60892
-
én tegnap bekapcsoltam az AA-t, semmi nem változott. lehet csak parasztvakítás a funkció és valójában nem csinál semmit?:S -
gseldon #33837 Ne haragudj, de ha elolvastad volna, hogy mit jelentenek a függőleges skálán a számok, akkor nem írtad volna ezt. A függőleges skála NEM x1000 játékos darabszámot jelent!
Ez egy olyan skála, amely az alábbi pontszámoks szerint bepontozza a szervereket és az összpontszámot írja ki:
•Offline - 0
•Light - 1
•Standard - 2
•Heavy - 3
•Veary Heavy - 4
•Full - 5
Tehát egy 750-es érték a grafikonon nem azt jelenti, hogy abban a pillanatban 750k játékos volt online, hanem azt, hogy a szerverek telítettségének összpontszáma volt 750 a fenti skála alapján... -
Én Lineage2-vel kezdtem,na ott volt mit fejlödni, nem is kevés idö volt, mire felhuztál egy karit,és ugyebár, nem a végén volt csak bossolás, ant queen, cruma toweri boss, sok helyen, imádtam, eszméletlen jó volt. 
És sajnos az ostromoknál, nekem volt laggom, nem is kevés.
Mivel, xart rá a drága kiadó a botozó emberkékre, ezért elhagytam énis eme szép játékot, de beleis állt, mivel xartak mindenre, lám free lett, de tele is vannak a szerok.
-
maniac001 #33835 Egy játékot főleg amit ekkora hype előzött meg, nem szabad úgy kiadni hogy egy jelenleg csúcskategóriás (vagy közel az) kártyán ne működjön rendesen. -
Chris #33834 Ha ezres, ha nem az arányok a lényegesek, az meg 30-35%-os esést mutat.
Vagy emelték a szerver cap-et, de az ahogy Fred is írta nem reális.
-
MaRee #33833 Azért fél milliárd dollárból írhattak volna jobb enginet is a játékhoz :) -
cain #33832 az eve egész komoly méretekben képes kezelni nagy tömegeket, de game design és üzemeltetés oldalról nagyon komoly megkötések vannak. -
Laroa #33831 " A legújabb ATI kártyákon az AA ki van iktatva? SZánalom ez 2012ben. "
Ezt inkább az AMD oldalán sírd el, hogy nincs normális driverük, nekem teljesen jó az AA ATI kártyával. -
Szerintem zárjátok le, mert csak fossátok a szót ugyanarról. Az idő két hónap múlva ugyanis úgyis megoldja a kérdést:
A. Ha azokból van több, akiknek bejön a játék és 50es szinten is megfelelő kihívást jelent PvE ill. PvP beállítottságtól függetlenül, akkor életben marad.
B. Ha azokból van több, akiknek tele a töke, hogy 50en nem tudnak mit csinálni, akkor meg megbukik.
Az előfizetők számából úgyis lehet majd erre következtetni.
Egy biztos: ugyanazt a receptet, némi újításokkal, de igazából egy már bevált tételre alkalmazni, ami nem feltétlenül jött be a Blizzardon kívül senkinek azt merészség újból és újból meglépni. Nagyreményű, szupersikeresnek mondott, hypeolt vagy nem hypeolt MMO maradványokkal van tele a XXI. század.
Rá kéne jönni: nem a WOWot kell megverni, hanem ötvözni kellene azokat, amelyek máshol már bejöttek, és abból csinálni egy jó játékot, egy érdekes világra alapozni, melynek alapból olyan bázisa van kezdetben, amely a nem kockákat is rámozdítja az adott világra.
Az SW kontent jó, többet ki lehetne belőle hozni. (Talán majd egy SWG2?)
A LOTR világ IS kevésbé volt sikeres, a SWTOR sem úgy alakul, ahogyan december 15. előtt reméltük, úgyhogy remélem egy Game of Thrones MMO megváltja majd a világot. -
Pacho #33829 Köze nincs a valósághoz, de mindegy. -
Bhalage #33828 szerintem a WAR engineje sem kezelte jol a 100v100 es akorulit afolottit de ez most total irrevelans, termeszetesen a TOR ennel sokkal rosszabb. de en meg nem lattam olyan ami teljesen fainul kezelne a nagy tomegeket, de ennek ugye van egy technikai technologiai oldala (es hatarai is) is -
DoctorStryker #33827 Dark age camelot megjelenés 2001 a gépek kb (1 magos 1ghz alatti) youtube felvétel: 2007 ( 3ghz +, több magosak is lehettek)
Lineage 2 megjelenés: October 1, 2003 (Ch1-t 850Mhz géppel toltam) s kevés volt a várostromoknál szaggatott kegyetlenül. De 2005 konfigon is ami (amd athlon64 3200+)
A képen látható video 2009-s nyilván erősebb gépen.
