60892
-
Az nem onlájn!
@Tyrpak: Brutalia - TAI2 (Saját fősulis fejlesztésű MUD) és pár külföldin ... Legtöbbet Brutalia-n :) Igen, azoknak volt egy sajátos hangulata, amit mostanában nem tud visszaadni semmi ...
Viszont ez majdnem minden mai játékra igaz ... Sehol nincsennek a régiektől :( -
gavor #33397 Nem tudtam, hogy csak rp szerveren lehet képviselni bizonyos értékeket. Nekem a pvp szerver nem a 20perces badge runokról szól, hanem arról, hogy bárhol megtámadhatnak, és bárhol megtámadhatom az ellenséget én is. Nem tudom hol írtam le, hogy wipe-kat okoznék, vagy erre menne ki. -
Lenyegeben, amikor az elso osember megfogta a bunkot, es fejbevagta vele a tarsat, akkor alakult ki a mai mmo-k alapja. Akkoriban csak 1 vs 1 pvp meccsek voltak, de kesobb jottek a premade torzsek kozotti pvp utkozetek, majd a torzsek kontra ehes dinoszaurusz pve meccsek. Innentol nem volt megallas, laza par ezer ev utan lenyegeben ugyanott vagyunk, ahonnan indultunk... -
nem, mert az első wow klón a sakk XD -
Tyrpak #33394 Játszott valaki mud-okon? :)
Én ezt az egész wow-klón dolgot onnantól nem értem, hogy játszottam UO-val és EQ-val is, és wow a lebutított grafikán kivül nem hozott semmi újat.
Ti ismeritek, mondjatok valami olyat wow-ból, ami a két nagy öregben még nem volt? -
Pffhhh ... NINCS olyan MMO ami nem Wowklón. Nincs olyan multis játék ami nem wowklón.
Ha az Elite-nek lett volna multiplayer része, az is wowklón lett volna ...
Az első wowklón az a Netwars volt!
-
Tyrpak #33392 És a klónok topicban nem flame menne, hanem Clone Wars tm ?
Viccen kivül, nekem nem wow killer kell, hanem egy életképes, játszható mmo, ami legalább még egy ideig megmarad, és nem megy át ilyen újfajta modellbe, aminek egyik nélkülezhetetlen része a cash shop.
Bár amiket összeírtam, per def, ha valaki megcsinálná, lehet hogy kinyírná vele a wow-ot...
Bioware egyelőre megkapja a pénzét, aztán meglátjuk, hány hónapig még. -
van nem klón mmo is. ja meg wow is klón hööhhöhö :D -
Nem lenne egyszerűbb egy WOW és egy Klónok topik? xD -
Chris #33389 :DDD
-
Tyrpak #33388 Kéne nyitni egy "halott, haldokló vagy f2p-vé átalakított" mmo-k topicot, és akkor nem kellene ennyit belinkelni. :)
(tisztelet eve és wow-nak, mert kivételek) -
A Spartacus topicban a gyermeknemzésről ment az off. :) -
Lehet személyeskedésnek nevezni, sőt, lehet azt mondani, hogy paraszt vagyok, de lehet, hogy Neked meg RP szerveren kellene nyomulni, ahol a healer female-k, a szent tüzek őrzői (nem mellesleg szüzek is persze, hát hogyne), a tankok meg nemes harcosok, akik soha nem hátrálnak meg, legyen bármily' erős is az ellenfél. Itt talán még el is néznék neked a wipe-ot a hatalmas RP szellem miatt, és kitalálnának rá valami fantasy dumát, hogy az Erő majd hatalmas kegyben részesíti nemes lelked, amiért ily' hatalmas bátorságról tettél tanúbizonyságot. Az nem számít, hogy plusz fél órát szúrtál el a többiektől, esetleg a nemes tűzőrző szűz vért izzadt, míg healelte a nemes tomporod. A lényeg, hogy te teljesítetted tanki kötelezettségeidet azzal, hogy a többiekre nem tekintettel léve belevetetted magad a harc sűrűjébe, ahogy az egy tankhoz illik.
