60892
-
Szittya táltosra gondolsz akkor bátyám! Istenúccse az rendesen odavág a jónépnek! -
itt bloaternek hívják, nem boomernek, így TELJESEN más!!!4 
(egyébként a bloater a robbanós genyó, ezért maradt meg így - van vele baj, nem kevés) -
Laroa #34076 Ez jó lesz? 
-
Megkeresném ha tudnám, de éppen:
SWTOR.com is temporarily unavailable as we are experiencing extremely high traffic. Please check back again soon! -
azér gondolom, hogy nem, mert mondom, a játék init töltésénél is bevillan, még mielőtt a szerver választó / karakter választó előmászna
valamilyen... dolgok.. betöltésénél villan be, csak nem tudom, mik ezek a dolgok, illetve hogy miért így lett megoldva, na meg hogy mi lett volna az eredeti elképzelés (nyilván nem ez) -
Nem ittam már 10 éve egy korty alkoholt sem, de azért köszike. -
2 bajom van ezzel a videóval:
a) degradálja az összes mercenaryt, merhogy "tracer missle spammer noobok", és az ilyen n1gga szintű agyhalottak ezt fogják hajtani az idők végezetéig mindig, amikor összehajtom őket warzone-ban
b) kurvára nincs közük a valósághoz - alap spell, és használni kell, de az, hogy csak azt spammelni... az elkasztolt spelljeimnek jó, ha a 20%-a tracer -
Amúgy meg akár be is perelhetné a Valve a BW/EA-t mert az új FP-ben a rakghoul-ok nagy része a Left 4 Dead mintájára készültek: hunter, boomer, smoker, witch. -
smoother #34070 50 es nem tudom kimondani nevü nem papot. Azt amelyik a villámokat szórja. -
Köszike! -
Négerpuskásat, vagy világítóskardosat? -
MaRee #34067 Nekem Ilumon volt gyakori a villogás, belogolás után volt amikor percekig csak azt láttam. -
Fé' kilenc Józsikám, addig igyá pár fröccsöt a haverokkal -
smoother #34065 50es papot vennék. -
Laroa #34064 16:30-20:30 -
Srácok, akkor mettöl meddig lesz a karbantartás
, mi a végleges, mert 19:00-kor érek haza melóbol, ha nem esik addig a hóó.
-
Reméltem is, menj vissza a homokozódba játszani. -
Állítólag akkor villan be amikor spawn-ol valaki melletted, ezért is olyan gyakori pl a fleet-eken.
Mintha a Known Issues-ok között olvastam volna. -
cain #34060 dunno
-
huttot végigtoltátok? Rohattak :y -
Vártam mikor spawnolsz :D -
Laroa #34057 "az ilyen illum farmer / tegnap turret farmer buzik összesen 2 embert nem öltek meg a játék során, én meg mind az ... 55-56 valor rankomat warzone-ban szedtem össze, így hihetetlenül nem tudok félni a battlemaster geares illum nooboktól"
Vótmá -
Nem sok időm volt játszani tegnap, de meglepetésemre kb 20 fps-t esett a játék alacsony textúraminőséggel. Aztán felraktam high-ra, és megduplázódott, jobban megy átlag környezetben questelős, mint valaha
Nekem ennyi a pozitív csalódás.
-
Nekem sincs ott a cancel gomb. Nem mintha le akarnám mondani az előfizut. A hiba fennáll, csak épp az fs körítése szánalmas. Btw, direkt linkel simán cancelezthető. -
sokat agyaltam, hogy mit is akartak leprogramozni ezzel a splashscreen dologgal, de bevallom, nem jöttem rá
én lecseréltem egy nagyon szép full hd képre, így maga a látvány igazából tök jó (amikor a pofámbavillan), csakhát húzósabb részeknél (pve boss, pvp fight) nyilván nem hiányzik
de komolyan, fogalmam nincs, hogy mi lehetett az eredeti terv - lehet, hogy tényleg a 9k-s hiba, bár nem tudom.. nálam a játék első betöltésénél villan fel, illetve a nagyon húzós helyeken (fleeten 1-2x, meg talán illumon is volt 1x).. hogy mi lehet az összefüggés?! na mind1, passz. -
Bhalage #34053 azta kúrvaeget a FS mekkora öngólt lőtt, az idióták geeez
EPIXFAIL
-
-
cain #34051 imo a splashscreen az egy workaround a 9000es hibára. -
Pont így vagyok kb BC óta velük. -
Attila1234 #34049 Ez most szíven ütött! -
Felesleges rédzselni rajta, a "le se szarom" teljesen ide illő kifejezés és maximálisan alkalmazandó lelki állapot. -
de lol, ahhoz képest, hogy mennyien írják rage-ből, hogy cancel így, cancel úgy, igazából alig tudunk 1-2 cancelről, viszont ezek szerint tudunk többszáz játékosról, aki marad
