60897
-
Tyrpak #33283 2 pont, és akkor 2.5 sec a nagy. Heal/sec aránya így sokkal jobb lesz.
-
MaRee #33282 sata75-nek akart menni, csak még csipás vagyok. -
sata75 #33281 szóval bírjam ki lvl 20-ig:)
#33271 na ná, hogy jó, azt mondom, hogy jó! -
A DAOC jó manó volt. De én még mindig azt mondom, hogy CU (nem PRE-CU, nemis NGE) SWG volt a csúcs, ha MMO. Abban minden megvolt, ami 90 felett is játszhatóvá tesz egy játékot, plusz a variálhatósága. Eszméletlen el volt találva. Aztán baromarcok a WOW miatt elqurták. -
MaRee #33279 Neked mi a problémád tulajdonképpen? Hogy lvl 20-on nincs ezer healing spellje az operativenak vagy nem értem. A resto druida jobb volt, mi ? :P -
Nem mindegyik, sajnos. -
cain #33277 sorcnak alacsony szinten gecilassú castjai vannak. a gyorsabbik másfél sec, a lassabbik meg kétszer annyi. kihívás eldönteni kritikus helyzetben, hogy melyiket tolja az ember, hogy be fog-e érni a nagy heal, vagy inkább először a kicsi, azzal talán kihúzza addig a target, amíg eltolod a nagyot. -
SOE, tehát elbasszák, mint általában ... -
MaRee #33275 A wow meg daoc klón. A daoc meg EQ. Sőt szerintem Tolkien másszon ki a sírjából és pereljen be mindenkit, mert ő találta ki ebben a formában az orkokat és az elfeket (igen, tudom, hogy ő pedig az északi mitológiából vette az alakokat). -
Az mondás így teljes:
"Minden MMO WOW klón, vagy ha nem, akkor a fejlesztés során, vagy a kiadás után azzá teszik." -
Akkor mégis van patch ... -
Tyrpak #33272 Lvl 20-ig operative-val kb annyit tudsz, hogy felváltva nyomod a nagy heal - kis healt, és akkor talán túléli az illető, és talán neked is marad energy-d.
Lvl 20-on jön a hot, onnantól ha nem focus fire-t kap 8 mobtól valaki, vagy 4-en ütik pvp-ben, akkor kitartod.
Diagnostic Scan egy vicc, még talentelve is. De úgy legalább már nem csak passzívan segít, hogy na addig is healeljek, amíg nincs energy, hanem tölt is vissza kicsit.
Sage/sorc alacsony szinten jobban ki tud tartani valakit, de szerintem kisebb egy healje, mint az IA-nak.
Már megint mit irogatok, IA-hoz vannak a legjobb guide-ok a hivatalos oldalon... amikor épp megy az oldal. -
jó akkor.. jó.
tehát: tökéletesen elég az, ami van.
kb. level 30ig a healer companionok is bármilyen contentet kihealelnek, utána / addigra pedig minden kaszt kap 1-2 rá jellemző, durvább healing spellt / mechanizmust, így az operative pl. a HoT-ot, illetve az "ingyenes" mentő spelljét -
sata75 #33270 nem kell durván tele lennie, de legalább lehetne 1 ami jó is valamire nem? vagy túl nagyok az elvárásaim?
nem kell gúnyolódni csak kérdeztem csak...( -
Henty #33269 lesz az majd jobb is, pl 15 környékén a sorcim harmatgyenge volt healben (2:1 arányban healer:dps talentelek) modoltam egy picit meg variáltam a felszerelésen és most(lvl36) műár elég életképes a dolog... most pl 1500-2000et healelek de wzban láttam magamon egy 12k-s healt is :D amit 50es sorci nyomot rám critben. szvsz ne parázz ahogy fejlődsz úgy lesz egyre jobb, de nagyon sokat számítanak a modok a cuccaidban!!! -
t0xikus #33268 én komolyan hihetetlenül meglepődtem ezen:D -
ehhez hozzátenném, hogy mostanság mintha sokkal kevesebb emp vs emp huttball lenne atho cityn, kb. valahogy így rotálódnak a warzone-ok: emp vs emp huttball, voidstar, alderaan, emp vs rep huttball, voidstar, alderaan, ... -
gabor696 #33266 Hy ebben azért nem lennék teljesen biztos, mert mi is pont tegnap néztük "csúcsidőben" haver imp fleet en én rep fleet en. Rep en 280 első instance ban a 2. full volt, imp oldalon meg 260 an voltak és csak 1 instance volt.
