
-
Laroa #33038 You're doing it wrong. -
hawkie22 #33037 Az a nem gyenge. Lvl 11es Vanguarddal jobb vagyok PVP-ben mint 31es Sageel :D -
Tyrpak #33036 A legégetőbbet megoldja, a problémához nem nyúl:
Továbbra is a biochem a legéletképesebb craft, mert olyat tudsz vele csinálni, amit tényleg használni is fogsz.
Többi endgame geart vagy bop-re csinálják, akkor legyártod magadnak egyszer, és vége, vagy pedig boe, és akkor érdekes árak lesznek az AHban.
Vagy pedig, megcsinálod a geart, és utána respec biochem. Szerintem ez verte ki a biztosítékot bioware-nél, amikor látta, hogy hányan váltanak biochemre. -
Ez lófasz nerf. -
Laroa #33034 Hát nagyobb viszhangja van mint a speedhack QQ-nak :) -
cain #33033 true -
Tyrpak #33032 EV nightmare 16, jan.04.
Szerintem nem lett túl nagy visszahangja. -
cain #33031 itt arról beszélünk, hogy néhány (tipikusan ww top20, de szerevrenként csak 1) guild megjelenés előtt hetekkel kész leírást és tengernyi (heteket) gyakorlási időt kapott a taktikák kifejlesztésére és begyakorlására. a velük konkuráló guildek kissé ki voltak akadva.
és igen, tényleg kikerült a netre a taktika. ott és akkor, amikor a levél is, hónapokkal a megjelenés után.
szvsz a 16 nm killeket már itt is fogják jegyezni, addigra a community eldönti, hol akar fórumozni. -
Hát én leszarom, ha más hamarabb ver le egy droidot itt mint én :DD
Amúgy meg ha megvan taktika az kikerül netre is... swtor nem akkora szám jelenleg, hogy annyira nagy presztízsűek lennének a first killek. -
cain #33029 nincs másra lehetőség. ha apuka és anyuka nem tanította meg a kölöknek, hogy csalni csúnya dolog, akkor már alapban el van baszva az egész.
/google <insert random game here>+speedhack -
Laroa #33028 Ezt ma reggel vitattuk meg guildcseten.
Itt alapvetően sajnos nem a BW a ludas. Ők tudták, hogy decemberben egy félkész játék fog kimenni a kezeik közül. Ez sajnos csak és kizárólag az EA üzletpolitikai döntése volt, hogy tavaly karácsonykor menjen ki a game, mert a 4 év alatt befektetett pénzből rövid távon térüljön meg minél több.
Ez ismét az a rövidlátó hozzáállás, ami mindig is jellemezte az EA-t, a WHO is ezért bukott meg pl. hiába volt ott is 800e+ előfizető az első hónapban.
Illetve ezzel a hozzáállással minket játékosokat is büntetnek, hiszen a bugokat elsősorban mi érezzük meg. Ők már csak annyit tudnak tenni, hogy hülyére dolgozzák magukat, és keresik a bugfixeket, hogy mire eljön az ingyenes hó vége ne az legyen, hogy a játékosok nagyobbik fele búcsút intsen.
Ha a legkevesebb esze is lett volna az EA-s döntéshozóknak, ez a játék nem jött volna ki idén nyár előtt... -
cain #33027 láttam én már olyat is, egy másik játékban (nem wow), hogy endgame-et teszteltettek játékosokkal. ez persze azzal járt, hogy az érintett játékosok jókora előnnyel indultak. ugyanúgy ki kellett farmolniuk a megfelelő felszerelést, viszont nem kellett azzal törődniük, hogy kitalálják a scriptet. szerintem el tudod képzelni, mekkora balhé volt, amikor kipattant.
vagy ez, vagy az. -
Azt ne higgyétek, hogy nem lesz ezután bug 1.1be. Eleve az 50es tartalmi része nincs testelve játékosok által. -
"These issues were primarily brought to our attention by the diligent players on the Public Test Server Forums."