Warhammer online: 2008 megjelenés és itt is lehet látni szaggatást. videó 2009-s.
WoW megjelenés: 2004
ha már nem játszol vele akkor minek szólsz hozzá ha nincs tapasztalatod... -
Laroa #33826 Ezzel nem tudom mire próbálsz utalni mert semmiféle relevanciát nem vélek felfedezni
-
SuLtAN17 #33825 Terra? Annál borzalmasabb dolgot nem adtak ki még komolyan...:D Hát azok a fegyverek meg classok meg race-k, annyira nem európai az az egész, hogy valami embertelen :D -
MaRee #33824 PVP helyett van Founder title!
(NOTE: It may take up to 7 days for the "Founder" title to be applied).
-
Igen, realis. Pont tegnap neztem en is a swtorstatust - vagymit -, hogy nincs mar sor szinte sehol, es a korabbi full helyett very heavy-k vannak. Vagy megemeltek a max letszamot, vagy fogy a nep. Utobbi inkabb, az elso honap utani unatkozo emberek kezdenek kikopni. -
azért ez a tipikus magyar mentalitás. arról beszélünk ami szar, nem arról ami jó. sztem inkább arról menjen a duma ami jó, ami szar meg majd javítják. indítson mindenki új karit, húzza fel 50-re 2 hónap alatt ahogy én, és láss csodát van fasza pvp-->nincs sírás;)
ennyi.... -
Warden #33821 a kérdés jó.Valószínű azért mert a pvp önmagában nem tart el egy játékot.Gondolom ott is voltak szerverek ahol a piros oldal volt kevesebb létszámmal a kék meg többel más szervereken meg fordítva volt.(akárhogy is hívták a frakciókat)Józsika miután a kék farkcióhoz tartozott mindíg kikapott ezért átmant a piros fakcióhoz és azok még kevesebben lettek.Így viszont a kékek sem tudtak mit csinálni pirosak híjján meg amugy is x class jóval erősebb volt mint y nembeszélve z classról.Egy idő után Józsika aki szereti a pvp-t gondolt egyet és Pistike meg Gézuka társaságában átment egy másik szerverre ezáltal az a szerver teljesen kihalt.Az új szerverfrakció összetétel viszont változott Józsikáék érkezésével, az egyik oldal ismét erősebb lett, természetesen Józsikáék hatalmas játéktudásának köszönhetően.a másik frakció viszont így mindíg kikapott jó sokan abbahygták a játékot Józsika meg felöltözött lila-lilább méglilább-ezodabaszolyanlila cuccba, és mivel nem volt ki ellen játszani ill nem volt már méglilább cuccos ez egy nagy szar játék megállapítással lemondták az előfizetést majd elkezdtek irogatni az sg swtor fórumába hogy remélik kapnak bétameghívót és micsoda pévépé gém lesz ez atyaúristen.Innen meg ismered a történetet.majd a terra... -
maniac001 #33820 Lehet, én nem láttam még itt mert 1 óra alatt 3 oldal megtelik. Olvasgatom itt a síró és a kitartó emberek pőostjait, de ha bárki nézeget külföldi fórumokat, annak lejön ez a game megbukott. Kár érte mert nagy SW fan vagyok, de a BW nem ért az MMO-hoz és nem is fog. nem lesz annyi ideje mint a blizzardnak volt mert akkor nem volt más alternatíva. Világos hogy ezeket a brutális hibákat 1-2 hónap alatt nem fogja tudni kijavítani, ezidő alatt pedig lelépnek az emberek. A legújabb ATI kártyákon az AA ki van iktatva? SZánalom ez 2012ben. Azt is aláírom hogy nem egyszerű programozni ilyeneket 2012-ben. De akkor ne csinálják. Műteni se egyszerű, és nem is csinálják sokan. Itt nem csak a pvp-vel van gond. Ahogy jönnek a peccsek, úgy jönnek újabb bugok, ami egy végtelen folyamat lenne, ha nem dőlne össze az egész 2-3 hónapon belül. -
cain #33819 a függőleges skála nem ezres léptékű. -
Az kicsit már erös, ha jobban megnézzük. -
En mar csak ilyen vagyok. Nem a jatekot vedem, a hisztit unom. Nem szandekozom annyi idot eltolteni vele, mint amennyit mas (wow, tes sorozat) jatekkal eltoltottem. Meg talan 1-2 honap van a jatekban, aztan tovabballok. De addig - es amig nem bannol emiatt valaki - engedtessek meg, hogy kifejezzem nem tetszesemet a topikban folyo negativ kampany miatt. Ugyse erdekli a kutyat sem mit irok, mindenki elbeszel a masik mellett, semmi sem fog valtozni. (Ugyanugy megkapom a penzem ho vegen, ha dolgozok vagy ha forumban vivok szelmalom-harcot, es jelenleg a masodik lehetoseget valasztom)
Varom ma titulusrol a hivatalos ertesitest, buszken rakom ki a tobbi melle. -
struccpolitika.. -
Chris #33815 A 700-750 ezres csúcsértékekről leesett 500 ezer körüli csúcsértékre. 30-35%-os lemorzsolódás még a tegnapi patch előtt?
