60897
-
Engine egy hulladék fos nem az én gépem/rendszerem -
Nem kell ezzel jönni állandóan. IGEN REMEGTEM MINT A PICSA. De láttam előre 50en mi lesz? Játszottam vele órákat egy nap, hogy idegesítsen minden faszsága? Nem. Betat megnézegettem, max 10-20as szintig vittem karikat, mert meghagytam mindent fullra és igen, ott élveztem nagyon. Írtam már ezerszer, hogy 50 után jön ki minden baromsága hatványozottan, többször nem írom le. -
Chris #33121 Korábban is írtam már, hogy a szintezős része tényleg szórakoztató, ezért nyilván nem te vagy a problémás réteg. De amint mmo-ként akarod játszani, akár lvl 10-től, az alábbi hiányosságok rettentően kijönnek, ezt épp az előbb támasztottad alá, bár egészen addig figyelmen kívül lehet őket hagyni amíg elérsz lvl 50-re, de ott a szintezés elfogy és csak ezek maradnak.
Persze, lehet single playerként játszani mmo havidíj ellenében sokáig, ami eleddig az egyetlen épkézláb örök érv volt, de kérdés, hogy mind a játék mind a játékos ilyenformán meddig bírja?
-
cain #33120 no offense, próbáltál már szűz windowson is játszani? -
Pedig 1 hónapja még ráizgultál a gamera. Hogy mik vannak 
-
"wz fps és ability lag elviselhető"
Előbb toltam alderaant. Egyik pontért ment a harc kemény 7 emberrel a képernyőn. FPS számlálóm 21en állt. Olyan gépen, mint az enyém ez több, mint röhej. Abilityket meg zongoráztam végig és valamit eltolt, valamit nem. GCDt is össze vissza tolja el még akkor is, ha baszott elnyomni az abilityt. 2. wz winem megint nem számolta heti/dailybe. Én ezeken nem nevetek, hanem sírni tudnék. Ezután ment is a quit game. Egyre kevesebb ideig tudok már bent maradni játékba egyhuzamba :D -
1Darton1 #33117 Én amennyire az mmo-nomádokat ismerem, nekik ez bőven elég. Egyébként is lelép egy nagy részük, a többieket viszont egy patch-csel talán meg lehetett volna fogni, ha az valóban megold néhány problémát.
Persze ne legyen igazam, de ez a lépés meglehetősen "unortodox" marketingfogás lenne. Az ilyenek pedig szinte sosem jönnek be. -
z3d #33116 Jogos. wz fps és ability lag elviselhető, a bugokon meg inkább röhögök mint bosszankodom (na jó múltkor kicsit már fel is bosszantottam magam, kemény 10 secre :-P).
Semmi olyan gameplay módosító tényező nincs, ami miatt cancelt nyomnék az előfizetésen. Hibák vannak, majd javítják :-) Addig is élvezem az olyan pillanatokat, mint az volt, amikor megkapta az assasinom a lord titulust, és a nekem behódoló apprentice npcknek Khem Val taglalta, mekkora király is vagyok. :-)
Epic volt :-D -
Laroa #33115 edit gombot ide nekem azonnal :D -
Laroa #33114 read -
Henty #33113 aham na olyanom nincs :D vagy azt hol kell beállítani? -
kraven81 #33112 Ha van security key-ed vehetsz fleet-en 1000 ért/db fleet passt és nem kell várni a 18 órás skillre -
nowan #33111 A security vendornál lehet venni fleet passt 1 órás cd-vel. 1k credit darabja. -
"szar wz fps" - Voltam egy huttballon, kösz elég volt, majd talán 50-en.
"ability lag" - Nem látom, de a bogarat elültettétek a fülembe, így néha van olyan érzésem, mintha...
"no-pvp ilum" - 25-ös szinten nem érint, legendákban nem hiszek, illetve kettőn áll a vásár!
"a bugok ezrei" - Kettő bugot láttam eddig, nem hatott meg egyik sem, nem voltak végzetesek sem.
Ennél több kell, hogy meggyőzz arról, hogy ez egy teljesen játszhatatlan szarkupac, és el kell tolni a peccset, mert ha eltolják, akkor előfizetek, ha nem, akkor nem fizetek elő. (Ezt a logikát eleve nem értem!) -
Henty #33109 Én sem vártam csodát, jelenleg is csak 36os vagyok, viszont van hangulata a játéknak, mellesleg számomra az egyik legjobb a craft megoldása (mondjuk még mindig egy nagy katyvasz az egész, viszont nem kell órákig ülni és nézni ahogy az 1000cuccot egyenként legyártja)
bár ezt a sok hajóra fel hajóról le szaladgálást megszüntethetnék, és a fleet return skill cd-jét levehetnék 30p-re 1 napról.... -
Chris #33108 Szó sem volt "új contentről", csupán 3/4-ed részben olyan alapvető dolgokat említettem, amik lvl 10-től bárkit érintenek, ilum meg olyannyira notóriusan elcseszett lett, hogy csak az nem tud róla, aki sosem játszott.
A naivitásról tett kijelentésedről meg nem tudok vitatkozni, engem az évek meg a tapasztalatok segítettek hozzá, hogy ne higyjek el mindent feltétel nélkül. Ez a gyomorfekélytől is megvéd. ;D
-
ÉN nem vártam ettöl a játéktol csodát!