Ezek nem BW emberek. Amúgy meg láttuk milyen munkát végeztek azok. Elég csak az endgamere ránézni :D -
a bannolás csak tüneti kezelés :( -
Jaja, ez elég ritka hozzáállás ... inkább ez legyen mint hogy egy hétig mégtöbb bug legyen! -
t0xikus #33022 +1 -
cain #33021 én mint irl tesztelő egy magenta színbe burkolózó cégnél inkább tartom üdítőnek ezt a fajta hozzáállást, hogy a menedzsmentnek igenis van töke bevállalni a halasztást, és nem a valahogy menjen át c. szemléletet erőltetik. -
Droughert #33020 Ez igaz. -
Laroa #33019 A BW-nek van saját tesztcsapata, ne a mazochista pléjerekből indulj ki akik ott is húznak egy karaktert :) -
Amúgy ez megint érdekes. Minden interjúban elmondták a 17ét és még tegnap ki is postoltak egy emlékeztetőt a mai karbantartás miatt. Erre azt mondják, hogy a testerek találtak hibákat PTRen. Milyen testerek? 10 ember mászkál kb a PTRen, de még lehet sokat mondtam. -
Laroa #33017 A nerffel csak annyi bajom van, hogy nem is éri meg megcsinálni egy 50es lila bop itemet, ha a 48as kék jobb nála... -
mire 400-as lett a slicing-om addigra tökéletesen értelmetlenné tették
most ha a 400-as biochem+ 400-as bioanalysis + 400 diplomacy skillemet is értelmetlenné teszik, akkor tényleg murvára nem lesz értelme a crew skilleknek
mégegyszer nem kezdek új skillbe, egyszer elég volt -
Droughert #33015 Nem biztos, hogy a Bioware nem hibázott. Anno warban volt olyan bug, hogy ha húztam a processzorom, hogy jobban menjen a játék, akkor picivel gyorsabb lett a karakterem. Minimális gyorsulás volt (lehet húzni kellett volna még rajta) de pl mounton észre lehetett venni, hogy szép lassan lehagyok mindenkit. -
t0xikus #33014 "Hát azért az a rakata medkit nem kicsit volt túlzás. Várható volt a nerf. Soha nem fogy el, és 7k hp-t vissza tölt. " - a nem kicsit az enyhe megfogalmazás -
Spheriot #33013 tetejébe amikor video is van róla, meg kb 100 ticket egy ilyenről nem hinném hogy sokáig élvezi -
Droughert #33012 Hát azért az a rakata medkit nem kicsit volt túlzás. Várható volt a nerf. Soha nem fogy el, és 7k hp-t vissza tölt.
Én csak sima lila medkit tolom, de vanguard ként így voltam már healing doneban az első republic oldalon, úgy hogy volt sage is a partiban. Még talán a screenshot is megvan róla (sok a sage, de kevés a healer). -
mik lesznek??? (nem jön be cégtől a site) -
cain #33010 torzi, kliens kódot módosítani nem nagy wasistdas. minden játékban meg lehet csinálni. de ettől még nem kell hülyének nézni a bioware-t, amikor legközelebb megrázzák a pofonfát, a lebukott speed- és energyhackos accountoktól könnyes búcsút veszünk majd. persze az érintett accountok tulajdonosai ezt nem fogják bevallani, helyette mindenféle jól hangzó mesével fogják majd etetni a communityt, amit az lelkesen meg fog majd kajálni. -
Droughert #33009 A faszt.. Azért nem kis meló volt elérni ezt a szintet, a full geartől meg elég messze vagyok, de mégis miért kellene törölni a valor szintet meg a pvp cuccokat? Mert más kevesebbet pvp-zet és most hátrányban van? A több pvp miatt nekem pl nincs normális pve-tank cuccom. Akkor most töröljük az insta lootokat mert nekem nem jó és hátrányban vagyok? -
Laroa #33008 Biochem nerf
K.anyjukat.... -
Pacho #33007 Ez hülyeség. -
cain #33006 na akkor lenne ám a sírás! :D -
1.1-el kellene egy reset és nullázni a valor szintet meg elvenni a pvp cuccokat és az új rendszerben kezdje nulláról mindenki :D. -
Nálam release óta így néz ki ZzZ
Látom patchet meg halasztották. Miért nem lepődöm meg. -
cain #33003 ezt melyik dev írta rá? -
cain #33002 az biztos, hogy van. -
Chris #33001 "Clever use of game mechanics"... :D
-
hmm tehát már speedhack is van . remek
-
MaRee #32999 Ilyet már én is tapasztaltam többször, azt hittem csak lag van vagy valami.