60892
  • Droughert
    Önkriktika volt a részükről?
  • Laroa
    FYI akiknek hiányzik a cancel sub gomb: a bw nem hosszabította meg automatikusan az előfizetéseteket, ezért újra be kell állítani, hogy milyen módon szeretnétek előfizetni.
    Tehát, ha nincs cancel sub gombod az azért van, mert nincs aktív előfizetésed :)
  • csokicsiga #33956
    Jaja, ottvan ugyanugy
    Ugyhogy aki kéztetést érez megteheti.
    Én még öszig kitartok.
  • Laroa
    Agyadat vették le.
  • Warden
    Picket, Piszkos Fred amennyiben vállalja valamelyikük.

Picket mellett szól hogy a wow topickot is jól elgazdálkodta,jól kezeli a konfliktusokat, valamint jó stílusban ír. Piszkos Fred mellett is a stílusa és a vitatürő képessége.
    jonykát abszolute nem javaslom ő egy olyan jellegű átalakuláson ment keresztül a béta óta hogy volt idő mikor úgy gondoltam hogy más ír a nevében, de nem ő ilyen arc.Valamint aki a heroes előző részével játszott az tudja hogy alkalmatlan erre.
  • csokicsiga #33953
    Ha Nephin nem válalja akkor j0nNyKa +
  • smoother
    Levették a cancel sub gombot. Micsoda ötlet!
  • Chris
    Amúgy hol kellene lennie ennek a cancel sub gombnak az account oldalon?
    Nem találom, bár az a kártyám érvénytelen lett amivel regeltem, új chipes kártyát kaptam helyette, de azért biztos ami biztos rányomtam volna...
  • smoother
    Néztem a motornak van egy oldala ott azt irta hogy Nvidia meg Physx vagymi ezt a kettőt értettem. Régebben volt ilyen Physix kártya lehet hogy csak azzal menne és azért nem a gpu t terheli?
  • Laroa
    Na legalább vannak páran akik örülnek, és nem csak a QQ
    pvp
  • cain
    akkor köszönjük, hogy itt voltál.
  • j0nNyKa
    köszönjük, emes.. puskás pap.
  • smoother
    Én annyira "okos voltam" már hogy láttam ennek a vesztét igy már töröltem minden karit és cancel.
  • smoother
    Szóval ha bezárod 1 hónapra már értelme nem lesz kinyitni.
  • Fenrir
    Nephin

Majd egy amazon rendbe rakja ezt a csürhét :)
  • cain
    nem tudom, de tetszik az ötlet.
  • Laroa
    És melyik karaktered van max gearben? a pisztolyos vagy niggerpuskáspap?
  • Djuree
    +1 niggerpuskáspap
  • smoother
    Még 1 max 2 hónap és nem jár ide majd senki.
  • PiszkosFred
    Koszonom, de nem vallalom. Amugy is elfogult vagyok Crassusszal szemben (en csipem a hulye fejet es hianyzik) ami miatt mar vetozhato a jeloles, valamint se erom, se energiam, se kedvem hazigazdanak lenni :) Hulye vagyok, neha idiota, de mazochista nem...
  • j0nNyKa
    arra mondjuk már csak funból is kíváncsi lennék, hogy mi történne, ha mondjuk 1 hétig pihenne a topic :)

lenne nyitva új?
    egyszerűen az emberek lemorzsolódnának, és az 1 hét után sem jönnének vissza?
    swtor.hu-nak megnőne a forgalma?
    esetleg többet foglalkoznának a játékkal, mint a fórumozással?
    egyéb?
  • nowan
    Hamár felvetetted: Omlás + 1
  • smoother
    Lehet bármilyen jó a játék ha elterjed róla hogy sz.r akkor bukik. Elöször csak a sirás megy majd sz.r lesz. Persze lesznek akik ezzel is játszanak majd.
    Emélkszem a wow nem volt sz.r legalább 2-3 évig amikor kb ugyanazt adták ki kiegészitő néven. Ott volt értéke a gearnek.
    Itt már most 1 hónap után sz.r van és max gear.
    Sajnos az árral szemben nincs sok esély.
  • cain
    +1 jonnyra
  • Tyrpak
    Akik eddig normálisak voltak ezen a fórumon és rájuk bíznám a moderálást:

Jonnyka, PiszkosFred, Omlás, Picket
  • Omlás
    Nephint csak azért nem javaslom, mert szerintem van elég dolga az swtor.hu-n is nem hiszem hogy szüksége lenne még egy sg agyzibbaztóra :]]]]

De ha más nem vállalja akkor :

j0nNyKa +1

• Sir Quno Jedi
    Nincs semmi baj a totyikkal (egyelőre). Ha lesz, akkor meg bezárom.
  • Laroa
    +1
  • cain
    az osztályozásnak a kiegyensúlyozottságot kell erősítenie. ebből kiindulva, szerintem a heavy leterheltség 60-75%, a very heavy 75-85%, a full pedig 85-90%, és 90 fölött sor van. teljesen soha (értsd: SOHA) nem terhelünk le egy szervert. az optimális üzemeltetés a teljes leterheltség kb. 60-65%án történik, ha van egy kis eszük, ezt a publikus oszályozással is erősítik.
  • j0nNyKa
    egyébként szerintem tök cooltúrált volt a 90%-a a mai vitá(k)nak, csak néhol ment át személyeskedésbe, az úgy nem kellett volna

ezeket a "de nincs kedvem ujrairni, mert kocsog kis kocka geci vagy aki nem erti meg", meg a "Te nem vagy túl okos, ugye?" típusú embereket kéne eltünteni a föld színéről, és nagyon baba kis viták lehetnének itt
  • t0xikus
    az mmorpg/mass pvp nem errő szól.
  • j0nNyKa
    pedig titkon magamnak szervezem a propagandát, de igazad van, trollozzál le! :(
  • azifjutitan
    -Nem flamet akarok gerjeszteni.

-Nem csak a szabályozott Ilumra gondoltam itt, ahol a "most megyek PVP-zni" felkiáltással megy mindenki agyatlanul a napi, heti questet akarja csak letudni. Miért ne lehetne a játékosok által szervezni eseményeket? Igazi Star Wars univerzumot alakítani? Vagy nem ezért MMO RPG?
  • Bandras DaSilva #33925
    Ja, kicsit beindult ma mindenki a fórumon, aztán osztottuk az észt keményen oda-vissza. Kell ilyen is néha.

Házigazdában nem mernék nagyon javaslatot tenni mert annyira nem ismerem a többieket.
  • Omlás
    Lemaradt : PiszkosFred +1
  • cain
    köszi a bizalmat, de nem vállalom.
  • QuippeR
    én Crassus-t javaslom, szórakoztató lenne.
  • cain
    írtam, hogy tüneti. azaz nem végleges megoldás, hanem kompromisszumok árán, de játszhatóságot biztosít.

@Maree: nem fogok jósolni, tiltja a szakmám. =]
  • Omlás
    Támogatom!

Téged nem javasollak mert túl nagy troll vagy

;]
  • Chris
    Mi a racionálisabb, ésszerűbb, nagyobb információtartalmú a szerverválasztó képernyőn?

1. Ha heavy és very heavy közt ugyanakkora az eltérés, mint a light és a standard között és arányos az összes?
    2. Ha a heavy és very heavy közt nagyon kicsi az eltérés, sokkal kisebb mint light és standard között, ennélfogva aránytalan és kiszámíthatatlan az egész?