SW hangulatot vártam töle, megis kaptam.
Elövan fizetve 2 db 2 hónapos tc-vel, nemnagyon érdekel, hogy most jelenleg igy áll a játék, én a hangulatért vettem meg, mivel a japákinaitolkienfantasy cuccokból elég egy idöre, szeritem sokan vannak igy a világban, mint én.
Az a pár ezer forint nem bax oda , aki meg mmoval játszik, és ha nem biztos benne, hogy jó lesz a közeljövöben Neki, fog-e tetszeni neki, az ne fizesse be, de aki ilyen tipusu /havifizetös/ gammel játszik, azt nem baxhatja oda 1-2 ezer forint. -
hát pedig wz fpsel meg ability delayel nem csináltak semmit. Noteba sincs benne meg a "szorgalmas testerek" se írtak semmi javulást :D -
Arra senki nem gondol közületek, hogy nem csak kockákból áll a világ aki előrendelte, 50-esen liheg és várja az új contentet, és 20-án fizetnie kéne. Én azt tippelem, hogy a most játszók fele sem vette meg 20-án és felénél sem tart a játéknak, tehát ez az egész peccstologatás azért a pár száz előfizetőért mit sem számít a teljes játékosbázishoz képest. Amúgy meg ha valaki mond nekem valamit, akkor nem azt keresem, hogy miért hazudik, hanem hogy mi húzódik meg az igazság mögött amit mondott. Tudom: naiv vagyok. Viszont cserébe nincs gyomorfekélyem. -
imádom jonny tracer misslejét mind snapelni, 6 másodperc, és fogalma sincs mit csináljon :D -
Hulye vagyok... senki sem potolhatatlan(!) -
Ilumon nem lesz pvp, ugyanugy megmarad a trade. -
Laroa #33101 Sehol sem szeretik a késést, de bizony le kell nyelni a békát, ha pénzt is akarsz látni. Bármin elcsúszhat egy ilyen peccs. Ez nem egy csattogó lepke amit összeraknak 2 fröccsöntött alkatrészből hanem egy kurvahosszú kód. A te módszered biztos remekül működne a tervgazdaságban, de azt már láttuk, hogy az mennyire sikeres :) -
Jogos a felhaborodasod, csak a hiszti ereje tulzas, hiszen par nap mulva ugyis jon a dolog, nem lelove lett, csak eltolva.
ui: senki sem potolhato. -
Pacho #33099 Komolyan van olyan kötelezettsége az EA/Bioware-nek, hogy a beígért patch-ot aznap föl kell tenni? Ezt hol van leírva? -
Chris #33098 Épp ellenkezőleg gondolom, ez az eltolás volt az egyetlen ésszerű döntés, hiszen a szavahihetőségüket egyértelműen még nem erodálták el, az újdonság varázsával nyakonöntött ígéret még ki tud csalni egy havi előfizetési díjat. Arra leszek kíváncsi hogy milyen népharag lesz patch után ha a szándékosan alacsonyra tett lécet sem viszik át és marad a szar wz fps, ability lag, no-pvp ilum, és a bugok ezrei. Ez ilyen 19-re lapot húzni típusú dolog volt.
-
eurom #33097 jah én kérek elnézést ,hogy elvárom hogy a félkész ilummal csináljanak valamit meg a 50es wz-t örülj hogy te olyan környezetben dolgozhatsz ahol tolerálják a késést mi csak az elsö csusztatásodig lennénk partnerek 2. nem lenne -
De nem is szavazott meg egyetlen partra sem :) -
1Darton1 #33095 Ha szándékos tologatás, akkor eszméletlen nagy öngól. Ha véletlen, akkor csak simán megszívták, és buktak miatta párszázezer dollárt. Feltételezem, van minimum egy ember ott, akinek van érettségije, ezért nem az előbbi verzió igaz. -
Mubalhe az egesz, meg szep hogy a havi fordulo utanra toljak a peccset. En is ezt tennem a helyukben, te is, meg a tobbi jozaneszu jatekos. Csak hat, most a f*sz rossz oldalan all az ember, aztan kell a hivatalos mubalhe a community reszerol. :) -
Champy #33093 Hát nincs , van 4 giga ramom :) -
Laroa #33092 Életedben nem fizettél akkor még online szolgáltatásért, vagy dolgoztál ilyen környezetben... -
Pacho #33091 Hát ha van 16 giga ram-od akkor nem;) -
cain #33090 dolgoztam olyan cégnek, ahol az első három hónapban nem fizettek, a negyedikben kaptad meg ömlesztve, ha addig nem rúgtak ki, és az utolsó hónapot meg egyáltalán nem fizették ki. -
eurom #33089 laroa nem online, RL de online is elvárom a pontosságot és az igéretek betartását a pénzemért -
Champy #33088 Mi a helyzet a memória problémával, hogy megzabálja gyorsan, van még ? -
Laroa #33087 +1 -
Szerencses vagy. Nalam az a csoda, ha a partnerek tartjak a szerzodesben foglalt idopontokat, es nem nekem kell figyelmeztetni oket, hogy khmm....datum....tegnap.... Mazlista. -
cain #33085 el. tapasztalat. -
Laroa #33084 ühüm