So mi kb 2hete átköltöztünk Atho ról mert elég lett a huttball ból :) voltunk már basilisk droid on is, de ez tűnik a legjobb side balance os server nek, és már csak néha és alig van queue. -
nyilván, mivel az ő szintjén nincsenek meg a talentes healing spellek
milyen szar már, hogy egy 12-es szintű operative nincs tele durva healing spellekkel
-
Chris #33264 Planetside? Huhú, azzal töltöttünk jópár élvezetes órát anno... :D
Jó is az "mmo battlefield", kíváncsi leszek mit hoznak ki belőle.
-
t0xikus #33263 a diagnostic scanra gondolsz? -
sata75 #33262 csak azt nem értem így, hogyan híleljek fp-ben? teljesen életképtelennek tűnik:( -
Chris #33261 Tegnap kíváncsiság miatt ránéztem pont erre a populációs dologra én is 11 előtt. A fleeten lévő emberek létszámának aránya érdekelt, hiszen kezdetektől létező szerverek esetében azt feltételezhetjük, hogy hasonló arányú lehet az eloszlás a különböző zónák között.
Ez alapján Ahto Cityn 2-2,5-szeres, míg a másik egyetlen "heavy" szerveren, a Tomb of Freedon Nadd-on meg kb. 1,5-szeres volt az imperial túlerő.
-
na lvl23-on van 5k életem alapból. vettem pár cuccot AH-ban, 3500-ról ment fel 5k-ra. kérdezik hogy van ennyi hp-m:) én tankolok a shadowwal mindig mostmár:D pedig utálok tankolni... -
Bhalage #33259 es a BH ? lvl15 kornyeke sztem olyan 3000hpvel szaldnak az emberek es van egy 2.5seces hil ami 500at :G es egy 1.5os ami vagy 300at healel, de azon 12sec CD is van.
ja tovabba van a combat support buff amivel lehet a tarsakra is loni ilyenkor nem piros lezert lo hanem zold gyogyit. ez meg durvan 40et hilel shotonkent, befosas
stlong!
najo kesobbb es talenttel biztos jobb de igy egy vitz -
nekem sem lehetne még netezni sem elvileg
-
sata75 #33257 mi nem egy helyen dolgozunk véletlen? -
Irodába vagyok, itt nemlehet sajnos.
Csak netezni, aztis félig eltakart monitorral.
-
van aki ilyenkor is ráérne játszani? dejó egyeseknek:) -
juhéé:) -
Én szerencsére melóba vagyok, csak délután végzek, pont jó .
-
sata75 #33252 az komoly, hogy a lvl12-es operative olyan dot hilt kap ami 57-et hílel 3 sec alatt? ez kicsit elrugta a pöttyöst nálam:( de nem akarok zseblámpás tömegkasztal hílelni:(
mondjátok, késöbb ugye jobb lesz? :) -
Droughert #33251 Reméljük, messze még a munka vége
-
t0xikus #33250 na akkor itt meg beindul a trollvonat?:D -
Soe most hegeszti a planetside 2-t, úgyhogy most ne bántsd őket! :) -
5 perc, és leállnak a szerverek, és kezdödik a patchelés .
-
Minden online dolog wowklón ...
Még a BF3 és az NFSW is. Ezt nem tudni ... lowok ... -
nem törtön nyomom....és mégis tele van magyarral...na de erről ennyit...a kicsik gankelése meg minden mmo-ban megy, ezért hagytam abba a wow-ot is, lépni nem lehetett.. -
én szidom a játékot?! te mirő beszélsz? hol szidom én? amúgy már 23-as a karim:) éppen hogy csak én nem szidom, nálam se lag nincs se fps gond, se semmi. fleeten kicsit lemegy a sok player miatt, ennyi. -
Én örülök neki hogy szinte minden parancs, billentyűkombináció megegyezik, nem kellett újra tanulni az egészet és még így is kellő képen élvezetet nyújt számomra. A wowba már csak afkolni jartam meg chatelni, de szerintem a jatékosok nagy része is csak ezt csinálja, hajtja őket a függőség.