60892
-
Droughert #33958 Önkriktika volt a részükről?
-
Laroa #33957 FYI akiknek hiányzik a cancel sub gomb: a bw nem hosszabította meg automatikusan az előfizetéseteket, ezért újra be kell állítani, hogy milyen módon szeretnétek előfizetni.
Tehát, ha nincs cancel sub gombod az azért van, mert nincs aktív előfizetésed :) -
Jaja, ottvan ugyanugy 
Ugyhogy aki kéztetést érez megteheti.
Én még öszig kitartok. -
Laroa #33955 Agyadat vették le. -
Warden #33954 Picket, Piszkos Fred amennyiben vállalja valamelyikük.
Picket mellett szól hogy a wow topickot is jól elgazdálkodta,jól kezeli a konfliktusokat, valamint jó stílusban ír. Piszkos Fred mellett is a stílusa és a vitatürő képessége.
jonykát abszolute nem javaslom ő egy olyan jellegű átalakuláson ment keresztül a béta óta hogy volt idő mikor úgy gondoltam hogy más ír a nevében, de nem ő ilyen arc.Valamint aki a heroes előző részével játszott az tudja hogy alkalmatlan erre. -
Ha Nephin nem válalja akkor j0nNyKa + -
smoother #33952 Levették a cancel sub gombot. Micsoda ötlet! -
Chris #33951 Amúgy hol kellene lennie ennek a cancel sub gombnak az account oldalon?
Nem találom, bár az a kártyám érvénytelen lett amivel regeltem, új chipes kártyát kaptam helyette, de azért biztos ami biztos rányomtam volna...
-
smoother #33950 Néztem a motornak van egy oldala ott azt irta hogy Nvidia meg Physx vagymi ezt a kettőt értettem. Régebben volt ilyen Physix kártya lehet hogy csak azzal menne és azért nem a gpu t terheli?
-
Laroa #33949 Na legalább vannak páran akik örülnek, és nem csak a QQ
pvp -
cain #33948 akkor köszönjük, hogy itt voltál. -
köszönjük, emes.. puskás pap. -
smoother #33946 Én annyira "okos voltam" már hogy láttam ennek a vesztét igy már töröltem minden karit és cancel. -
smoother #33945 Szóval ha bezárod 1 hónapra már értelme nem lesz kinyitni.
-
Nephin 
Majd egy amazon rendbe rakja ezt a csürhét :) -
cain #33943 nem tudom, de tetszik az ötlet. -
Laroa #33942 És melyik karaktered van max gearben? a pisztolyos vagy niggerpuskáspap?
-
+1 niggerpuskáspap -
smoother #33940 Még 1 max 2 hónap és nem jár ide majd senki.
-
Koszonom, de nem vallalom. Amugy is elfogult vagyok Crassusszal szemben (en csipem a hulye fejet es hianyzik) ami miatt mar vetozhato a jeloles, valamint se erom, se energiam, se kedvem hazigazdanak lenni :) Hulye vagyok, neha idiota, de mazochista nem... -
arra mondjuk már csak funból is kíváncsi lennék, hogy mi történne, ha mondjuk 1 hétig pihenne a topic :)
lenne nyitva új?
egyszerűen az emberek lemorzsolódnának, és az 1 hét után sem jönnének vissza?
swtor.hu-nak megnőne a forgalma?
esetleg többet foglalkoznának a játékkal, mint a fórumozással?
egyéb? -
nowan #33937 Hamár felvetetted: Omlás + 1 -
smoother #33936 Lehet bármilyen jó a játék ha elterjed róla hogy sz.r akkor bukik. Elöször csak a sirás megy majd sz.r lesz. Persze lesznek akik ezzel is játszanak majd.
Emélkszem a wow nem volt sz.r legalább 2-3 évig amikor kb ugyanazt adták ki kiegészitő néven. Ott volt értéke a gearnek.
Itt már most 1 hónap után sz.r van és max gear.
Sajnos az árral szemben nincs sok esély. -
cain #33935 +1 jonnyra -
Tyrpak #33934 Akik eddig normálisak voltak ezen a fórumon és rájuk bíznám a moderálást:
Jonnyka, PiszkosFred, Omlás, Picket -
Nephint csak azért nem javaslom, mert szerintem van elég dolga az swtor.hu-n is nem hiszem hogy szüksége lenne még egy sg agyzibbaztóra :]]]]
De ha más nem vállalja akkor :
j0nNyKa +1

-
Nincs semmi baj a totyikkal (egyelőre). Ha lesz, akkor meg bezárom. -
Laroa #33931 +1
-
cain #33930 az osztályozásnak a kiegyensúlyozottságot kell erősítenie. ebből kiindulva, szerintem a heavy leterheltség 60-75%, a very heavy 75-85%, a full pedig 85-90%, és 90 fölött sor van. teljesen soha (értsd: SOHA) nem terhelünk le egy szervert. az optimális üzemeltetés a teljes leterheltség kb. 60-65%án történik, ha van egy kis eszük, ezt a publikus oszályozással is erősítik. -
egyébként szerintem tök cooltúrált volt a 90%-a a mai vitá(k)nak, csak néhol ment át személyeskedésbe, az úgy nem kellett volna
ezeket a "de nincs kedvem ujrairni, mert kocsog kis kocka geci vagy aki nem erti meg", meg a "Te nem vagy túl okos, ugye?" típusú embereket kéne eltünteni a föld színéről, és nagyon baba kis viták lehetnének itt -
t0xikus #33928 az mmorpg/mass pvp nem errő szól. -
pedig titkon magamnak szervezem a propagandát, de igazad van, trollozzál le! :(
-
azifjutitan #33926 -Nem flamet akarok gerjeszteni.
-Nem csak a szabályozott Ilumra gondoltam itt, ahol a "most megyek PVP-zni" felkiáltással megy mindenki agyatlanul a napi, heti questet akarja csak letudni. Miért ne lehetne a játékosok által szervezni eseményeket? Igazi Star Wars univerzumot alakítani? Vagy nem ezért MMO RPG? -
Bandras DaSilva #33925 Ja, kicsit beindult ma mindenki a fórumon, aztán osztottuk az észt keményen oda-vissza. Kell ilyen is néha.
Házigazdában nem mernék nagyon javaslatot tenni mert annyira nem ismerem a többieket. -
Lemaradt : PiszkosFred +1 -
cain #33923 köszi a bizalmat, de nem vállalom. -
én Crassus-t javaslom, szórakoztató lenne. -
cain #33921 írtam, hogy tüneti. azaz nem végleges megoldás, hanem kompromisszumok árán, de játszhatóságot biztosít.
@Maree: nem fogok jósolni, tiltja a szakmám. =] -
Támogatom!
Téged nem javasollak mert túl nagy troll vagy

;] -
Chris #33919 Mi a racionálisabb, ésszerűbb, nagyobb információtartalmú a szerverválasztó képernyőn?
1. Ha heavy és very heavy közt ugyanakkora az eltérés, mint a light és a standard között és arányos az összes?
2. Ha a heavy és very heavy közt nagyon kicsi az eltérés, sokkal kisebb mint light és standard között, ennélfogva aránytalan és kiszámíthatatlan az egész?