60898
-
Sajnos már foglaltak eme szép magyar nevek. -
Laroa #33443 Az Atomvillanás Nemszaroz név sajnos már tuti foglalt, ha Ahto Cityn játszol :( -
Jogos
Javítva
-
akkor nem csak én vagyok ilyen hülye hogy az órámat nézem percenként, mikor indulhatok már haza gémelni?:DD -
sata75 #33440 lehet újra kezdem "puskáspap" néven, biztos nincs még beregelve -
-
t0xikus #33438 "Szerencsételen ükjeink azért bőszen hajigálták a mammutokat " azért annyira erősek nem voltak:D -
cain #33437 lucasarts elveszi a jogokat - 0%.
mass effect mmo: 50% (igen vagy nem. igen esetén +3 év fejlesztés). -
Szerencsételen ükjeink azért bőszen hajigálták (Mármint kissebb nagyobb, többé kevésbé éles és nehéz tárgyakat dobáltak a lentebb megnevezett állathoz, fájdalom és halálokozás céljából ...) a mammutokat (Fiatalabbak kedvéért - a bevásárlóközpontot egy régi állatról nevezték el!) ... Valaki előreszaladt, beaggrózta, behúzta szépen a DPS-ek elé a gödörbe, aztán csak úgy repkedtek a számok ...
Namármost gondolom a lustábbik group megvárta míg legyengítik a boss-t, majd bezúzta a legyengített grúpot és övé lett a loot.
Szóval a PVE-ből lett a PVP xD (tyúkvagytojás :) )
@pixxxel88: Ezt is tudja mindenki, aki már a B oldalon jár, de nagyon sok A oldalas ifjú kocka jár ide trollkodni, akik szerint a PC-t is a wow miatt fejlesztették ki az ikszbokszból, szóval nem kell aggódni :) -
t0xikus #33435 te most komolyan egy svéd karaktert indítottál?:D fogadjunk szakmának meg vasazás:D -
Na, végre lassan vége a melónak, irány a SW univerzum, alig várom már, hogy Darth Vader kinézetü karimmal üssem az ellent, most, hogy a dps maraval, is magasabb szintekre jutottam /35/ nagyon élvezeset!
A dmg meter addonfajták, meg isten mmentsen, mert akkor megint az lesz, 9k dmg, különben repülsz,igy mindenki szóhoz tud jutni a játékban, de nincs igazam??
Egy panel arrébtevös, több paneles cuccot azért elfogadnék. -
t0xikus #33433 kapjad elő a péniszed és nézzed azt miközben röhögsz. hidd el megértenek majd:D -
sata75 #33432 (félvesúgommeghogyniggerpuskáspapomvanbárnemteljesenniggerinkábbolyankreol....) -
jáááj ne már bakki, kollégák itt néznek hülyének, mit röhögök ennyire:D -
sata75 #33430 Eddig 2 dolgot kérdeztem. Az egyikből az jött le, hogy puskás pap a király, a másikból pedig, hogy tuti wowos imba druidán szocializálódott híler vagyok szal inkább ne trollkodjak:( Maradok az olvasásnál, már nem merek kérdezni:) -
t0xikus #33429 TS3+mikrofon+sok szesz = WIN ;] -
niggerpuskáspap XDD lool, ezen de jót szakadtam megint, komolyan érdemes volt bejönni melóba:D ez már szállóige lesz, bannerba vele:D -
TS3+mikrofon = WIN ;] -
Nem értem mi a *****************-t kell mindig azon vitatkozni mindenhol, minden mmo-nál hogy WoW vagy nem WoW. MMO és kész, jó hogy mind hasonló hiszen egy műfajhoz tartoznak. Ez olyan mintha azt mondanánk, hogy minden FPS Wolfeinstein 3D klón. Nem. Mégse olyan, mert a Wolf 3D az első FPS volt, a WoW meg nem az első MMO. Tény, hogy a WoW nagy lábnyomot hagyott az MMO-k sikeréhez vezető úton, de ennyi. Nem CTRL+C CTRL+V-zik le a mai MMO készítők a WoW forráskódját, majd egy kicsit megváltoztatják. -
Tyrpak #33425 Los pull-nál igenis trükkölni kell, mert miután kitakartam a los-t, figyelni kell a saját csapatot, hogy melyik dps ugrik rá, ki lövi a mobot, mint agyatlan, és kiről lehet újra lefordítani :)))))
személy szerint azért nem szeretem, mert losolás közben legtöbbször a saját healer se lát, vagy neki is gondot okozok vele, mert mozognia kell.