-
Hát, lehetséges
-
Laroa #33813 Ettől függetlenül elég stabilan lefelé mutató a trend. -
Naptári dolog, mikor volt karácsony, sok sok szabadság az embereknek? Most mi van? Melo. -
nowan #33811 copy-paste új információ nélkül. -
az EA ilyen, utálom őket mint a szart. beszedik a pénzt aztán vége, onnantól le van szarva mindenki. -
Chris #33809 Hmm, ezt most találtam, US-EU szerverek összpopulációjának alakulása:
De itt a többi statisztika is, kérdés mennyire megbízhatóak az adatok.
-
Laroa #33808 Jó volt a warhammer egészen odáig, míg a régi open world pvp rendszert teljesen át nem alakították, meg nem hozták a patkányokat... -
maniac001 #33807 Aki volt tegnap Ilumon, az tapasztalhatta a helyzetet, a többiek pedig bőven találnak róla videót az ineterneten. Jómagam nem hallottam olyan gépről, amin rendesen lehetett volna játszani. Ezért ma újabb patch jön, amiben néhány változtatást eszközölnek:
az ellenség bázisára történő belépés gyakorlatilag instant halált fog jelenteni.
Population cap lesz Ilumon.
Állítólag azért nem jár valor, ha turretet vagy NPC-t ölnek meg a területen, tehát így nem lehetett könnyen megszerezni a 100-as rankot. Ennek ellenére tudják, hogy többen rendkívül gyorsan elérték ezt a szintet, vizsgálják a problémát (csak tipp, de a helyzetet kihasználók ne számítsanak sok jóra).
A patchelésig nem ajánlják, hogy Ilumra menjenek a játékosok, ezért kikapcsolták a taxit.
És akkor utolsóként, kommentár nélkül a patchelés időpontja:
15:00-19:00
-
MaRee #33806 A Mythices fejlesztő csapat hozzáállása, volt valami gáz náluk és csomó ember lelépett meg ilyesmi.
Semmi új contentet nem raktak a játékba, ilyeneket csináltak, hogy kivettek bg-ket, aztán 2 patchel később contentként berakták őket... Vagy a fortress ostromokat betették a releasenél, aztán kivették, hónapokkal később új contentként berakták őket. Aztán a végén totálisan elbaszták a főváros ostromokat, napi több főváros ostrom is volt, aminek igazából hetente vagy akár havnota kellett volna csak lennie. Így szépen lassan lelépett az egész játékostábor, és már nincs kivel játszani. -
cain #33805 biztos lehetsz benne, hogy azt fogják mondani, hogy szar volt a pvp. :D -
Droughert #33804 Hát most leginkább offline stílusban tolom határozatlan ideig... -
A videok sem most készültek, hanem az "akkori" gépek idejében :) -
SuLtAN17 #33802 Attól függ hol pve-ben vagy pvpben, és hogy milyen a te játéksítlusod. Szerintem a klasszikus healer klasszok az erősek, de majd úgyis rám cáfol valami ultimate okos. -
DoctorStryker #33801 Már nagyon fárasztó minden nap a sok sírást olvasni és minden patch után halmozottan, hogy már megint mit rontottak el.
Mi lenne ha csinálnátok egy saját forumot: "SWTOR PvP kibeszélő" névvel. Ott egymást hergelhetitek. -
Droughert #33800 Mert megjelenés óta le van fosva, semmi normális tartalom nem jött start óta, EA elvonta a pénzt és a fejlesztőket.. -
SuLtAN17 #33799 Nem mondanám PiszkosFredet értelemes fórumozónak. Soha nem arra replikál és nem arról beszél, ami a téma állandóan mellébeszél mindezt fellengzős okoskodó barokkos stílusban, ami teljesen felesleges és érthetetlen ráadásul nálam kiérdemelte a Lord Protector of Swtor jelzőt kár, hogy ilyenért nem lehet bannoltatni nah mind1 off...