60893
-
Ha bugosan jönne, (így is úgy fog) akkor azon sírna mindenki. :D -
Nyilván ha egy súlyos bug van benne, akkor azt sokkal jobb lenne betenni élesbe, csak mert megígérték... -
Laroa #33077 Tehát ha egy online üzleti partnered talál egy ótvar nagy blocking bugot ami tönkrevágja az egész rendszered pl, akkor leszarják és így is odaadják neked, de nem csúsznak egy napot se. LOL -
Most mit vártál? Nem ők az elsők a multiplayeres játéktörténelemben akik nem akkora adják ki a patchet amikorra mondják. Ha már wotoztál huzamosabb ideig akkor igazán megedződhettél már ezen a téren. -
Holnap lejár 30 ingyen nap. Nem véletlen tolták el pár nappal... -
a soe már rég elérte ezt sok embernél :D -
eurom #33073 elmarad az 1.1 ,szánalmas hitegetők ezt rl egy üzleti partnerem sem csinálná meg akinek fizetek valamilyen szolgáltatásért.
nálam a funcom szintjére sülyedtek és már felettük áll a blizzard meg a soe is .
-
Laroa #33072 Trooper, Commando AC -
Ne trollosan
,mert ugy nemértem.
-
cain #33070 roffel -
t0xikus #33069 a puskás pap -
"Nekem 46 os a combat medicem"
Ez melyik kari? A commander? -
Bandras DaSilva #33067 Nekem 46 os a combat medicem. Olyan 30 körül kezd el kényelmes lenni a healelés.
Wzkben általában vezetek healekkel, vagy az elején vagyok. 200k fölötti átlaggal. Már nem fogoyk ki ammoból csak ha elkap a hév és nekiállok én is lövöldözni (no, azt nem nagyon szabad)...simával lehet...meg azért ha vki már nagyon halódik csak belelövök egy rakétát vagy hozzávágok egy gránátot. Azok nem nagyon viszik az ammot.
FPkben meg simán kihealelek egy groupot egyedüli healerként is. red reapernél néha kicsit izzadtam, de ment azért az is jól. Nem tudom ez segít-e.
-
3 BM itemet rögtön megvehetsz 200/200-ért (earpiece és 2x implant). Ez kicsit javít az arányon, de tény, hogy sokkal lassabb. -
Neee 

-
hawkie22 #33064 Kösz, legközelebb kipróbálom. :D -
1Darton1 #33063 A battlemaster gearelődés már most is jóval lassabb, mint a champion (kb harmada vagy negyede). Patch után pedig, ha a jelenlegi működésképtelen commendation-rendszert vezetik be arra is, akkor az még egyszer negyedeli.
Azzal javíthatnak az ügyön, ha valami pofátlan áron berakják a vendorhoz is a battlemaster táskát.
-
Laroa #33062 Ez olyankor van, ha belelöknek a textúrába és bebugol a karid. Ha jól tudom a ctrl+u 2x megoldja, de nem esküszöm meg rá. -
hawkie22 #33061 Ezt a szopást. Erre nem tudok mást mondani. Huttball, lelőttek, 4-0-ra vezetünk. Meghaltam, feléledek a kezdőn, de fekve. Nem tudtam mozogni. Bejön a Deserter debuff, hogy 18 mp múlva kidobnak a wz-ből. Mikor jár le az óra a wz-n? 20mp múlva. Persze, hogy nem kaptam se Valort, se XP-t, se semmit. Pedig volt már 4 medálom. Rohadjanak meg. -
lazításnak :
Kiszámolták a Halálcsillag energiáját :D -
Unalmas kommersz nepek :) -
A villámlós healerről mé nincs szó ? 
-
Laroa #33057 A rakétás sokkal jobb :D
-
Droughert #33056 low lvl sage és commando-t próbáltam pvp-ben, ott a sage jobban bírta powerrel, mint a commando ammoval. Igazából magas szinten lennék kíváncsi, hogy melyik mit tud, de mifelénk a sagek sem sűrűn healelnek, a puskások meg pláne nem. Kénytelen leszek majd felhúzni mindhárom healerből 1et
-
Bandras DaSilva #33055 Nekem puskás (bazi nagy ouskás commando) healerem van. megy vele lazán a healelgetés fpkben megwzkben is szépen. Bár ha gáz a csapat és elhúzódik acsetepaté néha kifigyok ammoból...ilyenkor kell egy kis idő mire megint felszedem magam. Pedig amúgy jó az ammo managementem:) -
Droughert #33054 Akkor a pisztolyas a jobb? -
Bandras DaSilva #33053 Csak így tovább. A Vanguard kurva jó. Nekem commandom van, healer, de azzal is nagyon jók lehetnek a wzk.
Csapaton sok múlik. Puggal is ha van aki szervezi a harcot lehet nagyokat aratni. Ha mindenki egyenként szalad neki 5-6 impnek , akkor ugye nem garantált a siker:)
Meg azon is múlik, hogy tudják-e az emberkék használni a karijukat. Kedvencem a voidstar, amikor ott áll x emberke lövöldöz mindenkibe, de mögöttük, beteszik a bombát az ajtóra és még levenni sem tudják. ha meg én szaladgálok bombát letenni vagy hatástalanítan, fekszik a csapat. felénk kevés a healer.
Mondjuk múltkor volt egy nagyon érdekes alderaan. Szinte csak healer volt republic oldalon. Hát nem haltunk egyszer sem, de nem is nagyon öltünk. iszonyú mennyiségű healek mentek, csak hát alig öltünk és így buktuk is. -
-
t0xikus #33051 khm. 1pillanat alatt. -
Laroa #33050 Ez a csapatodon múlik, mert téged mint 11est kb. két pillanat alatt összepakol egy jól gearelt 50es :) -
Laroa #33049 -
sata75 #33048 igen, a zseblámpást kasztot hagyjuk most ki. koncentráljatok pisztolyos vs. puskás kérdésre. 2 órája ezen vitatkozunk mindenféle tapasztalat nélkül...:) -
hawkie22 #33047 4ből 4. -
pfhhh ... bocs, benéztem, noob vagyok na ...
Mondjuk az engem is érdekelne, hogy mivel lehet jobban GYÓGYÍTANI? Puskával vagy pisztollyal?
-
Droughert #33045 Itt inkább az a kérdés, hogy a puskás, vagy a pisztolyos. -
sata75 #33044 lál -
Hmmm ... a PAP ?
-
sata75 #33042 szerintetek melyik a jobb healer fp-ben, a mercenary vagy az operative.
nem konkrétan lvl 50-en, hanem levelingre pl. -
hawkie22 #33041 Valszeg a csapaton múlik. A mostani nem premade, csak simán soloként csatlakozom, viszont 3ból 3 nyert meccsünk van eddig Republic oldalon. :D -
hawkie22 #33040 Lehet, hogy csak a csapat szar. :D