-
sajna itt igen szar a térkép, ez a jó szó rá.... -
ööö ezt nem értem. mire szavazni?:D -
Wlanseraf #33383 De irigy vagy:))))))))) -
-
látom tudsz keresni , nagyon ügyes vagy.
/buksisimi
:D
egyébként van EVE is sg-n.
ennyi off szerintem bőven belefér. de ha nem akkor majd minden offra beírogatok Én is ok ? :P -
Hát úgy már problémásabb, gyakorold sokat a pvp-t és menni fog! -
csak neked ;-)
SG forum - EVE Online topic -
Nemhiszem. Sokkal lassúbb vagyok mint ők (nagyságrenddel). -
Egyszer vki írta, hogy milyen jó itt a térkép, meg hogy talán az eddigi legjobb. Nos, nagyon nem így van. A borzasztó még egy elég gyenge szó rá. -
mekkora a defense cap?
egyelore e fontossagi sorrend szerint probalom a cuccaimat osszeszedni, nem tudom mennyire lovok melle Darkness Assassinnal:
Endurance>Armor>Def rating>Willpower>Absorption rating
Azt sem tudom pontosan, hogy a Power illetve az Alacrity mennyire kene nekem? -
összegyűjtöttem nektek pár érdekes linket.
SG fórum - Lineage 2 topic
SG fórum - Dark Age of Camelot topic
SG fórum - Star Wars: Galaxies topic
SG fórum - World of Warcraft topic
SG fórum - DC Universe Online topic
eve-onine.hu fórum (ezt sgn nem találtam)
kihagytam valamit?
csak mert a tank téma például érdekes, és még köze is van a dolgokhoz, de már most elveszett a fenti témák forgatagában -
És az a röhej, hogy még így sem volt tökéletes. :) -
Remélem szavazni nem szoktál! :D -
jah, emlekszem lineage2-ben sem volt semmi quest, meg insta sem, megis milyen jokat lehetett pvp-zni, elvenni illetve megtartani egy-egy teruletet, vagy egy dungeon melyebb szintjet a jobb dropok remenyeben!
-
Nagyon könnyen ki lehet védeni, egyszerűen kezdj el folyamatosan hátrálni, és közben folyamatosan skillezz, azt rohangálhat körbe körbe, mindig előtted lesz! Hidd el működik! -
miwa?
-
gavor #33369 Nálam a tank a nagy böhöm fickó, akire lőnek. Lehetőség szerint én sem török cc-t persze, mert nem nehezítem a healer életét. De az ilyen ügyeskedések, nálam nem képezik részét a tankolásnak. Ha ügyeskedni akarok, csinálok egy smugglert, ahhoz illik.
Az, hogy más a véleményem, ezt csak személyeskedéssel tudod megoldani, gz.
Nem most kezdtem tankolni, és még soha nem volt panasz, az meg pláne, hogy vérpistikéztek volna, mert soha nem szolgáltam rá és a jövőben sem fogok. -
-
Wlanseraf #33367 Na ez is megnézem!!!!mint Darjani lakos:))))))) -
Droughert #33366 Vagy pont Ő volt az
-
ha nem ismered akkor ne nyilatkozz róla.
a régi swg profession/craft rendszere köröket ver mindenre.
a pecázásról már nem is beszélve. -
Ez most kb. ilyen volt: Ide lőjjetek! Én vagyok a tank!
Aztán ha odalőnekm akkor meg csak győzze valaki healelni...
Kezdem azt hinni, hogy valami rokonságban állsz alul nevezett Vér Istvánnal. -
az hogy PreCU vagy CU változhat . többen is szeretnének EMU servereket futtatni köztük vagy Magyar csapat is ( darjani.org ők CUből is akarják a jóságokat ). -
nem ismerem az SWG-t csak hallomásból hogy nagyon szar. gondoltam olyasmi lehet mint az EVE. -
Wlanseraf #33361
-
Wlanseraf #33360 Na veszem elő az install cd-ket!!! rakom fel az emut olvasgattam ez már használhatónak tűnik:DDD -
Ilyen volt az SWG, majd Smedleynek hála olyan lett, mint WOW prealfa. :)