btw hogy én is leírjam a tegnapi "szörnyű" patch-csel kapcsolatos véleményemet, ami miatt automatikusan cancel KELL:
- első dolgom volt illumra menni, mivel rögtön szerverindulásnál tettem ezt, kialakult pár 15vs15 körüli harc, azokban összeszedtem a napi questet, aztán áttorkollott az egész valor farm / lagfest baromkodássá, ezért gyorsan összekaptam egy groupot a "zombis instára", egyből hard mode-ban
- én, mint pvp orientált játékos, ISZONYATOSAN élveztem a "zombis instát". a látvány magával ragadott, a háttérzajok, a hangulat szintén. technikailag is maximálisan rendben volt, a bossok jók (utolsó talán picit könnyebb, mint kéne)
- hangulat, mechanika tehát rendben, lootok szintén, elégedettek voltunk, pedig nekem pl. semmi nem esett
- bugra nem emlékszem, azt hiszem, minden flottul ment
- ezután +4 ember, és bezúztuk hutt hospilitatyt, illetve EV hard első 2 bosst
- mindkettőt élveztük, jók az újítások, fixek, le a kalappal
ennyire volt idő tegnap, számomra csupa pozitívum
negatívumok:
- illum, amit (ha jól látom) 4 perc múlva kezdenek heggeszteni
- nagyon-nagyon ritkán előjött nekem is ez a töltőképernyő bevillanás, valóban idegesítő, remélem javítják ma - ha nem, az sem gáz, nyilván prioritás, max jövő kedden azért csak megheggesztik
- a 100as valor rankos farm-parasztok, de igazából ez is csak irigység miatt, saját erőmből is néhány szintre vagyok a valor rank 60tól - csak éppen az ilyen illum farmer / tegnap turret farmer buzik összesen 2 embert nem öltek meg a játék során, én meg mind az ... 55-56 valor rankomat warzone-ban szedtem össze, így hihetetlenül nem tudok félni a battlemaster geares illum nooboktól
összkép: szerintem jó irányba halad a fejlesztés, várom a továbbiakat
vannak súlyos hibák, amiket javítottak, és persze vannak apróságok is, amik nyugodtan várhattak volna
emellett vannak súlyosabb hibák, amiket jó lenne, ha mihamarabb javítanának, és vannak apróságok, amikkel totál ráérnek
pici türelem kell szerintem maximum, illetve jó társaság - ezen kívül a játék mindent biztosít ahhoz, hogy élvezzem, és maradjak még sokáig -
6500 forintért van már 2 hónapos tc
jobban megéri, mint a bankaris cuccos.
-
Mióta engedik posztolni azt a nyomorék Attila123-at vagy kit és írta az egyre nagyobb böszmeségeket pl a warrior kasztról azóta képtelen vagyok bármit is elolvasni azon a kupac szarhalmazon amit ők blognak hívnak. Ráadásul elfogultak is, ha bármi negatívum megjelenik egy másik játékról rögtön verik a nyálukat. Szánalmas bagázs
-
Bhalage #34044 :o not bad -
z3d #34043 Könyörgöm, legalább elolvasnák, ami ki van írva az account oldalon ... azért azt gondolnám, hogy akinek van havi 4ezer pénze MMOni, az olvasni tud.
Ez ugyanolyan, mint amikor napokig sírtak az emberek, hogy "hogyafenébevanazearlyaccesssorrendénmérnemjutottambe", amikor hónapok óta öles betűkkel ki volt írva a főoldalon az infó.
Mindig van min sírni. Én inkább játszom.
Már ha online lesz a szerver este ;) -
MaRee #34042 Ja elég nevetséges hogy mindenre egyből harapnak, pedig még van black ravens guild a játékban is. -
Tyrpak #34041 Tudjátok mi a legnagyobb vicc?
Hogy szerintem több előfizetőt veszítenek azzal, hogy pár embernél nem maradt meg az, amit még decemberben beállítottak, mint a most 1.1 miatt ragequit-elők miatt.
Lyukas a memóriám ma, szóval egyik mmo anno kiadót váltott, és az új kiadó kérte, hogy az előfizetők újra adják meg adataikat, mert a réginél maradt.
És ezzel a húzással elvesztették a megmaradt kevés előfizetőjük felét, mert az amcsiknál volt olyan, akinél ketyegett a havi előfizetés, de még annyit se tett meg, hogy cancel. -
Énis olvasom már rég óta, mivel eredetileg wowos vagyok, de jelenleg a Nagy swtor miatt szoktam nézegetni, mivel ugy vettem észre, ha van valami kirivó eset, azt rögtön beteszik csámcsogni.
az meg szerintem szánalmas...
-
Laroa #34039 Sosem volt túl magas toleranciám a hülyék irányába. Bár sajnos tény, hogy mindig ez az a kissebség ami a leghangosabban sír minden fórumon.