off
EQ-ban SK voltam, pull szerepkörben: csapat egy helyen táborozott, én körberohantam a fél zónát egy-egy mobért, visszahúztam őket a táborhoz, feign, és tank felvette. Nem lehetett csak úgy bemászkálni a zónába. Szigorúan fal mellett elvágólag. :) -
OMG 
-
Droughert #33423 b+ -
t0xikus #33422 kiszeltünde -
Wlanseraf #33421 Breaking news!!! arhív felvételeket találtak egy merevlemezen Darjaniból:DDDDDD -
Droughert #33420 Ja, meg holnap megint sirni fogok, mert tuti ma sem fogja telepíteni a patchet, és hibával ki fog vágni, és megint ügyeskedhetek ha játszani szeretnék. -
Henty #33419 :D -
Droughert #33418 Nem tudom mi a gond, pl. tegnap is faszán ki lettek elemezve a healer classok (a puskás, a pisztolyos, meg a pap, niggerpuskápap is).
Amúgy meg patch van, állanak a szerverek, ilyenkor ez a természetes. Holnap meg azzal lesz tele fórum, hogy szar lett a patch. -
Chris #33417 Egyrészt ez egy fórum és nem egy helpdesk, másrészt ennek ellenére mindig mindenki megkapja a választ kérdésére, harmadrészt tapasztalatokat beszélnek meg az emberek, amiknek segítségével egy leendő vásárló pontos képet tud kapni arról, amit venni szeretne. Vagy etikusabb mindenkit behúzni látatlanban a játékba, legyen az bármennyire rossz vagy bármennyire jó?
-
Henty #33416 Ezzel egyetértek, inkább a játékban lévő tippeket, trükköket kellene itt megosztani, pl ki hogyan talentel milyen tatra gyúr vagy épp mit craftol és hogyan... ugyanis ilyenekről itt elég kevés szó esik. Fikázásról WOWozásról és minden ami off az megy... ) -
Mondjuk Torzi én is kérdeztem, de nem válaszoltatok. :D -
Laroa #33414 Aki a játék megvétele után az sg.hu-s troll homokozóban tájékozódik az meg is érdemli :D -
Persze tankja válogatja, én pl alkalmazni szoktam ha úgy van mert így szoktam meg anno :] -
Mert az jobb ha állsz és vered a billt, hogy:
"...mi a rákért nem jön mááár nem jön az a szemét mom mer ranged fuUUuuFuu...
"
A los pull egy praktikus megoldás kellemetlen szituk elkerülésére adott szituációkban, semmi ügyeskedés nincs benne ;] -
talán kérdezz és válaszolunk... -
Spheriot #33410 a rossz mobot be kell rakni cc.-be és kész, nem kell huzogatni sehová... -
nowan #33409 Akkor most szeretném megkérdezni, hogy melyik szerveren, milyen névvel játszol. Köszönöm! -
A topikgazda simán törölhetné a mai bejegyzéseket mert kb. 0 értéket tesznek hozzá a topikhoz. Ha valaki most veszi meg a játékot(én is csak egy hete kezdtem, nem mindenki ugrik rá a startra) és esetleg idejön előtte körülnézni teljesen elbizonytalanodik és elmegy a kedve az egésztől. Itt nincs más csak a swtor hibáinak folyamatos szajkózása meg más mmo-k, teljesen lényegtelen kielemzése. -
Chris #33407 Nem, csak a pvp, ezért gyalázatos, hogy az swtor sem tiszteli őseink hagyatékát. ;D
-
gavor #33406 Nem okoskodtam. Csak elmondtam, hogy nem tetszik a los pull. Mert ügyeskedésnek tartom. A tankolás nem rohangálás, nekem. Ez nem jelenti azt, hogy nem tudom mi az. -
Uh, k :) Valami merges es ehes allat csak volt, ami kergette derek oseinket.